بنا بر نظر تاریخ نگاران، فلسطین از عصر حَجَر محل سکونت بشریت بوده است. قدیمیترین نام شناختهشده فلسطین «سرزمین کنعان» است که از عربهای کنعانی نخستین گروه مهاجر به فلسطین، گرفته شده است. این گروه در سال ۳۵۰۰ قبل از میلاد، فلسطین را برای مهاجرت برگزیدند. اسم فلسطین برگرفته از اقوام مهاجری است که در حدود ۱۲۰۰ قبل از میلاد، از غرب آسیا به این سرزمین مهاجرت کردند.
اعتقاد به توحید و یگانگی خدا در فلسطین، از زمان ورود ابراهیم نبی بوده است. حضرت ابراهیم فلسطین را برای سکونت برگزید و توحید را در این سرمین گسترش داد. بعد از ابراهیم، فرزندش اسحاق، سپس نوهاش یعقوب در فلسطین ماندند؛ امّا فرزندان یعقوب به مصر مهاجرت کردند. نوادگان و فرزندان یعقوب که به بنیاسرائیل معروف بودند، پس از وفات حضرت موسی به رهبری حضرت یوشع به فلسطین بازگشتند. پس از آن هرجومرج فلسطین را دربرگرفت و این وضع تا زمان طالوت ادامه یافت. حضرت داوود حدود سال ۱۰۰۰ قبل از میلاد، بیتالمقدس را پایتخت حکومت خود قرار داد. پس از داوود، فرزندش سلیمان حکومت را به دست گرفت و از این زمان فلسطین شاهد عمران و آبادنی وسیعی بود.
در طی قرنهای طولانی بیشتر ساکنان فلسطین، عرب کنعانی بودند و به مرور با دیگر اقوام عرب در هم آمیختند. همچنین در دورههایی، یهود در برخی مناطق فلسطین به حکومت رسیدند؛[] امّا در سال ۶۳ قبل از میلاد، رومیان بر فلسطین مسلط شدند و یهودیان را تحت سیطره خود قرار دادند. سال ۳۰ میلادی آغاز نبوت حضرت عیسی(ع) بود. او تعالیم خود در شهر اورشلیم آغاز کرد و به هدایت مردم مشغول بود.
قتلعام فلسطینیها توسط اسرائیل
با اشغال فلسطین توسط اسرائیل در سال ۱۹۴۸م، همواره نزاع و درگیری بین فلسطین و اسرائیل وجود داشته است. از جمله اسرائیل چندین مرتبه مرتکب قتلعام فلسطینیها شده است. در سال ۱۹۴۸م، ۳۴ قتلعام توسط اسرائیل اتفاق افتاد که معروفترین آنها، قتلعام «دیر یاسین» است. در این قتلعام ، ۲۵۴ نفر به شکل فجیعی کشته شدند. از دیگر جنایات اسرائیل، قتلعام «خان یونس» در سال ۱۹۵۶م است. در این جنایت، ۲۵۰ فلسطینی کشته شدند. یکی از بزرگترین جنایات تاریخ، کشتار صبرا و شتیلا است. این حادثه در سال ۱۹۸۲م اتفاق افتاد که در آن ۳۲۹۷ زن و کودک فلسطینی کشته شدند.
انتفاضههای فلسطینیها علیه اسرائیل
طی سالهای اشغال فلسطین، این سرزمین شاهد قیامهای متعدد مردم فلسطین بوده است. اولین قیام مردم فلسطین، در سال ۱۹۷۶م با نام انتفاضه روز زمین اتفاق افتاد. انتفاضه دیگر در سال ۱۹۸۷م اتفاق افتاد که به انتفاضه اول یا انتفاضه شعب فلسطینی معروف است. این انتفاضه در کرانه باختری و غزه رخ داد. در سال ۲۰۰۰م به خاطر ورود آریل شارون نخستوزیر وقت اسرائیل به مسجد الاقصی انتفاضه دیگری آغاز شد که به انتفاضه الاقصی مشهور است. از مهمترین شعارهای انتفاضه الاقصی، ایجاد دولت فلسطینی و خروج اشغالگران از کرانه باختری بود. در انتفاضه ۱۹۸۷م که شش سال به طول انجامید، ۱۵۴۰ نفر کشته و ۱۳۰ هزار نفر زخمی شدند. در انتفاضه سال ۲۰۰۰م نیز، ۲۸۰۰ نفر کشته شدند.
در سالهای مختلف درگیری گروهای مقاومت مانند حماس و جنبش جهاد اسلامی با اسرائیل، چندین جنگ بزرگ رخ داد که دو مورد از این درگیریها پُر رنگتر است.
نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه 15 مهر (7 اکتبر 2023) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان "طوفان الاقصی" علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس برق آسا بر دشمن تاختند به طوری که در دقایق ابتدایی این عملیات با 5 هزار راکت مواضع و پایگاه های صهیونیست ها را هدف قرار دادند.
در جریان این عملیات، بنابر اعلام رژیم صهیونیستی 1400 اسراییلی کشته و بیش از 3000 نفر زخمی شدند. رسانه های اسراییلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح رابه خود ندیده بود.
تخریب 135 هزار خانه و واحد مسکونی در غزه
طبق برآوردهای نهادهای بینالمللی، از آغاز حملات جنگنده های رژیم صهیونیستی به غزه در شنبه گذشته تا این لحظه بیش از 135 هزار خانه و واحد مسکونی در این باریکه تخریب و با خاک یکسان شده است.
شمار شهدای غزه به 2808 نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین آخرین آمار شهدای غزه را 2808 نفر و شمار زخمی ها را تا این لحظه 10 هزار و 950 نفر اعلام کرد.
این وزارتخانه خاطرنشان کرد که 52 درصد از شهدای غزه زنان و کودکان هستند.
رژیم صهیونیستی به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی تا کنون به حملات مداوم و جنایتکارانه اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان، اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان ها و آمبولانس ها و استفاده از سلاح های ممنوعه از جمله بمب های حاوی فسفر سفید مشغول است.
وَلا تَقُف ما لَیسَ لَکَ بِهِ عِلمُ إنَ السَمعَ وَ البَصَرَ وَ الفؤاد کُلُّ اُولئِکَ کانَ عَنهُ مَسؤُولا (اسراء:36)
وقتی که به تاریکی میرسی، میایستی و قدم از قدم بر نمی داری. نکند در چاه و چالهای بیقتی. وقتی هم که نمی دانی چیزی درست اشت یا نه، هیچ قضاوتی نکن و اجازۀ حرکت و گفتن به زبانت نده. این سفارش حق است:
لاَ تَقفُ ما لَیسَ لَکَ بِهِ عِلمُ؛ «چیزی را که بدان آگاهی نداری و برایت روشن نیست دنبال نکن.»
عارف دلسوخته آیت الله انصاری همدانی (ره) :
فلان شخص با اینکه عامی است ، یک شب که برای نماز شب بلند شده بود ، می بیند که از چندین خانه نوری به آسمان بلند شده . به الهام در می یابد که در آن خانه ها (در شهر همدان) نماز شب خوانده می شود .
همچنین شخص می بیند از نقطه ای نور عظیمی به آسمان اوج گرفته و در می یابد که امام زمان (عج) در آنجا به نماز شب ایستاده است.
آری چنین است که اگر انسانی هر چند عامی در طاعت حق استوار باشد به مقاماتی از معنویت می رسد که چشمه هایی از حکمت و دانایی در قلبش جوشان می شود و فرد نسبت به برخی از امور بینا و شنوا می شود.
📗 مردان علم در میدان عمل ، ج۲ ، ص ۳۰۲
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکار مگسهای اسقاطیل 😎✌
📡✅فیلم زدن هلی کوپترها و جت های جنگی اسرائیل...
فقط ببینید و لذت ببرید
غروب پنجشنبه ،
حزب الله توی شمال اسرائیل ،
هرچی اومدن فرستاده شد رو هوا👏👏👏
هدایت شده از محمدصادقحاجیزاده
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
آثار مثبت و منفی خواب و بیداری بینالطلوعین
آموزههای اسلامی دو دسته آثار مثبت و منفی برای خواب و بیداری در زمان بین الطلوعین بیان کرده است. در این ساعت همان طوری که لشکر فرشتگان در آمد و شد هستند، لشکر شیطان و ابلیس نیز بسیج میشوند؛ زیرا آنان نیز میخواهند بندگان را از فرصت استثنایی در شبانه روز دور نگه دارند. در بعضى از روایات از آن به یکى از دو زمان غفلت تعبیر شده، چنانکه امام باقر(ع) مىفرماید: «ابلیس ملعون لشکریان خویش را در دو وقت: هنگام طلوع خورشید و غروب آن، پراکنده مى سازد، چراکه این دو زمان، دو زمان غفلت است».
( کافى، ج 2، ص 522، حدیث 2)
امیرالمؤمنین #علی علیهالسلام:
إذَا أَمْلَقْتُمْ فَتَاجِرُوا اللّهَ بِالصَّدَقَةِ.
هر زمان فقیر شدید، با خداوند از طریق صدقه دادن (در راه او) تجارت (پرسود) کنید.
نهجالبلاغه، حکمت۲۵۸
#هوالباقی
◾️مراسم تشییع جنازه مادر شهید #حسین_میرزاآقایی در روستای #سرحمام
✅ سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲
#شادی_روحش_صلوات
👇👇
http://eitaa.com/hajizadeh1
🔰 میگویند چرا فلسطینیها، غیرنظامیها را کشتند! اولاً شهرکها غیرنظامی نیستند، ثانیاً رژیم غاصب الان صدبرابر دارد غیرنظامی در غزه میکشد/رژیم صهیونیستی امروز قطعاً باید محاکمه بشود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی:
🔸 در قضیه فلسطین آنچه که جلوی چشم همه دنیاست جنایت نسلکشی رژیم غاصب است. این را همه دنیا دارند مشاهده میکنند.
🔹 مسئولین بعضی از کشورها که با مسئولین کشور ما صحبت کردند در دفاع از رژیم غاصب صهیونیستی، اعتراضشان این بوده که چرا فلسطینیها غیرنظامیها را کشتند؟ اولاً این حرف خلاف واقع است یعنی اصلاً اینهایی که در شهرکها و اینها هستند غیرنظامی نیستند همهشان مسلحاند. حالا گیرم غیرنظامی، چه تعداد غیرنظامی کشته شده؟ صدبرابر الان دارد رژیم غاصب از زن و بچه و پیر و جوان غیرنظامی میکشد که در این ساختمانهای غزه نظامیها که ساکن نیستند. نظامیها جاهای خودشان هستند، میدانند هم آنها. اینها همین مردمند، مراکز پرجمعیت را انتخاب میکنند و میزنند.
🔸 چند هزار تا الان کشته دادند فلسطینیها در غزه، در همین چند روز. این جنایت جلوی چشم همه مردم دنیاست. اینها باید محاکمه بشوند. دولت غاصب رژیم صهیونیستی امروز قطعاً باید محاکمه بشود.
۱۴۰۲/۷/۲۵