فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال جدید همه می خوان برن سفر
.
.
.
حول حالـــنا بطلبم کربـــلا
#اللهمالرزقناکربلا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺http://eitaa.com/hafezan_vahy
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صدای زیبای صبحگاهی تقدیم به شما😍http://eitaa.com/hafezan_vahy
زیارت+عاشورا+با+صدای+علی+فانی.mp3
28.44M
💬 قرائت "زیارت عاشــورا"
🎧 با نوای علی فانی. http://eitaa.com/hafezan_vahy
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
"یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَ الاَبصارِ"
(ای دگرگون کننده ی قلبها و دیدگان)
☆ همه چیز از اینجا آغاز می شود؛ اندیشه و نگاه تو که تغییر کند، جهان برایت تغییر خواهد کرد. نگاه و اندیشه به هم وابسته اند. نگاهِ ما اندیشه ساز است و ما همواره همان می شویم که می اندیشیم. یک سالک شجاعت آن را دارد که طالب دگرگونی نگاه و اندیشه اش شود. او نیک می داند که تنها از این طریق است که سرنوشت دیگری برایش رقم خواهد خورد. چنین کسی تمام القاءات و ذهنیاتی که از کودکی تا کنون در وجودش ریختند و مرغ نگاه و اندیشه اش را به اسارت کشیده اند، از خود دور می کند و چون روحی خُلَّص و پاک و رها، رو سویِ سرنوشت سازِ بزرگ می نماید. وقتی این دعا را میخوانی بگذار مُقَلِّبَ القُلُوب، نگاه و اندیشه ات را تغییر دهد. تا دگرگونی را طلب نکنی، آن در وجودت اتفاق نمی افتد. مغز دعا همین را می گوید و کیمیاگری در وجودت اینگونه حادث می شود. و نترس. نگاه ها و اندیشه های پیشین اگر درست بودند تو باید اکنون در بهشت برین خود به سر می بردی. آیا حقیقتاً اینچنین است؟! پس رهایشان کن و چون سالک تشنه ی حقیقت، تنها سوی پروردگارت رهسپار شو. بگذار او تو را سرنوشتی نیک هدیه کند. بگذار دگرگونت کند. شجاعت دگرگونی را داشته باش. آن که خواهان تغییر است، شجاعت تغییر را هم دارد. و تغییرِ درون، اساسی ترین نوع تغییر است. مادر همه ی تغییر هاست. آن را بطلب. که اگر جز این باشد دعایت جز حرفی و باد هوایی بیش نخواهد بود. و یادت باشد که تحویل سال، تحوّل است. به حال رفتن است. و کسی به حال نمی رود جز آنکه اندیشه ها و نگاه های گذشته پرور و مرده را به دور بریزد و خود را از آرمان پرستی و آینده پروری های موهوم خلاص کند و به حال رو آورد. چه تنها در حقیقت حال است که زندگی وجود دارد. و اکنون این حال و روز من و توست که باید به بهترین "حال" تحوّل یابد. همه چیز از اینجا آغاز می شود. و بهار تو اینجاست. دانه الهی در حال تو کاشته شده است. نکته را دریاب و حقیقت "حَوِّل حالَنا اِلَی اَحسَنِ الحال" را نوش کن. چه تنها با تغییر حال است که تغییر در آینده حادث می شود. چه همواره آنچه در بیرون است، چیزی جز تابع درون نیست.
مسعود ریاعی
http://eitaa.com/hafezan_vahy
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز صد و یازدهم
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
📜 #خطبه216 : از سخنرانیهای امام (علیه السلام) در صحرای صفين
1⃣ حقوق اجتماعی
🔻پس از ستايش پروردگار، خداوند سبحان برای من بر شما به جهت سرپرستی حكومت حقی قرار داده و برای شما همانند حق من، حقی تعيين فرموده است. پس حق گسترده تر از آن است كه وصفش كنند، ولی به هنگام عمل تنگنایی بی مانند دارد. حق اگر به سود كسی اجراء شود، ناگزير به زيان او نيز روزی به كار رود و چون به زيان كسی اجرا شود روزی به سود او جريان خواهد داشت. اگر بنا باشد حق به سود كسی اجرا شود و زيانی نداشته باشد، اين مخصوص خدای سبحان است نه ديگر آفريده ها، به خاطر قدرت الهی بر بندگان و عدالت او بر تمام موجوداتی كه فرمانش بر آنها جاری است. لكن خداوند حق خود را بر بندگان، اطاعت خويش قرار داده و پاداش آن را دوچندان كرده است، از روی بخشندگی و گشايشی كه خواسته به بندگان عطا فرمايد.
2⃣ حقوق متقابل رهبری و مردم
🔻پس خدای سبحان برخی از حقوق خود را برای بعضی از مردم واجب كرد و آن حقوق را در برابر هم گذاشت كه برخی از حقوق برخی ديگر را واجب گرداند و حقّی بر كسی واجب نمی شود مگر همانند آن را انجام دهد. و در ميان حقوق الهی بزرگترين حق، حق رهبر بر مردم و حق مردم بر رهبر است ؛ حقّ واجبی كه خدای سبحان بر هر دو گروه لازم شمرد و آن را عامل پايداری پيوند ملت و رهبر و عزّت دين قرار داد.
پس امور مردم اصلاح نمی شود مگر به وسیله کارگزاران صالح و کارگزاران هم نمی توانند امور را اصلاح کنند مگر به شرط استقامت مردم و آنگاه كه مردم حقّ رهبری را ادا كنند و زمامدار حق مردم را بپردازد، حق در آن جامعه عزت يابد و راههای دين پايدار و نشانه های عدالت برقرار و سنّت پيامبر (صلی الله علیه واله وسلم) پايدار گردد. پس روزگار اصلاح شود و مردم در تداوم حكومت اميدوار و دشمن در آرزوهايش مأيوس می شود. اما اگر مردم بر حكومت چيره شوند، يا زمامدار بر رعيّت ستم كند، وحدت كلمه از بين می رود، نشانه های ستم آشكار و نيرنگبازی در دين فراوان می گردد و راه گسترده سنت پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) متروك، هواپرستی فراوان، احكام دين تعطيل و بيماريهای دل فراوان گردد، مردم از اينكه حق بزرگی فراموش می شود يا باطل خطرناكی در جامعه رواج می يابد، احساس نگرانی نمی كنند، پس در آن زمان نيكان خوار و بدان قدرتمند می شوند و كيفر الهی بر بندگان بزرگ و دردناك خواهد بود. پس بر شماست كه يكديگر را نصيحت كنيد و نيكو همكاری نماييد.
درست است كه هيچ كس نمی تواند حق اطاعت خداوندی را چنانكه بايد بگذارد؛ هر چند در به دست آوردن رضای خدا حريص باشد و در كار بندگی تلاش فراوان نمايد، لكن بايد به مقدار توان، حقوق الهی را رعايت كند كه يكی از واجبات الهی، يكديگر را به اندازه توان نصيحت كردن و برپا داشتن حق و ياری دادن به يكديگر است. هيچ كس هر چند قدر او در حق بزرگ و ارزش او در دين بيشتر باشد، بی نياز نيست كه او را در انجام حق ياری رسانند و هيچ كس گرچه مردم او را خوار شمارند و در ديده ها بی ارزش باشد، كوچكتر از آن نيست كه كسی را در انجام حق ياری كند يا ديگری به ياری او برخيزد.
(پس يكی از ياران به پا خاست و با سخنی طولانی امام را ستود، حرف شنوایی و اطاعت از امام را اعلام داشت آنگاه امام فرمود:) كسی كه عظمت خدا در جانش بزرگ و منزلت او در قلبش والاست، سزاوار است كه هر چه جز خدا را كوچك شمارد و از او سزاوارتر كسی كه نعمتهای خدا را فراوان در اختيار دارد و بر خان احسان خدا نشسته است، زيرا نعمت خدا بر كسی بسيار نگردد جز آنكه حقوق الهی بر او فراوان باشد.
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
http://eitaa.com/hafezan_vahy
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 111.mp3
7.9M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و یازدهم خطبه ۲۱۶ از بند۱ تا بند ۲
https://eitaa.com/sahifeh_sajadiye
jalase60-1.mp3
21.35M
#زمزم_معرفت #دکتر_علی_غلامی #دکتر_غلامی #غلامی
📌 درسگفتارهای طرح مطالعاتی تفسیر المیزان و تسنیم
🎤استاد دکتر علی غلامی
📁 بررسی تفسیر سوره مبارکه بقره( صوت ١۲۸)
http://eitaa.com/hafezan_vahy
💠 دارایی
🔸 در مناجات های #خواجه_عبد_الله_انصاری این است که دانایی مهم نیست #دارایی مهم است. کسی ممکن است علامه بشود علم فراوان داشته باشد، او داناست؛ البته در جامعه ما محترم است؛ اما دارا نیست، #دارا کسی است که آن علم او را کاملاً حفظ بکند.
🔸 حرف او در مناجات این است که #دانا_در_عالم_فراوان_است، چه در حوزه چه در دانشگاه! یک وقت می بینید که عصبانی می شود و خلاف می کند؛ بیراهه می رود و خلاف می کند؛ یا روی میزی یا زیرمیزی است یا اختلاس است یا نجومی است چه در حوزه چه در دانشگاه، این دانا هست ولی دارا نیست.
🔸 او در مناجات ناله می زند می گوید: خدایا مرا دارای علم بکن نه دانا! چرا فرمود: ﴿أَمَّنْ یجیبُ الْمُضْطَرَّ﴾؟ تا کسی مضطر نباشد... ، الآن اگر ـ خدای ناکرده ـ به کسی بگویند این فرزند جوانت فلان بیماری را دارد، او سراسیمه است، خودش دعا می کند به دیگری می گوید دعا بکند! این سراسیمه است. همه ما یک چنین حالتی را در پیش داریم تا #سراسیمه نشویم، دارا نشویم، ناله نمی زنیم. این #ناله را او دوست دارد. آن عویل را او دوست دارد. #دعا فضیلتی است بین دانایی و دارایی.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#باز_نشر
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1396/06/09
http://eitaa.com/hafezan_vahy