هدایت شده از ️گنج نهفته
34.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در دانشگاه تهران چه گذشت؟
🔸فیلمهایی دیده نشده از اتفاقات دوشنبه اخیر دانشگاه تهران
(روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸)
بسیار روشنگرانه #حتما_ببینید
💥💥سخنی با دغدغه مندان
✅✅دوستان، #خوب_درس_بخوانید و تعدادخودتان را از هم لحاظ کمّی(تعداد) و هم از لحاظ کیفی (عمق یابی مسائل جامعه )در دانشگاهها و محافل علمی بیشتر کنید .
👆تا همانند این جریان اخیر دانشگاه تهران که بچه #بسیجی ها وحزب اللهی ها با حضور به موقع و هوشمندی شان وارد صحنه شدند و فتنه گرانی که میخواستند جنبش دانشجویی را خراب کنند را ، رسوا کردند .
✅شما هم بتوانید در حوادث جامعه تاثیرگذار باشید و فتنه ها را یکی بعد از دیگری رسوا کنید
👌و به عبارتی بازوان رهبری و #عمار رهبری در جامعه باشید.
📝سید محمدعلی علوی تبار
🔺تحلیلهای مختلف درباره حوادث اخیر دانشگاه تهران
و مباحث بیشتر در رابطه با #حجاب #آزادی #نشاط_اسلامی از دیدگاه بزرگان را در کانال گنج نهفته دنبال کنید.👇
🌍 eitaa.com/gangenahofte
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
1⃣3⃣ #آیات_منتخب_از_قرآن(جزء۸) ✅ هرکس را خدا بخواهد هدایت کند سینه اش را برای پذیرش حق باز میکند...
2⃣3⃣ #آیات_منتخب_از_قرآن(جزء۹)
🚨آزادی حقیقی در قرآن
وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ
(پیامبر) ﻭ ﺑﺎﺭﻫﺎﻯ ﺗﻜﺎﻟﻴﻒ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻭ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ ﻫﺎ (ﻯ ﺟﻬﻞ ، ﺑﻰ ﺧﺒﺮﻯ ﻭ ﺑﺪﻋﺖ ﺭﺍ ) ﻛﻪ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ ﻋﻘﻞ ﻭﺟﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﺮ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﺩ.
(سوره اعراف آیه ۱۵۷)
🌿🌿نکاتی پیرامون مفهوم آزادی
🔺۱_ واژه آزادی به معنای بازبودن راه؛جهت انجام و یا ترک کار است.
🔺۲_نکته خیلی مهم تعریف آزادی؛ارتباط تنگاتنگی با تعریف انسان دارد؛زیرا متعلق آزادی؛ خود انسان است. از این رو هر تعریفی از انسان در برداشت از آزادی و تعیین محدوده های آن دخیل است.
🔺۳_ انسان قدرت دارد که بر همه مخلوقات دیگر سلطه یابد؛ اما این مسئولیت را نیز بر عهده دارد که از همه این مخلوقات مراقبت کند.
🔺۴_انسان دارای دوظلع وجودی است؛طبیعت و فطرت و از همین رو؛ نقطه صفری است که قابلیت تا بینهایت صعود یا سقوط را دارا است . از این رو در تعابیر قرآنی گاه از واژه های انسان ضعیف ؛جهول؛ ناسپاس و...یادمیشود و در آیات دیگر؛ خودآگاه ؛ حق گرا؛و مسئولیت پذیر و....خوانده شده
👈( اگر انسان بتواند روح خود را از قید و بند بندگی دنیا آزاد کند .میتواند حق خواه و حق پذیر هم بشود؛ دیگر چنین انسانی بنده طاغوتها نخواهد شد و چنین انسانهایی ندای(مرگ باعزت بهتر از زندگی با ذلت است)را سر میدهند؛ و حاضرند در راه حق و حقیقت سر و جان دهند، مانند اربابشان اباعبدالله الحسین علیه السلام🌹
✅ازطرفی با توجه به حقیقت انسان؛باید توجه داشت که جسم انسان،محدود است و نیازهای خاص خود را دارد. از این رو وقتی که در مفهوم و حقیقت آزادی، خوب می اندیشیم، متوجه میشویم که آزادی یک خواست و گرایش روحی است یعنی آنکه میخواهد آزاد باشد؛ #روح آدمی است نه جسم او
👈بنابراین آنچه آزادی روح آدمی را از او میگیرد؛ تعلق؛ وابستگی؛ و دل بستگی به جسم و دنیاست. پس انسان هر چقدر بتواند که روح خود را از تعلقات طبیعت خود جدا کند؛ به همان اندازه آزادی را به دست آورده است.و در این میان شیطان با کمک نفس اماره درصدد است تا بین خواست روحی با خواست طبیعی و جسمی بشر؛ خلط ایجادکند. و آزادی جسمی را خواست او جلوه دهد.(و البته شیاطین جوامع نیز با نقشه های فراوان به دنبال همین هستند )
👈درحالی که ما می بینیم انسانها گاه با داشتن آزادی در پوشش و آزادی در بیان؛باز دنبال آزادی هستند. زیرادر واقع #روح آنها #اسیر_است
🔺 اسلام با تفکیک بین روح و جسم بیان میکند که نیاز به آزادی؛ نیاز روحی بشر است و آزادی حقیقی در گرو آزادی از تعلقات دنیایی است.
✅نتیجه اینکه اسلام برای انسان آرمانی فراتر از بینش طبیعی و مادی در نظر دارد. بر اساس روح توحیدی که در نگرش اسلامی از جایگاه ویژه ای برخورداراست؛ انسان باید تنها بنده خدا باشد (و بندگی خدا عین آزادی و سبکبالی است)👌
📚منبع:تفسیر آیات برگزیده قرآن پرسشها و پاسخهای قرآنی تهیه و تنظیم نهاد رهبری در دانشگاهها.
💥💥 بحث آزادی به زیبایی در کتاب" "آزادی معنوی" استادمطهری"آمده علاقه مندان می توانند مراجعه کرده و بخوانند.
✅ و علاوه بر این در بیانات امام خمینی (ره) و امام خامنه ای هم به بحث #آزادی اشاره شده که بخشی از این مباحث در کانال گنج نهفته قرار داده شده است.👇
🌍 eitaa.com/gangenahofte
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🌹آشنایی با سه آیه از جزء ۹ قرآن:🌹 1⃣ #پرهیزگاران هرگاه #وسوسه ای از #شیطان به آنها برسد ؛ به #یاد_
3⃣3⃣ #آیات_منتخب_از_قرآن(جزء۹)
✅عمران و آبادی به عبارتی نعمتهای الهی در سایه ایمان و تقوا حاصل میشود
📣وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ
⏮آمَنُوا
⏮وَاتَّقَوْا
✅لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ
♨️وَلَٰكِنْ كَذَّبُوا
🔥فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُون
َ(اعراف/۹۶)
📣اگر مردم شهرها
⏮ایمان بیاورند
⏮و مراقب رفتارشان باشند،
✅درهای نازونعمت را از آسمان و زمین به رویشان میگشاییم؛
♨️ولی متأسفانه آیهها و نشانههایمان را دروغ میدانند.
🔥ما هم بهسزای کارهای زشتشان، گرفتار عذابشان میکنیم.
@hagigatevasel
4⃣3⃣ #آیات_منتخب_از_قرآن(جزء۹)
✅حقیقت توحید افعالی
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
ﺷﻤﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﻜﺸﺘﻴﺪ ، ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻛﺸﺖ . [ ﺍﻯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ! ] ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺗﻴﺮ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﻛﺮﺩﻯ ، ﺗﻮ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﻧﻜﺮﺩﻯ ، ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﻛﺮﺩ ﻭ ﻣﻮﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﻮﻯ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﻰ ﻧﻴﻜﻮ ﺑﻴﺎﺯﻣﺎﻳﺪ ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﺷﻨﻮﺍ ﻭ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ .(انفال /۱۷)
🌿🌿نکاتی پیرامون آیه شریفه
👌این آیه درس توحید افعالی و خداشناسی به ما میدهد.
🚨با درک #توحید_افعالی به این حقیقت می رسیم که انسان از خود هیچ ندارد و همه امور را خدا به انسان عطا کرده و قدرت انتخاب و گزینش و اختیار داده است و به او اجازه داده که مطابق اختیار خود خود عمل کند واگر او نخواهد که انسان مختار و آزاد باشد؛انسان قادر بر هیچ عمل اختیاری نخواهد بود.
🔺این که در برخی آیات افعال و احوال و سرنوشت ما به خدا نسبت داده می شود مانند آیه:
✨وَمَا تَشَاءُونَ إِلَّا أَن يَشَاءَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ(تکویر/۲۹)
این گونه آیات برای آن است که ما را به توحید افعالی واقف گرداند.
🌹قرآن می خواهد انسان را #خداشناس بار آورد و آدمی را با این نکته آشنا سازد که کمالش در درک احتیاج خود به خداست زیرا انسان سراپا نقص وجودی و فقر محض است :
✨يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللَّهِ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ(فاطر/۱۵)
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
4⃣3⃣ #آیات_منتخب_از_قرآن(جزء۹) ✅حقیقت توحید افعالی فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم| مناجات زیبای حضرت امام خمینی (ره)
🔸خدایا ما هیچیم و هر چه هست تویی
#ماه_رمضان
#توحید_افعالی
️حقیقت واصل
⭕️حالا که بیبیسی و بعضی به ظاهر روشنفکرها و در باطن روغنفکرها دارن با صحبت از مضرات صبحانه نخورد
🚩 کشف دانشمند ژاپنی؛ "روزهداری" باعث از بین رفتن سلولهای معیوب و سرطانی
🔹بر اساس یافتههای یوشینوری اُسومی، مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی، تخریب و بازیافت اجزای سلول توسط خود سلول است که در هنگام "روزه گرفتن" و گرسنگی طولانی رخ میدهد.
🔹در واقع زمانی که انسان بیش از مثلا ۸ ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا، از سلولهای معیوب و تودههای مستعد سرطان تغذیه میکنند!
👉 https://tn.ai/2009619
💠 قدر این ماه را بدانیم❗️
🔻برادران عزیز، خواهران عزیز! قدر این ماه رمضانی را که الان در آن هستیم، بدانیم. هزاران هزار ماه رمضان در طول تاریخ آمده و رفته؛ هزاران هزار ماه رمضان خواهد آمد که من و شما در آن ماه رمضان نیستیم؛ حالا در بین این میلیاردها ماه رمضان تاریخ، ما در چند ماه یا چند ده ماهش هستیم، توفیق به ما داده شده که حالا بیست ماه، سی ماه، پنجاه ماه، شصت ماه رمضان را از دورهی تکلیف تا آخر عمرمان در بین این مجموعهی ماه رمضانهای تاریخ [حضور] داشته باشیم؛ خب، همینها را قدر بدانیم. پارسال در همین ماه رمضان، کسانی بودند از دوستان ما و از نزدیکان ما که امسال نیستند. نمیدانیم سال دیگر کدامِ از ما خواهیم بود، کدام نخواهیم بود؛ این ماه رمضان را قدر بدانید. ماه استغفار است، ماه توبه است، ماه تذکّر است، ماه توجّه به خدای متعال است، ماه عبادت است، ماه گریه است، ماه دلبستن به معنویّات است؛ گفت:
بسا تیر و دیماه و اردیبهشت
بیاید که ما خاک باشیم و خشت.
بیانات در دیدار مسئولان نظام ١٣٩۵/٣/٢۵
#امام_خامنه_ای
#ماه_رمضان
💠 از این فضا حد اکثر استفاده را بکنیم.
🔻فضاى رمضان، فضاى صفا و معنویّت و صدق و اخلاص است. از این فضا سعى کنیم حدّاکثر استفاده را بکنیم؛ هم در آنچه ارتباط قلبى ما با خدا است، این رابطهى معنوى را، رابطهى شخصى را با خداى متعال در این ایّام تقویت کنیم که برترین و بزرگترین فایده و نفع براى هر انسانى، تقویت این رابطه است، هم براى زندگى جاوید ما و حیات اخروى ما، که زندگى واقعى آنجا است؛ هم براى آن مفید است، هم براى همین زندگى نقدِ حاضر ما مفید و اثربخش.
🔻علاوهى بر این، سعى کنیم از این فضاى معنویّت و صفا که در ماه رمضان در سطح جامعه عمومیّت دارد، براى ارتباطات صحیح و معنوى میان خودمان و دیگران استفاده کنیم و تصمیمهاى درست بگیریم، اقدامهاى درست بکنیم؛ خوشبینى را، اعتماد را، ایجاد محبّت را، خیرخواهى نسبت به یکدیگر را در ارتباطات خودمان دخالت بدهیم، و این بهره را از ماه رمضان ببریم که در روابط اجتماعى و روابط انسانى یک تلطیفى بهوجود بیاوریم؛ و فضاى زندگى را، فضاى کشور را، یک فضاى نورانىترى بکنیم؛ این هم از عهدهى یکایک ما برمىآید.
بیانات در دیدار اساتید دانشگاهها ١٣٩٣/۴/١١
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تحقیقات دانشگاه کالیفرنیای جنوبی آمریکا در مورد فواید روزه:
روزه گرفتن به طرز چشمگیری سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
روزه باعث میشود سلولهای قدیمی و نا کارآمد بدن از بین بروند و سلولهای جدید جایگزین آنها شوند.
✅ به کانال افسران @Afsaran_ir بپیوندید.
️حقیقت واصل
📢ویژه ماه مبارک رمضان👌 ✅یک کلیپ فوق فوق فوق العاده 📌(( ماه رمضان ماه توبه است ماه انابه هست...))
💠 ماه توبه و انابه
🔻 رهبر معظم انقلاب : این «شهر التّوبة و الانابه» است؛ ماه توبه است، ماه انابه است. توبه یعنی بازگشت از یک راه غلط، از یک کار غلط، از یک فکر غلط. انابه یعنی رجوع الی اللَّه، بازگشت به سمت خدا. این توبه و انابه، به طور طبیعی یک معنائی را در خودش مندرج دارد. وقتی میگوئیم از راه خطا برگردیم، معنایش این است که نقطهی خطا را، راه خطا را شناسائی کنیم؛ این خیلی مهم است. ما همین طور که داریم حرکت میکنیم، غالباً اینجور هستیم که از کار خودمان، از خطای خودمان، از تقصیری که میکنیم، غفلت میکنیم؛ توجه نمیکنیم به اشکالی که در کار خودمان وجود دارد. این خود، هم خود شخصی است، هم خود جماعی؛ ملت خودمان، حزب خودمان، جریان خودمان، جناح خودمان.
🔻هرچه که به خود انسان ارتباط پیدا میکند، عیوب آن غالباً مورد غفلت قرار میگیرد؛ لذا دیگران عیب ما را باید به ما بگویند. اگر خودمان میفهمیدیم و اصلاح میکردیم، نوبت نمیرسید به دیگران؛ احتیاج نبود که دیگران به ما بگویند. این توبه و انابه که فرمودند، قدم اوّلش این است که به عیب کار توجه کنیم، بفهمیم کجای کار ما اشکال دارد؛ خطامان کجاست، گناهمان کجاست، تقصیرمان کجاست. از شخص خودمان هم شروع کنیم، تا بعد برسیم به دایرههای جماعی وسیعتر.
اول شخص خود را محاسبه کنیم،
بیانات در دیدار کارگزاران نظام ١٣٨٩/۵/٢٧
#امام_خامنه_ای
#ماه_رمضان
💠 روزه تکلیف است تا تشریف؟❓
🔻 رهبر انقلاب : مرحوم حاج میرزا جواد آقای ملکی تبریزی - عارف معروف و مشهور و فقیه بزرگوار - در کتاب شریف «المراقبات»شان میفرمایند: روزه یک هدیهی الهی است که خدای متعال این را به بندگان خود و به مؤمنین هدیه کرده است. تعبیر ایشان این است که: «الصّوم لیس تکلیفا بل تشریف»؛ روزه را به چشم یک تکلیف نگاه نکنید؛ به شکل یک تشریف و تکریم نگاه کنید، که «یوجب شکرا بحسبه»؛ این توجه به فریضهی روزه - که تکریم الهی نسبت به بندگان است - خودش مستوجب شکر است؛ باید خدا را سپاسگزاری کرد. ایشان برای گرسنگی و تشنگی که مؤمنین در ماه رمضان خودشان را ملتزم به آن میدانند، فوائد متعددی را بیان میکنند که متخذ از روایات و برخاستهی از دل نورانی این مرد بزرگ است. از جملهی آنها، یا اهمّ آنها - که ایشان خودشان میگویند این خاصیت از همه مهمتر است - این است که میگویند این گرسنگی و تشنگی یک صفائی به دل میبخشد که این صفای قلبی زمینه را فراهم میکند برای تفکر، که «تفکّر ساعة خیر من عبادة سنة».(1) این تفکر از نوع تفکرِ مراجعهی به باطن و روح و دل انسان است که حقایق را روشن میکند و باب حکمت را بر روی انسان میگشاید. از این باید استفاده کرد.
بیانات در دیدار مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران ١٣٩٠/۵/١۶
💠 روزه جسم و روزه جان
یک روایتی از امیرالمؤمنین (علیهالصّلوة والسّلام) هست که روزه را به روزهی جسم و روزهی جان تقسیم میکند. دربارهی روزهی جسم میفرماید: «صوم الجسد الامساک عن الاغذیه بأرادة و اختیار»؛ روزهی جسم این است که انسان خوراکیها را با اراده و اختیار خود مصرف نمیکند؛ «خوفا من العقاب و رغبة فی الثواب و الاجر»؛ با این انگیزه، انسان از غذا اجتناب میکند. این روزهی جسم است. اما روزهی جان: «و صوم النفس امساک الحواس الخمس عن سائر المآثم»؛ این، روزهی جان است که حواس پنجگانه را از همهی گناهان ممنوع کنید و امساک بدهید. «و خلوّ القلب من جمیع اسباب الشرّ»؛ دل را از اسباب و موجبات شرّ خالی کنید؛ این، روزهی جان است. حالا اسباب شرّ چیست؟ امساک از گناهان حواس خمس، برای کسی که ارادهی امساک داشته باشد، آسان است؛ اینکه دست، چشم، گوش و زبان انسان مرتکب گناه نشود؛ لیکن آن امساکِ خلوّ قلب از اسباب الشرّ، خیلی سخت است؛ این سختتر است و تمرین و مجاهدت میخواهد. و دوستان عزیز! من و شما مخاطبان این دستوریم؛ این مجاهدت، بر عهدهی ماست؛ واقعاً تأثیر گناهی که از ما سر میزند، با گناهی که از یک انسان معمولی - که در جامعه مسئولیتی ندارد - سر میزند، تفاوت میکند. باید هم نسبت به گناه قلبی و هم گناههای شخصی، خیلی مراقب باشیم.
بیانات در دیدار کارگزاران نظام ١٣٨۵/٧/١٨
#امام_خامنه_ای
#ماه_رمضان