🔰(اى رسول ما!) پس به خاطر رحمتى از جانب خدا (كه شامل حال تو شده،) با مردم مهربان گشتهاى و اگر خشن و سنگدل بودى، (مردم) از دور تو پراكنده مىشدند.
✅پس از (تقصير) آنان درگذر و براى آنها طلب آمرزش كن و در امور با آنان مشورت نما،
♻️پس هنگامى كه تصميم گرفتى، (قاطع باش و) بر خداوند توكّل كن.
📘براستى كه خداوند توكّل كنندگان رادوست مىدارد.
🌸🌴🌸
@hagigei
🌀به درد نخورها!(گفت و شنود)
🖌گفت: مدعیان اصلاحات درباره هر دستاوردی که دولت رئیسی به دست میآورد، ابتدا میگویند چیز مهمی نیست و به درد نمیخورد ولی بعد که میبینند اهمیت آن قابل انکار نیست خط عوض میکنند و میگویند این دستاورد مربوط به دولت آقای روحانی بوده است!
✍گفتم: از این جماعت چه انتظاری داری!
🖌گفت: بعد از عضویت ایران در پیمان شانگهای گفتند، این که چیز مهم و به درد بخوری نیست و بعداً که دیدند اهمیت آن را نمیشود انکار کرد، گفتند دستاورد دولت روحانی بوده! درباره بریکس هم اول گفتند این که به درد نمیخورد و بعد ادعا کردند زمینه آن را دولت روحانی فراهم کرده است! درباره دستاورد بزرگ فاز ۱۱ پارس جنوبی هم ابتدا گفتند به درد نمیخورد و حالا میگویند کار دولت روحانی بوده است! و.... ✍گفتم: چه اعتراف آشکاری به نابلدی و ناتوانی خود کردهاند!
🖌گفت: چه اعترافی؟!
✍گفتم: خُب مگر نمیبینی دارند صریحاً اعتراف میکنند که در دولت قبلی هرچه بوده به درد نخور بوده و دولت رئیسی همه آن بدرد نخورها را به چیزهای به درد بخور تبدیل کرده است!
🌸🌀🌸
@hagigei
🔷پیام های آیه 159 آل عمران
1⃣ نرمش با مردم، يك هديهى الهى است. «فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ»
2⃣ افراد خشن و سختگير نمىتوانند مردمدارى كنند. «لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ»
3⃣نظام حكومتىاسلام، بر مبناى محبّت و ارتباط تنگاتنگ با مردماست. «حَوْلِكَ»
4⃣ رهبرى و مديريّت صحيح، با عفو و عطوفت همراه است. «فَاعْفُ عَنْهُمْ»
5⃣ خطاكارانِ پشيمان و گنهكاران شرمنده را بپذيريدو جذب كنيد. «فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شاوِرْهُمْ»
6⃣ ارزش مشورت را با ناكامىهاى موسمى ناديده نگيريد. «وَ شاوِرْهُمْ»
7⃣ پيامبر وظيفه داشت با مردم حتى آنان كه در گذشته لغزش داشتهاند نيز مشورت كند. «وَ شاوِرْهُمْ» هر چند نتيجهى مشورت در جنگ احد، مبنى بر مبارزه در بيرون شهر، به شكست انجاميد، ولى اين قبيل موارد نبايد ما را از اصل مشورت و فوايد آن باز دارد.
8⃣ ظلمى را كه به تو كردند، عفو كن؛ «فَاعْفُ عَنْهُمْ» براى گناهى كه نسبت به خدا مرتكب شدند، طلب آمرزش كن؛ «وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ» در مسائل سياسى اجتماعى، آنان را طرف مشورت خود قرار ده. «وَ شاوِرْهُمْ»
9⃣ استغفارِ پيامبر دربارهى امّتش، به دستور خداست. پس مورد قبول نيز هست.«وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ»
🔟 مشورت كردن، منافاتى با حاكميّت واحد و قاطعيّت ندارد. «وَ شاوِرْهُمْ ... فَإِذا عَزَمْتَ»
1⃣1⃣ در كنار فكر و مشورت، توكّل بر خدا فراموش نشود. «فَتَوَكَّلْ»
2⃣1⃣ ابتدا مشورت و سپس توكّل، راه چارهى كارهاست، خواه به نتيجه برسيم يا نرسيم. «شاوِرْهُمْ ... فَتَوَكَّلْ ... إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ»
🌸🌴🌸
@hagigei
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🌺ما مأمور به وظیفهایم
🌸 خاطرهای از شهید ولیالله چراغچی مسجدی
🌷بعد از عملیات رمضان که به شکست رزمندگان منجر شد، ایشان برای بچهها صحبت میکردند و میگفتند: «شکست و پیروزی برای ما معنا ندارد. ما مأمور به وظیفهایم و باید به دستور حضرت امام عمل کنیم. نگران نباشید که در این عملیات نتوانستیم موفقیت کسب کنیم. در عملیات دیگر انشاءالله موفق میشویم. ما موظفیم که طبق آیه وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة۱ٍ... عمل و نتیجه را به خدا واگذار کنیم.»
با صحبتهایش بچهها نیرو میگرفتند.
راوی: علیاصغر کمالیپور، همرزم شهید
🌸🌴🌸
@hagigei
🌲گیرنده های تلویزیونی(ماهواره)
س) استفاده از آنتن ماهواره ای برای آگاهی از برنامه های علمی یا قرآنی و مانند آن که از طریق ماهواره توسط دولت های غربی یا کشورهای مجاور خلیج فارس و غیر آن ها پخش می شوند چه حکمی دارد؟
ج) استفاده از این دستگاه برای دیدن و شنیدن برنامه های علمی یا قرآنی و مانند آن، هرچند فی نفسه مانعی ندارد، ولی به دلیل این که برنامه هایی که از طریق ماهواره توسط دولت های غربی و بیشتر کشورهای همسایه پخش می شوند، غالباً در بردارنده آموزش افکار گمراه کننده و تحریف حقایق و همچنین برنامه های لهو و فساد هستند و حتّی مشاهده برنامه های علمی یا قرآن ازطریق آن ها موجب وقوع در فساد و ارتکاب حرام می گردد، بنا بر این شرعاً استفاده از آنتن های مذکور برای دیدن آن برنامه ها حرام است مگر آن که برنامه های مفید علمی یا قرآنی محض باشند و مشاهده آن ها مستلزم هیچ فساد یا ابتلا به عمل حرامی نباشد، البته اگر قانونی باشد باید مراعات شود.
🌸🌴🌸
@hagigei
🔴مطابق با فتوای رهبر معظم انقلاب نماز در کربلا و کوفه شکسته است یا کامل؟
♦️محدوده حریم اماكن تخییر (مكه، مدینه، كربلا، كوفه) كه مسافر میتواند در آنها نماز را كامل بخواند چهقدر است؟
♦️در تمام دو شهر مکه و مدینه فعلی و همچنين در مسجد کوفه و حائر حسينی حكم تخيير بين قصر و اتمام برای مسافر جاری است. (هم میتواند نماز را شکسته بخواند هم کامل)
♦️حائر حسینی: تمام روضه شريفه داخل حرم را كه از طرف بالای سر و پايين پا منتهی به پنجرهها و درها و رواق میشود از طرف پشت سر تا مسجد امتداد دارد.
@hagigei
❤️امام خامنه ای آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شده اند ؟
🌹اولین زیارت
♦️اولین باری که رهبرمعظم انقلاب به زیارت کربلا رفتهاند در سال ۱۳۲۵شمسی در ۷ سالگی بوده:«پدرم ميخواست برود مکه. بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما] نتوانست گذرنامهاش را درست کند.
♦️گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان ميکردیم که دیگر تقریبا از خطر جسته[ايم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
🌹آخرین دیدار
♦️سفر دیگر ایشان به عتبات عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶، به همراه مادر و برادر و تعدادی از بستگان برای دیدار با خویشاوندانی که ساکن نجف بودهاند عازم عراق میشوند. در شهر نجف در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به مشهد بازمیگردند.
♦️محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا میکند... اداره گذرنامه درخواست او را به ساواک فرستاد و براي صدور گذرنامه از آن سازمان استعلام كرد. پاسخ دادهشده بسيار طبيعي بود: «مشاراليه... از هر فرصتی براي تحريک مردم استفاده مینمايد و پایبند به هيچ اصول و همچنين تعهدات خود نمیباشد. در صورت تصويب با عزيمت وی به عراق مخالفت شود.» و شد. این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
♦️پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلا برای ایشان فراهم نشده است.
📚منبع: کتاب شرح اسم
@hagigei