فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک ایتها الخدیجه الکبری"س" ؛ یا ام المؤمنین و یا زوجه النبی"ص" و رحمه الله و برکاته...🌸
رحلت جانگداز و شهادت گونه همسر و یار وفادار پیامبر مهربانی ها"س" و پشت و پناه مسلمانان در دنیا وعقبی ؛ حضرت خدیجه سلام الله علیها بر شما و خانواده مکرم تسلیت باد...🌸🏴
اللهم عجل لولیک الفرج بحق الخدیجه الکبری"س"🤲💐
امید آنکه در دنیا و آخرت ؛ دستگیر و شفیعیان باشد. ان شاءالله
سلام و درود؛
" معرفی کتاب ویژه "
چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
کتاب :" نیم نگاهی به مدیریت و کارآفرینی حضرت خدیجه سلام الله علیها "
گروه:" اجتماعی و فرهنگی "
نویسنده:"علی کرمی فریدنی"
مترجم : .........
کتاب از یک زاویه جدید و اثرگزار زن مسلمان در جامعه ؛ بخشی از خدمات حضرت خدیجه"س" را به جامعه اسلام ؛ مورد توجه قرار میدهد...؛
حضرت خديجه سلام الله عليها از چهره هاي بي نظير روزگار در میان زنان است كه پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم در شكوه او فرمودند:
"كجا بسان خديجه را مي توان يافت؟ "
اين بي همانندي ، در ابعاد گوناگون شخصيت او جلوه گر است ، در خرد بزرگ و دغدغه هاي فكري او، در نوانديشي و نوگرايي او ، دركمال جويي و معنويت خواهي و منش اخلاقي برتر او ، در استقلال جويي ، آزادي خواهي و پيشتازي او در اين راه ، در قدرت شگرف مديريت اجتماعي ، سياسي و اقتصادي وكار آفريني او ، و در رابطه ي سازنده اش با خود و خدا ، جهان وانسان و...؛
كتاب حاضر نيم نگاهي به مديريت و كارآفريني آن بانوي باعظمت است كه تقديم مي گردد.
توصیه میکنم دوستان کتاب را مطالعه و البته به دوستان دیگر هم معرفی کنند.
🍀🌸🌻💐🌻🌸🍀
#کتاب/ع
🍃🏴 داستان شب🏴🍃
سلام علیکم ؛
عرض تسلیت رحلت شهادت وار حضرت خدیجه "س"
شبتان متنعم به نعمت سلامت و امنیت و طاعات و عباداتتون مقبول و ماجور باد...؛
الهی آمین
....................................
داستان امشب رو تقدیم میکنم.
۱۴۰۳/۰۱/۰۱
امشب ( مصادف با رحلت حضرت خدیجه سلام الله علیه همسر با وفا و نازنین پیامبر مهربانی ها(ص) میباشد.
آنچه باید درباره ام المؤمنین خدیجه کبری سلام الله علیها بدانیم:
داستان را باتوجه به حجم بالا به این شکل درآوردم :👇
🌸 *الف*
به خاطر شدت پاکی و عفت در دوران جاهلیت ، به ایشان طاهره و سیده قریش میگفتند. ( السیره الحلبیه ج۱ ص۲۲۴ )
یعنی همانقدر که نبی مکرم اسلام(ص) پاک و عفیف و امین بودند و جناب خدیجه(س) نیز اینچنین بودند. ایشان هم کف و هم شان پیامبر اکرم(ص) بودند.
🌸 *ب*
خواستگاران بسیار از بزرگان قریش داشت که با هیچ کدام ازدواج نکرد و برای ازدواج ، خودشان جناب رسول خدا (ص) را انتخاب کرد.( همان مدرک )
با اینکه در عرب دختران زود ازدواج میکنند ؛ ایشان منتظر بودند هدیه الهی که خدا مقدر کرده ؛ بیابند. بنابراین دیر ازدواج کردند.
🌸 *ج*
ازدواج ایشان در حالی بود که هم پیامبررحمت و مهربانی(ص) و هم حضرت خدیجه(س) هر دو در سن بیست و پنج سالگی بودند. ( دلائل النبوه ج۲ ص۷۱ و المستدرک ج۳ ص۱۸۲ ).
اینکه در تاریخ شبهه اورده که سن ایشان بیشتر بوده ؛ حقه یهود و جاعلان کلام و حدیث بوده که بررگترینشان آن کذابی هست که فقط چند سال در خانه پیامبر خدا(ص) بود و ۶۴۰۰ حدیث نقل کرد در حالیکه حضرت علی (ع) در مدت ۳۲ سالی که در خانه پیامبر اسلام(ص) بود تنها ۲۴۰۰ حدیث نقل کرده اند.
پس تفاوت سن از جعلیات بخصوص اون زن حسود یاد شده است.
🌸 *د*
هم چنین نه پیامبرامین(ص) و نه حضرت خدیجه(س) تا آن زمان هرگز ازدواج نکرده بودند. (مناقب آل ابی طالب ج۱ ص۱۳۸) و اقوالی که پیرامون ازدواج قبلی حضرت خدیجه (س) است حداقل دارای چهارده تناقض آشکار و غیر قابل قبول است.
🌸 *ه*
مهریه ازدواج حضرت خدیجه(س) معادل پانصد درهم نقره بود که همان را هم خود حضرت خدیجه(س) به عهده گرفت. ( عوالی اللئالی ج۳ ص۲۹۹)
🌸 *و*
حضرت خدیجه(س) اولین بانوی مسلمان است که بلافاصله در همان شب آغاز رسالت اظهار اسلام کرد و پیش از آن نیز هرگز کافر نبود بلکه به دین حنیف معتقد بود. ( السنن الکبری ج۶ ص۳۶۷ )
این نکته را حضرت علی(ع) هم تایید و تکرار کردند.
🌸 *ز*
در شهادتین حضرت خدیجه(س) برای پذیرش اسلام ، حضرت پیامبر(ص) ، اقرار به ولایت امیرالمومنین علیه السلام و ابراز برائت از تیم و عدی ( اولی و دومی ) را شرط کردند که ایشان بدان اقرار کرد و هم زمان با اسلام دو رکن تولی و تبری را پذیرفت. ( بحار الأنوار ج۱۸ ص۲۳۳)
🌸 *ح*
حضرت خدیجه(س) نه تنها با مال خود که حتی با به خطر انداختن جان و سلامتی خود همواره و در طول حیات مبارک خود ، از پیامبر اکرم(ص) دفاع نمود.
او به تعبیری *عابربانک* پیامبر خدا(ص) و اسلام و مسلمانان بود واگر نبود هرگز اسلام و مسلمان تاسیس و تشکیل و رونقی نداشتند. هم از لحاظ اعتبار و اصل و نسب که در عرب بسیار مهم بود و هم از نظر مالی و وسع و تمکن که دران زمان مسلمانان مفلس و مغبوض و در تحریم بودند.
🌸 *ط*
در اثر حصر ؛ در شعب ابی طالب تمام اموال حضرت خدیجه(س) صرف تهیه آذوقه برای مسلمانان محصور شد و خود ایشان نیز در اثر رنج فراوان آن سه سال و بنابر تحلیلی در اثر سم دشمنان از دنیا رفت ( به شهادت رسید ). اینکه ایشان شهیده اسلام هستند کاملا" مشهود و هویداست.
🌸 *ی*
حضرت خدیجه(س) در میان زنان پیامبر اعظم(ص) صاحب امتیازاتی منحصر به فرد است:
۱- تنها همسر پیامبر(ص) که از ابتدا به آیین یکتاپرستی بود ایشان است و سایر همسران دورانی را در شرک و کفر گذرانده اند.
۲- شدت علاقه پیامبر(ص) به ایشان به حدی بود که تا سالها بعد از وفات ایشان همواره یاد و حرمت وی را پاس داشته و گوشزد می کرد. و برخی زنان ایشان همواره به مهر و محبت آن حضرت به جناب خدیجه(س) حسادت میکردند.
۳- تنها همسر پیامبر(ص) است که صاحب فرزند شد و سایر زنان پیامبر(ص) یا در سن فرزندآوری نبودند ( مثل ام سلمه ) یا عقیم و نازا بودند ( مثل عایشه).ا
علی قول مورخان پیامبر عظیم الشان(ص) از آن جناب مخدره هشت فرزند داشتند.(ابراهیم/قاسم/طاهر/طیب/زینب/رقیه/ام کلثوم و حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها)
۴- تنها همسر پیامبر(ص) است که در آیات قرآن همواره مورد مدح و تمجید بوده و هرگز هیچ آیه ای در مذمت وی نازل نشده است. نه آیات خانه نشینی ، نه آیات نهی از فحشا نه آیه دیگر.
مفسران نکات بسیاری از آیاتی که به همسران پیامبر محبت و مهربانی (ص) نازل شده اشاره کرده اند ولی نامی از جناب ام المومنین خدیجه(س) برده نشده است.
۵- تنها همسر پیامبر (ص) است که در قیامت هم ردیف پیامبر (ص)و معصومین علیه السلام هستند.
🍃🌺🌸💐🌸🌺🍃
"سلام علیکم و رحمه الله...؛"
💐پنج شنبه ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
💐 "لا اله الا الله الملک الحق المبین"
عرض تسلیت رحلت شهادت گونه ام المومنین ؛ حضرت خدیجه الکبری سلام الله علیها
روزتون بخیر و شادی و سال جدید بهترین ها برایتان ثبت و ان شاءالله رقم بخورد...؛
الهی بودن در کنار عزیزان سرشار از لطف و مهرورزی و دیدنشان باعث برکت و شفقت و دعای خیرشان ارزانی وجودتان باشد...؛
💐🌸الهی آمین🌸💐
#صبح بخیر/ع