•═══════﷽❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤•༻⃘⃕❀
💠 درود خدا بر امیرالمومنین فرمود:
نادان را يا تندرو يا كُندرو می بينی .
📒 #نهج_البلاغه #حکمت70
❀ ⃟⃟ ⃟ ⃟✤═══•🦋•═══••༻⃘⃕❀༅
✍ توضیح #حکمت70 🔰
┄┅┅•✿๑❀•🌺•❀๑✿•┅┅┄
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی
🔺در حکمت ۷۰ امام فرمودند همیشه جاهل را یا افراطگر میبینی یا تفریطکار.
✅ این نکته بسیار مهم است ؛ ریشهی افراط و تفریط جهل و نادانی است .
🔴 واقعاً چقدر افراط و تفریط در زندگی فردی و اجتماعی ضربه میزند . در جامعهی اسلامی هم متأسفانه بسیاری از جاها به خاطر افراط و تفریط ، ما نتوانستیم آنطور که باید و شاید اسلام را پیاده کنیم و به دیگران معرفی کنیم .
🤡 به قول معروف خیلی جاها کاریکاتوری جلو رفتیم ؛ در کاریکاتور عضوی را بزرگتر از آنچه هست نشان میدهند ؛ مثلاً چشم طرف را بزرگ نشان میدهند ، بینی یا گوشهای بزرگی برایش میگذارند. در کاریکاتور همه چیز به یک اندازه نمایش داده نمیشود .
⚠️ ما هم متاسفانه در نمایش اسلام ، گاهی وقتها کاریکاتوری عمل میکنیم .
📿 یعنی مثلاً فقط میآییم به مستحبّات میپردازیم و خیلی از واجبات را انجام نمیدهیم ، این تصویر قشنگی از اسلام به دیگران نشان نمیدهد و ضربهی بزرگی در حقیقت به اسلام می زند .
⏪ بنابراین ریشهی افراط ها و تفریط ها جهل و نادانی است. انسانی که نداند کجا و چطور عمل کند ، یا زیادهروی میکند یا کمروی و هر دوی اینها ضربههای مُهلکی به انسان و جامعهی انسانی میزند .
🌹 ان شاءالله خداوند ما را از افراط و تفریط دور بدارد .
⚡️يا علی✨خدا نگهدار⚡️
┄┅┅•✿๑❀•🌺•❀๑✿•┅┅┄
🔰 #نکات حفظ
🌟 ٨ نکته طلایی حفظ 🌟
🔻٢. دقت در بیان درست کلمات 🔻
#زبان قرآن زبانی بسیار #خاص و پر #رمزوراز است. بنابراین برای اینکه شما به یک #حافظ خوب و #حرفهای تبدیل شوید، از همان ابتدای کار باید سعی کنید تلاوت و #قرائت قرآن را به درستی انجام دهید و کلمات آن را صحیح تلفظ نماید. برای #تقویت روخوانی قرآن، شما میتوانید به صدای قاریان با تجربه #گوش فرادهید(ترتیل آنان را استماع کنید)
و یا زیر نظر مربیانی که نسبت به زبان عرب و زبان قرآن مهارت و شناخت کافی دارند #آموزش ببینید.
🔺راه حل #استماع کردن
بنظر بهترین راه حلی که می شود توصیه کرد راه حل و کار عملی است معمولا حفاظ قرآن و هم چنین در مدارس شبانه روزی و موسسات توصیه می شود و آنهم #استماع(گوش کردن #ترتیل) است و به شیوه ای که خدمت شما عزیزان بیان شده است (استماع ٣ مرحله ای)
⛔️ بزرگوران حسن قرائت شامل 3 عمل ترتیل حسن تلاوت و وقف ابتدا می باشد که در مسابقات نمره جداگانه دارد
✅ شما با #استماع خوب با یک تیر هر ٣ نشان را خواهید زد و در هر سه خبره خواهید شد
💯 البته در مسیر حفظ حتما از یک استاد مشاوره دریافت نمائید
💠 حفظ، مفاهیمـ قرآن کریمـ. https://eitaa.com/hafezanewahy
📝 ترجمه و شرح خطبه ۱۰۱ بخش دوم:
🔹انکار نکردن حقی
↩️ تعبيرى که در سوگند بالا آمده از ابداعات امام اميرالمؤمنين(عليه السلام) است و بارها در خطبه هاى نهج البلاغه ديده مى شود، اشاره به نکته مهمّى است! و آن اينکه مهمترين و پيچيده ترين مسئله در نظام عالم هستى، مسئله حيات و زندگى است; چه در عالم گياهان و چه در جهان انسانيّت; و با تمام تلاش ها و کوشش هايى که انسان هاى امروز در اين راه به کار گرفته اند، هنوز اسرار مسئله حيات، کشف نشده است. بنابراين، حيات و زندگى شاهکار آفرينش است و چيزى است که مطالعه درباره آن، ما را به خدا مى رساند و نشان مى دهد اين پديده عجيب و شگفت انگيز، چيزى نيست که بدون علم و قدرتِ خالق توانا و دانايى به وجود آمده باشد. بنابراين، استفاده از اين اوصاف به هنگام قسم خوردن، مفهوم برجسته اى را در اذهان ترسيم مى کند.
به هر حال، هدف امام(عليه السلام) اين است که به مخاطبان خود اطمينان دهد که آنچه درباره حوادث آينده مى گويم نه بر پايه حدس و تخمين است و نه از قبيل پيشگويى کاهنان; بلکه واقعيت هايى است که از رسول خدا شنيده ام و من کسى نيستم که در درک سخنان آن حضرت، خطا کرده باشم. بنابراين، آنچه مى گويم عين حقيقت است و مى خواهم با اين پيشگويى، شما را آماده سازم تا بتوانيد خطرات حوادث سخت آينده را به حداقل برسانيد.
در حديثى مى خوانيم: هنگامى که آيه «وَ تَعِيَهَا أُذُنٌ وَاعِيَةٌ; و گوش هاى شنوا آن را حفظ کند»(7) نازل شد، پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله) به على(عليه السلام) فرمود: «سَأَلْتُ اللهُ تَعَالَى أَنْ يَجْعَلَهَا أُذُنَکَ يَا عَلِىُّ! قَالَ(عليه السلام): فَمَا نَسِيتُ شَيْئاً بَعْدَ ذلِکَ; من از خدا خواستم که گوش تو را اى على از آن گوش هاى شنوا قرار دهد و على(عليه السلام) مى فرمايد: از آن به بعد، هر چه را شنيدم هرگز فراموش نکردم».(8)
****
✍ پی نوشت:
7. سوره حاقه، آيه 12.
8. کفاية الطالب کنجى، صفحه 40. شبيه اين معنا را بسيارى از مفسّران اهل سنّت مانند: «قرطبى» در تفسير «جامع الاحکام» و «برسوى» در «روح البيان» و «آلوسى» در «روح المعانى» ذيل آيه 12 سوره حاقه آورده اند."
✔️ پایان
#در_محضر_اهل_بیت
☀️ امام صادق علیه السلام:
🔹ثلاَثٌ لاَ يَضُرُّ مَعَهُنَّ شَيْءٌ اَلدُّعَاءُ عِنْدَ اَلْكَرْبِ وَ اَلاِسْتِغْفَارُ عِنْدَ اَلذَّنْبِ وَ اَلشُّكْرُ عِنْدَ اَلنِّعْمَةِ.
🔸سه چيز است كه به همراه آنها چيزى به انسان آسيب نمىرساند: دعا در هنگام اندوه، استغفار هنگام گناه و شكرگزارى در هنگام برخورداری از نعمت.
📚 وسائل الشیعه (باب الدعا)
جلد ۷ صفحه ۴۴
سخنرانی شب پنجم ربیع الاول 1403.06.18.mp3
24.75M
#موعظه
☀️ پیامبر عظیم الشأن (صل الله علیه وآله)
✅ سه خاصیت مهم برای مداومت کننده بر صلوات
🎙حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
🔰 #صوت و تصویر سوره #لیل
🔻 استاد منشاوی
✅ #صفحه595و596 تلاوت آیات ١ الی ٢١ سوره لـیل
https://eitaa.com/hafezanewahy
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝خانمها حتماً اینو ببینین خیلی قشنگه.
برای همهی خانم های اطرافتون هم بفرستید.
وقتی سواد رسانه ای نداشته باشیم پولمونو خرج آنچه رسانهها زیبا جلوه میدهند میکنیم، نه آنچه نیاز داریم‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #شناخت_اجمالی سوره #لیل
🔻سوره لیل، نود و دومین سوره و از سورههای مکی قرآن که در جزء سیام جای دارد.
چون در آغازِ این سوره به لیل (شب) سوگند یاد شده، آن را «لیل» نامیدهاند.
🔻سوره لیل از دو گروه سخن میگوید: گروهی که پرهیزکارند و با بخشش مال، به دنبال خشنودی خدا هستند و گروهی که تنگنظرند و وعده بهشت را دروغ میدانند.
🔺در روایات آمده است هر كس سوره لیل را بخواند، خداوند آنقدر به او میبخشد که راضی شود، و او را از سختیها نجات میدهد و مسیر زندگی را برایش آسان میسازد.
⏪ ادامه مطلب شامل :
🔻شان نزول،
🔻محتوا،
🔻دوگونه هدایت مقصود در سوره،
🔻نکات تفسیری
و
🔻سوره در ادبیات و شعر
در پست زیر::
https://eitaa.com/hafezanewahy
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨ألا یا اهل الوفاق و النفاق
....سید علی تنها نیست....✊
⚠️هشدار جدی فعالین رسانه ای انقلابی خطاب به مسئولینی که میخواهند رهبری را هزینه خودشان کنند.
با ذکر (لبیکیاخامنهای) منتشر کنید.