فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد علوم سیاسی دانشگاه لندن:
اشغال و کشتار اسرائیل را نمیبینید، ایران را متهم به تخریب منطقه میکنید؟/پیام ایران به اسرائیل این بود در صورت حمله با پاسخی دردناک مواجه خواهید شد/انگلیس رزمایش موشکی ایران را محکوم کرد چون تبدیل به بوق تبلیغاتی آمریکا شده است.
@hagigei
🔴واکنش وحشتزده رسانههای اسرائیلی به رزمایش اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸 جروزالم پست:
🔸مانور جنگی ایران در خلیجفارس هشداری بود از فرماندهان ارشد ایرانی به اسرائیل
🔸تایمز اسرائیل:
🔸هشدار به اسرائیل! ایران مدعی شده که با ۱۶ موشک بالستیک میتواند این کشور را هدف قرار دهد/ فرمانده سپاه افزود: اگر رژیم صهیونیستی مرتکب اشتباه شود، دستان آنها را قطع می کنیم
@hagigei
🔴 مذاکره و رزمایش
این بشر نه اعتراف ظریف را در صفحه ۱۵۲ «راز سر به مهر» خوانده که گفته پس از توافق ژنو «مکرر» از وزیر دفاع آزمایش موشکی را خواسته بود، و نه تصایر رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ را دیده که با تسلیحات نوین، سازه نیروگاه اتمی دیمونا منهدم شد.
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ/۱۷۱ بقره
#احمد_قدیری
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خبری مهم که حاج قاسم به شهید ایرلو داده بود
♦️علی ایرلو فرزند شهید حسن ایرلو:قبل از اینکه پدرم به یمن برود، شهید سلیمانی نوید این شهادت را داده بودند و به مادرم گفتند اگر حاج حسن آقا به یمن بروند دیگر بر نمیگردند و شهید خواهند شد.
@hagigei
🌹حاج قاسم فضای مجازی کجاست؟
🛑 دوسال از شهادت حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه گذشت. در طی این دوسال مردم و بخصوص جوانان با ابعاد بسیاری از زندگی این شهید والامقام آشنا شدند و کوچه به کوچه و شهر به شهر مردم عزیز و مومن ایران اسلامی برایش اشک ریختند.
⭕️اینکه دلها همه به سمت حاج قاسم سلیمانی متوجه شد قطعا ناشی از خلوص، تقوا و روحیه انقلابی این شهید بزرگوار است که خود را مانند سید الشهدا علیه السلام فدای خدا و دین خدا کرد و خدا هم دلهای مردم را به او هدیه داد.
⭕️اما در جمیع خصوصیات الهی حاج قاسم، یک خصوصیت که در وصیت نامه ایشان نیز تبلور جدی دارد و مانند نگینی می درخشد، ولایتمداری این شهید بزرگوار است که تا زمان حیاتش ایشان نگذاشت حرف ولی روی زمین بماند حتی با هزینه هایی نظیر آبرو، اذیت و آزارهای شیاطین انس داخلی و خارجی و در نهایت جان.
⭕️حال نیز یکحاج قاسم فضای مجازی به تاسی از این شهید بزرگوار نباید اجازه دهد دستورات و فرمایشات حضرت امام خامنه ای در خصوص این فضای رها شده روی زمین بماند.
⭕️رهبر حکیم انقلاب اسلامی نخستین، ریشه ای ترین جهاد و مهمترین کار جوانان مومن انقلابی را شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و مقابله با یاس آفرینی و اخبار دروغ و منفی در عصر حاضر می دانند.
⭕️این یعنی مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به عنوان مهمترین ماموریت در فضای مجازی که ۲۲ سال از دستور راه اندازیش توسط رهبری عزیز میگذرد، حمایت از سرویس های داخلی نظیر سرویس ها و شبکه های اجتماعی بومی، ارتقای سواد رسانه ای و هدایت مردم عزیز به سمت تربیت رسانه ای، تولید محتوای فاخر با نگاه به فرهنگ ایرانی اسلامی و عمل همه جانبه به قاعده نفی سبیل...
🔶در ایام نهم دی و دومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه بیایید با ایشان عهد ببندیم نگذاریم دستورات نائب المهدی امام خامنه ای عزیز روی زمین بماند و بزودی شاهد تحقق حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی در سطح کشور باشیم ان شاء الله
شادی روح شهید سلیمانی و جمیع شهدای مدافع حرم 7 صلوات هدیه کنید.
✍️سید علیرضا آل داود
@hagigei
May 11
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| حضور رهبرانقلاب با لباس مبدل در مناطق زلزلهزده بم
🔹انتشار بهمناسبت سالگرد زلزله بم
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بچههای نیروی دریایی سپاه اونقدر حرفهای شدن با انفجارها آهنگ میسازن 😂
به نظرتون صهیونیستها چه آهنگی دوست دارن که اون ریتمی بترکونیمشون؟ 😌☺️☺️☺️
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅گریه و عرض ارادت استاد ایرانی دانشگاه هاروارد آمریکا برای ایران و امام رضا (علیه السلام) در برنامه زنده
من 35 ساله جسمم امریکاست ولی همه وجودم در ایران و برای ایران است...
اینو نشون عشق اروپا و آمریکایی هامون بدید تا بدونن وطن یعنی چه ...
✍ زینب اسلامی
@hagigei
✅چپها(اصلاح طلبان امروز)بیشتر از راستهای دیروز از آنچه بین امام و آیت الله منتظری گذشت مطلع هستند هم رابط وی بودند و هم محتوای امام دست آنهاست.اما در سالروز فوت ایشان چنان توئیت میزنند یا سخن میگویند که انگار توطئه ای برای حذف وی از قدرت در نظام بوده و امام هم در حاشیه بوده
#نفاق
#عبدالله_گنجی
@hagigei
رئیسجمهور ونزوئلا: شیفته آیتالله خامنهای هستم
هربار که به ایران میروم، دوست دارم که با آیتالله صحبت کنم. ایشان، مردی با درایت و هوش بالا هستند. بهزودی به تهران میروم تا با ایران معاهدات جدیدی امضا کنیم.
ترور ژنرال سلیمانی غیرقابل باور بود. انسانیت باید از جنایت هولناک علیه قهرمان مبارزه با تروریسم عبرت بگیرد. صهیونیستها تاوان جنایت علیه فلسطین را روزی پس میدهند.
@hagigei
🔴مزار شهید #علی_باکری، فارغالتحصیل ممتاز و رتبه۱ دانشگاه تهران که توسط ساواک به شهادت رسید و سالها مزارش ناپیدا بود. برادران کوچک ترش مهدی و حمید -فرماندهان لشگر عاشورا- تحت تاثير روحیات و مبارزات او، پای در مسير مجاهدت گذاشتند و در دفاعمقدس به شهادت رسیدند.
قطعه۳۳ #بهشت_زهرا
✍جواد تاجیک
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس چینی:
📍اسرائیلیها میگویند درگیری با ایران یعنی مواجهه روزانه با 3 هزار موشک ایران و متحدان این کشور....
#ایران_قوی
#اسقاطیل
@hagigei
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت اول
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
🔰 حمید رسایی: هفته گذشته یکی از اخبار مورد توجه افکار عمومی، انتشار نامه خیلی محرمانه شورای نگهبان درباره موضوع ردصلاحیت علی لاریجانی و پاسخ مکتوب وی به این نامه بود. فارغ از متن نامه شورای نگهبان و دلایل عنوان شده برای ردصلاحیت علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال که بندهایی از آن قابل نقد و بررسی بیشتر است اما پاسخ لاریجانی به این نامه هم در بخشهایی از جمله آنجا که به موضوع برجام و تصویب آن در مجلس برمیگشت (صفحه ۱۴ و ۱۵ نامه لاریجانی) همراه با مغالطه، تحریف تاریخ و خلاف واقع بود. این یادداشت بنا بر ضرورت و به منظور جلوگیری از تحریف تاریخ به همین بخش میپردازد.
نکته جالب اینجاست که در متن نامه شورای نگهبان، هیچ اشارهای به موضوع روند تصویب برجام و قانونشکنیهای لاریجانی در مسیر بررسی این توافقنامه در مجلس نشده، اما رییس سابق مجلس که خود میداند در این خصوص چه کارنامهای دارد، باب بحث را باز کرده و به توضیح درباره آن پرداخته.
آقای لاریجانی در این متن، ابتدا از نظر محتوایی و سپس از نظر شکلی آنچه در روند بررسی و روز رأیگیری توافق هسته ای در مجلس رخ داده پرداخته و در فرازی از آن به این نکات اشاره کرده است:
به دلیل سابقه ۲۵ ساله در شورای عالی امنیت ملی، در مقایسه با اعضای شورای نگهبان تسلط بیشتری روی موضوع هستهای دارم.
توافق هستهای در مجموع، توافقی خوب و قابل قبولی بوده و برای کشور نفع داشته است.
تخلف و عهدشکنی آمریکا دلیلی بر بدی توافق هستهای امضا شده نیست.
رد صلاحیتم به خاطر نظرات تخصصیام در موضوع هستهای، خارج از اختیارات شورای نگهبان است.
آقای لاریجانی در این بخش از پاسخ خود، تلاش کرده تا با یادآوری سابقهاش در شورای عالی امنیت ملی و سابقه بررسی موضوع هستهای در آن شورا، ابتدا خود را متخصص و اعضای شورای نگهبان را غیرمتخصص در این موضوع معرفی و در انتهای استدلالش، رد صلاحیتش را به دلیل بیان نظرات تخصصی در موضوع هستهای عنوان کند. در حالی که شورای نگهبان به بررسی فنی مذاکرات هستهای نمیپردازد بلکه وظیفه تطبیق قوانین و مصوبات مرتبط با آن بر قانون اساسی و شرع را برعهده دارد و از این جهت، اتفاقا سابقه و تخصص اعضای شورا بیش از لاریجانی است. علاوه بر این لاریجانی خود به عملکردش در رومد بررسی این طرح اشاره کرده که پر از قانون شکنی بوده است.
علی لاریجانی در همین نامه تلاش کرده تا توافقنامه عوامانه برجام را تطهیر و آن را به نفع کشور معرفی کند در حالی که اکنون دیگر لنگ برجام در برابر انظار عموم افتاده و زشتیها و پلشتیهایش عیان شده و مسببان آن مورد طعن و لعن مردم قرار دارند تا جایی که آیت الله جوادی آملی به همین دلیل آن را توافقی عوامانه نامیدند و رهبر انقلاب از آن به خسارت محض یاد کردند. رییس سابق مجلس هم این را خوب میداند تا جایی که در این نامه از واژه "برجام" استفاده نمیکند و دائما از "توافق هستهای" سخن میگوید.
نکته دیگر اشاره لاریجانی به خروج آمریکا از برجام و عهدشکنی آنهاست و این را بیارتباط با بدی توافق هستهای برجام دانسته. در اینکه آمریکا عهدشکن است، تردیدی نیست اما از جمله دلایل بدی این توافق که همواره توسط منتقدین تذکر داده شد و رهبر انقلاب هم در امضای مشروط خود بر آن تأکيد داشتند، همین نکته است که از نظر حقوقی در خصوص عهدشکنی طرف مقابل، هیچ تمهیدی اندیشیده نشده است.
آقای لاریجانی در ادامه نامه خود با اشاره به نکات دیگری، تلاش میکند تا با مغالطه و تحریف تاریخ، عملکردش در بررسی توافق هسنه ای و طرحهای مرتبط با آن را مبرا از قانونشکنی عنوان کند. وی در نامه خود به این موارد اشاره میکند:
برای بررسی توافق هستهای، جلسات متعددی نزد رهبر انقلاب، رییس جمهور و شورای عالی امنیت ملی برگزار شده است.
دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشتهاند، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
کمیسیون ویژه توافق هستهای و کمیسیون سیاست خارجی جلسات زیادی با حضور وزیر خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی داشتند.
اشاره به تاریخ جلسات مختلف در کمیسیونها و صحن علنی مجلس که در آنها به موضوع هستهای پرداخته شده است.
#حمید_رسایی
@hagigei
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت دوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
علی لاریجانی در ادامه پاسخنامه خود مجددا با کنایه به اعضای شورای نگهبان، به آنها یادآوری میکند که مساله هستهای مثل معاملات دیگر در نظام نیست که به سادگی رخ داده باشد و بعد با اشاره به تعداد جلسات برگزار شده در بخشهای مختلف نظام، تلاش میکند تا برجام را محصول اراده کلی نظام بداند.
وی در ادامه مینویسد: «در تاریخ ۹۴/۷/۲۳ جزئیات طرح مربوط به توافق هستهای در مجلس بحث شد چون دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی شب قبل افرادی از دو فراکسیون را دعوت کرده و آنجا توافق شده بود که متن طرح با چهار مورد اصلاح به نتیجه برسد، در آن جلسه، صرفا روی همان موارد توافق شد.»
در پاسخ به این بخش از نامه آقای لاریجانی باید گفت:
اولا مطابق اصل ۷۷ قانون اساسی: «عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.» این موضوع بارها مورد تذکر نمایندگان قرار گرفت اما این اتفاق به دلیل مقاومت لاریجانی در باره توافقنامه برجام، هرگز صورت نگرفت.
علاوه بر این صراحت قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب در خطبههای عید فطر سال ۹۴ فرمودند: «برای تصویب متن تهیه شده، باید مسیر قانونی پیشبینی شده طی شود البته چه این متن تصویب شود چه نشود اجر مذاكره كنندگان محفوظ است ان شاءالله. دست اندركاران بررسی متن تهیه شده هستهای، براساس مصالح كشور و منافع ملی با دقت كار خود را انجام دهند تا بتوانند حاصل بررسیها را با گردن افراشته به ملت و خداوند ارایه دهند.»
این بیانات حکایت از لزوم بررسی منن برجام در صحن علنی مجلس داشت اما حسن روحانی و دولت وی از یک طرف و علی لاریجانی و اکثریت نمایندگان همسو با وی از طرف دیگر، حاضر به انجام این اقدام قانونی نشدند! دلیل آن هم روشن بود، چون بررسی آن در صحن علنی مجلس، تمام نقاط ضعف این توافقنامه بین المللی را مشخص میکرد.
ثانیا آقای لاریجانی در این نامه چنان از توافق دو فراکسیون بر تصویب طرح هسته ای سخن میگوید که خواننده نامه تصور میکند، با توافق دو فراکسیون یکی از مهمترین مراحل قانونگذاری در مجلس طی شده است. در حالی که برخلاف کمیسیونها، فعالیت فراکسیونها در ساز و کار تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی از هیچ وجاهات قانونی برخوردار نیستند و بیان نظرات آنها برای نمایندگان یا کمیسیونهای تخصصی الزام آور نیست.
در مجلس شورای اسلامی برای بررسی جزییتر و دقیقتر لوایح و طرحها مجموعهای از نمایندگان به تناسب سابقه و تحصیلات در گروه هایی قرار میگیرند و کمیسیونهای تخصصی را شکل میدهند. جمعبندی نظرات این کمیسیونها قبل از مطرح شدن طرحها و لوایح در صحن علنی بیان میشود. فراکسیونها اما متشکل از برخی نمایندگان هستند که بر اساس گرایش سیاسی، تخصصی، سلیقهای یا علاقه شخصی خود به منظور پیشبرد اهدافشان گرد هم میآیند. همه نمایندگان موظفند در یکی از کمیسیونهای تخصصی عضو باشند ولی عضویت در فراکسیونها الزامآور نیست و در مواردی حتی مضر هم هست.
دو فراکسیون مورد اشاره آقای لاریجانی، یکی فراکسیون پیروان ولایت به ریاست شخص لاریجانی و دیگری فراکسیون اصولگرایان به ریاست حداد عادل بود. آقایان حداد عادل و احمد توکلی با لاریجانی در خصوص حمایت مجلس از توافق هستهای هم نظر بودند و علاقه داشتند تا فراکسثون اصولگرایان جزو موافقان طرح هسته ای لاریجانی شمرده شود و در این زمینه تلاش هم کردند اما در صبح روز بررسی این طرح، وقتی شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان تشکیل جلسه داد و این آقایان استدلالهای خود برای امضای این طرح و موافقت با آن را اعلام کردند، بنده و چند نماینده دیگر که عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان بودیم با این کار مخالفت کردیم و در نهایت شورای مرکزی پس از شنیدن دلایل ما رایگیری کرد و اکثریت اعضا به درخواست همراهی فراکسیون اصولگرایان با طرح علی لاریجانی، رای ندادند. گریه های مرحوم دکتر زارعی که در تاریخ ثبت شد، بهترین گواه بر این است که ادعای لاریجانی کذب است و در خصوص تایید برجام یا طرح تصویب شده در ۲۰ دقیقه چنین توافقی بین دو فراکسیون مجلس صورت نگرفت و اگر میگرفت هم به دلایلی که اشاره شد، هیچ وجاهت قانونی نداشت.
#حمید_رسایی
@hagigeii
.
🔹 تلاش لاریجانی برای کمرنگ کردن نقشی که در تحمیل خسارت محض داشت / قسمت سوم
♻️ نامه لاریجانی، مغالطه و دیگر هیچ
مطابق صراحت قانون اساسی و متن قانون آییننامه داخلی مجلس، توافق هستهای برجام و کلیه طرحهای مرتبط با آن باید در صحن علنی مطرح میشد. اما لاریجانی نه تنها اجازه طرح پیشنهادات جایگزین را نداد بلکه در خصوص همان چند پیشنهاد مورد نظر خودش هم اجازه صحبت به موافقین و مخالفین را نداد! بنابر این متن برجام، حتی برای یک دقیقه هم در صحن علنی مورد بررسی قرار نگرفت و صرفا در ۲۰ دقیقه، متن طرح و چهار پیشنهاد مورد نظر لاریجانی مطرح و تصویب شد. با این که مطابق قانون اساسی باید این کار انجام میشد.
لاریجانی در متن خود تلاش میکند تا ورود دفتر رهبر انقلاب به روند بررسی طرح هسته ای مورد اشاره را پررنگ کند. وی مینویسد: دو فراکسیون مجلس جلسات متعددی داشته، در نهایت به دلیل اهمیت موضوع و کمبود زمان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ورود و دفتر رهبر انقلاب هدایت کرد تا دو فراکسیون مجلس به تصمیم واحد رسیدند.
این در حالی است که
اولا دفتر رهبر انقلاب در همان روز بررسی طی اطلاعیهای به صراحت اعلام کرد: «مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در موارد متعددی بر طی شدن مسیر قانونی بررسی مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تأکید داشتهاند و در اطلاعیه اخیر دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۳۹۴/۶/۱۰ نیز اعلام گردید که مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد. لذا هرگونه اطلاعرسانی و بیان مطالب غلط و مغشوش مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولین دفتر معظمله در روند بررسی طرح «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» خلاف واقع بوده و فاقد اعتبار است و انتظار دارد صاحبان تریبونها و رسانهها و سایتهای خبری، احتیاط و دقت لازم را در نقل مطالب مربوط به دفتر مقام معظم رهبری بعمل آورند.» ۲۳ مهر ۹۴
ثانیا رییس سابق مجلس در توجیه قانونشکنی خودش از کمبود زمان سخن میگوید، در حالی که رهبر معظم انقلاب بارها بر عدم عجله و بررسی دقیق متن توافق تاکید داشتند و حتی اصرار برای توافق سریعتر را نگوهش کردند، از جمله فرمودند: «الان فرصت خوبی است برای همدلی؛ یک عدّهای مخالفند، یک عدّهای اعتراض دارند؛ خیلی خب، مسئولین ما که مردمان صادقی هستند، مردمان علاقهمند به منافع ملّیاند، بسیار خب، یک جمعی از مخالفین را ــ از آن افرادی را که شاخصند ــ دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد که این نکته را اگر رعایت کنند، کارشان بهتر پیش برود؛ اگر چنانچه نکتهای هم نبود، آنها را قانع کنند؛ این میشود همدلی؛ این میشود یکسانسازی دلها و احساسها، و به تبع آن عملها. به نظر من بنشینند، بشنوند، بحث کنند. حالا ممکن است بگویند آقا ما سه ماه بیشتر زمان نداریم؛ خب، حالا سه ماه بشود چهار ماه، آسمان که به زمین نمیآید؛ چه اشکالی دارد؟ کمااینکه آنها در یک برههی دیگری هفت ماه زمان را عقب انداختند. خیلی خب، دوستان ما هم اگر چنانچه در این همدلیها و همزبانیها و تبادلنظرها یک وقتی گرفته شد، چه اشکال دارد، وقتی گرفته بشود، یک خرده زمان آن تصمیمات نهایی عقب بیفتد؛ طوری نخواهد شد.» ۲۰ فروردین ۹۴
لاریجانی در حالی از لزوم عجله در تصویب بیست دقیقه ای طرح مرتبط با برجام سخن میگوید که رهبر انقلاب، عجله در این باره را از اشتباهات دست اندرکاران این توافق بر میشمرند: «برخی میگویند نباید فرصتسوزی کرد. این حرف درست است اما عجله هم نباید کرد. در مواردی ضرر عجله بیشتر از فرصتسوزی است، بعنوان نمونه، در قضیه برجام عجله شد و در حالی که ما همه تعهدات خود را انجام دادیم، طرفهای مقابل، تعهداتِ روی کاغذِ خود را انجام ندادند.» ۱ فروردین ۱۴۰۰
همانطور که ملاحظه میکنید، روایت لاریجانی در خصوص عملکرد خودش در روند بررسی و تصویب برجام و طرح مرتبط با آن که سبب لطمهای جبران ناپذیر به ملت ایران شد، بسیار مخدوش است.
#حمید_رسایی
@hagigei
✅چند ناگفته قابل تامل از انتشار خبر دیدار اخیر روحانی با رهبر معظم انقلاب
🔹 چرا تیم رسانه ای نزدیک به لاریجانی خبر دیدار را منتشر کرد؟
✍️ انتشار خبر دیدار حسن روحانی با رهبر انقلاب ناگفته های جالب توجهی دارد که عموما در فرامتن این خبر نهفته است:
1️⃣ انتشار خودسرانه خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب را تیم رسانه ای نزدیک به علی لاریجانی در فضای مجازی منتشر کرده و این محاسبه را تقویت کرده که احیای روحانی و لاریجانی مدت هاست که به هم گره خورده و احساس هم سرنوشت بودن این دو چهره اصلی جریان موسم به اعتدال، ظاهرا بیش از پیش تقویت شده است.
2️⃣ انتشار یکطرفه خبر این دیدار معنایی جز نیاز شدید جریان اعتدالی برای جلب توجه و ایجاد روزنه برای احیای سیاسی نیست. اما نکته مهم انتشار خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب این است که جریان اعتدالی برای ادامه فعالیت سیاسی علاوه بر عدم مقبولیت، احساس عدم مشروعیت نیز دارد.
3️⃣ جریان رسانه ای نزدیک به لاریجانی یکی از اصلیترین محورهای انتشار خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب را به گزارش عملکرد او از دولت تدبیر و امید به مقام معظم رهبری اختصاص داده اند! همین گزاره نشان می دهد که تیم رسانه ای جریان اعتدالی از عدم قائل بودن دستاورد برای دولت تدبیر و امید در نزد افکار عمومی و نخبگان در رنج است و تلاش می شود که از طریق خبرسازی های خاص برای روحانی و شریک سیاسی او یعنی لاریجانی القای دستاورد کند.
4️⃣ آنچه از ذوق زدگی جریان اعتدالی در درز خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب برمی آید، آن است که این تنها دیدار روحانی پس از بیش از صد روز از پایان ریاست جمهوری با رهبر انقلاب بوده است. این گزاره نیازی به توضیح بیشتر ندارد.
5️⃣ تلاش برای بازگشت مجدد لاریجانی و روحانی به قدرت باوجود اطلاع از وضعیت این افراد در افکار عمومی و دارا بودن ضعیف ترین کارنامه در طول دولت های پس از انقلاب، اگر نشانه عطش برای بازگشت به قدرت نباشد، حداقل به این معنا است که سران جریان اعتدالی نسبت به فجایع عملکردشان در یک جهالت عجیب به سر می برند. از وجود چنین جهل مرکبی، مردم و فعالان سیاسی باید بیش از پیش احساس نگرانی و ترس داشته باشند.
6️⃣ تیم رسانه ای جریان اعتدال با دستاویز قرار دادن حمله لاریجانی به شورای نگهبان تلاش می کند که برای رئیس سابق مجلس مقبولیت اجتماعی ایجاد کند و از سوی دیگر با درز دور از ضابطه خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب به دنبال خلق مشروعیت برای رئیس دولت تدبیر و امید هست. اما واقعیت این است که لاریجانی به بالاتر از شورای نگهبان هم حمله کند، مقبولیتی بدست نخواهد آورد و همچنین اظهارات علنی مرکزیت جمهوری اسلامی درباره برخی رویدادهای اقتصادی، سیاسی و بین المللی هشت سال گذشته آنقدر شفاف و پرتکرار بوده که کسی نتواند با سوءاستفاده خبری از یک دیدار، برای جریان خود مشروعیت کاذب ایجاد کند.
✍️ مهدی جهان تیغی
@hagigei
▪️مادورو: قاسم سلیمانی در سال ۲۰۱۹ و در جریان «جنگ برق» علیه ونزوئلا به اینجا آمد و درباره زمینههای مختلف کهربایی از جمله سیستم برق، صحبت کردیم. هر آنچه با او درباره آن صحبت کردیم، اجرایی شد. انسان خندهرو و خوشبینی به زندگی بود. خدا را شکر میکنم که با او آشنا شدم.
هیچکس در دنیا جرات نمی کند از ما بخواهد که فلسطین را رها کنیم و ما نمی توانیم این حرف را بپذیریم. جنایاتی که علیه فلسطین انجام میشود تاوانش داده خواهد شد. فلسطین امروز و همیشه حمایت من را خواهد داشت.از همه حکام عرب و رؤسای کشور ها میخواهم فلسطین را تنها نگذارند.
جنایت رژیم صهیونیستی در فلسطین غیرقابل وصف و در جهان بی نظیر است.
سلیمانی مرد شجاعی بود که علیه تروریست ها و جنایت کاران خون خوار ایستاد و از محور مقاومت دفاع کرد.
بشریت باید از این جنایات هولناک مانند ترور سردار سلیمانی درس بگیرد.
این جهانی است که میخواهیم شاهد آن باشیم که کاخ سفید دستور ترور قهرمان مبارزه با تروریسم را صادر کند؟
بیایید یک بار دیگر صدای خود را در محکومیت جنایت ترور این شهیدِ قهرمان مردم، سردار سلیمانی بلند کنیم.
@hagigei
🔴یک عراقی در وصف حاج قاسم نوشته:
نمیدانم درکدامیک ازاین شبهابایدتورایادکنم.روزمسلم چون توفرستاده ومیهمان مابودی یا روزحبیب،چون توبهـترین دوست بودی یاروز قـاسم چون اسمـت قاسم بودیاروز علی اکبرچون بدنت قطعهقطعه شد یاروزعباس چون توحاملپرچم بودیودو دستتقطع شد
#فرزندان_مقاومت
#Hero
✍️ حلمابانو
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پویش «به نیت حاج قاسم»
🔹شما به نیت شهید سلیمانی چه کار میکنید؟
@hagigei
✅دیدار مدیران سابق با رهبری رویدادی عجیب، یا متعارف؟!
✍ به قلم:#محمد_ایمانی
🔸یکی از همکاران رسانه ای دفتر رئیس جمهور سابق توییت زده: "حتی اگر از اصل دیدار یک ساعته حسن روحانی با رهبر معظم انقلاب هیچ خبری منتشر نشود، اصل خبر پیام مهمی برای اهالی سیاست دارد".
🔸بر خلاف ادعا، چیز عجیب و غریبی نیست. روحانی که تازه ریاست را واگذار کرده؛ رهبر انقلاب، با آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی و احمدی نژاد و دیگر صاحب منصبان دارای رده های به مراتب پایین تر هم، حتی سال ها بعد از این که دوره مسئولیت آنها تمام شده بود، دیدار می کرده اند؛ مگر این که کسی، کارش به یاغیگری آشکار در کف خیابان کشیده باشد.
🔸چنان دیدارهایی، به خودی خود، فضیلت یا موقعیت و مصونیتی برای چهره های سیاسی ایجاد نمی کند. مالک اشتر و عمار یاسر و محمد ابن ابی بکر، و اشعث بن قیس و ابوموسی اشعری و حتی معاویه و عمرو عاص، بار ها با امیر مومنان (ع) ملاقات کردند. آیا شان و جایگاه این دیدار کنندگان متفاوت، به صرف این دیدار، هم تراز شد و مثلا ابوموسی به جایگاه مالک رسید؟!
🔸ابوسفیان و اُبیّ بن کعب و سعد ابی وقاص وقاص و طلحه و زبیر هم، بارها مثل علی بن ابیطالب (ع) و جناب حمزه و سلمان و ابوذر، با پیامبر (ص) دیدار کرده بودند. علی (ع) و سلمان و ابوذر کجا، و دیگران کجا؟!
🔸آیا ملاقات با پیامبر (ص) برای سلمان و ابوذر، چک سفید امضا برای هر نوع رفتاری بود، یا ملاقات های مکرر طلحه و زبیر و سعد و اُبیّ با حضرت، مایه عاقبت به خیری و نجات شان را فراهم کرد یا این که مایه بستن راه عذر بر آنها شد و در سرانجام کار که صرفا برای پرهیزگاران است، با آنها بر مبنای همین دیدار ها احتجاج خواهد شد؟!
🔸یادآور می شود طیف سیاسیون مدعی اصلاحات و اعتدال، بعد از پایان دوره ریاست آقای روحانی، فضاسازی گسترده ای را درباره سپردن ریاست "مجمع تشخیص مصلحت نظام" به وی راه انداختند که البته راه به جایی (حتی در حد عضویت در "مجمع") نبرد.
🔸جالب این که روحانی در دوران ریاست جمهوری خود -حتی در زمان ریاست مرحوم هاشمی- از شرکت در جلسات "مجمع" استکاف می کرد و عملا اصرار داشت مجمع را کم اهمیت نشان داده و به حاشیه بیاندازد!
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زیباکلام: هم مشروب میخوردم هم دوست دختر داشتم😑😑
🔹صادق زیباکلام:
در جوانی اهل پارتی و شیطنت بودم. آن زمان دوست دختر هم داشتم و مشروب میخوردم. اما سر هیچ کس را کلاه نگذاشته و مال کسی را نخوردم.
✍آنتی صهیون:
شاید با دیدن این ویدئو که بخشهایی از صحبتهای آقای #زیباکلام در مورد خود و گذشته و زوایای پیدا و پنهان زندگی اش می باشد، بهتر بتوان به دلیل برخی صحبتها و مواضع او پی برد...👆👆
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@hagigei
⭕️#امام_هادی (علیه السلام):
🔹«المُصِیبَهُ لِلصَّابِرِ وَاحِدَهٌ وَ لِلجَازِعِ إثنَان»
🔹مصیبت برای انسان شکیبا و صابر یکی است و برای بی تاب کننده دو تا می شود. (بحارالانوار، ج۷۵، ص۳۶۹)
@hagigei