.
🔹 یک بام و دو هوای احکام قضایی!
♻️ آقای اژهای جلوی این خلاف شرع را بگیرید
🔸 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: باید منصف بود و قبل از طرح این نقد، از خدمات و تحولات گسترده رییس دستگاه قضا در این مدت کوتاه سپاسگزاری کرد. عملکرد کارشناسانه آقای محسنی اژهای و دست گذاشتن روی نقاط آسیب این قوه و قاطعیت و جدیت در حل آنها از جمله نکاتی است که نمیتوان نادیده گرفت اما...
اما در کنار این خدمات باید از تفاوت در صدور برخی احکام قضایی حتی اگر در دو دوره متفاوت صادر شده باشد نیز گلایه کرد و از رییس القضات خواست تا مطابق قانون، جلوی برخی از این آرا که خلاف شرع بیّن است را بگیرد یا حداقل سئوالات افکار عمومی نسبت به تناقضات موجود در این آرا را حل کند.
آبان ماه سال ۹۷ بود که این خبر تیتر اول رسانهها شد: وحید مظلومین، سلطان سکه به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور اعدام شد. جعفری دولت آبادی در رابطه با این ادعا که خرید و فروش سکه جرم نیست، خاطرنشان کرد: «اتهام وحید مظلومین اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور، حجم وسیع مبادلات پولی و گردش پولی کلان بوده است و اینکه عنوان میشود به دلیل خرید و فروش سکه اعدام شدهاند، حرف بی پایهای است. وی گفت: ادعا شده که متهمان اصلی تعقیب نشدند درحالی که این افراد از متهمان اصلی بودهاند و هیچ مغایرتی ندارد. در مورد سایر افراد هم در بخش دولتی و هم در بخش غیردولتی پرونده تشکیل دادهایم».
حکم اعدام در حالی برای وحید مظلومین صادر شد که سه ماه قبل از آن، رهبر معظم انقلاب با اشاره تلاشهای قوه قضاییه در رسیدگی به این پرونده فرمودند: «وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم میشود، مشکلات فعلی به وجود میآید. زیرا این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت میکند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه میکند. همه بیشتر بهدنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که #تقصیر_عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بیتدبیری عرضه کرده است».
اکنون سئوال از قوه قضاییه این است که وقتی از نظر امام خامنهای، تقصیر عمده متوجه کسانی است که ۶۰ تن طلا و ۱۸ میلیارد دلار ارز کشور را اینگونه با بیتدبیری و شاید هم با برنامه عرضه کرده، چطور حکم گیرنده، اعدام میشود و حکم عرضه کننده، ۱۰ سال حبس؟! سئوال این است که چرا سیف و عراقچی نباید به اعدام محکوم شوند؟ آیا تصمیمات آنها اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور، حجم وسیع مبادلات پولی و گردش پولی کلان نبوده است؟!
@hagigei
.
🔹 یک بام و دو هوای احکام قضایی!
♻️ آقای اژهای جلوی این خلاف شرع را بگیرید
🔸 قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: مطابق ماده ۲ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور: «هر یک از اعمال مذکور در بندهای ماده ۱ [از مصادیق اخلال که اقدام مدیران بانک مرکزی نیز مشمول آن است] چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا به قصد مقابله با آن و یا با علم به مؤثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور چنانچه در حد فساد فیالارض باشد، مرتکب، به اعدام و در غیر این صورت، به حبس از پنج سال تا بیست سال محکوم میشود و در هر دو صورت، دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد حکم خواهد داد. دادگاه میتواند علاوه بر جریمه مالی و حبس، مرتکب را به ۲۰ تا ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم نماید».
وقتی اعضای خانواده سیف، مقیم خارج از کشور شدهاند، وقتی ما درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم و رهبر انقلاب، اتاق جنگ آمریکاییها را نه پنتاگون که وزارت اقتصاد آمریکا میداند، چطور قوه قضاییه از اقدامات سیف و عراقچی، قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا حتی علم به مؤثر بودن اقدام آنها را مقابله با نظام اقتصادی کشور ندانسته ولی اقدامات وحید مظلومین را مصداق اخلال دانسته است؟! چطور تصمیمات آنها که زندگی میلیونها ایرانی را دچار اخلال کرده را مصداق افساد فی الارض ندانستهاند اما اقدامات کسی مثل وحید مظلومین افساد فی الارض شده؟! بدتر اینکه حتی حکم ۲۰ سال زندان و شلاق هم برای این مسئولان متخلف صادر نشده اما وحید مظلومین اعدام شده؟!
البته مطابق ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری: «در صورتی که رییس قوه قضاییه، رأی قطعی صادره از هر یک از مراجع قضایی را خلاف شرع بیّن تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رییس قوه قضاییه برای این امر تخصیص مییابد، رسیدگی و رأی قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بیّن اعلام شده، رأی قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل میآورند و رأی مقتضی صادر مینمایند».
علاوه بر این مطابق تبصره ۳ ماده ۴۷۷: «در صورتی که رییس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح و یا رییس کل دادگستری استان در انجام وظایف قانونی خود، رأی قطعی اعم از حقوقی یا کیفری را خلاف شرع بیّن تشخیص دهند، میتوانند با ذکر مستندات از رییس قوه قضاییه درخواست تجویز اعاده دادرسی نمایند».
بنا بر این با توجه به اینکه امام خامنهای به صراحت، جرم عرضه کننده این حجم گسترده از ذخایر ارز و طلای کشور را آن هم در دوره جنگ اقتصادی، #تقصیر_عمده دانستهاند، چطور حکم ۱۰ سال زندان صادره برای رییس بانک مرکزی وقت و معاون وی در مقایسه با حکم اعدام دریافت کننده این تصمیم، خلاف شرع نیست.
تنها یک نکته است که حکم مذکور درباره سیف و عراقچی را توجیه و انتظار برای صدور حکم اعدام برای مجرم اصلی را موجه میکند و آن اینکه از نظر دستگاه قضا رسیدگی به این پرونده هنوز پایان نپذیرفته باشد و حکم متهمین اصلی در بخش عرضه کننده و کسانی که چوب حراج به ذخایر ارزی و طلای کشور زدهاند، هنوز صادر نشده و همانطور که احمد عراقچی در مصاحبه سال ۹۸ اشاره کرد که "مداخله در بازار ارز به دستور روحانی بود" دستگاه قضا قصد دارد تا این حکم را برای متهم اصلی صادر کند! البته که من هم بعید میدانم و اگر غیر از این بود، امروز شاهد این مشکلات نبودیم.
@hagigei
❤️ #پیامبر_اکرم صلّی الله علیه و آله:
🌱 الزُّهْدُ فِي اَلدُّنْيَا قَصْرُ اَلْأَمَلِ وَ شُكْرُ كُلِّ نِعْمَةٍ وَ اَلْوَرَعُ عَنْ كُلِّ مَا حَرَّمَ اَللَّهُ
🍀 زهد به دنيا ، عبارت است از: كوتاه كردن آرزو، گزاردن شكر هر نعمتى، و پرهيز از هر آنچه خداوند ، حرام كرده است.
تحف العقول ج1
@hagigei
🔴 پست اینستا گرامی منتسب به مولوی عبد الحمید
🔹چه این صحت داشته باشد یا نه ، این یک واقعیت غیر قابل انکار است که تغییر جمعیتی دارد اتفاق می افتد.
#فرزندآوری
@hagigei
✅بیانات دکتر علی مصباح خطاب به کسانی که این روزها در مقابل فرمایش رهبری درباره واکسن اقداماتی انجام داده اند.
وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَن يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَن يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُّبِينًا (الأحزاب:٣٦)
به جای آن که رفتار امام و ولی امر را بر اساس تشخیص یا خواسته خودمان تحلیل کنیم، باید تکلیف خود را با ولایتپذیری و اطاعت از اوامر الهی مشخص سازیم.
ولی فقیه بهتر از من و شما وظیفه خود را میداند، وگرنه ولی فقیه نیست.
ولایتمداری یعنی چند قدمی معاویه باشی و با امر ولی میدان نبرد را ترک کنی. احتمالا اگر این آقایان در آن زمان بودند، همصدا با بعضی مخالفان امیرالمؤمنین علیه السلام تحصن و تظاهرات براه میانداختند که نباید امر امام را اطاعت کرد چون تحت فشار تن به این امر داده است!!!
مسئله این است که وقتی ولی امر به هر دلیلی (حتی اگر فرضا به دلایلی که مخالفان ادعا میکنند) امری را صادر کرد، مدعیان ولایتمداری حق ندارند با گفتار و رفتار خود موجب تضعیف آن شوند چه رسد به این که عملا با آن مخالفت کنند.
رفتار و گفتار این عده چه بسا ممکن است به سردرگمی عدهای از مردم عادی و تضعیف امر رهبر معظم در لزوم رعایت نکات بهداشتی مانند ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و عمل به شیوهنامهها و دستورالعملهای ستاد کرونا (ازجمله تزریق واکسن) بیانجامد.
البته واضح است که ولی فقیه در صدور اوامرش نکات بسیاری را در نظر میگیرد، و چه بسا بر اساس عناوین ثانویه حکمی را صادر کند، که رعایت مصالح سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی جامعه و عدم سوءاستفاده دشمنان، هم بخشی از آنهاست.
لزوم اطاعت از امام فقط مربوط به عناوین اولیه نیست بلکه جریان آن در عناوین ثانویه (مانند مصالح نظام و ...) اولی است.
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگر میخواهید بدانید کاپیتولاسیون چه بود این ویدئو را ببینید
♦️۴ آبان: سالروز واکنش امام (ره) به کاپیتولاسیون
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توصیف زیبای علیرضا دبیر از حاج قاسم
🔺با شهادتش موجی درست شد که اثراتش را بدون شک در آینده خواهیم دید
👈شهید آوینی چه زیبا گفت در عالم حقیقتیست که جز با خون شهید فاش نشود.
#حاج_قاسم
#مرد_میدان
#سردار_دلها
@hagigei
🔴 پاسخ علی قلهکی به توجیهات علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون انتصاب دامادش
🔹 متوجه نمیشوم!
🔹 اگر قرار بود "حسین حیدری"مشاور و دستیار ویژه باشد وحقوق ومزایا دریافت نکند باید در حکمِ او عنوان "افتخاری" ذکر میشد و حتی بهتر بود حکمی (رزومهسازی!) صادر نمیشد!
⚠️ این همه حاشیه و هزینه برای یک حکمِ افتخاری؟! نمیشد از خدماتِ داماد در دورهمیهای فامیلی استفاده کرد؟!
@hagigei
حمیدرسایی نوشت:
آقای اژهای، متهم اصلی دارد به ریش ما میخندد!
1⃣ پرده اول:
در تاریخ ۱۷ تیر ۹۶ ری تکیه، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: «امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که میتواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود، برنامه و طرح ریزی کند. این کار نه فقط به "خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی" نیاز دارد، بلکه به یافتن راههایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آن هم نیاز دارد. برنامهریزی برای همه این کارها باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود، بسیار دیر خواهد بود.»
2⃣ پرده دوم:
امام خامنهای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّه ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پولهای خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند. یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را یا آوردند - یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛ خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوه مدیریّت ما و نحوه سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
ارز را یا سکّه را وقتی که بصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم - مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"او" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّه قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند - یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند - نه اینکه اثر ندارند- امّا عمده تأثیرِ سوء، مربوط به نحوه اقدام ما و مدیریّتها است.
3⃣ پرده سوم:
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد و مردم میپرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمیشود؟
4⃣ پرده چهارم:
احمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی، بعد از بازداشت در اعترافاتش میگوید "من با این کار مخالف بودم، اما نمیدانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!". یعنی دستور انجام این کار، توسط شخص روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی، در خرداد و تیر ۹۷ به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آنرا در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. درنتیجه قیمت دلار انروز تا حدود ۱۲ هزار تومان و امروز تا ۲۷ هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز آنروز به بیش از چهارمیلیون و امروز به بیش از ۱۱ میلیون تومان رسیده واغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش ازاین صحیح نیست و مردم از شما میخواهند که روحانی را به دادگاه فراخوانده و او را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبرانقلاب جرم کسی که این ارزها و سکهها را با تخلف و غیرقانونی توزیع کرده، بسیار بیشتر است به استناد قاعده سبب اقوی من مباشر...
خلاصه چطور ممکن است:
گیرنده ارز و سکه: اعدام
عرضهکننده: ۱۰ سال حبس
دستور دهنده و مقام اصلی: ول بچرخد و آزاد! به ریش همه ما هم بخندد؟!
@hagigei
🔴دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍️محمد ایمانی
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زارع» مدال طلایش را به آستانقدس اهدا کرد
امروز طی مراسمی امیرحسین زارع قهرمان وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد جهان در نروژ مدال خود را به موزه آستان قدس رضوی اهداء کرد.
ماشاءالله پهلوون 💪🇮🇷
@hagigei
🔴پیش ثبت نام عتبات ۱۴۰۰ آغاز شد
♦️سازمان حج و زیارت روز سه شنبه در اطلاعیهای از آغاز پیش ثبت نام عتبات ۱۴۰۰ برای متقاضیان خبر داد.
♦️در اطلاعیه پیش ثبت نام عتبات عالیات آمده است: با توجه به لغو روادید سفرهای هوایی بین ایران و عراق و با عنایت به موافقت ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، سازمان حج و زیارت در جهت ایجاد رفاه و سهولت بیشتر و به منظور ایجاد آمادگیهای لازم برای تشرف زائران به سفر زیارتی عتبات مقدسه عراق، اقدام به ایجاد سامانه پیش ثبتنام اینترنتی عتبات عالیات کرده است.
♦️متقاضیان محترم تشرف به عتبات عالیات در دوره ۲۳ /۸ /۱۴۰۰ تا ۳۰ /۱۰ /۱۴۰۰ میتوانند با تکمیل فرم مربوطه در سایت http://atabat.haj.ir برای خود و همراهانشان پیش ثبتنام کنند. شروع پیش ثبت نام از ساعت ۱۴ روز سه شنبه ۴ /۸ /۱۴۰۰ است.
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تغییر رویکرد محسوس در سیما
🔰 حمید رسایی: تبریک به مدیریت جدید سازمان صدا و سیما که در حال برگرداندن مرجعیت خبری به رسانه ملی است. اخبار ساعت ۱۴ امروز بلافاصله پس از آغاز برنامه، سراغ موضوع اختلال در جایگاههای بنزین به عنوان مهمترین خبر روز رفت و به تحلیل و اطلاعرسانی درباره آن پرداخت تا از این پس، مردم به جای رسانه رسمی کشور که باید صدای مشکلات آنها باشد، به سمت رسانههای معاند نروند. پیش از این موضوعات مهمی از این دست، با تأخیر ان هم به صورت سربسته و در انتهای اخبار، طرح میشد.
به عنوان یک فعال سیاسی از این تغییر رویکرد سپاسگزارم و از آن حمایت میکنم.
@hagigei
🔴جا داره اعلام کنیم
اینجا #ایران_قوی است
که توانست در عرض دو ساعت مشکل فنی سوخت گیری را حل کند در حالی که مردم انگلیس و آمریکا پس از چندین هفته حمله سایبری، محروم از سوخت بودند.
بله غرب زدگان ببینند
و چشمشان را باز کنند
#ایران_قوی
@hagigei
🔔 آنچه مهم نیست؟!
🌹#شهید_ابراهــیم_هـــادی:
تـــــــمام مشڪل ما این است ڪه
رضایت هرڪس برایمان مهم است
جز رضـــــایت خـــدا!
#رضای_خدا
#اخلاص
@hagigei
⭕️ آنچه از علی باقری و امیر عبداللهیان انتظار میرود
✔️نگاهی به عملکرد تیم سیاست خارجه رئیسی در بزنگاه دور جدید مذاکرات
✍️ جریان غربگرای داخلی با علم به اینکه به زودی ایران با چهره های جدید و انقلابی در عرصه مذاکرات رسمی هسته ای شروع به کار می کند، تلاش دارد که دولت رئیسی را در سیاست خارجه فاقد برنامه مشخص یا حتی دارای تناقض، کم کار و بی تفاوت درباره مذاکرات هسته ای و تحریم ها نشان بدهد. شرم آور است که روند تبلیغات جریان غرب گرا به گونه ای است که با تجمیع فشار داخلی و خارجی تلاش می کند که دولت رئیسی نتواند امتیازات بالاتر برجامی از دولت آمریکا کسب کند! این در حالیست که دولت رئیسی در همین فاصله کوتاه چهار پیام مهم تولید کرده است:
1️⃣ دولت جدید برنامه اقتصادی و معیشتی مردم را بی توجه به برجام و مذاکرات هسته ای دنبال می کند
2️⃣ تمایل و نیاز به مذاکره در ایران کمتر از آمریکا است.
3️⃣ ایران بر گرفتن امتیاز حقیقی از آمریکا اصرار دارد.
4️⃣ ایران برای ایجاد تغییراتی در موضوعات مورد بحث در مذاکرات تاکید دارد.
👈با این وجود تیم سیاست خارجه دولت رئیسی برای موفقیت باید دو گام مهم ذیل را بردارد:
🔸 گام اول؛ برخی از اعضای ارشد تیم مذاکره کننده نمی توانند فاقد نقش در برابر عملیات روانی جریان غرب گرا در داخل باشد. این پذیرفتن نقش به این معنا نیست که تیم سیاست خارجه وارد حاشیه های سیاسی داخلی بشود بلکه این یک واقعیت است گاهی بیش از رسانه ها این دیپلمات های ارشد هستند که می توانند با رفتار و ادبیات خود در تنویر افکار عمومی موثرتر باشند. یا اساسا رفتار و ادبیات آنها است که می تواند زمینه و بستری برای ارسال پیام موثر به افکار عمومی در داخل را فرآهم کند. بنابراین دیپلمات های ارشد رئیسی علاوه بر رسانه های ارزشی باید پیشگام یادآوری موثر، هنرمندانه و مجدد به افکار عمومی درباره وافعیات برجام و مذاکراتی باشند که از دولت روحانی تحویل گرفته اند. گرچه دولت رئیسی تلاش می کند درباره آنچه از دولت روحانی تحویل گرفته، مواجهه اخلاقی داشته باشد ولی نباید اجازه بدهد که برخی در داخل دوباره درباره موضوعات مهم کشور دروغ به مردم تحویل بدهند. با این وجود در آستانه مذاکرات هسته ای به نظر می رسد که امثال امیر عبداللهیان و علی باقری در ارسال پیام موثر به داخل کشور روند کاملا موفق و منظمی نداشتند و به همین دلیل جریان غرب گرا دوباره فرصت های را برای حاشیه سازی و دادن آدرس های غلط به افکار عمومی و ایجاد شبهات پیدا کرده است.
🔸اما گام دوم نیز این است که تیم سیاست خارجه دولت رئیسی باید به افکار عمومی نشان دهد که چه تفاوتی با دولت روحانی در مذاکرات دارد. باید نشان بدهد که ایده مشخص مرکزی برای ادامه مذاکره دارد، استراتژی منسجم و کارآمدی درباره نحوه ادامه مذاکره با ۱+۴ دارد، چارچوب مذاکره مطلوب در شرایط فعلی را می داند و می تواند آن را تحمیل کند، از خواسته های خود در شروع و طول مذاکرات عقب نشینی نمی کند، ریزه کاری های نگارش یک متن خوب را می داند، بندهای غروب هستهای و زمانبندی لغو قطعنامههای شورای امنیت را حفظ می کند و نهایت آنکه دولت رئیسی از دل دور جدید مذاکرات، باید رفع حقیقی تحریم ها و به خصوص تحریم های پسابرجام و راستی آزمایی تعهدات، بدست آوردن سود اقتصادی ملموس، مکانیسم پایبند ماندن دولت آمریکا به برجام و ... را به سرانجام حقیقی برساند.
از سوی دیگر تیم سیاست خارجه دولت رئیسی همچنین نباید یادش برود که سه ماموریت راهبردی سیاسی و گفتمانی نیز دارد؛
🔻الف: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید نشان بدهد که غرب گرایان، مذاکره کنندگان خوبی نبوده و نخواهند بود.
🔻ب: تیم مذاکره کننده هستهای رئیسی باید نشان بدهد که این جریان انقلابی است که در عرصه مذاکره سیاسی هم می تواند مانند عرصه نظامی و اطلاعاتی از آمریکا امتیاز واقعی بگیرد.
🔻ج: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید با کارآمدی در مذاکرات، باقیمانده شبهات و غبارهای موجود بر اذهان افکار عمومی درباره سیاست خارجه مطلوب را برطرف کند.
✍ #مهدی_جهان_تیغی
@hagigei
حملات سایبری مهم
ظرف یک سال گذشته در دنیا
🔹حملات سایبری، به اتفاقی پر حجم و رزمره در دنیا تبدیل شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی هر چند پیشگام برخی از خرابکاری ها و حملات سایبری بوده اند، اما از ضربات متقابل در امان نمانده اند.
♦️به این چند خبر که در طول یک سال گذشته منتشر شد، عنایت کنید:
- برخی گمانهزنیها حاکی است خرابکاری در تاسیسات هستهای نطنز، صرفا یک قطع برق عادی نبوده و تعداد زیادی سانتریفوژ به وسیله شوکهای مغناطیسی، سوختهاند.
- وب سایت خبری یاهونیوز: حمله استاکس نت به تاسیسات نطنز، با درخواست سیا و موساد و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شد. یک مهندس اجیر شده توسط سرویس اطلاعاتی هلند، داده های حساس برای ورود بدافزار استاکسنت به تاسیسات نظنز را در اختیار واشنگتن قرار داد و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرد.
- ۲۰۰ شرکت آمریکایی هدف حمله سایبری قرار گرفتند.
- در پی حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت در آمریکا، کاخ سفید در ۱۷ ایالت حالت اضطراری اعلام کرد. خط لوله کلونیال، ۴۵ درصد از سوخت شرق آمریکا را تامین میکند و ۸۸۵۰ کیلومتر طول دارد و روزانه سوختی معادل ۲.۵ میلیون بشکه از طریق آن به بخشهای مختلف به ویژه نیویورک منتقل میشود.
- روزنامه هآرتص: دهها وبسایت وابسته به شرکتهای دولتی و خصوصی اسرائیل، توسط چین مورد حمله سایبری قرار گرفتهاند. شرکت امنیت شبکه «فایرآی» همی گوید این حملات از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و هکرها بهدنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بودهاند.
- جروزالم پست: اطلاعات محرمانهای که احتمالا گونن سگو وزیر سابق در دولت اسرائیل در اختیار ایران قرار داده، میتواند از برای حملات موشکی یا سایبری به زیرساختهای انرژی اسرائیل استفاده شود.
- حمله سایبری به تاسیسات برق اسرائیل، باعث خاموشی گسترده در تل آویو، حیفا، اور شلیم (قدس اشغالی) و برخی شهرهای دیگر شد.
- جروزالم پست: هکرهای ایرانی در حملات سایبری گسترده، 80 شرکت اسرائیلی را هدف قرار دادند. اولین حمله، شرکت نرم افزاری Amital Data و حدود 40 مشتری آن ربوده و هدف دوم، آزمایشگاه هابانا (Habana)، تولید کننده پردازنده متعلق به شرکت اینتل. حمله مهاجمان با سرعت بسیار بالا و نگران کننده و بسیار گسترده بوده است.
- شرکت امنیت سایبری اسرائیل «پورتناکس» در حمله سایبری هک شد. پورتناکس دارای مجموعه بزرگی از صدها مشتری مهم از جمله شرکت نظامی «اِلبیت سیستمز» است. چند روز قبل از این حمله، صنایع هواوفضای اسرائیل هک شده بود. بیش از یک ترابایت اطلاعات شامل اسناد، پروژهها و فایلهای کدگذاری از سِرورهای این شرکت خارج شده است.
-روزنامه صهیونیستی کالکالیست:به سرورهای دهها شرکت واردکننده تجهیزات نظامی حساس اسرائیل حمله سایبری شده است. هکرها ممکن است اطلاعاتی که دارای ارزش راهبردی باشد، به سرقت برده باشند
- وزیر آب و انرژی رژیم صهیونیستی: سازمان آب اسرائیل آمادگی لازم در برابر حملات سایبری ایران را ندارد و با یک حمله سایبری پیچیده زیرساخت های توزیع آب این رژیم مختل میشود و آب ساکنین مناطق اشغالی سمی میشود.
- رئیس بخش دفاع سایبری اسرائیل : ما در حال حاضر با حملات بی امان از طریق شبکه دشمنان گمنام، از ایران و بسیاری از نقاط جهان مبارزه می کند. سناریوی ترسناک یک حمله سایبری میتواند تا ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ما ضربه بزند. در حین جنگ غزه هکرها موفق به نفوذ به ۲۰۰ سرور موجود در اسرائیل شدند
- منابع اسرائیلی می گویند دهها نهاد و مرکز این رژیم هدف حمله سایبری چینیها قرار گرفته است. آنگونه که شرکتها اعلام کرده است، اسرار تجاری، طرحها و اطلاعات این شرکتها به سرقت رفته است.
- روزنامه آلمانی زود دویچه تسایتونگ : ایران میتواند حملات سایبری ویرانگری انجام دهد. کارشناسان امنیت شبکه میگویند، حمله استاکسنت به تأسیسات هسته ای ایران در دولت اوباما مانند کاتالیزوری در جهت توسعه توان سایبری ایران عمل کرد. ایران اکنون توان حملات سایبری پیشرفته دارد. ترامپ هم مجوز حمله بیسروصدای دیگری را داده بود. حملات اخیر سایبری آمریکا فصل جدیدی از یک جنگ دیجیتالی است که میان ایران و آمریکا در نهان جریان دارد. آغاز این جدال، از سال ۲۰۰۹ بود که آمریکا و اسراییل با بدافزار استاکسنت به تأسیسات نطنز نفوذ کردند. در سال ۲۰۱۲ ایران برای نخستین بار نشان داد چگونه قابلیتهای خودرابرای حمله سایبری بهبود بخشیده است. آمریکا ایران را متهم به ساخت ویروس شامون کرده که هزاران دستگاه رایانه شرکت نفت آرامکو را آلوده کرد. مهاجمان ابتدا به اهدافی درخاورمیانه حمله کردند و دامنه حملاتشان اکنون به آمریکاهم رسیده؛ از جمله حملههای انسدادسرویس توزیع شده (DDOS) به بانکهای آمریکایی...خطر یک حمله سایبری ویرانگر از سوی ایران علیه آمریکا وجود دارد.
✍ #محمد_ایمانی
@hagigei