قائم (1).mp3
1.65M
چرا به امام زمان -عج-قائم گویند ؟
«استاد عالی»
به دلم نشست ❤️انشا الله به دلتون بشینه❤️
🥀یا صاحب الزّمان🥀@ravanedel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_به دلم نشست ❤️انشا الله به دلتون بشینه❤️
🥀یا صاحب الزّمان🥀@ravanedel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله ناصری🎙
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
به دلم نشست ❤️انشا الله به دلتون بشینه❤️
🥀یا صاحب الزّمان🥀@ravanedel
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دلتنگ امام زمان عجلاللهفرجه
استاد فرحزاد
به دلم نشست ❤️انشا الله به دلتون بشینه❤️
🥀یا صاحب الزّمان🥀@ravanedel
تمدنی با مکیدن خون ملتها
نگاه كنید به نوشتۀ نهرو در کتاب «نگاهی به تاریخ جهان»؛ او تشریح میكند پیشرفتهای علمی و فنی موجود در هند را پیش از ورود انگلیسها. بنده تا قبل از اینكه این مطلب را از نگاه آدم مطلعی مثل نهرو - كه آن روز این را نوشته بود - بخوانم، از چنین مسئلهای مطلع نبودم. یك كشوری در مسیر علمیِ معقول و صحیحی حركت میكند، بعد میآیند به كمك علم و به كمك سلاح این كشور را تصرف میكنند، بیدریغ انسانها را میكُشند، منابع ثروت او را از بین میبرند و خودشان را بر او تحمیل میكنند. ثروت را از هند بیرون میكشند، میروند در كشور خودشان سرمایهگذاری میكنند، ذخیره درست میكنند. انگلیسها آمریكا را با پولی كه از هند به دست آوردند، گرفتند. تا قبل از سالهای استقلال آمریكا كه انگلیسها بر كشور آمریكا مسلط بودند، عمدۀ درآمد تُجار انگلیسی از تجارتی بود كه از هند به سواحل آمریكا میكردند؛ كه بعد با مقابلۀ ساكنان آمریكا - البته نه ساكنان بومی، بلكه باز هم همان مهاجرین انگلیسی و اسپانیائی و دیگران - و جنگی كه انجام گرفت و سپس استقلال آمریكا، دوران تسلط انگلیس تمام شد. بههرحال اینها پایۀ تمدن خودشان را با مكیدن خون ملتها شروع كردند؛ بعد هم با پیشرفتهای گوناگون، نه ظلم را در كشورهای خودشان برطرف كردند، نه تبعیض را برطرف كردند، نه جوامع فقیر را توانستند به بینیازی برسانند؛ میبینید امروز هم وضع اقتصاد در این كشورها چه جوری است! وضع اجتماعی چه جوری است! وضع اخلاقی چه جوری است! این انحطاط اخلاقی، این لجنزار اخلاق جنسی در غرب. پیشرفت تمدن غربی، یك چنین پیشرفتی است با این خصوصیات.
بیانات در دیدار با اساتید دانشگاه ها. ۱۵ مرداد۱۳۹۲
╭━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╮
@ravanedel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 روز بیست و سوم ماه #ربیع_الثانی 1445
🔹
ادب سخن#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 👇👇👇👇 🆔 جانباز جنگ تحمیلی براثر موج انفجار حافظه اش از بین میره و بعداز 34 سال بر اثر زمین خوردن در آسایشگاه حافظه اش کامل برمیگرده و معلوم میشه اهل روستایی در کردستان... 😭😭😭 این جانباز اواخر جنگ از ناحيه سر مجروح می شود و تمام حافظه اش را از دست میده، حتى نام و نشانىاش را . ٣٠ سال هم در يك آسايشگاه روان درمانى بسترى ميشه تا اینکه يك روز از پله هاى آسايشگاه با سر به پايين پرت میشه و سرش به نبش پله اصابت مى كنه و بعد اسمش بخاطرش مياد. توسط بخش نيكوكارى دنبال خانواده اش می گرده و در نهايت در شهرى از توابع كردستان خانواده اش را پيدا مى كنند. با برادرش تماس مى گيرند و حالا در اين فیلم لحظه ورود این جانباز را به منزل و ملاقات با مادر و خانوادهاش راببینید. الله اکبر حال دل پدر و مادر شهدا ، جانبازان ، مفقودین و آزادگان را که چگونه روزگار گذراندند فقط خدا میداند و بس
`😭 #شهید_زنده` ╭━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╮ @ravanedel
💠
ادب سخن🔹 فرمود: ﴿وَلاَ تُجَادِلُوا أَهْلَ الْكِتَابِ إِلَّا بِالَّتِی هِی أَحْسَنُ﴾. جدال احسن چه به صورت مثبت كه در سوره «نحل» آمده چه به صورت حصر كه در سوره «عنكبوت» آمده است، این دو عنصر محوری را لازم دارد: 1️⃣ یكی خوب حرف زدن 2️⃣ یكی حرفِ خوب زدن 🔹 «خوب حرف زدن» همان است كه فرمود: ﴿فَقُولاَ لَهُ قَوْلاً لَّیناً﴾ و «حرفِ خوب زدن» همان است كه فرمود: ﴿وَقُولُوا قَوْلاَ سَدِیداً﴾. حرف مُتقن, حرف محكم, حرف مبرهن, قول سدید است. 🔹 یك وقت است که انسان حرفی میزند كه این حرف درباره دیگری است و این انسان را حد می زنند برای اینكه قذف كرده است؛ یك وقت است همین حرف را انسان با دلیل می زند، آن متّهم را حد می زنند. شهادت و قذف هر دو یك سخن می گویند هر دو میگویند: «الزید زانٍ»؛ اما آنجا كه شهادت است، مشهود علیه را حد می زنند و آنجا كه حرف، بی دلیل است برهانی ندارد شاهدی ندارد، گوینده را حد می زنند. بین قذف و شهادت این فرق جوهری هست. 🔹 ما در جدال، موظفیم هم خوب حرف بزنیم و هم حرفِ خوب حرف بزنیم. خوب حرف زدن، به ادب و رعایت كردن آداب فصاحت، بلاغت و امور ادبی است و حرفِ خوب زدن یعنی حرف مبرهن زدن! پس ﴿فَقُولاَ لَهُ قَوْلاً لَّیناً﴾ یعنی خوب حرف بزنید، ﴿وَقُولُوا قَوْلاَ سَدِیداً﴾ یعنی حرفِ خوب بزنید. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 📚 سوره مبارکه عنکبوت جلسه 18 تاریخ: 1391/10/05 🆔 ╭━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╮ @ravanedel
baghare86-1(64).mp3
16.9M
📌 درسگفتارهای طرح مطالعاتی تفسیر المیزان و تسنیم
🎤استاد دکتر علی غلامی
📁 بررسی تفسیر سوره مبارکه بقره (صوت ۲۰۲)
╭━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╮
@ravanedel
🌷🌷🌷
🔅
بسم الله الرحمن الرحیم
📌 کرامات امام هادی علیه السلام
میدانیم که امام هادی علیهالسلام را ظالمانه ازمدینه به سامرا منتقل وتبعید کردند. سامرا در اصل شهری نظامی بود که برای حضرت حکم زندان را داشت.
دوری از مزار پیامبر خدا و ائمه بقیع (علیهمالسلام)، دوری از خانه وحی و آشنایان بسیار بر امام علیهالسلام سخت بود، ولی با این حال مجبور به انجام آن شد.
اما به راستی چه کسی باعث این هجرت اجباری بود وتاثیر داشت؟
و امام علیه السلام با ایشان چه برخوردی داشت؟
چه درسهایی میتوان از این واقعه گرفت؟
…بریحه عباسی بر نماز جماعت مسجد الحرام و مسجد النبی صلیاللهعلیهوآله درمکه ومدینه نظارت داشت. یکی از عُمال وجیره خواران حکومت عباسی بود و چون علاقه مردم به امام هادی علیهالسلام را میدید و وجود امام علیه السلام را شمع جمع مشتاقان یافت؛ به متوکل لعنه الله علیه نامه نوشت: «اگر به حرمین و مردم نیاز داری(که درقبالشان حکومت کنی) پس علی بن محمد( امام هادی علیه السلام) را از این دو مکان اخراج کن. او مردم را به سوی خودش خوانده و خلایق بسیاری از او تبعیت و پیروی میکنند.»
کرامات ها،اخلاق، انفاقها، بذل و بخششها، مشورتها و توصیههای امام همه و همه مخصوص گروه خاصی نبود. از عنایات حضرت علیه السلام دوست و دشمن برخوردار بودندوبرای ایشان مسلمان و غیر مسلمان نداشت چون امام همگان بود.اگر صاحب حاجت و نیازی میدید مشکلش را برطرف میکرد.
«بریحه که ازاین موقعیت ممتاز امام علیه السلام ترسید و از روی حسادت وکینه، از امام بدگویی کرد.در اثراین سخنچینیها و بدگوییها سرانجام متوکل لعنه الله علیه نوشتهای به یحیی بن هرثمه داد و دستور داد که امام هادی علیه السلام را به سامراء بیاورد. متوکل لعنه الله علیه یک نامه نیز برای امام هادی علیه السلام و یک نامه به بریحه نوشت. وقتی یحیی بن هرثمه به مدینه رسید و ابتدا نامه بریحه را به او داد و سپس هردو به سوی امام هادی علیهالسلام رفتند و نامه متوکل لعنه الله علیه را به ایشان تقدیم کردند. امام هادی علیه السلام که از تبعیداجباری آگاه شدند؛ از آنان سه روز مهلت خواستند تامهیای سفرشوند و بعد از سه روز اسبها را زین شده و بارها را آماده کردند و وقتی که آماده حرکت و خروج از مدینه شدند عده ای از مردم و بزرگان مدینه به عنوان مشایعت امام علیه السلام را همراهی کردندبریحه جهت ظاهر سازی برای بدرقه حضرت آمدوقتی مقداری از شهردور شدند به امام هادی علیه السلام گفت: «میدانم که میدانید که من باعث تبعیدشما به عراق هستم. من قسم میخورم که اگر شکایت مرا به متوکل یا یکى از یاران خصوصى او یا پسرانش بکنى من هم نخل خرماهاى تو را قطع میکنم و دوستان تو را میکشم، چشمه و قناتهاى زمینهاى تو را از بین خواهم برد، واین کارها را حتما انجام خواهم داد.»
امام هادی(علیهالسّلام) متوجه بریحه شد و خطاب به او فرمود:
«اِنَّ أَقرَبَ عَرضِی إِیّاکَ عَلَى الْبارِحَهِ وَ ما کُنْتُ لَأعْرَضَنَّکَ عَلَیهِ ثُمَّ لَأَشکُونَکَ إلَى غَیرِهِ مِنْ خَلقِهِ
آن شکایتی که از تو بکنم ،نزدیکتر است و آن به خداست، و وقتى که شکایت تو را به خدا بکنم هرگز بخلق خدا از تو شکایت نخواهم کرد.»
بریحه(که ازاین تلنگربخود آمد) به دست و پاى امام هادی علیه السلام افتاد، گریه و زارى کرده و طلب عفو و بخشش کرد، امام هادی علیه السلام (در قبال چنین شخصی که عامل بدگویی،تبعید، تهدید، هتک حرمتشان و.. بودند)
نیز فرمودند: «قَدعَفَوتُ عَنکَ/
همانا تو را بخشیدم.»
وسپس به راه خود ادامه ورهسپارسامراشدند...
💎 نورالهدی آموزش ترجمه قرآن
🆔 @noor_q
منابع
اعیان الشیعه ج۲ص۳۷
اثبات الوصیه،مسعودى،ص۲۳۳.
منتهی الامال ،فصل پنجم ص ۳۷۷
✨ انتشار با ذکر صلوات بلامانع است.@ravanedel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ابا الحسن علی بن موسی الرضا
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🔅اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اولیائک
گاه زندگی ، چاره اش فقط زیارت است .....
دوستان عزیز مشهدي و همشهری امام رؤوف التماس دعا🙏
@ravanedel