این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
👈🏻 نزله و زکام چیه ⁉️
💢به فضولات مغزی که از طریق
بینی خارج میشود #زکام میگوییم
💢به فضولات مغزی که به حلق
و گلو میریزد #نزله میگوییم
نزله یا همان ترشحات پشت حلق باید
درمان شود
💢مصرف آنتی بیوتیک باعث خشک
شدن نزله ها شده و در آینده باعث
سکته ،صرع ، فلج مغزی و..میشود
⭕️اگر ترشحات پشت حلق رفع نشود
عوارضی مانند 👇🏻
🌀آب مروارید ، عفونت و تنبلی چشم
🌀عفونت و ضعف گوش
🔶بسیاری از مشکلات معده مث
دل درد ، زخم معده ، کولیت
🔶برخی دندان دردها و کیست لثه
🔶آسم و سرفه ، سینوزیت
♨️خشک کردن نزله و عفونتها با مصرف
#آنتی_هیستامین و #آنتی_بیوتیک
یعنی باقی ماندن بدترین زباله در
مهمترین عضو یعنی مغز
که این کار باعث افزایش ام اس .
پارکینسون . آلزایمر و دیگر بیماریهای
مغز و اعصاب میشود.
🔹درمان
✍داروی امام کاظم
✍شربت عسل
✍بخور آویشن ، پونه ، نعنا
✍دم نوش اویشن وعسل
✍ووو
محمدصادقحاجیزاده🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://eitaa.com/hajizadeh1
🌴کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹حکمت_شماره_424
[[و قال علي عليهالسلام ]]
إِنَّ لِلّهِ عِبَاداً يَخْتَصُّهُمُ اللّهُ بِالنِّعَمِ لِمَنَافِعِ الْعِبَادِ، فَيُقِرُّهَا فِي أَيْدِيهِمْ مَا بَذَلُوهَا؛ فَإِذَا مَنَعُوهَا نَزَعَهَا مِنْهُمْ، ثُمَّ حَوَّلَها إِلَى غَيْرِهِمْ.
✍امام عليه السلام فرمود:
خداوند بندگانى دارد كه نعمتهاى خاصى را به آنان بخشيده تا بندگان ديگر از آن بهره گيرند، به همين دليل مادامى كه از اين نعمتها به ديگران مىبخشند خدا آن را در دستشان نگه مىدارد اما هنگامى كه آن نعمتها را از ديگران دريغ داشتند از آنها مىگيرد و آن را به گروهى ديگر مىدهد (كه اين شكرانه را انجام مىدهند).
👎
http://eitaa.com/hajizadeh1
نامِ کریم اهل بیت که میآید، غمی در دلم تازه میشود، نمیدانم از کدام درد باید نالید؟! از داغِ کوچههای بنی هاشم؟ از نامردانِ منفعت طلب؟ از یارانِ بیاخلاصِ خیانتکار و حق ناشناس؟ از بیعتهای سُست؟ از طعنهها و زخمِ زبانها؟ از جگرِ سوختهاش؟
از تشییعِ غریبانهی پیکرش که آماج تیرهای کینه شد؟ از غربتی که در خاندان پیامبر موروثی است و تا همین امروز هم ادامه دارد؟ از مردمانی که امام زمانشان را تنها میگذارند؟
ای کاش تمام شود این همه غربت. کاش درس بگیریم از این همه مصیبت و با زهرِ دنیادوستی، ریا، تفرقه، جهل و ناآگاهی، جگرِ مجتبای زمانمان را نسوزانیم.
کاش برای آمدنش کاری کنیم. تا هرچه زودتر بیاید و تمام شود این همه مظلومیت.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 مداحی رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)🔻
🔘 یه مدینه، یه بقیعِ، یه امامی که حرم نداره...
🎥 حاج محمود کریمی
http://eitaa.com/hajizadeh1
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
دختر بدرالدجی اینک سه جا دارد عزا
گاه میگوید #پدر ، گاهی #پسر ، گاهی #رضا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
ایام رحلت جانسوز حضرت رحمة للعالمین، سبب خلقت عالم امکان، #حضرت_محمدمصطفی و شهادت کریم اهل بیت، #امام_حسن_مجتبی و حضرت انیس النفوس، #علی_بن_موسی_الرضا_المرتضی علیهم السلام را به محضر امام زمان(عج) و همه دوستداران اهل بیت تسلیت عرض می نماییم.
http://eitaa.com/hajizadeh1
🔻
پنج ویژگی برجسته پیامبر (ص) در قرآن عبارتند از:
۱- اسوه حسنه بودن: پیامبر اکرم (ص) برای همه انسانها، در همه زمانها و در همه زمینهها الگو و سرمشق است
و همه باید در رفتار و گفتار از آن حضرت پیروی کنند تا به سعادت و خوشبختی نائل آیند.
قرآن میفرماید: "لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ" برای شما در زندگی رسول خدا الگو و اسوه نیکویی است. (احزاب آیه ۲۱)
۲- داشتن اخلاق عظیم: اخلاق مهمترین عامل جذب افراد و تقویت پیوند اجتماعی است، با اخلاق میتوان در قلب افراد نفوذ کرد و بر دلها حکومت کرد و در پیشبرد اهداف، همه را همراه خود نمود.
تعبیر قرآن راجع به اخلاق پیامبر اکرم (ص) " خلق عظیم" است میفرماید: وَإِنَّکَ لَعَلیٰ خُلُقٍ عَظیمٍ (قلم /۴)
با همین اخلاق عظیم توانست افراد سخت دل و خشن را به سوی خود جذب نماید و همه را مطیع خدا قرار بدهد
۳- پیامبر رحمت: کسی که رسول خدا است و برای جهانیان فرستاده شده، قطعاً باید شخصیت وجودی اش بر اساس فطرت انسانها و رسالتش خواسته تمام بشریت باشد.
به همین جهت قرآن از میان همه خصوصیات پیامبر اکرم (ص)، او را به عنوان "پیامبر رحمت" معرفی میکند تا همه جهانیان بر محور وجودی آن حضرت گرد هم آیند و خدا را بندگی نمایند.
وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِینَ، ما تو را نفرستادیم مگر اینکه رحمت برای جهانیان باشید ۰ (انبیا /۱۰۷)
۴- عطوفت و قاطعیت: اداره سیاست و اجتماع ایجاب میکند قاطعیت در کنار عطوفت و مهربانی باشد تا هم مؤمنان امیدوار و دلگرم گردند و هم دشمنان و مخالفان بترسند و دست از توطئه و کارشکنی بردارند به همین جهت قرآن در معرفی پیامبر (ص) میفرماید:
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ، محمد رسول خدا و کسانی با او هستند بر کفار سخت گیر و در میان خودشان دلسوز و مهربان هستند
پیامبر اکرم (ص) کانون عطوفت و مهربانی برای مؤمنان و مظهر صلابت و قاطعیت در برابر دشمنان بود.
۵- مردمی بودن و مردم داری : رهبران الهی همواره در میان مردم بودند و در همه حال با آنان زندگی میکردند و برای خودشان هیچ امتیازی قائل نبودند و درغه وشادی مردم شریک بودند، همین خصلت سبب شد تا بتوانند مردم را در مسیر هدایت، رشد و کمال قرار بدهند.
قرآن به این ویژگی پیامبر (ص) با تعبیر بسیار دقیق و عمیق اشاره میکند و میفرماید:
" لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ" قطعاً برای شما پیامبری از جنس خودتان آمد که درد و رنج شما بر او دشوار است و به هدایت شما حریص و علاقمند و نسبت به مؤمنان دلسوز و مهربان است.
امروز جای بسی تأسف است که افراد مغرض و مستکبر به نام آزادی بیان از روی استیصال، عجز و ترس به این پیامبر رحمت اهانت میکنند
قطعاً این گونه اقدامات سبب آشنایی مردم دنیا با این پیامبر جهانی خواهد شد.
http://eitaa.com/hajizadeh1
محمدصادقحاجیزاده ایتا
امام حسن علیه السلام:
عَلَیکم بِالفِکرِ، فَإنَّهُ حَیاةُ قَلبِ البَصیرِ و مَفاتیحُ أبوابِ الحِکمَة.
بر شما باد به تفکّر، که تفکّر مایه حیات قلب شخص بصیر و کلید درِ حکمت است.
قال"الصّادق (علیه السلام)- إِنَّ اللَّهَ أَدَّبَ نَبِیَّهُ (صلی الله علیه و آله) فَأَحْسَنَ تَأْدِیبَهُ فَقَالَ خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجاهِلِینَ فَلَمَّا کَانَ ذَلِکَ أَنْزَلَ اللهَُ إِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظِیمٍ.
امام صادق ( خداوند پیامبرش را تربیت کرد تا اینکه وقتی ایشان را آنچنان که میخواست به پا داشت، به ایشان فرمود: خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجاهِلِینَ. وقتی رسول خدا (چنین کرد، [خداوند ایشان را پاک گرداند] و فرمود: و تو اخلاق عظیم و برجستهای داری!. (قلم/۴).
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۵، ص۴۴۸ بحار الأنوار، ج۱۷