#شرح_مناجات_شعبانیه
شماره 14
__________________
🌱📍🌱الهی تَوَلَّ مِنْ اَمْری ما اَنْتَ اَهْلُهُ وَعُدْ عَلَیَّ بِفَضْلِکَ عَلی مُذْنِبٍ قَدْ غَمَرَهُ جَهْلُهُ.
معبود من تدبیر امورم را آن گونه که شایسته توست به انجام رسان، و فضل خود را به گنهکاری که غریقِ امواج جهالت است، بازگردان.🌱📍🌱
◀️ واگذاری امور به خداوند
علم آدمی بسیار ناچیز و اندک است، به همین سبب، هرگز به طور جامع و کامل، به مصالح و مفاسد خویش آگاه نمی باشد. گرچه او مأمور به سعی و تلاش و همت ورزی می باشد و باید وظایفش را به درستی ادا نماید، ولی به هر حال، آگاهی درست از اینکه خیر و صلاح واقعی او، چه می باشد و اینکه چه مقامی و مکانی شایسته وقوف او و چه احوالی مناسب وجود اوست، از عهده وی خارج است، به همین جهت، مصلحت و خیر بنده در این است که امور زندگی خویش را به پروردگارش واگذار نماید؛ آن گونه که حضرت سیّدالشّهداء علیه السلام واگذار نموده و به این شکل در دعای عرفه به مناجات نشسته است که:
«اِلهی اَغنِنی بِتَدْبیرِکَ عَنْ تَدْبیری وَ بِاخْتِیارِکَ عَنْ اِخْتِیاری؛ معبود من! تدبیرت را جایگزین تدبیرم نما! و بدین گونه بی نیازم فرما! و اختیار خودت را به جای اختیارم اِعمال فرما!»
باری، سعادت واقعی بنده، در واگذاری تدبیر امور به پروردگارش می باشد، زیرا او به خیر و صلاحِ بنده از همگان آگاه تر است و جز خیرخواهی، اراده دیگری در حق بنده خود ندارد.
نقل سخنی از علامه حلی نیز در این مورد، خالی از لطف نمی باشد. وی در کتاب «اَوْصافُ الْاَشراف» می نویسد:
چون بنده را یقین باشد که خدای تعالی از او داناتر است و تواناتر، کار خود به او واگذارد، تا چنان که تقدیر اوست، آن کار را بسازد، و به آنچه او تقدیر کند و کرده باشد خرسند و راضی باشد و خرسندی او به آنچه خدا کند و سازد، به آن حاصل شود که نظر کند در حال گذشته خود که او را به وجود آورد و چندین حکمت در آفرینش او اعمال کرد که به همه عمر خود هزار یک آن را نتواند شناخت و بی التماس بنده، او را از نقصان به کمال آورد ... پس بر او اعتماد کند و او را یقین حاصل شود که آنچه باید و آنچه شایسته است، خدا انجام خواهد داد. و حقیقتِ «اَلَیْسَ اللّهُ بِکافٍ عَبْدَهُ؛ آیا خدا بنده اش را کافی نیست» (آل عمران: 159) را درخواهد یافت.
◀️ جهل، عذری برای دریافت فضل
الطاف حق تعالی به قدری وسیع و فراگیر است که با هر بهانه ای آدمی را مشمول رحمت و عنایت خود می سازد؛ به عنوان نمونه همانگونه که از مناجاتِ حضرت امام علی علیه السلام در مسجد کوفه استفاده می شود:
نَفْسِ عبد بودن آدمی در مقابل مولایش، ذلیل بودن آدمی در برابر خدای عزیز، ضعیف بودن انسان در مقابل خدای قوی، گمراه بودن آدمی در برابر خدای هدایت گر و صفاتی از این دست، آدمی را مستحق دریافت رحمت الهی می نماید.
در دعای ابوحمزه ثِمالی نیز آمده است که: «وَ اَیُّ جَهْلٍ یا رَبِّ لا یَسَعُهُ جُودُکَ؛ و کدام جهل است، که جودِ تو آن را فرا نگیرد».
ناگفته نماند که مقصود از «جهل» تنها بی اطلاعی نسبت به حرام و گناه نمی باشد، بلکه چه بسا، دایره جهل وسیع تر از این باشد. یعنی می توان به افرادی که حتی به عواقب گناهان آگاهی دارند ولی باز مرتکب آن گناهان می شوند نیز نسبت جهل داد؛ به این بیان که اگر آنها آگاهی واقعی به آثار نکبت بار و خواص زهرگونه معاصی داشتند و آنها را به چشم قلب، مشاهده و ادراک می نمودند، قطعا از لغزش ها اجتناب می کردند. ازاین رو می توان گفت این گروه نیز در واقع از نوعی جهل برخوردار بوده و مستحق ترحم و دریافت رحمت پروردگار می باشند.
🚨اعتراض استاد رحیم پور ازغدی به ستاد کرونا:
⭕️ میگن کرونای انگلیسی اومده به جای اینکه سفر به انگلیس رو ممنوع کنند روحانی میگه مرز عراق؛ هوایی، زمینی و دریاییش رو ببندید! میگن توی ترکیه نوع جدیدی از کرونا یافت شده میگن نمیشه مرز ترکیه رو بست. بجاش آقای روحانی میگه مراسمات ماه رمضان تعطیل بشه! تصمیمات فلهای یعنی ببینی دیوار کی کوتاهتره هی به اون زور بگی! شماها دارید از قانونمندی بچههای مذهبی سوء استفاده میکنید!
#شرح_مناجات_شعبانیه
شماره 15
__________________
🌱📍🌱الهی قَد سَتَرْتَ عَلیَّ ذُنُوبا فِی الدُّنْیا وَ اَنَا اَحْوَجُ اِلی سَتْرِها عَلَیَّ مِنْکَ فِی الْاُخْری اِذْلَمْ تُظْهِرْها لِاَحَدٍ مِنْ عِبادِکَ الصّالحینَ فَلا تَفْضَحْنی یَوْمَ القِیامَهِ عَلی رُئُوسِ الْاَشهادِ.
معبودِ من! همانا گناهانم را در دنیا پوشانیدی و من به این پرده پوشی، در آخرت محتاج ترم. همانا در دنیا، حتی نزد بندگان شایسته ات نیز، گناهانم را فاش نکردی، پس در روز قیامت، نزد آنها که شاهد می باشند رسوایم مفرما!🌱📍🌱
◀️ خداوندِ ستّارالعیوب
یکی از عنایت های خداوند مهربان در حق بندگان، موهبت پرده پوشی او از گناهان و زشتی های آنان می باشد. در واقع هر انسانی، آبرو و عزت خویش در میان جامعه را مدیون پوشانده ماندن لغزش هایش از جانب خداوند کریم می باشد. مِهرورزی پروردگار در حق آدمیان سبب شده است که تا آخرین حد ممکن، با پرده پوشی از معاصی او، عزت و اعتبار آنها را در برابر دیگران محفوظ بدارد.
از جمله نکاتی که در دعاهای اهل بیت علیهم السلام مورد توجه آنها بوده است، صفت «ستّاریّتِ» خداوند می باشد که به طور مکرر و بارها، پروردگار خود را به این صفت حمیده و زیبا ستوده اند. در اینجا به عنوان نمونه، به برخی از این فرازهای دل نشین اشاره می نماییم:
اَیْ رَبِّ جَلِّلْنی بِسِتْرِکَ، فَلَوِ اطَّلَعَ الْیَوْمَ عَلی ذَنْبی غَیْرُکَ ما فَعَلْتُهُ وَ لوْ خِفْتُ تَعْجیلَ الْعقُوبَهِ لاَجْتَنَبْتُهُ لا لِاَنَّکَ اَهْوَنُ النّاظِرینَ وَ اَخَفُّ الْمُعطَّلِعینَ بَلْ لِاَنَّکَ یا رَبِّ خَیْرُ السّاتِرینَ.(مفاتیح الجنان، دعای ابوحمزه ثمالی)
پروردگارا! کردار زشتم را در پرده دار. اگر بر گناهم کسی غیر از تو آگاه می شد، آنرا مرتکب نمی شدم و نیز اگر از تعجیل عقوبت می ترسیدم باز هم از خطا اجتناب می کردم.
و این حیا نمودن از مردم و عدم حیا از تو، نه بدان سبب است که قدر و اهمیت تو از دیگران کمتر است و آگاهی تو از گناهانم نسبت به سایرین پایین تر است، بلکه بدان خاطر است که تو ای پروردگارم، بهترین پوشاننده گناهانی.
در جای دیگر از دعای ابوحمزه ثمالی می خوانیم:
«اِلهی فَبِحِلْمِکَ اَمْهَلْتنی وَ بِسِتْرِکَ سَتَرْتَنی حَتّی کَاَنَّکَ اَغْفَلْتَنی؛ معبود من! به سببِ حلمی که ورزیدی مُهلتم دادی، و چون، ستّار بودی، پرده بر لغزش هایم کشیدی تا آنجا که گویا از کارهایم غافل بودی و نمی دیدی».
همچنین سیّدالسّاجدین علیه السلام در دعای شانزدهم صحیفه سجّادیه، این گونه، پروردگارش را به پرده پوشی می ستاید:
یا اِلهی فَلَکَ الْحَمْدُ، فَکَمْ مِنْ عائِبَهٍ سَتَرْتَها عَلَیَّ فَلَمْ تَفْضَحْنی، وَ کَمْ مِنْ ذَنْبٍ غَطَّیْتَهُ عَلَیَّ فَلَمْ تَشْهَرْنی وَ کَمْ مِنْ شائِبَهٍ اَلْمَمْتُ بها فَلَمْ تَهْتِکْ عَنّی سِتْرَها، وَ لَمْ تُقَلِّدْنی مَکْرُوهَ شَنارِها وَ لَمْ تُبْدِ سَوْءاتِها لِمَنْ یَلْتَمِسُ مَعایبی مِنْ جیرَتی وَ حَسَدَهِ نِعْمَتِکَ عِنْدی.
ای معبودِ من! شکر و سپاس تو را که چه بسیار عیبم را پوشاندی و رسوایم نکردی و چه فراوان گناهم را پنهان کردی و در گناهان، مشهورم نساختی و چه بسیار، زشتی ها که انجام دادم و پرده _ آبرویم _ را ندریدی و طوق زشت آن را بر گردنم نیفکندی و بدی های آن را بر همسایگان که در جستجویِ عیب هایم هستند و بر حسودانی که تحمل دیدن نعمت هایت را ندارند، آشکار نساختی.
◀️ پرده پوشی الهی تا آن جاست که گاهی آدمی مغرور می شود، همان طور که امام سجاد علیه السلاممی گوید:
«وَ غَرَّنِی سِتْرُکَ الْمُرْخی عَلَیَّ؛ پرده پوشی ات مرا مغرور ساخته ((مفاتیح الجنان، دعای ابو حمزه ثمالی، ص348))»
مهلت دادن او تا آن جاست که آدمی از حدود الهی تجاوز می کند، همچنان که عرضه می دارد:
«اَنَا الَّذی اَمْهَلْتَنی فَمَا ارْعَوَیْتُ؛ پروردگارا من همان کسی هستم که مرا مهلت دادی، ولی رعایت نکردم (مفاتیح الجنان، دعای ابو حمزه ثمالی)
◀️ پرده پوشی الهی نقش پر اهمیتی در سازندگی شخصی و روابط اجتماعی دارد، انسانها گاهی چهره ای فریبنده دارند، ولی آن سوی چهره اخلاقی گزنده، گاهی زبانی منافق گونه دارند، ولی قلبی پر از حقد و کینه و گاهی هم دارای ظاهری آراسته هستند، ولی کرداری نکوهیده، اگر پرده از روی اخلاق و اعمال برداشته شود هزاران زشتی برملا گردد، آن گاه افراد بی حیا و دریده شوند و گمانهای خوب به یقینهای بد تبدیل شود، قهرا روابط اجتماعی تغییر یابد و نزدیکان از هم ببرند و دوستان، دشمن همدیگر گردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی عالیه حتما نگاه کنید و ترویج
تحلیل اجازه سفر به دلایلی که به نفع دولته
💢دستورالعمل برای ایام اخر ماه شعبان
❇️استاد فاطمی نیا:
♨️این ایام باقی مانده از ماه شعبان را خیلی غنیمت بشمارید؛ این روزها بسیار حساس است و باید قدر بدانیم ، سعی کنیم با آمادگی کامل وارد ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، شویم!
🔅حدیثی از امام رضا (علیه السلام) وارد شده است که بسیار پر اسرار است و حساسیت ماه شعبان را نشان میدهد.
🌺کسی در ماه شعبان خدمت امام رضا علیه السلام شرفیاب شد و از حضرت تقاضای عملی را کرد که در ماه شعبان انجام دهد. حضرت به آن شخص میفرمایند:" در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز" در این ایام باقی مانده خیلی چیزها میتوان کسب کرد!
#در_محضر_استاد
◾️ضرورت همدلی و کمک مومنانه در آستانه ماه رمضان
آیت الله رشاد استاد درس خارج حوزه علمیه:
▫️در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و شرایط کرونایی و گرانیهایی که بیداد می کنند و ضعف مدیریت و بیتدبیری نیز معضلات و مشکلات مردم را مضاعف کرده است و به شدت در مضیقه هستند.
▫️بنده همین جا به عنوان یک طلبه تقاضامندم که افراد اهتمام لازم را برای حمایت از مستمندان و نیازمندان داشته باشند چه اینکه بسیاری از این نیازمندان اهل صیام و قیام هستند و باید بتوانند با آسودگی خاطر وارد میهمانی خدا بشوند و نماز و روزه بپردازند.
#کمک_مومنانه
بسم الله الرحمن الرحیم
حدیث ( شعبانیه )
قال الإمامُ الرِّضا علیه السلام :
إِنَّ مَنِ اسْتَغْفَرَ فِي شَعْبَانَ كُلَّ يَوْمٍ سَبْعِينَ
مَرَّةً كَانَ كَمَنِ اسْتَغْفَرَ فِي غَيْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ
سَبْعِينَ أَلْفَ مَرَّةٍ ...
قُلْ " أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ "
همانا کسي که در ماه شعبان هرروز هفتاد
مرتبه استغفار نمايد مانند کسي است که
در ساير ماهها هفتاد هزار بار اين ذکر را
گفته باشد. ...
بگو " أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ "
فضائل الأشهر الثلاثة، ص: ۵۶.
سلام
صبحتان بخیر و خوشبختی
زندگیتان عاشقانه
رزقتان مهربانی
ذکر روز چهارشنبه ؛ صد بار
" یا حی یا قیوم "
التماس دعا
مداحی_آنلاین_خاک_پای_زائراتم_سیدمجید_بنی_فاطمه.mp3
6.08M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃خاک پای زائراتم
🍃هر شب جمعه به یاد کربلاتم
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #شور
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
مداحی آنلاین - افطارها به کام دلم تلخ می شود - حسین طاهری.mp3
3.18M
🌙استقبال از #ماه_رمضان
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
⏯ #شور احساسی
🍃افطارها به کام دلم زهر می شود
🍃ارباب ما گرسنه و تشنه شهید شد
🎤 #حسین_طاهری
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
#یا_اباعبدالله_ع❤️
❣️خواستم دور ڪنم فڪر حرم را اما
من بدون تو ، دلے زار و پریشان دارم
❣️آه، در ڪنج رواقٺ ڪه نشستم، دیدم
زیر پاهاے خودم ملڪ سلیمان دارم
#اللهم_ارزقنا_زیارة_الڪربلا💚
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#شب_جمعه🌙
📸بازگشت پیکر پاک 63 شهید دفاع مقدس به وطن
🌷پیکرهای مطهر تازه تفحص شده ۶۳ شهید دفاع مقدس پنجشنبه از طریق مرز شلمچه به کشور بازگشت.
سراپا وسعت دریا گرفتند
همان مردان كه در دل جا گرفتند
تمام خاطرات سبزشان ماند
به بام آسمان مأوا گرفتند
به دوش ما چه ماند اى دل، كه وقتی
خدا را شاهدى تنها گرفتند
چه شد اى دل، كه در این راه رفته
جواز وصل را بى ما گرفتند
مگر مردان غریبى میپسندند
غریبانه ره دریا گرفتند!
🌷 #پنجشنبه_های_شهدایی
🌙 #شب_جمعه
🌷 #شهدا را یاد کنیم با ذکر #صلوات
#شرح_مناجات_شعبانیه
شماره 16
__________________
🌱📍🌱الهی قَد سَتَرْتَ عَلیَّ ذُنُوبا فِی الدُّنْیا وَ اَنَا اَحْوَجُ اِلی سَتْرِها عَلَیَّ مِنْکَ فِی الْاُخْری اِذْلَمْ تُظْهِرْها لِاَحَدٍ مِنْ عِبادِکَ الصّالحینَ فَلا تَفْضَحْنی یَوْمَ القِیامَهِ عَلی رُئُوسِ الْاَشهادِ.
معبودِ من! همانا گناهانم را در دنیا پوشانیدی و من به این پرده پوشی، در آخرت محتاج ترم. همانا در دنیا، حتی نزد بندگان شایسته ات نیز، گناهانم را فاش نکردی، پس در روز قیامت، نزد آنها که شاهد می باشند رسوایم مفرما!🌱📍🌱
◀️ حفظ آبروی دیگران
برای آن که آبروی انسان محفوظ بماند و در قیامت پرده از روی اعمال وی برداشته نشود راه و چاره ارائه شده است.
نخستین راه توبه از گناه است،
دومین راه پرده پوشی از عیوب دیگران می باشد که در روایات بسیاری توصیه بدان شده است،
افشای عیوب دیگری سبب می شود که پرده از روی عیبهای انسان برداشته شود و پوشیدن عیوب دیگران باعث می شود که عیوب انسان برملا نگردد.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:
در مدینه اقوامی بودند که عیبهایی داشتند، ولی چون نسبت به عیوب دیگران ساکت بودند خداوند متعال هم مردم را نسبت به عیوب ایشان ساکت فرمود، از دنیا رفتند در حالی که هیچ گونه عیبی از ایشان در نزد احدی برملا نبود،
متقابلاً در همین مدینه اقوامی بودند که عیب ظاهری نداشتند، ولی چون در مورد عیوب مردم زبان به گفتار گشودند خداوند متعال هم عیوب آنها را آشکار ساخت، به طوری که به واسطه همان عیوب شناخته می شدند تا آن که بالاخره در همان حال دار فانی را وداع کرده و مردند.(بحار الأنوار، ج75، ص213)
امام صادق علیه السلام می فرماید: آن کس که عیب مؤمنی را که از افشای آن بیمناک است بپوشاند و مخفی دارد خداوند متعال هفتاد عیب از عیوب او را مخفی داشته و می پوشاند.(بحار الأنوار، ج74، ص322)
پیامبر اکرم می فرماید: «لا یستر عبد مؤمن عوره عبد مؤمن إلاّ ستره اللّه یوم القیامه و من أقال عثره مسلم أقال اللّه عثرته یوم القیامه»(تفسیر المراغی، ج18، ص87).
(بنده مؤمن عیبی از بنده مؤمنی را نمی پوشاند مگر آن که خداوند متعال عیوب او را در روز قیامت می پوشاند و هر کسی که صرف نظر کند از لغزش مسلمانی، خداوند صرف نظر می کند از لغزش او در روز قیامت).
پی گیری اسرار مردم و به دست آوردن عیبهای مخفی آنها بسیار ناپسند و مبغوض الهی است.
ابو برده می گوید: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با ما نماز گزارد و سپس با سرعت به سوی مسجد رفت و با آوازی بلند فرمود: ای گروهی که با زبان ایمان آورده ولی ایمان خالصانه وارد
قلب ایشان نشده است، عیوب پنهانی مؤمنان را پی گیری نکنید و برملا نسازید، هرکس چنان کاری کند خداوند متعال هم عیوب پنهانی او را پی گیری می نماید و هر کس را که خداوند عیوب او را پی گیری کند مفتضح و رسوا می سازد گر چه در میان منزل خودش باشد.(بحار الأنوار، ج75، ص214)
نه تنها مؤمن نباید عیوب مؤمنان را برملا سازد بلکه باید در صدد پرده پوشی عیوب آنان باشد.
امام باقر علیه السلام فرمود: «یَجِبُ لِلْمُؤمِنِ عَلَی الْمُؤمِنِ أَنْ یَسْتُرَ عَلَیْهِ سَبْعِینَ کَبِیرَهً»(بحار الأنوار، ج74، ص301).
(واجب است بر مؤمن که هفتاد گناه کبیره از مؤمنی را بپوشاند).
مرحوم علامه مجلسی می فرماید: عدد هفتاد گویای کثرت است یعنی واجب است مؤمن گناهان فراوانی را از مؤمن دیگری بپوشاند.
ستر کن تا بر تو ستّاری کنند
تا نبینی آمنی بر کس مخند
آنچ بر تو خواه آن باشد پسند
بر دگر کس آن کن از رنج و گزند
وآنچه نپسندی به خود از نفع و ضر
بر کسی مپسند هم ای بی هنر
◀️ وجوب نهی از منکر و حرمت غیبت
اسلام برای حفظ آبروی مسلمان و پاکداشت جامعه اسلامی اهتمام بسیاری قائل است و دستوراتی وضع نموده است از جمله امر به معروف و نهی از منکر را واجب فرموده و غیبت و اشاعه اسرار مردم را حرام نموده است، نهی از منکر آن است که با جوانمردی عیب شخص را به خودش گوشزد نموده و اصلاحش کنی و غیبت آن است که عیب و خلاف او را نزد دیگری و در غیابش گویی و آبرویش را ببری.
@hafezyounesi61
مهمانیخدا ممنوع!
رد این توصیه بر خرد وکلان ممنوع است
هرچه که دارد از اسلام نشان ممنوع است
سفر ترکیه و آنتالیا آزاد است
سفر مشهد و قم هست زیان، ممنوع است
هرچه که نام ونشانی ست ز مذهب در آن
توی دستورالعمل هست عیان ممنوع است
جوج و نوشابه مهیاست بروسمت شمال
نروی جای دگر چون به جزآن ممنوع است
چون اذان دعوت ضمنی به تجمع دارد
بعد از این درهمه جاپخش اذان ممنوع است
مجرم است آنکه در این وضع به هیات برود
پخش ویروس کند اشک روان ممنوع است
در حرم شدت ویروس مضاعف گردد
قدرتش هست فراتر زبیان، ممنوع است
طبق مدرک کرونا داخل کنسرت کم است
مسجد وتکیه نگو این دومکان ممنوع است
ذکرگفتن سبب پاشش ویروس شود
گفتن ذکر الهی به زبان ممنوع است
جنگ با مذهب ودین است وبه نام کرونا
رک بگویید به ما مذهب مان ممنوع است
#کرونا_هراسی
#دین_هراسی
@hafezyounesi61
سلام
أين دعا را امروز بخوانيد. بجاي نقطه اسم بچه هاتون را بگذاريد
امروز روزی است كه دعا درحق فرزندان به اجابت ميرسد...
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم
*با این دعا فرزندانتون ،ان شاء الله در حفظ و مراقبت الله قرار خواهند گرفت.
بجای نقطه چین (( نامهای فرزندانتان را بگویید))
*بار الها تو….... را بدون اینکه من قدرت و توانایی داشته باشم به من داده ای پس .... را در پناه خودت بدون قدرت و توان من حفظ بفرما.*
*بار الها... را از هر بدی و شر و ضرری حفظ بفرما.*
*خداوندا ....را از مریضیها حفظ بفرما.*
*خداوندا آزمایش و امتحان من را در..... قرار مده.*
*بار الها ... را در آزمایشات پنهانی و آشکار موفق بفرما.*
*خداوندا ....را از بندگان صالح خودت قرار بده و ....را از نظر دین و عبادت و اخلاق از بهترین مردم و از نظر زندگی خوشبخت ترین مردم قرار بده*
*بار خدایا.... را با حلالت از حرامت بی نیاز بگردان و با فضل و بخشش خود از احتیاج به غیر تو بی نیازشان بگردان.*
*خداوندا همانطور که کتابت را تا قیامت حفاظت می کنی .....را از شیطان رانده شده محفوظ بدار .*
*بار الها دوستی با بهترین افراد و خصلتها ی پاک و توکل بر خودت را نصیب ... بفرما.
*بار الها تمامی مرضهای قلبی و بدنی را از ....دور بفرما و با قدرت و توان خودت مرا به نهایت آرزویم درباره .....نائل بگردان یا کریم یا منان.*
*بار الها مرا از احسان و نیکی .....در حیاتم برخوردار بفرما و با دعایشان بعد از مرگم مرا خوشحال بگردان.*
*(بار الها فرزندانم را ، تکه ای از قلبم را به تو سپرده ام در مکانی که از دیدگان من پنهان هستند اما از دیدگان تو پنهان نیستند ،پس آنها را با حفاظتی که لائق عظمتت می باشد حفظشان بفرما)
خدایا همّ و غم آن کسی که این پیام را برای من فرستاده است را برطرف بفرما و هر آنچه را که آرزو دارد نصیبش کن.*
الهی آمین (از دعاهاي امام سجاد عليه السلام )
*هر کس این دعا را دریافت کرد،به دوستان عزیزش هدیه کنه
چون امروز روز دعا به فرزندان هست
التماس دعا
*طرح قرائت ۲۰میلیون سوره مبارکه کوثر به نیت برآورده شدن حاجات فرج آقای مظلوممان امام زمان،شفای عاجل بیماران ، نابودی ویروس کرونا از جهان.*
*سهم شما سه مرتبه و ارسال به ۵ نفر ، لطفا قطع کننده ی زنجیر نباشید!*
*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ*
*إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ*
*فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ*
*إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ*
*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ*
*إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ*
*فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ*
*إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ*
*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ*
*إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ*
*فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ*
*إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ*
*اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد*
*اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد*
*اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد*
*اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد*
*اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد*.
*و عجل فرجهم*
*اگه نشردهید تا آخر امشب چندین هزارصلوات و سوره کوثر خوانده میشودکه اجروثواب این کارشامل حال شماهم خواهد شد*
*اجرشما با حضرت زهرا (س)
@hafezyounesi61
🌷شهادت هنرمند متعهد، سيد شهيدان اهل قَلَم "سيدمرتضي آويني" (1372 ش)
✍ شهيد سيدمرتضي آويني در سال 1326 ش در شهر ري متولد شد و پس از اخذ ديپلم، مدرك فوق ليسانس معماري را از دانشگاه تهران گرفت. وي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به فعاليت در جهاد سازندگي مشغول شد و عازم روستاها گرديد. از آن پس به سوي فيلم سازي براي جهاد كشانده شد و بعدها در اين گروه، مجموعه فيلمهاي "روايت فتح" را به انجام رسانيد.
✅ شهيد آويني از سال 1367 به فعاليت در حوزه هنري پرداخت و آثار متعددي را در اين زمينه از خود به يادگار گذاشت. او از سال 1371 با تأكيد مقام معظم رهبري فعاليت دوباره اي را در جهت ساخت سري جديد روايت فتح آغاز كرد و همزمان با فعاليت گروه تفحص، تصاوير جديد روايت فتح را ضبط نمود.
✅ وی سرانجام در بيستم فروردين 1372، در يكي از فيلمبرداريهايي كه گروه روايت فتح در منطقه فكّه داشتند، بر اثر انفجار مين به خيل شهدا پيوست. پيكر پاك آن شهيد با حضور مقام معظم رهبري تشييع شد و از جانب معظم له، وي "سيد شهيدان اهل قلم" ناميده شد. در مراسم تشييع شهيد آويني، حضرت آيت اللَّه خامنه اي، خود را بزرگترين داغدار آن عزيز خواندند.
@hafezyounesi61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراض دکتر قاضی زاده هاشمی در حضور روحانی به دوگانه تفریح و مذهب!
🔹سفرهای عراق و مراسمات مذهبی را تعطیل میکنید، سفرهای ترکیه و کیش آزاده؟!! ما چه پاسخی به این دوگانگی بدیم؟!
@hafezyounesi61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز شهادتش گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقت تلف میکنیم عمار! عطش ریاست این قوم را خون درمان میکند نه پند!
ما بی رگیم عمار!علی سالهاست با سکوتش به وفای ما جماعت چشم دارد
پ؛ن؛به نظر شما غربگرایانی که سالها با مکر و نیرنگ بر مردم حکومت و اون همه وعده دادن عکس ان اجرا موقع پاسخ گویی میگن ما اختیار نداریم!اما باز موقع انتخابات مکر و نیرنگ روی هم میکنن که برسن به صندلی ریاست!بارها رفتند مذاکره با ادعای اینکه میخواهیم رفاه بیاریم! و خبری از رفاه نبود فقط خسارت زدن هنوز هم دست بردار نیستن...
باید با پند با انها بر خورد کرد؟!
از اول انقلاب این زالو افتاده به جون انقلاب و مردم!دقیق مثل همون بنی امیه!هر چه هم پند و نصیحت میکنیم هیچ!هر روز شمشیر انها بر حق تیزتر!!!و بیشتر ضربه میزنن
@hafezyounesi61
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دجال خیلی وقت است که ظهور کرده است ....حاج اقا عالی
احتمال دیگر قریب به همین احتمال شهید صدر این است که دجال را همین ابزار رسانه بدانیم که پروپاگاندی فرهنگ وتمدن مادی غربی و اهداف نظام سلطه صهیونیستی را در عالم پیش میبرد
@hafezyounesi61
❎#محوریت_رب_وحق_ازشاخصه_های_تشکیلات_مومنانه_است
🔆سوره سبإ آيه 26
💠قُلْ يَجْمَعُ بَيْنَنا رَبُّنا ثُمَّ يَفْتَحُ بَيْنَنا بِالْحَقِّ وَ هُوَ الْفَتَّاحُ الْعَلِيمُ
🟢بگو: پروردگار ما، ما و شما را گرد مىآورد، سپس بين ما و شما به حقّ داورى خواهد كرد و اوست داور دانا.
❎پيامها:
1⃣ اولین عامل اجتماع مومنین، باید رب باشد« قُلْ يَجْمَعُ بَيْنَنا رَبُّنا»
2⃣ دومین عامل تشکیلات مومنانه باید برمحور حق باشد« يَفْتَحُ بَيْنَنا بِالْحَقِّ»
3⃣ اگر عامل اجتماع #تشکیلات_مومنانه بر محور رب و حق شد خداوند گره گشایی خواهد کرد و در این جمع وتشکل بن بست بوجود نخواهد بود.
🔴 عاقبت متعلق به ماست
♦️امام خامنه ای :گاهی افرادی که با این بعد از تفکر اسلامی آشنا نیستند ، در مقابل معادلات عظیم مادی جهان دچار حیرت و یاس می شوند ، احساس می کنند با این قدرت های عظیم ، با این تکنولوژی پیشرفته ، با این سلاح های مخرب ، با بودن بمب اتمی در دنیا یک ملت حالا انقلاب هم بکند ، مگر چقدر می تواند مقاومت کند ؟
♦️احساس می کنند که برایشان #استقامت در مقابل فشار قدرت ظلم و استکبار ممکن نیست ، اما اعتقاد به #امام_مهدی ، اعتقاد به روزگار دولت اسلامی و الهی به وسیله زاده پیغمبر و امام زمان این امید را در انسان به وجود می آورد که نه ، ما #مبارزه می کنیم برای اینکه عاقبت متعلق به ماست ؛ برای اینکه نهایت کار ما یک وضع آنچنانی است که دنیا باید در مقابل او خاضع و تسلیم بشود و خواهد شد .
♦️ برای اینکه روال تاریخ به سمت آن چیزی است که ما امروز پایه اش را ریختیم ، نمونه اش را درست کردیم ولو نمونه ناقصش . این #امید اگر در دل ملت های مبارز - مخصوصا ملت های اسلامی - به وجود بیاید ، یک حالت خستگی ناپذیری به آنها خواهد داد که هیچ عاملی نمی تواند آنها را از میدان مبارزه روگردان کند و آنها را به شکست درونی و انهزام درونی دچار کند .
📚زندگی سیاسی_مبارزاتی ائمه/ انسان ۲۵۰ ساله
🗣یکایک ما مخاطب به این خطاب هستیم🔻
🔳 نگاه اوّل که نگاه اسلام به فردِ انسانی است، یک فرد مورد خطاب اسلام قرار میگیرد. در اینجا انسان یک رهروی است که در راهی حرکت میکند، که اگر درست حرکت کند، این راه، او را به ساحت جمال و جلال الهی وارد خواهد کرد؛ او را به خدا خواهد رساند؛ «یا ایّها الانسان انّک کادح الی ربّک کدحاً فملاقیه». اگر بخواهیم این راه را تعریف کنیم، در یک جملهی کوتاه میشود گفت این راه، عبارت است از مسیر خودپرستی تا خداپرستی. انسان از خودپرستی به سمت خداپرستی حرکت کند. مسیر صحیح و صراط مستقیم این است. مسئولیّت فرد انسان در این نگاه، این است که این مسیر را طی کند.
یکایک ما مخاطب به این خطاب هستیم؛ دیگران بروند، نروند؛ حرکت کنند، نکنند؛ دنیا را ظلمات کفر بگیرد یا نور ایمان بگیرد، از این جهت تفاوت نمیکند. وظیفهی هر فردی به عنوان یک فرد این است که در این راه حرکت کند؛ «علیکم انفسکم لا یضرّکم من ظلّ اذا اهتدیتم». باید این حرکت را انجام بدهد؛ حرکت از ظلمت به نور، از ظلمت خودخواهی به نور توحید.
🔹 جادّهی این راه چیست؟
بالاخره مسیری را میخواهیم حرکت کنیم و به جادهای نیاز داریم؛ این جاده، همان واجبات و ترک محرّمات است. ایمان قلبی موتور حرکت در این راه است؛ ملکات اخلاقی و فضائل اخلاقی، آذوقه و توشهی این راه است، که راه و حرکت را برای انسان آسان و تسهیل میکند؛ سرعت میبخشد. تقوا هم عبارت است از خویشتنپایی؛ مواظب خود باشد که از این راه تخطّی و تجاوز نکند.
وظیفهی فرد در نگاه اسلام به فرد، این است.
✔️ در همهی زمانها، در حکومت پیغمبران، در حکومت طواغیت، یک فرد وظیفهاش این است که این کار را انجام دهد و تلاش خودش را بکند.
۱۳۸۶/۲/۲۵
🔆 #منظومه_فکری_رهبری
🔸 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: ما نیاز داریم به یک مدیریت جهادی. مدیریتی که احساس نگرانی کند، خودش را به آب و آتش بزند.
#حاج_قاسم_سلیمانی
#اسوه_های_تشکیلاتی
✅حتی یک رای هم سرنوشت ساز است
🔴وقتی برادران یوسف (ع) نقشه برای نابودی یوسف می کشیدند یکی از برادران او، پیشنهاد داد برای اینکه توجه پدر از یوسف قطع و به ما معطوف گردد نیاز نیست او را بکشید بلکه در درون چاه اندازید تا کاروانیان آنرا از کنعان دور کنند. و در آخر پیشنهاد او قبول شد و جان یوسف حفظ شد.
♦️این نشان می دهد گاهی نظر یک نفر باعث حفظ جان شخص یا جامعه ای خواهد شد. پس نگوییم: (ما رای نمی دهیم چرا که یک رای تعیین کنند نیست). چونکه اگر یک میلیون نفر همین فکر را بکنند و رای ندهند سرنوشت جامعه اسلامی کاملاً تغییر خواهد کرد.
🔻خداوند مهربان می فرماید: قَالَ قَائِلٌ مِّنْهُمْ لَا تَقْتُلُوا يُوسُفَ وَأَلْقُوهُ فِي غَيَابَتِ الْجُبِّ يَلْتَقِطْهُ بَعْضُ السَّيَّارَةِ إِن كُنتُمْ فَاعِلِينَ.
یکی از آنها گفت: «یوسف را به قتل نرسانید و اگر مى خواهید کارى انجام دهید، او را در مخفى گاه چاه بیفکنید.
تا بعضى از قافله ها او را برگیرند (و با خود به مکان دورى ببرند).(یوسف/۱۰)
@hafezyounesi61
♻️ #اطاعت_از_امام
🔸روزی ابوحنیفه(پیشوای مذهب حنفی) برای ملاقات با امام صادق(ع) به خانه امام آمد و اجازه ملاقات خواست. امام اجازه نداد.
🔹ابوحنیفه می گوید: دم در، توقف کردم تا این که عدّه ای از مردم کوفه آمدند، به آنها اجازه ملاقات داده شد. من هم با آنها وارد خانه شدم.
💥وقتی به حضورش رسیدم، گفتم: شایسته است که شما نماینده ای به کوفه بفرستید و مردم آن سامان را از ناسزا گفتن به اصحاب محمّد(ص)، نهی کنید. بیش از ده هزار نفر در آن شهر به یاران پیامبر ناسزا می گویند.
❌امام (ع): مردم از من نمی پذیرند.
🔆ابوحنیفه: چگونه ممکن است سخن شما را نپذیرند، در صورتی که شما فرزند پیامبر خدا(ص) هستید؟
❌امام: خودت یکی از همانهایی هستی که به حرف من گوش نمی دهید.
💥مگر بدون اجازه من داخل خانه نشدی و بدون این که بگویم، ننشستی و بی اجازه شروع به سخن گفتن ننمودی؟
📚منبع: کتاب سیره پیشوایان نوشته مهدی پیشوایی/ص363
@hafezyounesi61