🔴فاطمیه یعنی اعتراض به جنایت «سکوت مردم»
🔴«جامعهترس بودن» ریشۀ سکوت افراد در موقع امر به معروف و نهی از منکر است
🔴احساس ضعف و ترس نسبت به جامعه، عامل روانیِ گرایش به دین فردی است
👈🏻 فریادهای فاطمیه بر سر جامعۀ دینی(ج۲)
🔰 چرا ما اکثراً دین را یک امر فردی میدانیم و زیاد به ابعاد اجتماعی دین، نمیپردازیم؟ ریشۀ این مشکل بیشتر از اینکه جهل ما باشد، یک ویژگیِ روحی و روانی است که اکثر انسانها دچارش هستند و آن «جامعهترس» بودن است.
🔰 آدمها نوعاً نسبت به جامعه، منفعل و ترسو هستند؛ یعنی از انبوهیِ جمعیت میترسند و مقهور آن میشوند لذا نسبت به جامعه صرفاً احساس متأثرشدن دارند نه مؤثر بودن بر جامعه.
🔰 یکی از علامتهای مقهورشدن و تحت تأثیر جامعه قرارگرفتن این است که اگر کسی یا گروهی، ما را تشویق کند حالمان خوب بشود و اگر ما را تحقیر و تمسخر کند، حالمان بد بشود.
🔰 کسی که نسبت به جامعه احساس ترس داشته باشد، نمیتواند اهلِ امر به معروف و نهی از منکر باشد و موقع امر به معروف، ساکت میشود. چون امر به معروف یعنی «من قدرت دارم جامعه را تغییر بدهم. من میخواهم بر جامعه تأثیر بگذارم و نمیخواهم از جامعه متأثر بشوم.»
🔰 تربیت دینی ما میگوید که نباید جامعهترس، منفعل و متأثر نسبت به جامعه باشیم. اینکه خیلیها امر به معروف و نهی از منکر را ترک میکنند بهخاطر ضعف و انفعال نسبت به جامعه است. خیلی از آدمهای خوب، حاضر نیستند از آبروی خود در راه دین خدا خرج کنند چون شجاعتِ این کار را ندارند.
🔰 اگر مسئولان جامعهای بد باشند و خرابکاری کنند، آدمهای خوب و معتبر جامعه هم مقصرند؛ چون اینها اگر فریاد بزنند، هیچ مسئولی جرأت خرابکاری نخواهد داشت. این آدمهای خوب، کِی سکوت میکنند؟ وقتی که از جامعه بترسند، نه از خدا.
🔰 فاطمیه و عاشورا، در واقع قیام و اعتراض نسبت به جنایت مردم است؛ جنایت سکوت و تنهاگذاشتنِ ولیّ خدا! فاطمیه «به راه آوردنِ مردم» با پهلوی شکسته است. زینبیه هم فریاد بر سر مردم با چادر خاکی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت ثارالله قم - ۹۸.۱۱.۷
👈🏻 متن کامل + صوت:
📎 Panahian.ir/post/5936
@Panahian_ir
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 قابل توجه کسانی که شورای نگهبان را زیر سوال میبرند👆
🔺رهبر انقلاب (۲۸ بهمن ۹۴) :
من وظیفه دارم این را به مردم بگویم/دشمنان خارجی با کمک عده ای در داخل سعی در جمع کردن بساط شورای نگهبان دارند و در صددند تصمیم های شورای نگهبان را زیر سوال ببرند، وقتی تصمیم های شورای نگهبان زیر سوال رفت ادعا میکنند که انتخابات پیش رو غیر قانونی ست وقتی انتخابات غیرقانونی شد نتیجه اش این است که مجلس بر اساس این انتخابات تشکیل شده غیرقانونی ست.
#نشر_حداکثری
#نشر_واجب
🔴 #انتخابات_الکترونیکی یا #انتخابات_شفاف؟
🔻ماجرای اختلاف دولت روحانی با شورای نگهبان، بر سر «انتخابات الکترونیک» چیست؟
1️⃣ اول؛ حسن روحانی ۵ دوره نماینده مجلس بوده(دوره اول تا پنجم مجلس)؛ ۲ دوره نماینده خبرگان بوده(دوره سوم و دوره فعلی)؛ ۲ دوره رئیس جمهور بوده است. یعنی وی ۹ بار از طریق سیستم انتخابات نظام جمهوری اسلامی انتخاب شده؛ حالا ادعا می کند این سیستم انتخاباتی غیرشفاف است و باید الکترونیکی باشد و به تمسخر از سیستم انتخابات افغانستان می گوید!
2️⃣ دوم؛ جمعیت کشور افغانستان قریب ۳۵ میلیون نفر است. طبق اعلام منابع رسمی این کشور قریب ۱۰ میلیون نفر واجد رأی هستند. در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور که ۳ ماه به طول انجامیده، دو میلیون و هفتصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود یک میلیون از این آرا باطل اعلام شد و طبق اعلام دولت این کشور آقای اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رأی اول(کمتر از یک میلیون!) و بعنوان رئیس جمهور انتخاب شد و عبدالله عبدالله با کسب ۷۲۰ هزار رأی دوم شده است.
3️⃣ سوم؛ جمهوری اسلامی ایران قریب ۴۰ سال است که انتخابات برگزار می کند؛ قریب ۴۰ انتخابات برگزار کرده که نتایج آن هم درست در یک روز پس از انتخابات اعلام شده است. اولین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی –بنی صدر- حداقل ۱۰ میلیون رأی از ۱۴ میلیون رأی را آورده و چندین رئیس جمهور بالای ۲۰ میلیون رأی داشته اند؛ آقایان خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بالای ۲۰ میلیون رأی کسب کرده اند! آنوقت آقای رئیس جمهور روحانی برای دفاع از انتخابات الکترونیک که اصل آن مورد تأیید نظام و شورای نگهبان است به تمسخر می گوید: افغانستان هم دیگر انتخابات الکترونیک برگزار می کند!
4️⃣ چهارم؛ در ماجرای فتنه ۸۸، مصطفی کواکبیان و دیگر اصلاح طلبان گفته بودند برای حل مشکلات و اختلافات، ما هم مثل افغانستان «لویی جرگه» تشکیل دهیم! لویی جرگه افغانستان یک اجلاس با حضور کدخداها و بزرگان و رؤسای اقوام افغانستان است که مسائل را با کدخدامنشی حل می کنند؛ یعنی نظام جمهوری اسلامی بعد از سالها قانونگذاری و نظام سازی و ساختارهای قانونی همه را یکباره منهدم کرده و لویی جرگه تشکیل دهد!
5️⃣ پنجم؛ انتخابات الکترونیک یک ضرورت است و دیر یا زود می بایست زیرساخت آن در کشور آماده شود. از زمان دولت سازندگی قرار بود این کار انجام شود اما تاکنون پیشرفت آنچنانی نداشته و هیچ کدام از دولت ها نتوانستند زیرساخت ها و امنیت این کار را تماماً انجام دهند. هنوز این روند برای مسئولین نظام و شورای نگهبان و مردم شفاف نیست اما انتظار دارند که شورای نگهبان زیر بار آن برود؛ روندِ «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» باید منجر به شفافیت، سلامت و سرعت انتخابات شود نه اینکه بگونه ای باشد که حتی برای مسئولین نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی کشور شفاف نباشد.
6️⃣ ششم؛ مهم تر از انتخابات الکترونیکی، انتخابات شفاف است؛ مسئله ای که در «انتخابات الکترونیکی» مورد ادعای دولت، هیچ شفافیتی برای مردم و کارشناسان و مسئولین و نهادهای نظارتی وجود ندارد. دستگاه ها و سخت افزار و نرم افزار آن کاملاً وارداتی است و باید از خارج وارد شود، امنیتی ندارد، براحتی هک می شود، سیستم «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» آن شفاف نیست!
7️⃣ هفتم؛ آیا روحانی انتخابات غیرشفاف می خواهد؟ به نظر می رسد درد او انتخابات الکترونیک برای «انتخابات شفاف» نیست؛ بلکه می خواهد انتخاباتی غیرشفاف و ناامن با امکان تخلف در پوشش انتخابات الکترونیک برگزار کند؛ همانگونه که سال ۸۸ می گفتند ساختارهای قانونی باید از بین برود و لویی جرگه تشکیل شود! چگونه است سیستم انتخاباتی که خودش حداقل ۹ دوره خروجی آن بوده، غیرشفاف است؟ و چرا برای اینکه انتخابات شفاف(!!) شود دست به دامن یک روند ناامن به اسم انتخابات الکترونیک می شود؟
8️⃣ هشتم؛ تجربه انتخابات پرتخلف مجلس دهم در سال ۹۴ و مسائلی که در حوزه انتخابیه تهران بزرگ اتفاق افتاد و همچنین تجربه انتخابات پرتخلف همین دولت در ریاست جمهوری سال ۹۶ که منجر به محاکمه چندین مدیر دولتی و چندین استاندار و چندین فرماندار و بخشدار این دولت شده، نشان می دهد دستگاه های نظارتی خاصه شورای نگهبان و سایر دستگاه های امنیتی و مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند و در پازل دولت بازی نکنند! این آقایان حاضر نیستند به راحتی صحنه قدرت را رها کنند. آقایانی که ده ها قرارداد محرمانه و غیرشفاف با دشمنان این کشور بسته اند، لیاقت دم زدن از شفافیت را ندارند؛ مردم نباید فریب بخورند.
✅ داود مدرسیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره جالب و شنیدنی سیاستمدار عرب از ملاقات با #فرمانده_سپاه در مشهد
👈نام فرمانده سپاه گفته نشده اما خوب تحت تاثیر قرار داده این سیاستمدار عرب را
✅«رشید بن عیسی» سیاستمدار برجسته الجزایری و کارشناس یونسکو، در گفتگو با شبکه لندنی "الحوار" خاطره ای شنیدنی از ملاقات با فرمانده سپاه در حرم امام رضا علیه السلام بیان کرد.
#بسیار_زیبا 👌حتما ببینید
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی خدا می خواهد کسی را عزیز کند
🔻روایت قالیباف از اتفاقات بدون برنامه مراسم تشییع #حاج_قاسم #سلیمانی
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید/ فرق اساسی سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی با خیلی از من و شما و .....
🔴بین همایش نماهنگی در مدح سردار حاج قاسم سلیمانی پخش میشه
👈واکنش سردار رو ببینید
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از تبار سلمانیم، لشکر سلیمانیم...
🔻 مداحی حاج سعید حدادیان
ایام فاطمیه در حضور رهبرانقلاب ۹۶/۱۲/۲
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حسینیه
چه در فکه چه در درعا چه در قدس
به سر سربند یازهراست مارا...
🎤 رجزخوانی زیبای آقای حاجمهدی سلحشور در حسینیه امام خمینی(ره)
📸 تصويری از رهبر انقلاب هنگام قرائت فراز پايانی دعای توسل؛ در آخرین شب از مراسم عزاداری فاطمیه. ۹۸/۱۱/۱۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از ️گنج نهفته
🌺اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌺
#اطلاعیه
🚨در کانال #گنج_نهفته کلی مطلب ناب درباره #حضرت_زهرا سلام الله علیها بخونید👇
1⃣ مباحث پیوسته درباره تعبیرات پیامبر از حضرت زهرا سلام الله علیها براساس بیانات امام خامنه ای
2⃣ مباحث پیوسته درباره سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها در ۵ بخش( رابطه با خدا /مدافع ولایت /همسر امیرالمومنین/ ام ابیها / الگوی زن مسلمان ایرانی )براساس بیانات امام خامنه ای
3⃣مباحث پیوسته درباره ابعاد شخصیتی حضرت زهرا سلام الله علیها در ۳ محور: بُعد معنوی و معرفتی/ بُعد زندگی خانوادگی/ و بُعد اجتماعی و سیاسی، براساس بیانات امام خامنه ای
📍ابتدای مباحث در کانال مشخص شده
👈به همراه کلی صوت و #عکس_نوشته و فیلم درباره حضرت زهرا سلام الله علیها بخوانید .
🔺نشر مطالب با هرلینکی آزاد است.
@gangenahofte