📌آرزوهای ما، خاطرات غربه...
چندسالی هست که بساط حیوانات خانگی هم بین شخصیت های معروف و سلبریتی ایرانی و هم بین بعضی از مردم رواج پیدا کرده.
البته تعدادشون هم زیاد نیست ولی همون مقدارش هم بعصی وقتا دردسر درست کرده.
با این وجود اگه به زندگی شخصیت های معروف و سلبریتی غرب نگاه کنیم، اهمیت به خانواده و بچه دار شدن رو در اولویت قرار میدهند.
@haghanifar
„ شیخ علیرضا “
📌آرزوهای ما، خاطرات غربه... چندسالی هست که بساط حیوانات خانگی هم بین شخصیت های معروف و سلبریتی ایرا
البته فقط این مساله نیست.
بحث تفکیک جنسیتی که در دانشگاه ها و مدارس غربی داره اتفاق میفته و الان هم در آمار هاشون تعدادش رو اعلام کردند که کم هم نبوده، خودش گواه بر این مطلب هست که غرب دنبال حقیقت داره حرکت میکنه و خیلی از جوونای ما درگیر مسائل پیش پاافتاده و غریزه ای هستند.
علت بی خبری جوانان ما اینه که معمولا علاقه ای به خوندن مقالات اونها ندارند، چون اولا به زبان مسلط نیستند (خیلی از مقالات اونها اصلا ترجمه نمیشه)، و ثانیا اینکه علاقه ای به مطالعه و خوندن مقالاتشون ندارند.
و این به نفع جامعه ی سرمایه داریه که از این فضا برای جیب خودش نهایت استفاده رو ببره و با شعار های فیک و توخالی، از استعدادها و ظرفیت هاشون برای خودش استفاده کنه.
@haghanifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | علما #جهاد_تبیین را جدی بگیرند
👈🏻 علما به میان جوانها بروند و گرههای ذهنی آنها را باز کنند
🏷 #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
نباید تو دینداری خودخواه بود
نباید فقط دین رو برا خودمون بخوایم
دین منجی بشره و باید از دین اسلام بعنوان یه منجی تو زندگی ازش حرف زد.
اینه که وقتی دنیا حرف های اسلام رو میشنوه و به کلام امیرالمؤمنین علیه السلام یا شخصیت و حرکت امام حسین علیه السلام نگاه میکنه، آه حسرتی میکشه که چرا این حرف ها رو قبلا نشنیده بوده تا زندگیش بهتر از اینی که هست بشه.
چند سال پیش کمپینی راه اندازی شده بود به اسم "who is hussein?" و کارشون این بود که به دانشگاه های مختلف دنیا می رفتند و با پذیرایی مختصری، اونها رو با شخصیت امام حسین علیه السلام آشنا می کردند.
این کار خیلی خوب بود و نتایج مثبت زیادی هم داشت. کمپینی دیگه هم هست که ایام اربعین بین مردم اروپا و آمریکا میرن و برنامه اجرا میکنند و برای مردم از دین و امام حسین علیه السلام میگن.
کمی هم باید حق داد که حرف دین ما رو نمیشنوند. چون جنبه ی تبلیغاتی برعلیه اسلام هم زیاد هست.
⚪ شهدای ماه اسفند
چندباری که مبلغ راهیان نور بودم، از بعضی حرف ها و فکرها اذیت می شدم. بعضی ها تصور دارند که هر کسی که شهید میشه، حرفش میشه وحی منزل و رفتارش میشه حکم ثابت الهی، و تایید یا رد کاری تو نظرشون میشه ملاک صحت و عدم صحت کاری.
این خیالات و تصورات به ظاهر زیبا، نتیجه های بدی هم داشته. چه اینکه خیلی ها روحیات کسانی رو که قبل از انقلاب آدم های مذهبی به اون معنا نبودند رو، ملاک برای اشتباه و گناهشون قرار میدادند.
چه زیاد کسانی که اهل بسیج و شهید و شهادت و خدمت به زوار راهیان و اهل مطالعه ی کتب شهدا بودند که تو ایده آل گرایی و فضای فیکی که تو ذهنشون پرورش دادند، یواش یواش از خود مسیر دور شدند.
خیلیاشون اومدن شهدایی رفتار کنند اما از راه شهدا دور شدند و فقط به ظاهر و ریش و انگشتر و شلوار شش جیب و چفیه بسنده کردند و از همه چی خودشون رو دور کردند.
همیشه بهشون میگم تصور کنید همین آدمایی که شما اینطوری دربارشون قضاوت میکنین، حاضر بودند بین ما و این فضای فانتزی فیک رو ميدیدند. فکر میکنید چه برداشتی از کارای ما میکردند؟
اونقدری که زندگی شهدا درس به آدم میده، که باید از این فضاها ببری و بگی من هم میتونم به جایی برسم که شهدا رسیدند. به ایمان واقعی،به نترسیدن، به اتکای به خدا.
اما انگار داستان ما برعکسه. ما فقط به ظاهر اونها رسیدیم، داستان های فانتزی طور اونها رو خوندیم( در مقابل داستان هایی که واقعا ارزش خوندن داره، مثل کتاب دا و... )، به انداختن یا ننداختن خط ریش اونها توجه کردیم.
اینها ممکنه خیلی آسیب درست کنه که حتما میکنه. تو یه موقعیت خوب مثال های حقیقی زیادی دارم که ارائه میدم که چقدر از اونها راحت میشه دور شد و دور شدیم.
آیت الله مصباح یزدی (قدس سره):
گناه که هیچ [در ماه شعبان] حتی اگر به کار لغو هم بپردازیم، روزی پشیمان خواهیم شد.
#شعبان
https://eitaa.com/joinchat/927269071Cdc5cc29912