📕 ماه رمضان فرصت مغتنمی است که قدری بیشتر کتاب بخوانیم
در ماه رمضان مجالس وعظ و نیایش رونق دیگری دارد. معمولا افراد سعی میکنند وقتی را هم به مطالعه امور دینی و اعتقادی خود اختصاص دهند.
یکی از کتابهای مفید و قابل استفاده در این ماه مبارک، کتاب «آداب روزه داری، احوال روزهداران» است. کتاب گزیده ای از مجموعهی توصیهها، نصایح، تحلیلها و مواعظی است که رهبر معظم انقلاب، در ماههای رمضان در طول ۲۳ سال گذشته بیان فرمودند.
یکی از جنبههای فرمایشات رهبر معظّم انقلاب که تحت الشعاع مسایل سیاسی قرار می گیرد و کمتر به آن توجه میشود، توصیه های معنوی ایشان است. این مهم در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است، «آداب روزه داری، احوال روزه داران» یکی از مجموعههای خوب در این زمینه است.
پیشنهاد میکنیم در این ایام این کتاب را حتما بخوانید
@hajarpub_ir
نشر هاجر مرکز تخصصی زن و خانواده
📕 ماه رمضان فرصت مغتنمی است که قدری بیشتر کتاب بخوانیم در ماه رمضان مجالس وعظ و نیایش رونق دیگری دا
کتاب آداب روزه داری و احوال روزه داران
از بیانات حضرت آیت الله سید علی خامنه ای
۴۲۲صفحه| ۲۸۰۰۰ تومان
قیمت با ۱۰ درصد تخفیف: ۲۵۲۰۰ تومان
توضیحات بیشتر و خرید آنلاین👇👇
http://hajarpub.ir/product/آداب-روزه-داری؛-احوال-روزه-داران
ارتباط با ما: @hajarpub
@hajarpub_ir
🚨 رهبرانقلاب: منطق حجاب را بگویید و مقررات را هم رعایت کنید
📚 در محیط دانشگاه و نشریات خودتان، با نشریات زن، با دیگر نشریات رایج صحبت کنید، چیزهایی بنویسید، پخش کنید، در جامعه فکر را بپراکنید؛ منتها با استدلال، با منطق.
🌹 بهترین راه تأمین حجاب هم همین است که با منطق برخورد شود.
🔹 البته اگر چیزی جزو مقرّرات شد و کسی برخلاف آن مقرّرات رفتار کرد، ممکن است قوانینی وجود داشته باشد که دولت برخورد کند؛ که لابد هم میکند.
👌 درعینحال آن چیزی که در اساس لازم است و مهمتر از همه است، این است که شما ذهن این دختر جوان، یا این زن جوان را با اهمیت حجاب آشنا کنید؛ یعنی به او تفهیم کنید که حجاب از لحاظ شرعی و از لحاظ منطقی این است. در ذهن او، استدلال صحیح را در مورد رعایت حجاب راسخ کنید. ۱۳۷۷/۱۲/۰۴
@hajarpub_ir
🌷 پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم فرمودند:
💠 «خَدیجَةُ وَأیْنَ مِثْلُ خَدیجَةَ، صَدَّقَتْنی حِینَ کَذَّبَنی النَّاسُ وَوَازَرَتْنی عَلی دینِ اللهِ وَأعانَتْنی بِمالِها؛
◀️ خدیجه و کجاست مثل خدیجه علیها السلام؟ او مرا تصدیق کرد آن گاه که مردم مرا تکذیب نمودند و با مال خود مرا بر دین خدا کمک و یاری کرد».
▪️ @hajarpub_ir
گزارش تصویری از فعالیت فرهنگی و معرفی کتاب های خوب در حاشیه برگزاری نماز جمعه تهران توسط مرکز نشر هاجر وابسته به مدیریت حوزه های علمیه خواهران
#جمعه_۲۷اردیبهشت
#نماز_جمعه
@hajarpub_ir
گزارش تصویری از فعالیت فرهنگی و معرفی کتاب های خوب در حاشیه برگزاری نماز جمعه تهران توسط مرکز نشر هاجر وابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
#جمعه_۲۷اردیبهشت
#نماز_جمعه
@hajarpub_ir
نشر هاجر مرکز تخصصی زن و خانواده
کتاب مهاجرت علمی جایگاه،ارزش و اهداف هجرت در اسلام و مصادیق هجرت علمی 104 صفحه|3800 تومان قیمت با
📙 معرفی کتاب مهاجرت علمی
🔺 با جستجو در پیشینه ی تحقیقات و مقالات در زمینه مهاجرت علمی پی می بریم، عمده کار انجام شده یا پیرامون مسئله هجرت بوده و در آن به هجرت علمی به عنوان یکی از انواع هجرت ها، اشاره کوتاهی شده و یا علم مورد بررسی قرار گرفته و در نکات پیرامون آن، به هجرت در راه علم نیز اشاره شده است.
🔹 از واژه ی مهاجرت علمی هم غالبا به فرار مغزها تعبیر گشته و جنبه ی مثبت و متعالی آن در نظر گرفته نشده و یا در بررسی با نگاه قرآنی، فقط به آیه نفر (آیه 122 سوره توبه) اکتفا شده است.
💯 در این پژوهش سعی شده با نگاه جامع تری مسئله مهاجرت علمی و جنبه های مختلف آن بررسی شود؛ با اهدافی چون: ارتقای سطح آگاهی و شناخت نسبت به مسئله هجرت علمی و نقش آن در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، تبیین آثار هجرت های علمی برای جامعه اسلامی، ایجاد زمینه و انگیزه ی تلاش برای این سنت حسنه و مهم اسلامی.
@hajarpub_ir
💢 از ظرفیت خانمهای طلبه در مراکز گوناگون فرهنگی استفاده شود
رهبر انقلاب:
🔸 این خانمهای طلبه وقتی درس طلبگی میخوانند و ما این همه فاضل زن داریم، حضور اینها در بین خانوادهها، در اجتماعات زنان خیلی مغتنم است.
🔹 یک روز یک بانوی اصفهانی بود، ملّای خوبی بود و در علوم عقلی و مانند اینها بیشتر تخصّص داشتند، خانم محترمی بود؛ مرحوم آقای طباطبائی دیدن ایشان رفته بودند، با ایشان ملاقات کرده بودند، مباحثه کرده بودند و مانند اینها؛ و خب افتخار میکردیم که یک بانوی فاضلهی عالمهای داریم؛ حالا چند ده هزار طلبهی فاضل [داریم] که بینشان تعداد زیادی فضلای برجسته هستند -چه در زمینهی علوم عقلی، چه در زمینهی فقه و بقیّهی دانشهای رایج حوزه- [این] خیلی چیز مهمّی است؛ [باید] جایگاه اینها معلوم بشود. و این آخر هم یکی دیگر از خانمها پیشنهادهایی در همین زمینه داشتند که آنها هم مهم است، [از جمله اینکه] ظرفیّتهایی که در طلّاب خواهر هست، به رسمیّت شناخته بشود و در مراکز گوناگون فرهنگی و فکری و مانند اینها، در این کمیسیونها، کمیتهها، شوراها و در مراکز رسمی از اینها استفاده بشود؛
🔺 این به نظر من جزو کارهای مهمّی است که در حوزه باید انجام بگیرد.
#آیت_الله_خامنه_ای
مورخ: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
👥 @hajarpub_ir