6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ رسایی: ابهام در ۱۴.۵ درصد سهم نفت؛ عدم شفافیت با سیاستهای کلی مغایرت دارد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نوبت عصر جلسه علنی:
🔹سهم ۱۴.۵ درصدی شرکت نفت همچنان بدون شفافیت در بودجه باقی مانده است و مشخص نیست این مبلغ به کجا اختصاص مییابد.
🔹این در حالی است که بند ۳ سیاستهای کلی صراحتاً بر شفافسازی و ضابطهمند کردن درآمدها و هزینههای شرکت نفت تأکید دارد.
🔹ماده ۱۵ قانون برنامه نیز الزام کرده است که بین شرکت نفت و وزارت نفت قرارداد تنظیم شود، اما این قرارداد تاکنون منعقد نشده است.
🔹در تبصره یک بودجه سال ۱۴۰۱ تلاشهایی برای شفافسازی انجام شد، اما این بند حذف شده و دولت همچنان در این خصوص اقدام مؤثری انجام نداده است.
🔹 این وضعیت علاوه بر مغایرت با سیاستهای کلی، میتواند در آینده مشکلات جدی برای حسابرسی توسط دیوان محاسبات ایجاد کند.
🔹ضروری است که دولت و مجلس با همکاری، این ابهام را برطرف کرده و سهم دقیق شرکت نفت را مشخص کنند تا از تضاد با سیاستهای کلی و اصل ۱۱۰ قانون اساسی جلوگیری شود
♻️ چندبار تاریخ تلخ اعتماد به غرب باید تکرار شود؟
به هیچوجه به دنبال اثبات سناریوی خیانت بشار اسد به مقاومت نیستیم و در نتیجه گیری نهایی معلوم میشود که نکته دیگری مد نظر است:
۱. معمر قذافی
از قبل پیروزی انقلاب ایران، حاکم لیبی بود و بخاطر ماجرای امام موسی صدر که پس از جلسه با قذافی ایشان دیگر دیده نشد، هیچگاه دل امام با او صاف نشد. ولی برخی انقلابیون ما در لیبی آموزش دیدند و در جنگ ایران و عراق نیز کمکهای نظامی به ایران کرد و مثل سوریه جزو معدود کشورهای عربی بود که طرف ایران را میگرفت. اما از دهه ۸۰ شمسی تغییر رفتار داد و شروع به سازش با غرب کرد: غرامت لاکربی را پذیرفت، فناوری هسته ای خود را تحویل داد، از تیر ۸۳ روابط رسمی با آمریکا برقرار کرد، از فرانسه ایرباس خرید و ... نتیجه چه شد: در سال ۸۹ گرفتار شورش داخلی و کمتر از یک سال سرنگون شد و وضع لیبی هم که معلوم است.
۲. یاسر عرفات
از قبل انقلاب اسلامی ایران رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین بود. در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب به ایران آمد و از امام تجلیل کرد. در جنگ ایران و عراق دنبال میانجیگری بود. از اواسط جنگ بخاطر اختلاف با سوریه، طرف صدام را گرفت و سال ۶۷ اسرائیل را به رسمیت شناخت و بعد کمپ دیوید و صلح نوبل و همه کار برای غربیها کرد. ولی سال ۸۳ پس از دو سال حبس خانگی توسط اسرائیلیها مسموم شد و مرد. وضع فلسطین بعد از او هم معلوم است.
۳. عمرالبشیر
از سال ۶۸ حاکم سودان شد. ابتدا با روسیه و چین و ایران ارتباط خوبی داشت. سودان جنوبی که جدا شد دچار مشکلات اقتصادی شد و دست به دامان اعراب شد و آنها شرط کمک را قطع روابط با ایران تعیین کردند که ۹۳ این کار را کرد ولی ۹۸ دستگیر شد و هنوز در زندان است.
۴. حسنی مبارک
وی از سال ۶۰ همه کار برای آمریکا و اسرائیل کرد، ولی سال ۹۰ با شورش داخلی برکنار و ۶ سال زندان و محاکمه و سال ۹۹ مرد.
۵. محمد مرسی
رئیس جمهور مصر از همه جالبتر است. سال ۹۱ رئیس جمهور شد و علیرغم اخوانی بودن، شروع میکند به دفاع از کمپ دیوید، انفجار تونلهای به سمت غزه، از شورشهای سوریه علیه اسد دفاع میکند و ... ولی سال ۹۲ با کودتا برکنار و زندانی شد تا مرد.
۶. اشرف غنی
در آمریکا درس خوانده بود، با بانک جهانی همکاری کرده بود، حتی نامزد دبیرکل سازمان ملل بود، پس از حمله آمریکا به افغانستان و نابودی موقت طالبان، در دولت افغانستان مقاماتی گرفت و سال ۹۳ رییس جمهور شد ولی ۹۸ توافق آمریکا و طالبان در دوحه و ۱۴۰۰ فتح افغانستان توسط طالبان که از نظر زمانی کمتر از فتح سوریه توسط تحریر الشام طول کشید و فرار مفتضحانه اشرف غنی.
جالب است که حتی خود اردوغان هم دچار کودتای امریکایی شد ولی ماند و البته حمایت ایران هم موثر بود. بارزانی هم توسط داعش در حال نابودی بود که ایران به او کمک کرد. نتیجه اعتماد مصدق به غرب هم که معلوم است.
نتیجه:
آمریکا و کشورهای عربی متحد او به هیچیک از کسانی که به آنها متمایل شده و کمک خواسته اند، نهایتا کمک قابل توجهی نکردند و به وضع اسفباری برکنار شده اند و کشورشان نیز پس از رفتن آنها ویرانتر شده است.
تنها کشورهایی در منطقه که هنوز آمریکا در آنها کودتا نکرده و وضع اقتصادی خوبی دارند، عمدتا شدیدترین شکل سلطنت خانوادگی را دارند و فاقد هرگونه انتخابات و شدیدا وابسته هستند به نحوی که علنا در زمان لازم باید نقش گاو شیرده و اسپانسر انقلابات مخملی و تروریستی در سایر کشورها را برای غرب ایفا کنند.
بنابراین مشاهده میشود که محور غربی-عبری-عربی، جز دو گزینه سلطنت خانوادگی و کاملا وابسته به خود به شیوه مذکور و یا برکناری از حکومت پس از مدت کوتاه و سرنوشت تلخ خود آن حاکمان و ویرانی کشورشان را برنمیتابد.
ولی هنوز عده ای در داخل کشور ما امید به مذاکره با غرب برای پیشرفت ایران و ایجاد دموکراسی دارند!
نکته مهم:
همانطور که در مقدمه گفته شد، هدف از این مطلب، اثبات سناریوی خیانت بشار اسد به مقاومت نیست. اینکه وی واقعا در سالهای اخیر نیروهای مقاومت را در سوریه محدود کرده بود و تمایل جدی به کشورهای عربی پیدا کرده بود و حتی در قضیه جزایر هم طرف امارات را گرفت و به توصیههای ایران گوش نکرد و هیچ اقدامی علیه اسرائیل نمیکرد، بعدا مشخصتر شود. اصلا فرض کنید شخص بشار اسد صددرصد مصداق مثالهای تاریخی فوق نبوده است، ولی در مورد سایر گروههای سوری، چه معارض و چه ارتشیهای خائن و غیره که میشود این تجربه تاریخی را تعمیم داد.
طبق این تجربیات، متاسفانه هیچیک از گروههای سوری پیروز و یا خائن، عاقبت خوشی نخواهند داشت و کشور سوریه نیز ویرانتر خواهد شد.
و همچنان کسانی در ایران دنبال مذاکره و برادر شدن با غرب هستند و جالبتر اینکه دنبال استفاده و بهرهبرداری از قضایای سوریه برای اثبات حرفهای خودشان هستند!
✍️ ارسالی کاربران
25.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۵۰ دقیقه بیانات رهبر انقلاب درباره قضایای سوریه در ۵ دقیقه
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتقاد فواد ایزدی به قوه قضاییه در ولنگاری فضای مجازی در برهم زدن امنیت روانی مردم روی آنتن زنده صداوسیما
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سیاست نوعثمانیگرایی اردوغان عامل اصلی تنشزایی علیه سوریه است
🔹کارشناس ترک: گروههای تروریستی سوریه با حمایت اردوغان ایجاد شدهاند و جالب اینجاست که این افراد اکثرا اهل سوریه نیستند و از کشورهای دیگر آمدهاند..
🔴دست تروریستها به جنازه حافظ اسد نرسید/ جنازه به خارج از سوریه منتقل شده بود
🔹در حالی که تصاویری از به آتش کشیده شدن آرامگاه و تابوت حافظ اسد توسط تروریست ها منتشر شده، فیصل قاسم از چهره های نزدیک رسانه ای به تروریست ها اعلام کرد جنازه او پیش از تصرف سوریه توسط تحریر الشام به خارج از سوریه منتقل شده است.
🔴 درست درس بگیرید
از سرنوشت قذافی درس بگیرید
از سرنوشت قذافی درس بگیرید
از سرنوشت قذافی درس بگیرید
🔸هم با غرب توافق کرد.
🔹هم موشک را تحویل داد.
🔸هم راکتورهای هستهای را از کار انداخت.
#ترسوهای_بزدل
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش مصنوعی دست شایعهسازان را رو کرد
🔹تصاویری که بهعنوان زندان سوریه منتشر شده بود، متعلق به موزه جنگ ویتنام و زندان داعش از آب درآمد.
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌مراقب این خطر باشیم!
⬅️ ...خیال نکنیم هر چه ما می فهمیم، حتما او هم باید مثل ما بفهمد و عمل کند، این خطر دارد!
🔺بیانات علامه مصباح یزدی (قدس سره) درباره نعمت رهبری و ضرورت اطاعت از ایشان، ۱۳۹۷/۰۴/۱۴
#رهبر_معظم_انقلاب