️حقیقت واصل
2⃣5⃣نامه ۵۲ نهج البلاغه ✅وقت های نمازهای پنج گانه 🌹نامه اى از آن حضرت (ع) به امراى بلاد در باب او
3⃣5⃣نامه ۵۳ نهج البلاغه
✅نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر
فهرست مطالب
۱_ ضرورت خود سازى
۲_ اخلاق رهبرى (روش برخورد با مردم)
۳_پرهيز از غرور و خود پسندى
۴_ مردم گرايى، حق گرايى
۵_ ضرورت راز دارى
۶_ جايگاه صحيح مشورت
۷_ اصول روابط اجتماعى رهبران
۸_ شناخت اقشار گوناگون اجتماعى
۹_ اخلاق اختصاصى رهبرى
۱۰_ اخلاق رهبرى با خويشاوندان
۱۱_ روش برخورد با دشمن
۱۲ هشدارها
(نامه به مالك اشتر، در سال ۳۸ هجرى هنگامى كه او را به فرماندارى مصر برگزيد، آن هنگام كه اوضاع محمد بن ابى بكر متزلزل شد، و از طولانى ترين نامه هاست كه زيبايى هاى تمام نامه ها را دارد).
🌺خواندن این نامه خیلی زیبا را از دست ندید
http://moudeomam.com/nahjolbalagheh/nameha/1205-namehaye-nahjolbalaghe883.html
shab aval002.mp3
3.88M
🎙شب شب تولد کریمه... با صدای سید مجید بنی فاطمه
🌸ميلاد نور، در نيمه ي ماه نور، بر عاشقان نور مبارکباد.
@hagigatevasel
🌺 ولادت کریم اهلبیت مبارک باد
🔹امام خمینی (ره): امام حسن- سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند.
📆 ۱۸ تیر ۱۳۵۸
دعای مجیر.pdf
5.38M
🌹متن دعای مجیر
✅که در شبهای ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ ماه مبارک رمضان سفارش شده به خواندن آن
@hagigatevasel
هدایت شده از ️گنج نهفته
بسم الله الرحمن الرحیم
✅همراهان محترم کانال گنج نهفته
1⃣علاوه بر مطالب روزمره کانال گنج نهفته که شامل #آیات_قرآنی_خانوادگی است که کانال حقیقت واصل آنها را پوشش میدهد روزانه و ما هم در همین کانال گنج نهفته قرار میدهیم .
🔺کانال حقیقت واصل👇
@hagigatevasel
2⃣یک سری بحثهایی هم ما و دوستان در گروه بصیرت افزایی ویژه خانمها مطرح میکنیم راجع به مباحث خانواده و سبک زندگی
👈جمع بندی این مباحث را بنده در کانال گنج نهفته قرار میدم که ان شاءالله تمام خواهران عزیز بتونند از مباحث استفاده کنند .
🌺ان شاءالله برای همه خانواده ها این مباحث مفید باشد .
📝محمدلو مشاور حوزه علمیه خواهران
@gangenahofte
️حقیقت واصل
#آیات_موضوعی_خانوادگی 🌹جزء ۱۳ قرآن ✅موضوع : تاثیر تشکر و قدردانی در خانواده ✨وَ إِذْ تَأَذَّنَ
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌹جزء ۱۴ قرآن
✅✅بهشت جایی که از کینه خبری نیست
إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَ عُيُونٍ «حجر/۴۵»
ادْخُلُوها بِسَلامٍ آمِنِينَ «حجر/۴۶»
🌹✨وَ نَزَعْنا ما فِي صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ إِخْواناً عَلى سُرُرٍ مُتَقابِلِينَ «حجر/۴۷»
و ما هرگونه كينهاى در سينههاى آنان را بركندهايم، (در نتيجه آنان) برادرانه بر تختها روبروى يكديگرند
✅✅راه درمان کینه راهم خود قرآن مشخص کرده
🌹خداوند در قرآن طریقه درمان کینه را بیان کرده آنجا که فرموده: "ادْفَعْ بِالَّتى هِىَ احْسَنُ فَاذَا الَّذِى بَیْنَكَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ كَانَّهُ وَلِىُّ حَمیْمٌ"(فصلت/۱۲) با نیكى، بدى را دفع كن، تا دشمنان سرسخت همچون دوستان، گرم و صمیمى شوند.
👈در این آیه خداوند، ما را متوجه می سازد که همه انسانها تشنه محبت هستند حتی کسانی که دلهایشان سرشار از کینه و عداوت است؛ بنابراین با #محبت و نیکی می توان کینه ها را برطرف ساخت.
🔺یکی از مسائلی که در زندگی خانوادگی در میان همسران خیلی مهم است بحث #گذشت است و #عدم_کینه نگه داشتن است .
🔺کینه قلب و روح انسان را آلوده میکند، و زندگی را بر کام انسان و خانواده اش تلخ میکند .برای همین است که خداوند در وصف نعمتهای بهشتی عدم کینه را ذکر میکند .
🚨درمان کینه از دل خویش هم به آن است که بدانی یکی از صفات جمال الهی عفو و بخشش است
🌹 و خدای متعال، #رحمان و #رحیم است خیلی زود راضی می شود و هرگز کینه بندگان خویش را به دل نمی گیرد.
🌹پس مؤمنین نیز به عنوان خلیفه الله در زمین باید بتوانند خود را به اخلاق خدایی آراسته کنند .
🌹و اهل گذشت و بردباری باشند . نرم خو و اهل مدارا باشند .
🌹این جوری با این اخلاق زیبا زندگی هایشان نیز بهتر و مستحکم تر میشود.
🔺در پست بعدی کانال راهکارهای درمان کینه را از بعد روانشناسی آوردیم، میتونید ببینید و بخونید👇
@hagigatevasel
❓❓چگونه بر #کینه و رنجش خود از کسی غلبه کنیم؟
یک بار دیگر این مقاله را بخوانید و با خودتان فکر کنید که روی هم رفته مضرات کینه داشتن یا تلافی کردن، بهتر است یا سودهایش. همین که شما به این نتیجه برسید که بخشیدن هم میتواند در کنار کینه ابدی و تلافی کردن یکی از گزینه هایتان باشد، از این گام نتیجه گرفته اید.
برای شما هم پیش آمده که حرفی و یا رفتاری از کسی برای مدتی روی دلتان سنگینی کرده باشد و شما برای خلاص شدن از این وضعیت، به زعم خودتان آن فرد را بخشیده باشید ولی بعد از مدتی با کوچکترین جرقه ای آتش رنجشتان از او دوباره روشن شود و حالتان از قبل هم بدتر بشود؟ فکر می کنید که چرا شما گاهی اوقات موفق به گذشت کردن نمی شوید و برای رسیدن به این هدف چه کار باید بکنید؟ به عبارت دیگر، چه کارهایی باید بکنید تا گذشت کردن حالتان را بهتر کند؟ برای رسیدن به این هدف باید چه کار کرد؟
✅بخشیدن میتواند به هزار و یک علت روی سلامت روان آدم تاثیر مثبت داشته باشد که بعضی از این علتها اینها هستند:
1⃣ کینه، اتلاف انرژی
وقتی که آدم از یک نفر کینه به دل میگیرد؛ به ویژه اگر آن یک نفر نسبت نزدیکی با آدم داشته باشد، ذهن آدم بخش بیشتر انرژی خودش را صرف فکر کردن به ظلمی میکند که بر او روا رفته است. آن وقت است که کمکم تمام فکر و ذکر و هیجان و در نتیجه رفتار آدم حول یک چیز میچرخد؛ خاطره رنجش و حس کینه. باور نمیکنید که کینه بتواند اینقدر زندگی آدم را به هم بریزد، نه؟ آخرین باری که از یکی خیلی رنجیدید و روزهای سیاه بعدش را یادتان بیاورید تا دستتان بیاید ابعاد بزرگترش میتواند با آدم چه کار کند.
2⃣ بخشش، یک پایان خوب
تا وقتی که ما در ذهنمان از کسی رنجشی داشته باشیم، تا این رنجش را حل نکنیم نه جدا شدن از آن نفر و نه انتقام از او آراممان نمیکند؛ یعنی به هر حال "رنجیدن" به عنوان یک موضوع تمام نشده در ذهن ما، باقی مانده است. خاصیت ذهن آدم هم این است که تا یک موضوع ناتمام را تمام نکند آرام نمیگیرد. تا وقتی که دیگران را نبخشیم احساس کینه به عنوان یک موضوع تمام نشده در ذهن ما میماند و ما را اسیر میکند. پس بخشیدن دیگران قبل از اینکه دیگران را آرام کند خود ما را آرام میکند.
3⃣ دوری از بیماریهای روان تنی
وقتی که خاطر ما از یک نفر رنجیده است و کینه داریم، دائم و پشت سر هم از رنجاننده و خودمان که در موقعیت رنجش جوابش را ندادهایم حرص میخوریم. حرص خوردن افراطی هم که نتیجهاش معلوم است؛ انواع و اقسام شکلهای اضطراب، وسواس، افسردگی، زخم معده و جوش صورت را به وجود می آورد.
👈بایدها و نبایدهای گذشت کردن را بشناسید
گذشت کردن مثل خیلی دیگر از رفتارها بایدها و نبایدهای خودش را دارد که کم توجهی کردن به آنها، این رفتار پسندیده را با شکست مواجه می کند و در نتیجه کینه و حال شما را بدتر از قبل می کند.
4⃣بایدهای گذشت:
👈باید گذشت را آزادانه انتخاب کنید نه اینکه به صرف آموزه ها و یا فشارهای دیگران، خودتان را به نوعی مجبور به انجام آن ببینید.
👈 برای کامل شدن فرایند گذشت، باید صبور باشید و به صورت آهسته و پیوسته روی خودتان کار کنید.
👈 در گذشت، باید تمرکزتان فقط روی خودتان و بهتر کردن حالتان باشد. شما نمی توانید فرد دیگر را هر چقدر هم که مقصر باشد تغییر بدهید.
5⃣نبایدهای گذشت:
👈 گذشت را نباید به معنای آشتی بدانید. آشتی کردن مرحله بعدی گذشت است و لازم است قبل از اینکه بخواهید با فرد مقصر آشتی کنید، فرایند گذشت را در خودتان کامل کرده باشید.
👈گذشت را نباید به معنای فراموش کردن اتفاقات پیش آمده بدانید. واقعیت این است که اتفاقات زندگی، اتفاق افتاده اند و نمی توانند فراموش شوند. کاری که گذشت می کند این است که بار هیجانی ماجرا را می گیرد و باعث می شود که شما دیگر از بابت یادآوری آن اتفاق حالتان بد نشود نه اینکه آن ماجرا را به کلی از ذهن تان پاک بکند.
👈نباید به خاطر گذشت منتی بر سر کسی گذاشت. همانطور که گفته شد گذشت انتخاب خودتان بوده است، شما برای بهتر کردن حال خودتان آن را انتخاب کرده اید و کسی شما را مجبور به آن نکرده است.
✅ #فواید_بخشش
بخشیدن میتواند به هزار و یک علت روی سلامت روان آدم تاثیر مثبت داشته باشد
✅چند گام برای بهتر بخشیدن
بخشیدن دیگر آنقدر میتواند اثر مثبت روی سلامت روان داشته باشد که بعضی از روانشناس هایی که بیشتر روی مسائل معنوی کار کرده اند، یک "روان درمانی براساس بخشش" طراحی کرده اند. آنها می گویند اگر ریشه اضطراب و استرس یک کینه قدیمی باشد، بهترین راه برای بر طرف کردن آن، این است که بیمار با تمام وجودش از تقصیرات دیگران بگذرد.
🚨بعضی از این توصیه ها در واقع مراحلی از همان #روان_درمانی هستند. پس اگر کینه، زندگیتان را به هم ریخته است لطفا با کمک یک روانشناس این مراحل را طی کنید:👇
✅✅توصیه های روانشناس برای از بین بردن کینه :
1⃣احساسات منفی را انکار نکنید
دیده اید بعضی ها میگویند "من از هیچکس چیزی به دل نمی گیرم". راستش را بخواهید، دست کم از نظر روانشناسی این "هیچ چیز" غیرممکن است. اگر خیلی بخواهیم روانکاوانه برخورد کنیم، حتی تاکید یک نفر بر "اصلا"، "ابدا"، "هیچ وقت" و "در هیچ شرایطی" کینه به دل نگرفتن میتواند نشانه این باشد که اتفاقا ته دل آن آدم یک کینه عمیق خوابیده است و عملا آن آدم کینه ای تر از دیگران است. پس لطفا احساس کینه از دیگران را دست کم از خودتان پنهان نکرده و به جایش بنشینید به ابعاد مختلفش فکر کنید؛ به اینکه چقدر شدت دارد؟ نسبت به چه کسی یا چه کسانی است؟ اولین بار کی از او رنجیده اید و چرا؟ آیا ممکن است ریشه های این کینه به کودکی تان برگردد؟ ممکن است رنجش خاطرتان خیلی افراطی و غیرواقعی باشد؟
2⃣گام دوم : دو دو تا چهار تا کنید!
یک بار دیگر این مقاله را بخوانید و با خودتان فکر کنید که روی هم رفته مضرات کینه داشتن یا تلافی کردن، بهتر است یا سودهایش. همین که شما به این نتیجه برسید که بخشیدن هم میتواند در کنار کینه ابدی و تلافی کردن یکی از گزینه هایتان باشد، از این گام نتیجه گرفته اید.
3⃣گام سوم : حق قصاص و بخشش
میگویند بخشش وقتی لذت بخش تر است که آدم توانایی قصاص کردن را داشته باشد. اینکه شما خودتان را، هم در انجام تلافی و هم در بخشیدن محق بدانید، باعث میشود که راحت تر و بدون اکراه دیگری را ببخشید. شاید به همین خاطر است که مراسم آشتی کنانی که بدون میل دو طرف قضیه انجام می شود، معمولا نتیجه نمیدهد.
4⃣گام چهارم : به محدودیتهای او فکر کنید
حالا وقت این است که کمی مقدار هیجان قضیه را بیاورید پایین و اتفاقی را که باعث رنجش شما شده است، منطقی تر بررسی کنید. ببینید که واقعا چرا رنجاننده، شما را رنجانده است. آیا او خودش محدودیتهایی نداشته که باعث آن رفتار شده است؟ ممکن نیست که در روز یا روزهایی که شما را رنجانده است، از چیزی ناراحت بوده باشد؟ احتمال ندارد که شما رفتاری کرده باشید که چیز تلخی را برایش زنده کرده باشد؟ اصلا به این خاطر نیست که او خودش در زندگی اش تحت فشارهای روانی شدیدی بوده و برای همین کلا عصبی بار آمده است؟ خب! همه اینها میتواند محدودیتهایی باشد که باعث میشود یک نفر شما را برنجاند. شما خودتان از این محدودیتها ندارید؟ برای خودتان پیش نیامده که ناخواسته یک نفر را برنجانید؟ منصف باشید دیگر!
5⃣گام پنجم : خوبیها را هم ببینید
معمولا رنجش خاطرهای عمیق از کسانی پیش می آید که ما از آنها توقع رنجاندن نداشته ایم. خب، این آدمها که یک دفعه از آسمان نیامده اند؛ این آدمها یک خوبیهایی داشته اند که ما اول با آنها احساس نزدیکی کرده ایم که بعد از رفتارشان برنجیم دیگر. فکر کنید، ببینید که واقعا هیچ خوبی ای در وجود آن آدم نیست؟
6⃣گام ششم : تصمیم بگیرید
تا حالا دیگر باید دستتان آمده باشد که بخشیدن، هم عمل منصفانه تری است و هم در درجه اول به نفع خودتان است اما هنوز مختارید که بین گذشت و کینه یکی را انتخاب کنید. به هر حال، دل را یک دله کنید و تصمیم بگیرید. برای تصمیم گیری عجله نکنید اما زیاد هم در تردید نمانید. فقط یادتان باشد که تصمیم گیریتان فقط به خاطر منافع منطقی نباشد و واقعا از ته دلتان دیگران را بخشیده باشید.
7⃣گام هفتم : بخشیدن را در عمل نشان دهید!
اگر واقعا از ته دل یک نفر را بخشیده باشید، دیگر نباید اکراه داشته باشید که بروید با او دست بدهید و روبوسی کنید. اگر هم به شما بر میخورد که چرا او پا پیش نگذاشته است، غیرمستقیم به دوستان مشترک نشان دهید که تمایل دارید با رنجاننده آشتی کنید. همیشه پایه هایی برای مراسم آشتی کنان وجود خواهند داشت!
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد باسعادت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک 🌸
🌹ارزش صلح امام حسن مجتبی(ع) از زبان رهبر انقلاب
🌹امام خامنهای: "حقیقت را باید همه بفهمند و بدانند که صلح امام مجتبی(ع)، همانقدر ارزش داشت که شهادت برادر بزرگوارش، امام حسین(ع) ارزش داشت و همانقدر که آن شهادت به اسلام خدمت کرد، آن صلح هم همانقدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد."
@hagigatevasel
🔻 دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
🔸 «اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین»
🔰 «خدایا در این روز طاعت خاشعان (فروتنان) را به من ده و سینه ام را به توبه فروتنان وسعت ده به امان دادنت ای امان آنان که میترسند
️حقیقت واصل
💠💠💠 🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی 📖جزء [14]سوره نحل، آیه1 💠«أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوه
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [15]سوره اسراء، آیه71
💠«يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولَٰئِكَ يَقْرَءُونَ كِتَابَهُمْ وَلَا يُظْلَمُونَ فَتِيلًا» روزی که گروهی از مردم با امام خودشان وقتی فرا خوانده می شوند هر کسی نامه عملش📩 به دست راستش داده بشود، آنها نامه خودشان را با شادی میگیرند می خوانند و کمترین ستمی هم به آنها نمی شود.
💭جابر بن عبدالله انصاری از
امام باقر نقل می کند که حضرت فرمود وقتی آیه «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِه» نازل شد مسلمانها گفتند ای رسول خدا! آیا شما امام همه مردم نیستید⁉️
🔆حضرت فرمود من رسول خدا
به سوی همه مردم هستم، ولی پس از من پیشوایانی از سوی خدا از اهل بیتم برای مردم می آید👥 (یعنی برای امر امامت بپامی خیزند) اما مورد تکذیب و ظلم پیشوایان کفر و گمراهی❌ قرار می گیرند. پس کسی که ولایت و پیروی آنها را داشته باشد، آنها را تصدیق بکند، از من و با من خواهد بود و مرا در روز قیامت ملاقات میکند. بعد پیامبر✨ فرمود آگاه باشید کسی که به آنها ظلم کند و یا آنها را تکذیب کند او از من و با من نیست و من از او بیزارم!
📖قرآن دوگونه✌️ پیشوا نام میبرد؛
1⃣. یکی در سوره انبیاء آیه [73]،
امام نور و هدایت می گوید، «أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنَا»
2⃣. دیگری هم امام نار و ضلالت میفرماید که در سوره قصص آیه [41] هست، «أَئِمَّةً يَدْعُونَ إِلَى النَّارِ»
⚠️یعنی عملا دارد به ما شاخصه می دهد قرآن، که روز قیامت وقتی کسی که با امامش می آید، کدام امام⁉️ امامی که نور و هدایت، امامی که ما را توحید محور کند، ما را به خدا دعوت کند، نه به نار و خودشان و ضلالتشان.
🔸گروه اول از سوی خدا به امامت منصوب می شوند.
🔸اما گروه دوم با زور❌ و تهدید و تطمیع و تحقیر مردم را به اطاعت خودشان وا میدارند.
⭕️ابـوبصیر به امام صادق گفت «أَشْهَدُ أَنَّکَ إِمَامِی» گواهی می دهم تو امام من هستی. آنگاه امام صادق (ع) فرمود؛ در قیامت هر گروهی با امامشان محشور میشوند، خورشید پرستان با خورشید و ستاره پرستان با ستاره.
🔰✨از امام رضا (ع) روایت شده که رسول خدا درباره همین آیه فرمود؛ در روز قیامت هر گروهی را به نام امام خودشان و نیز کتاب خدا و سنت پیامبر فرا میخوانند. این خیلی زیباست که تقسیم بندی مردم در روز قیامت براساس رهبرشان و امامشان است.
👤انسان ناگزیر است🔐 الگو و
رهبری را در این دنیا برای خودش انتخاب بکند، تا براساس نگاهی که به امام خودش دارد خودش را مهندسی کند. «نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ..» آثار مسئله انتخاب و رهبری و اطاعت از او یعنی تا قیامت ادامه دارد. 💥قیامت نه تنها دادگاه افراد است بلکه محکمه ی بزرگ امت ها، ملت ها، احزاب، مکتب ها و حکومت هاست ... خیلی باید مراقب باشیم.⚠️
⚠️لذا جایگاه امام و ولایت در متن زندگی باید باشد، نه آنکه صرفا موضوع اعتقادی و در حاشیه باشد! 👈رهبر زمینه ساز سعادت و یا شقاوت مردم است، یعنی آن دو نکته ای که هست امام نور و امام نار، ما باید توجه بکنیم، توجه به کدام امام داریم⁉️ لذا باید نسبت به زندگی خودمان براساس آن نگاهی که به امام خودمان داریم توجه بکنیم.
⬇️⬇️⬇️
✅چند نکته اینجا قابل تأمل هست؛
🔹هر انسانی باید ببیند👀 در این دنیا دنباله رو چه کسی است و چه کسی را امام و مقتدای خودش تا قیامت قرار می دهد.
🔹آنچه که سبب می شود که عده ای بلغزند و از امام حق فاصله بگیرند و دنباله روی امام نار🔥 بشوند چه اموریست؟ چندنکته را باید اینجا دقت کنیم مواردی که ما را از امام دور می کند اصلاح کنیم و خدای ناکرده سراغ امام نار نرویم، دنبال امام نور باشیم.👇
👈امام حق در پی رشد و تربیت ماست، درمان💊 دردهای ماست و در راه رشد و درمان و مسائلی ست برای ما نسخه میپیچد تا ما را توحید محور و امام محور کند. پس توجه بکنیم اگر کسانی، دستوراتی میدهند که منطبق با شریعت، منطبق با نگاه قرآنی📖، منطبق با نگاه توحیدی نیست فاصله بگیریم.
👈شیفته قدرت و دنبال مال دنیا بودن انسان را از امام دور می کند مصداق های تاریخی📚 داریم آنچه که طلحه و زبیر را از امام خودشان دور کرد، و کوفیان را در برابر امام قرار داد.
👈بی بصیرتی و جهل به مقام
و منزلت و عصمت امام است. آنچه که خوارج❌ را از امام خودشان فاصله انداخته بود.
👈کسی که امام تعیین شده از سوی خدا را نپذیرد نباید توجه به او بکنیم، امام نار هیچ وقت🚫 از سوی خدا نیست.
⚠️لذا باید توجه ویژه ای داشته باشیم که اهل جهنم🔥 کسانی هستند که نسبت به امام خودشان بی توجه بودند. در دنیای امروزی بحث ″معرفت به امام و توجه به امام″ را باید خیلی جدی بگیریم و بتوانیم جزء انسانهایی 👣 باشیم که در مسیر آرمانهای امام قرار بگیریم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 15
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 15.mp3
2.81M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 15
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 15 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
@bonyadsari
هدایت شده از ️حقیقت واصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 پویش کشوری قرائت #دعای_عهـــد"
🌙 هرروز، بعد از نماز صبح
🌺بیایید از همین اوایل ماه مبارک رمضان پویش خواندن روزانه دعای عهد را داشته باشیم که ان شاءالله توفیق حاصل شود ما هم بتوانیم از یاران حضرت باشیم ...
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🌺 راهکارهای زندگی موفق در قرآن 🌺 #جزء_چهاردهم
🌹 نکات کلیدی و کاربردی #زندگی_موفق در جزء پانزدهم قرآن کریم 👌
هدایت شده از ️حقیقت واصل
#انسان_۲۵۰ساله
بهمناسبت میلاد #امام_حسن(ع)
✅هنر امام حسن علیهالسلام، جلوگیری از #جریان_سلطنت در #اسلام
🔷این، هنر امام حسن مجتبی (علیهالسلام) بود. امام حسن مجتبی کاری کرد که #جریان_اصیل_اسلام -که از مکه شروع شده بود و به #حکومت_اسلامی و به زمان امیرالمؤمنین و زمان خود او رسیده بود- در مجرای دیگری، جریان پیدا بکند.
🔻منتها اگر نه به شکل حکومت -زیرا ممکن نبود- لااقل دوباره به شکل نهضت جریان پیدا کند. این، #دورهی_سوم_اسلام است.
🌹امام حسن مجتبی (علیه السلام)
مَنِ اتَّکلَ علی حُسنِ الاختِیارِ مِنَ اللّه، لَم یتَمَنَّ أنّهُ فی غَیرِ الحالِ التی اختارَها اللّه لَهُ.
هرکه به حُسن انتخاب خداوند تکیه کند، جز آن وضعی را که خدا برایش برگزیده است، آرزوی داشتن وضعی دیگر نکند.
📚بحارالانوار مجلسی،ج ۷۸،ص۱۰۶
#سبک_زندگی #امام_حسنی🌹
#حسن_ظن_به_خدا🌹
#تحلیل_و_تبیین | کریم اهلبیت، طلایهدار مواسات
🔻گستره، مبانی و آثار مواسات در سیره امام حسن علیهالسلام
🔗مطالعه متن کامل یادداشت:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45528
💻 @khamenei_maaref
🎙 #تببین_و_تحلیل | قیام امام حسن علیهالسلام
🔻 بررسی قیام حسنی براساس تحلیل حضرت آیتالله خامنهای، برگرفته از کتاب دو امام مجاهد
🔹 در اذهان عامّهی مردم کمتر کسی از واژهی نهضت حسنی و قیام حسنی برای این حرکت سیاسی امام مجتبی (علیهالسّلام) استفاده میکند، ولی با دقّت در متون و اسناد تاریخی بارقههای قیام حسنی در این رویداد تاریخی چشم اندیشمندان را خیره و زوایایی از یک حقیقت نامکشوف را عیان میسازد.
🔸 رفتار سیاسی امام حسن مجتبی و تقابل ایشان با معاویه یکی از پر چالشترین و ابهام انگیزترین حرکات سیاسی امامان معصوم شیعه است. حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانیهای خود به سال ۵۱ بخشی از این زوایای پنهان را رونمایی کردهاند. ایشان براساس آیات قرآن و مدارک متقن تاریخی اولاً صلح را به آتشبس معنا میکنند، ثانیاً ماهیت این آتشبس را قیام و جهاد تحلیل میکنند.
🔹 بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت، قرائت حضرت آیتالله خامنهای از جنبش سیاسی امام حسن (علیهالسّلام) را براساس کتاب «دو امام مجاهد» تبیین میکند.
🔍 مطالعه متن کامل یادداشت:
farsi.khamenei.ir/others-note?id=43836
#تاریخ_اسلام
#پشتوانه_فهم_انقلاب
#نهضت_فراگیر_روشنگری