⭕️ نظر رهبر انقلاب در مورد حجاب اجباری
🔹 آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئله «حجاب اجباری» مطرح می شود؛ معنایش این است که یک عدّه ای نادانسته همان خطّی را دنبال می کنند که دشمن با آن همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند.
🔹در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [می گویند] «امام که فرمودند باید زنها با حجاب باشند، همه زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور این جور است؟
🔸امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد.
🔸آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این ، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد.۱۳۹۶/۱۲/۱
⭕️ @shenakhte_rahbari
⁉️چه توصیه دقیقی! کاش مسئولین بهش عمل می کردند!؟
امام خامنه ای مد ظله:
برادران و خواهران! هر جا هستید و در هر مسؤولیتی قرار دارید، باید مراقب باشید. یک رفتار شما، یک گفتار شما، یک حرکت شما میتواند تأثیر ماندگار بگذارد؛ میتواند تأثیرهای وسیعی در زندگی مردم بگذارد. سالهاست که بنده درباره زندگی تشریفاتی مکرّر تذکّر میدهم. این دو جنبه دارد: یک جنبه از لحاظ اصل پایبندی به تجمّلات و تشریفات است که این بد و دون شأن انسان والاست؛ یعنی یک وقت انسان به یک چیزِ غیر لازم پایبند میشود که دون شأن انسان است؛ بعلاوه، مسرفانه است؛ تضییع سرمایهها، تضییع اموال و تضییع موجودیها در آن هست. این یک بعد قضیه است که اصل اسراف بد است؛ اصل تجمّل همراه با اسراف و همراه با زیاده روی است و بد است؛ لیکن جنبه دومی دارد که اهمیتش کمتر از جنبه اوّل نیست و آن انعکاس تجمّل شما در زندگی مردم است. بعضیها از این غفلت میکنند. وقتی شما جلوِ چشم مردم، وضع اتاق و دفتر و محیط کار و محیط زندگی را آنچنانی میکنید، این یک درس عملی است و هرکسی این را میبیند، بر او اثر میگذارد. حدّاقل این را باید رعایت کرد. فضا را، فضای تجمّلاتی و تجمّلگرایی و عادت کردن به تجمّل قرار ندهیم؛ چون امروز اگر این روحیه تجمّلگرایی در جامعه ما رواج پیدا کند - که متأسفانه تا میزان زیادی هم رواج پیدا کرده است - بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی کشور اصلاً حل نخواهد شد. تجمّلگرایی و گرایش به اشرافیگری در زندگی، ضررها و خطرهای زیادی دارد: هیچ وقت عدالت اجتماعی تأمین نخواهد شد؛ هیچوقت روحیه برادری و الفت و انْس و همدلی - که برای همه کشورها و همه جوامع، بخصوص جامعه ما، مثل آب و هوا لازم است - پیش نخواهد آمد. این همان تأثیر حرف و اقدام و عملکرد من و شما در روحیه مردم است. این اهمیت تقوای ما را اینقدر زیاد میکند. این که من در این اواخر، مکرّر به همدلی مسؤولان با یکدیگر توصیه کردهام، برای این است که جریانها و خطوط و دنبالههایشان بدانند که این حرفهایی که بین آنهاست، بین مسؤولان نیست. مسؤولان هم اختلاف سلیقه دارند - نه این که ندارند - اما اختلاف سلیقه یک مسأله است و اختلاف سلیقه را برای کشمکش بهانه قرار دادن، یک حرف دیگر است. این دومی زندگی را بر مردم تلخ میکند.
📚 بیانات در دیدار کارگزاران نظام، 78/4/10
🆔 @hajfathi_ir
❓آیا با بی حجاب ازدواج کنیم؟
👌 کلید واژه های مهم:
بی اعتمادی، مهم بودن ازدواج، تردید درباره بی حجاب، نگرانی از آینده
✅ تحلیل:
سؤال یاد شده از جمله مهمترین پرسش های کسانی است که در مشاوره ازدواج ، از ما می پرسند.
در جواب نکته های مهمی را می توان مطرح کرد. به صورت تیتر وار به برخی از آنها اشاره می کنم:
1- این سؤال نشان می دهد که پرسشگر دغدغه مهمی به نام ازدواج دارد و مهم تر از آن، ازدواج با کسی است که درباره او تردید دارد. تردید درباره خانمی که حجاب را رعایت نمی کند.
2-این تردید نشان می دهد که فرد برخی از ویژگی های زن مورد نظر را پذیرفته ولی این علامت یعنی «بی حجابی» نمی گذارد که تصمیم نهایی را درباره او بگیرد.
3- دلیل این تردید این است که این مرد یک فرد معتقد و متدین و آینده نگر محسوب می شود او می خواهد شریک زندگی او، همه ایده آل های یک زن خوب را داشته باشد.
4- حجاب را جدای از «خوب بودن» زن نمی داند چون حجاب در واقع اندازه تعهد زن به حکم خدا و دین را نشان می دهد.
5- منشأ تردید یاد شده این نکته است: «این زن وقتی حکم خدا درباره حجاب را قبول ندارد و به آن پایبند نیست, نشان می دهد که خدا را آن گونه که او می خواهد قبول ندارد. قبول کردن خدا و دین در نزد این خانم دل بخواهی است و نشان می دهد که در برابر حکم الهی طغیان گری دارد».
6-این حس «طغیان گری »مرد را تحت تاثیر قرار داده و نگران است که این زن بعدا در مسیر زندگی دل بخواهی و نه بر پایه اصول و ارزش های الهی گام بردارد و این باعث تنش بین روابطشان شود.
7- باید به این نکته اشاره کنم که حتما همه کسانی که در چادر باشند همه ایده آل ها را ندارند چون برخی حجاب را از روی باور نپذیرفته اند یا در برخی رفتارها آگاهی کافی ندارند. ولی داشتن چادر به هر حال یک نقطه سفید و نورانی در ایده آل های یک زن و یک شریک زندگی است و اگر رفتارهای دیگر هم اصولی و ارزشی باشند این زن را از فرشته بالاتر می کند.
8- برخی از آمارها نشان از عدم تعهد زن بی حجاب به اصول و ارزشهای انسانی و اسلامی است.
9- زنی که به راحتی در برابر خدا می ایستد و به خاطر نفس خود و خواهش های شیطان انسی و جنی به خدای مهربان بی احترامی می کند قطعا احترام به همسر را در زندگی و در گوشه ای از آن و یا کلش نشان خواهد داد.
10- مردانی که این پرسش را می کنند در کنار سؤالشان نگرانی درباره آینده دختر و پسری که این خانم بی حجاب می خواهد مادرشان بشود را دارند. آنها می گویند: «این خانم چون پایبند به یکی از اصول و ارزشهای اسلامی نیست می تواند روحیه پایبند نبودن به ارزش ها را به فرزندم انتقال دهد و این خطر بزرگی است».
11-پیشنهاد ما این است که با خانمی که حجاب ندارد ازدواج نکنید. شاید این خانم بتواند برخی از خواسته ای شما را بر آورده کند ولی بهترین خواسته شما یعنی داشتن یکی «زندگی متعالی» و با «فرزندان متعهد و دیندار و مایه افتخار» در دنیا و آخرت را برای شما رقم نخواهد زد و یا اینکه همیشه یک «زندگی نا آرام و پر تلاطم» خواهید داشت.
اگر انتقادی در باره این تحلیل دارید ارسال کنید. متشکرم
#09382441878
#09192655866
🆔 @hajfathi_ir
🏴"انالله و انا الیه راجعون"🏴
وفات حاجیه خانم «نصرت همت» مادر سردار شهید محمد ابراهیم همت را به خانواده محترم ایشان و عموم ایثارگران و مردم انقلابی ایران اسلامی تسلیت و تعزیت عرض می کنم و علو درجات بر آن مرحومه از ذات اقدس ربوبی خواهانم.
محمد علی فتحی
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
🆔 @hajfathi_ir
🔺🔻وارونه
👌چقدر جالبند واژه های وارونه! "گنج"و "جنگ"،"درمان" و "نامرد"،"قه قه" و "هق هق"،اما "درد" همان "درد" است!
آقا جان،حجة بن الحسن(ع)!
دلم، "آرامش"وارونه می خواهد!"شما را"... اللهم عجل لولیک الفرج...
🌐 www.hajfathi.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باز نشر تذکر شدیداللحن رهبرانقلاب به مسئولین در خصوص عدم استفاده از خودروی دولتی در فضای مجازی به بهانه تخصیص دنا پلاس به نمایندگان مجلس
🔹️رهبری: «حق ندارن آقایون اون وقتی که امکانات شخصی دارن از امکانات دولتی استفاده کنند، ماشین دارید سوار بشید بیایید محل کارتون، ماشین دولتی یعنی چه؟»
☑️ @Masaf
♨️بی توجهی مسئولین کرج به ضرورت های استان و شهر
بارها نماینده محترم ولی فقیه در البرز و امام جمعه کرج حضرت آیت الله حسینی همدانی دامت برکاته ، مکرر از مسئولان کلانشهر کرج خواسته اند در خصوص ورودی های شهر و بهبود رفت و آمد مردم در این مبادی اقدام نمایند.
مع الأسف مدیران شهر بجای پرداختن به این مهم که می تواند آبروی استان و شهر کرج را حفظ کند با تنگ نظری نگاه می کنند.
اخیرا اقدامی برای ایجاد زیر گذر در میان جمهوری اسلامی شد که به نظر می رسد ضرورت آن در درجه اول نیست ولی مسئولان شهر اقدام به هزینه سازی برای مجموعه کلان شهر کرج کرده اند.
طرحی که برای زیر گذر داده شده، توجیه زیست محیطی و فرهنگی و اجتماعی مناسبی ندارد و به نظر می رسد سودجویان با فعال سازی آن بیشتر دنبال ایجاد برج های تجاری و ... حول میدان هستند.
ضرورت دارد نمایندگان محترم مجلس و نیز اعضای شورای شهر و مسئولین ذی ربط در این خصوص تجدید نظر نمایند.
محمد علی فتحی
99/7/5
http://hajfathi.ir/1399/07/05
🆔 @hajfathi_ir
امام خامنه ای مد ظله:
اگر مسؤولانی بر سر کار باشند که نتوانند اقتدار ملی و عزت این ملت را نشان بدهند، نمایندهی این ملت نیستند.
📚بیانات در دیدار پرسنل نیروی هوایی،
18/11/84
http://hajfathi.ir/1399/07/06