eitaa logo
مرحوم حاج شیخ عیسی شاکری (ره)
159 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
2.6هزار ویدیو
8 فایل
اَللَّهُمَّ‌صَلِّی‌عَلَیَ‌مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّدوَعَجِل‌فَرَجَهُم‌وَفَرَجَنَابِهِم https://eitaa.com/hajishakeri
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️ تاکنون مشخص شده: آنچه باعث تاخیر در تحقق وعده صادق ۲ شده بود و آنچه عامل عدم تحقق وعده صادق ۳ شده، امید به غرب وحشی است! امیدی که قبلا تجربه شده و سرابی بیش نیست. چه کسی چراغ این امید را روشن نگه داشته؟ چه کسی یادداشت می‌نویسد و از مذاکره در باره امور غیرهسته‌ای خبر می‌د‌هد؟ فهمیدن این سخت نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ رأی دادن از روی لجاجت، تعصب‌های حزبی و سیاسی به فردی که خودش بارها و بارها اعلام کرده تسلطی به امور کشور ندارد، نتیجه‌اش شده ارسال پیام ضعف، التماس مذاکره‌ و‌ تحمیل آتش‌بس در منطقه و جری شدن تروریست‌ها... چه کسی باید پاسخ دهد؟
🔻سرنخ تحلیل کلاف سردرگم سوریه کجاست؟ 🔹با پیشروی سریع گروه‌های مخالف دولت سوریه در استان‌های حلب، ادلب و حماه، نگرانی‌ها برای سقوط دمشق افزایش یافته و موجی از ابهامات و گمانه‌های متفاوت بر سر چگونگی رفتار جمهوری اسلامی ایران در این شرایط شکل گرفته است. این تحلیل‌ها عمدتاً ایران را به عنوان بازیگری تصور می‌کند که مستقل از شرایط سیاسی میدان باید همچون گذشته نقش محوری در تحولات سوریه ایفا کند. 🔹جمهوری اسلامی از روزهای آغازین تنش‌ها در سوریه، تلاش‌های دیپلماتیک خود را در سطح منطقه آغاز کرده و به مرور و در روزهای اخیر، با صراحت بیشتری صحبت از حمایت از سوریه می‌کند اما گویا بر خلاف دور قبل درگیری‌های سوریه، لحن ایران این بار متفاوت است. 🔹عباس عراقچی در گفتگویی که با یک شبکه عراقی داشته شکل حمایت ایران از سوریه در این برهه زمانی را تابعی از «خواست دمشق» خوانده و گفته «ما بر اساس آنچه سوریه از ما بخواهد از آن‌ها حمایت می‌کنیم» و تلویحا پرده از مسأله ای برداشته که احتمالا سرنخ اصلی تحلیل شرایط موجود است. 🔹از سوی دیگر، وزرای خارجه ایران، عراق و سوریه نیز در بیانیه مشترکی تصریح کرده‌اند که در این مرحله، هماهنگی و رایزنی دیپلماتیک، تنها گزینه موجود برای بهبود و حل بحران رخ داده است. نکته مهم آن است که چنین پیام روشنی، از خاک عراق و با امضای وزیر خارجه سوریه به منطقه مخابره شده است. 🔹در عرصه رسانه نیز صداوسیما با تغییر ادبیات واضحی به همین سمت و سو گرایش پیدا کرده و گویا راهبرد ایران در قبال بحران سوریه چیزی متفاوت از فاز قبلی درگیری بشار اسد با مخالفان خود خواهد بود. 🔹با این وصف، نوع مواجهه ایران با بحران سوریه را در این مقطع زمانی را نه طراحی ایران، که احتمالا باید ناشی از انتخاب دمشق دانست و ابراز نگرانی‌های مقامات ایران و عراق از گسترش ناامنی به سایر بخش‌های منطقه را نه یک هشدار، بلکه یک مطالبه بازدارنده در برابر دولت سوریه تفسیر کرد. مطالبه‌ای که دمشق نسبت به ابعاد آن، به ویژه در حوزه پشتیبانی از محور مقاومت از یک سو و خطوط قرمز مرتبط با اماکن مقدسه از سوی دیگر، کاملا آگاه است.
♻️ امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: « مَنْ أَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِی يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم‏» امام صادق (علیه‌السّلام): رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) فرمود: كسی كه صبح كند و اهمیتی به كارهای مسلمانان ندهد او از آنان نیست و كسی كه صدای مردی بشنود كه فریاد كمك خواهی از مسلمانان را سر دهد و پاسخش را ندهد، مسلمان نیست. این صحنه‌هایی از یک فیلم هالیوودی و ساختگی نیست، واقعیتی است که این روزها در غزه، لبنان و سوریه توسط رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری خلق شده است. ما نمی‌توانیم در برابر این صحنه‌ها بی‌تفاوت باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ یعنی فهمیدن این نکته سخت است؟ وقتی بهانه می‌گیرند، هر کاری کنیم باز هم بهانه تولید می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمید رسایی: اروپایی‌ها غلط می‌کنند که از فروش پهپاد ما سوال می‌پرسند / در مورد اتفاقات سوریه نمایندگان مجلس توجیه نیستند/ ظریف در جایگاه غیرقانونی از ترامپ دعوت به مذاکره حتی درباره غیرهسته‌ای می‌کند! وزیر خارجه چه کسی است؟
💠 تحولات پرشتاب منطقه و مخاطبانِ امروزِ خطبه جهادِ امیرالمومنین(ع) ⚠️ می دانم که تحولات پرشتاب منطقه ابعاد متعدد و پیچیده ای دارد و نباید درباره آن سطحی، عجولانه و بر اساس "متشابهات" تحلیل و قضاوت کرد، امّا "محکماتی" هم هست که نمی شود از کنار آن به سادگی عبور کرد: ✅ اینکه امام ما پس از تعلّل مسئولان در عملیات "وعده صادق ۲" فرمودند: "عقب نشینی غیرتاکتیکی، غضب الهی را به دنبال دارد"، و در نتیجه این تعلل بود که سید مقاومت به شهادت رسید. ✅ اینکه پس از تجاوز آشکار اسرائیل به ایران اسلامی، امام ما صریحاً دستور به مقابله دادند و فرمودند باید خطای محاسباتی دشمن درباره توانایی های ایران اسلامی اصلاح شود و اسرائیل هم با همان خطای محاسباتیِ تغییر نکرده، به کمک نیروهای نیابتی خود، ترکیه، غرب و آمریکا در حال پیشروی در خاک سوریه است و یک به یک شهرها را تصرف می کند. ✅ و اینکه با بی سابقه ترین و سریعترین مدل "نفوذ براندازانه" در لایه تصمیم ساز و تصمیم گیرِ دولت چهاردهم مواجهیم که اجازه اتخاذ تصمیمات شجاعانه و عاقلانه را نمی دهد. ⚠️ از این رو، تحلیل صحیح ماجرای "عدم کنش موثر ایران در سوریه" و "تعلل در اجرای وعده صادق۳"، هرچه که هست، امیدوارم از جنسی نباشد که برخی مسئولان جمهوری اسلامی مخاطب و مصداق این سخنان دردناک امیرالمومنین(ع) قرار گیرند: 🔸 "أَلَا وَ إِنِّي قَدْ دَعَوْتُكُمْ إِلَى قِتَالِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ لَيْلًا وَ نَهَاراً وَ سِرّاً وَ إِعْلَاناً وَ قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ. فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا فَتَوَاكَلْتُمْ وَ تَخَاذَلْتُمْ حَتَّى شُنَّتْ عَلَيْكُمُ الْغَارَاتُ وَ مُلِكَتْ عَلَيْكُمُ الْأَوْطَانُ؛ آگاه باشيد من شب و روز، پنهان و آشكار، شما را به مبارزه با این قوم دعوت كردم و گفتم پيش از آن كه آنها با شما بجنگند با آنان نبرد كنيد، به خدا سوگند، هر ملّتى كه درون خانه خود مورد هجوم قرار گيرد، ذليل خواهد شد. امّا شما سستى به خرج داديد، و خوارى و ذلّت پذيرفتيد، تا آنجا كه دشمن پى در پى به شما حمله كرد و سرزمين هاى شما را تصرّف نمود."(نهج البلاغه؛ خطبه ۲۷)
این اطلاعات غلط را چه کسی به رئیس جمهور می‌دهد؟ هم مبنای استدلال غلط است هم نتیجه آن. اولا از کجا می‌گوید که آمریکا همه چیزدان است؟ اگر این بود که ما سال‌ها میلیون بشکه‌ای نفت نمی‌فروختیم! ثانیا ما نه، بچه‌های یمن هم می‌دانند در کدام کشتی بار چه کسی جابجا می‌شود. از رئیس جمهور انتظار بیشتری می‌رود.
❌‏عملیات تیره کردن روابط ایران و چین توسط تیم اسرائیل‌-ظریف شروع شده است. مسئله جدی است و هیچ مسئله‌ای جدی‌تر از این نیست. شکستن خط ارتباطی با کشورهای مختلف و محدود کردن ارتباط با آمریکا و اروپا برنامه اصلی دشمنان برای تسلیم کردن کشورمان مقابل غرب است. مجری این سیاست تیم غربگرای درون ساختار نظام است. با دشمن باید همین حالا و در ساختار نظام جنگید قبل از آنکه ما را بسمت تسلیم شدن پیش ببرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنایه دکتر جلیلی به پزشکیان: نمی‌شود بدون برنامه فقط حرف بزنیم 🔹به نظر من مهمترین ناترازی، ناترازی عمل و برنامه است و تا وقتی این‌مورد نباشد مسائل حل نمی‌شود.
♻️ بشار اسد هم می‌خواست به غربی‌ها ثابت کند دنبال جنگ نیست...
💠 از "وعده های فریبنده" تا "حمله غافلگیرانه" چگونه نفوذ دشمن در "دستگاه محاسباتی" بشار به "سقوط" او انجامید؟ آیا مسئولان ما عبرت می گیرند؟ ⚠️ یادتان هست رهبرانقلاب بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، دائماً مسئله را برجسته می کردند، بیش از همه نسبت به "نفوذ دشمن در دستگاه محاسباتی مسئولان" هشدار می دادند و آن را خطرناک تر از بقیه اقسام‌ نفوذ می دانستند. ⚠️ اگر می خواهید میزان اهمیت این نوع از نفوذ را درک کنید، به حوادث این روزهای سوریه خوب نگاه کنید. غربی ها ابتدا بوسیله مشاوران و تصمیم سازان نفوذی و دادن وعده های فریبنده، "دستگاه محاسباتی" بشار اسد را دچار اختلال کردند تا بتوانند "اراده" اش را سست کنند؛ و کشوری که اراده مسئولانش سست شده باشد، دیگر در برابر هجوم دشمن هیچ مقاومتی نمی کند. به همین دلیل بود که رهبر انقلاب با فهم دقیق این مسئله که غربی ها در حال ایجاد اختلال در دستگاه محاسباتی بشار هستند، در دیدار خرداد ۱۴۰۳ با بشار، به او نسبت به اعتماد به غربی ها و عقب نشینی در برابر خواسته های آنان هشدار داده بودند و آن را فریب دانسته بودند. ⚠️ کار برخی "تصمیم سازان نفوذی" و "مشاوران غیرقانونی" که در دولت چهاردهم هستند نیز همین است؛ می خواهند در مسئولان ما هم "اختلال محاسباتی" ایجاد و درنتیجه "اراده"هایشان را سست کنند. مسئولانی که با "وعده های فریبنده دشمن"، اراده هایشان سست شده باشد و سرگرم پیشنهاد فریبنده دشمن برای "مذاکره" شوند، ناگهان با "حمله غافلگیرانه" دشمن مواجه می شوند و می گویند: "فکرش را نمی کردیم". چه حق گفت امام امیرالمومنین(ع) که: 🔸«فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِيَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِی ذَلِكَ حُسْنَ الظَّنِّ؛ چه بسا دشمن نزديك مى‏ شود، تا غافلگير كند؛ پس دور انديش و محتاط باش و خوشبينى خود را (به دشمن) متّهم كن.» (نهج البلاغه؛ نامه53) ⚠️ گاه فاصله میان "قارَبَ"(که موجب خوش بینی و اختلال در دستگاه محاسباتی فرد می شود) تا "لِیَتَغَفَّلَ"(غافلگیری) فاصله زیادی نیست. این فرآیند اختلال در "دستگاه محاسباتی" و "خوش بینی به دشمن"، هم می تواند تا مرحله "امضای برجام" و "عقبگرد در صنعت هسته ای" ادامه یابد و هم می تواند تا مرحله "برجام موشکی" پیش برود و هم می تواند تا جایی ادامه یابد که زمامداران، کشورشان را دودستی تقدیم دشمن کنند. ⚠️ آقای پزشکیان! مراقب باشید و اشتباه بشار را در اعتماد به غرب تکرار نکنید. "پیشنهاد مذاکره با غربی ها" فریب است، "مصلحت سنجی های بظاهر عاقلانه" که موجب تعلّل در اجرای وعده صادق ۳ شده است، فریب است. اگر می خواهید این فرآیند برای شما اتفاق نیفتد و با "حمله غافلگیرانه" دشمن مواجه نشوید، بجای عمل به توصیه "مشاوران غیرقانونی" و برخی "تصمیم‌سازان نفوذی"، به سخنان و توصیه های رهبرانقلاب گوش دهید که پس از تعلل در اجرای "وعده صادق ۲" فرمودند: "عقب نشینی غیرتاکتیکی، غضب الهی را به دنبال دارد" و پس از حمله بی سابقه اسرائیل به خاک ایران، فرمودند:"باید دستگاه محاسباتی اسرائیل نسبت به توان ایران اسلامی تغییر یابد" و فرمودند ... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دندان‌تیز کردن وطن‌فروشان برای ایران عزیز؛ سربازان فارسی‌زبان تکفیری‌های تحریرالشام را بیشتر بشناسید! 🔺از مهدی نصیری تا تروریست‌های تجزیه‌طلب در آرزوی سوریه شدن ایران و ایجاد آشوب، جنگ داخلی و در نهایت تجزیه خاک وطن!
♻️ آیا می‌دانستید که یکی از مهمترین دلایل سقوط بشار اسد در سوریه، دقیقا فضاسازی‌ها و جنگ روانی سربازان جنگ نرم گروه‌های تروریستی در مثل اینستاگرام و تلگرام بود!
🔻سفیر معزول و سخنگوی ظریف، در ریاست جمهوری پست گرفت 🔹️سید عباس موسوی سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان که چندی قبل بدلیل رفتار خارج از شئون و "عدم رعایت تشریفات و پروتکلهای وزارت خارجه"، از سمت خود عزل شده بود، بعنوان "معاون مراسم و تشریفات" دفتر رئیس جمهور منصوب شد! 🔹️وی سخنگوی وزارت خارجه در دوران وزارت محمد جواد ظریف بود! 🔹️گفتنی است پیشتر کانالی که به خانواده پزشکیان نزدیک است از این انتصاب انتقاد کرده و موسوی را کارنابلد و فاقد تجربه در زمینه تشریفات دانسته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️ هاشم الحیدری: از حوادث سوریه ناراحتیم ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با دیگر حکومت‌ها مشخص می‌شود، در ایران ایمان و ولایت است نه فقط یک حکومت و سلاح و ارتش دبیرکل جنبش عهدالله عراق در دانشگاه امام حسین علیه‌السلام: 🔹انسان از حوادث سوریه ناراحت می‌شود ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با حکومت‌های دیگر مشخص می‌شود، اینجا (ایران) ایمان هست ولایت است نایب امام زمان هست نه فقط یک حکومت و چند تا سلاح و ارتش و اطلاعات. 🔹حکومت اسلامی فقط با مقاومت و سپاه و سلاح و چند تا موشک حل نمی‌شود؛ حکومت یعنی امام و امت.
صحبت‌های منافق اعظم، عبدالحمید رو در مورد نظام سابق سوریه و بشار اسد گوش کنید! عبدالحمید پاسخ بدهد رویکرد تکفیری‌های تحریرالشام در این یکسال نسبت به فلسطین و اسرائیل چه بوده؟ بسم‌الله فلسطین را با این‌ها آزاد کنید. دولت محترم هم ببینید به چه کسی امتیاز داد و وفاق را با چه منافقانی تخیل می‌کردند! آقای عبدالحمید پاسخ دهد سابقه تحریرالشام و جولانی ( جبهه النصره) را چگونه تحلیل می‌کند؟ اگر جریان مومن اسلامی بودند، چرا فجیع‌ترین جنایات را کردند؟ اگر النصره شاخه داعش بوده، چرا امروز از آن حمایت می‌کند؟ و جنایات و جنگ داخلی و... سوریه هم ضامنش باشد! فتنه شام در روایات فتنه بزرگی بیان شده! اما قطعاً برکات هم دارد؛ برکات شناخت منافقان! مقتدی صدر هم ضامن سرریز فتنه سوریه به عراق باشد. پ.ن: جناب منافق مآب بزرگ مسجد مکی بفرمایند اگر بشار دیکتاتور بود، چرا اسرائیل اقدام به ترورش کرده و فعلا خبر موفقیت آمیز بودن ترور او مخابره می‌شود؟ اسرائیل با دیکتاتورهای ضد اسرائیلی کاری دارد؟ علت همسویی عبدالحمید با سایر تکفیری‌ها و سلفی-جهادی‌های دنیا چیست؟ از کنایه‌های پیام عبدالنفاق بگذریم. صحبت‌هایی که امروز عبدالحمید علیه بشار و نظام سوریه کرد، از تمام مواضعی که در حمایت از فلسطین کرده بود بیشتر است! عیار خودمون رو با منافق‌ها و تروریست‌ها بسنجیم! انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم...! تولی و تبری....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری صفحه اینستاگرام آستان مقدس حضرت زینب از وضعیت حرم؛ ساعتی پیش 😭آجرک‌الله یا صاحب‌الزمان😭
چرا سقوط کرد؟ "بشار" تا هنگامی که "اسد" بود و به ايران ولایی و حزب‌الله تکیه داشت، پایدار بود. اما از وقتی "ظریف" شد و در برابر ارتجاع عربی زانو زد و به فریب عبری و غربی خشنود شد، و به حزب‌الله و ایران پشت کرد دیگر سقوط کرد. به همین سادگی. او بدون اتکا به جبهه مقاومت ۶ روزه رفت. اما حزب‌الله حتی بدون نصرالله، یک روستا را پس از ۶۶ روز جنگ به صهیونیست‌ها نداد. ✍ باغ اندیشه
چرا حزب الله سقوط نکرد و سوریه سقوط کرد؟ 🔰هفته قبل یک آتش بس شصت روزه میان اسراییل و لبنان منعقد شد که برخی از آن تعبیر به شکست حزب الله لبنان کردند، اما بلافاصله طی کمتر از یک هفته بخش مهم و بزرگی از سوریه به دست نیروهای مسلح مخالف اسد افتاد و بی آنکه ارتش این کشور مقاومت خاصی کرده باشد، دولت بشار سقوط کرد. برای ادراک پیروزی و شکست باید این دو رخداد را مقایسه کنیم. در جنگ اسرائیل با حزب الله طی بیش از دو ماه، ارتش اسرائیل با انواع سلاح‌های مدرن کوشید تا چند کیلومتر پیشروی کند و به رود لیتانی برسد. اما جز در یک منطقه غیرشیعه، موفق نشد و تلفات و خسارات سنگینی هم برجا نهاد. این در حالی بود که طی این جنگ اسرائیل رهبران و فرماندهان ارشد حزب الله را با بمب و موشک‌های بسیار دقیق و قوی به شهادت رسانده بود اما باز هم این نیرو دست از مقاومت برنداشت و تا روز آخر همچنان موشک‌هایش شلیک می شد. در آن سو، مخالفان مسلح اسد که فاقد ارتش مکانیزه و نیروی هوایی پشتیبان بودند به سهولت بر حلب چیره شدند. نه ارتش سوریه با آنها جنگ شدیدی کرد و نه مردم مقاومت کردند. سپس عازم حماه و حمص شدند و بعد از چند روز درگیری بر آن نیز چیره گشتند و دمشق را هدف گرفتند. این پیشروی چنان آسان و سریع رخ داد که گویی دولت اسد فقط روی کاغذ قدرت داشت. موجودیت‌هایی که ریشه در باورهای شدید اعتقادی و پشتیبانی قوی اجتماعی دارند، با زور شکست نمی‌خورند، هر چقدر هم که این زور قوی باشد. در مقابل قدرت های وابسته به پشتیبانی خارجی و فاقد عزم اعتقادی و حمایت اجتماعی داخلی، به سهولت سقوط می کنند. اسد نه اولین مورد از آن بوده و نه آخرینش خواهد بود. از انقلاب کاسترو در کوبا تا خیزش طالبان در افغانستان، موارد متعدد از چنین دولت‌هایی را می‌توان دید. جمهوری اسلامی ایران گرچه طی چند سال جنگ داخلی سوریه توانست با همکاری روسیه حکومت اسد را حفظ کند، اما این دولت اصلاح نشد و روابط آن با جامعه ترمیم نگشت، بلکه بشار اسد کوشید با ارتباط بهتر با امارات و برخی دیگر از دول عرب، پشتیبانی خارجی قویتری برای خود ایجاد کند. ضعف حکومت اسد و حملات هدفمند اسراییل به فرماندهان ایرانی، تدریجا نیروی ایران را مستهلک کرد. ضمن آنکه ناکامی در انتفاع اقتصادی از شرایط پس از جنگ در سوریه نیز بر افت انگیزه برای حفظ آن اثر گذاشت. اتکای زیاد اسد به روسیه، گرایش تدریجی به امارات، محدودسازی حضور نیروهای نزدیک به ایران و عدم مشارکت سوریه در مقابله با اسراییل، حتی در حد دفاع از خود، حکایت از تغییر ذائقه اسد می‌کرد. بشار اسد از ندتی پیش به دنبال آن بود که به غربی‌ها ثابت کند دنبال جنگ نیست. از طرفی بی‌انگیزگی ارتش و مردم سوریه برای دفاع در برابر تروریست‌ها و گروه‌های مسلح، عرصه را طوری تغییر داد که ایران هم احساس کند هزینه بیشتر برای سوریه با اسد برایش مثل گذشته اهمیت ندارد و باید با تغییر شرایط آرایش جدیدی پیدا کند. ✍️ ارسالی کاربران با تغییر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ مقام معظم رهبری: اگر جمهوری اسلامی، دچار مسئولانی بشود که جرأت ندارند، جسارت ندارند، در خود احساس قدرت نمی‌کنند، در مردم خودشان احساس قدرت نمی‌کنند؛ کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد.