جنبش مردمی حلالزادهها
🔻در روزهای اخیر خانم #گلاره_ناظمی داور بینالمللی فوتسال در رقابتهای دانشجویان جهان حاضر نشد با بازیکنان مرد دست بدهد و داوری بازی رژیم صهیونیستی و کانادا را هم قبول نکرد.
🔺#مائده_برهانی لژیونر ایرانی والیبال در لیگ ترکیه با وجود اصرار ناظر مسابقه و مدیرعامل باشگاه حاضر به بازی بدون حجاب نشد.
و
🔺لژیونر هندبال کشورمان #محسن_باباصفری، در بازی رفت و برگشت لیگ باشگاههای اروپا با وجود احتمال حذف و جریمه حاضر نشد در برابر نماینده رژیم اشغالگر قدس بازی کند.
✅ از این نمونهها بسیار هستند؛ کسانی که رسانهها و مسؤولین دشمنشناس و دوست فراموش کمترین حمایتی از آنها نمیکنند. انگار حتماً کسی باید کشف حجاب کند یا با نماینده رژیم صهیونیستی مسابقه دهد تا مورد توجه قرار گیرد و سهیل بیرقیها بر روی موج آنها سوار شود و #عرق_سرد بسازد و سیاه نمایی مطلق بکند.
🔰سینما انقلاب
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
💢 در پی افزایش خشونت در مدارس #فرانسه، وزیر کشور دولت امانوئل ماکرون از احتمال استقرار پلیس در مؤسسات آموزشی خبر داد.
🔸در هفتههای گذشته، تعدادی از دبیرستانهای فرانسه صحنه تهدیدهای خشن معلمان از سوی دانشآموزان بود.
🔰یورونیوز
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از تاریخ پهلوی
روز کوروش یا روز ماهیگیری اسرائیلیها!؟
روز دروغین کوروش چیزی جز بهانهای برای عوامل رژیم صهیونیستی در فضای مجازی در جهت لاپوشانی جنایتهای این رژیم به اسم «صلح» و «دوستی» نیست!
@pahlaviiran
🔴 رجوع عروس و داماد یا خانوادههایشان به مشاورههای روانشناسیِ پیش از ازدواج، و جلسات توجیه مسائل جنسی، توسط سکسولوژیستها که در مراحل آزمایشاتِ پیش از ازدواج انجام میگیرد، دو پدیدهی منحط است که باید حذف شود.
پیشتر استادان اخلاق و نهاد دین متکفّل این مسائل بودند که امروزه شاهدیم مشاورههای روانشناسی، روانپزشکی، سکسولوژی و برخی مشاورههای مشابه، در حال جایگزین شدن هستند، حال آنکه تمدن غرب از همین طریق به #زنازادگی و گناه شنیع #همجنس_بازی مبتلا شد!
#روان_شناسی_مقوم_حرام_زادگی
#روان_پزشکی_مقوم_حرام_زادگی
#سکسولوژی_علم_حرام_زادگی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
🔴 رجوع عروس و داماد یا خانوادههایشان به مشاورههای روانشناسیِ پیش از ازدواج، و جلسات توجیه مسائل
علم روانشناسی بشر را انسانتر نمیکند، بلکه فساد تمدن را برای بشر قابل تحمل میکند.
#روان_شناسی_مقوم_حرام_زادگی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
علم روانشناسی بشر را انسانتر نمیکند، بلکه فساد تمدن را برای بشر قابل تحمل میکند. #روان_شناسی_مق
#نگاه_شما
سلام
هشتک مطلب آخرتون خیلی کلی و متعصبانه است
لطفا به روانشناسی غربی قید بزنید که روان شناسی اسلامی زیر سوال نره
#پاسخ_جنبش:
سلام
ضمن تشکر
هشتگ مدنظر شما، کاملاً منصفانه، صحیح و حق است.
مطلق کسانی که روانشناسی خوندن یا درس میدن، مسیرشون اشتباه بوده و هست و باید توبه کنند!!
ما در اسلام، چیزی به اسم "روانشناسی اسلامی" نداریم، و اساساً واژهی روانشناسی مبتنی بر ترمینولوژی و ترجمهی سایکولوژی به روانشناسی از اساس غلطه!!
موفق باشید
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
علم روانشناسی بشر را انسانتر نمیکند، بلکه فساد تمدن را برای بشر قابل تحمل میکند. #روان_شناسی_مق
🎓 پاسخ روانشناسان به این ۱۳ پرسش چیست؟❗️
♨️ روانشناسی و گرایشهای آن، امروزه یکی از پُر طرفدارترین رشتههای علوم انسانی در کشور هستند. گرایشهای متعدد این علم در مراکز علمی و آموزشی، از دانشگاهها و مراکز حوزوی بنیاد تا رسانههای جمعی، مجلات، شبکههای اجتماعی و غیره در گسترهی پژوهشی و ترویجی انتشار مییابند. عموم خانوادههای چه متدیّن و چه غیر متدین در غالب مسائل مهم زندگی از ازدواج تا طلاق، تربیت فرزند تا شیوه تعامل با کهنسالان، از وسواس و استرس تا بیخوابی و افسردگی برای مشاوره به روانشناسان فراخوانده میشوند، پس از همه روانشناسان سختکوش سؤال میکنم:
🔻۱- دین اسلام به همراه توصیههای اخلاقی، فقهی و عرفانی به معرفی الگوهای عملی و کامل خود میپردازد. به صورت واضح میخواهیم بدانیم که انسان تراز یا اسوهی روانشناسان چه کسانی هستند. به عبارت سادهتر روانشناسان عزیزمان میخواهند شخصیت ما را شبیه به چه کسی بسازند؟ واتسون، فروید، اسکینر، ژان پیاژه یا ...؟
🔻۲- مکاتب روانشناسی، دین را یک پدیدهی اجتماعی ساخته دست بشر میدانند یا برای آن جایگاه آسمانی قائلاند؟
🔻۳- با توجه به این که علوم رفتاری، ظنّی هستند و قرآن مجید در آیه «إِنَّ الظَّنَّ لاَ یغْنِی مِنَ الْحَقِّ شَیئاً» مسلمانان را از تبعیت ظنون نهی میکند، التزام به این آموزههای کاربردی چه حجّتی برای یک فرد مذهبی خواهند داشت؟
🔻۴- اگر واقعیت را آنچه که هست و حقیقت را آنچه که باید باشد بدانیم، آنگاه سؤالی که مطرح میشود این است که در نسبت حق و باطل که مهمترین دغدغه دینی را تشکیل میدهد، نسبت روانشناسی و گرایشهای آن با حق و حقیقت چیست؟ و اساساً روانشناسی که در غالب موارد، به دنبال کشف رابطه بین متغیرها است، توانایی اظهار نظر درباره حق و حقیقت را دارد؟
🔻۵- مبنای انسان شناسی مکاتب مطرح روانشناسی، همچون شناخت گرایی، رفتار گرایی و انسان گرایی که در دانشکدههای روانشناسی کشورمان تدریس میشود، بر بنیان داروینیسم بنا شده است یا کریشینیسم؟
🔻۶- در روش تحقیق علمی، گزارههایی علمی خوانده میشوند که تکرار پذیر، مشاهده پذیر و آزمون پذیر باشند. سؤالی که مطرح میشود این است که آیا همه یا حتی بخشی از گزارههای روانشناسی که در کتابهای درسی دانشگاه تدریس میشود، توسط دانشجو یا حتی اساتید ایشان مشاهده، تکرار یا آزموده شده است؟ و یا ایشان این گزارهها را به عنوان نقل قول تاریخی آموخته و به آنها اعتقاد خدشه ناپذیر پیدا کردهاند؟
🔻۷- آیا مراد از "روان" همان "روح" است؟ اگر پاسخ منفی است که باید پرسید اساساً روانشناسان مطرح همچون فروید، ژان پیاژه و دیگران اعتقادی به حقیقت روح به عنوان اشرف مخلوقات دارند؟
🔻۸- آیا اصطلاح "ذهن" که به کرّات در روانشناسی مورد استفاده قرار میگیرد، وجود عینی دارد یا خیالی؟ به عبارت دقیقتر بخشی از جسم است یا کارکردی از کارکردهای روح؟ در صورت جسمانی بودن، دقیقاً محدوده فیزیکی آن کجاست؟ و اگر کارکردی از کارکرد روح است، چه معانی مترادفی در لغتنامه فارسی برای آن میتوان یافت؟
🔻۹- با توجه به تناقضات فراوان در بین مکاتب روانشناسی و اذعان به این نکته که روانشناسی همچون سایر علوم انسانی، علمی فرهنگی محسوب میشود و به کار بستن آن در جوامع مختلف، نتایج متنوع در پی خواهد داشت، چگونه یک دانشجوی کارشناسی میتواند از تلفیق این تناقضات و تفاوتها به راهکار واحد رسیده و درمانگر موفقی برای یک مُراجع ایرانی باشد.
🔻۱۰- آیا روانشناسان عزیز کشورمان به عنوان یک درمانگر، در مشکلات روزافزون دنیای معاصر، مشکلات شخصی، خانوادگی و اجتماعی کمتری دارند؟ و به عبارت صریحتر، طلاق، افسردگی، اعتماد به نفس و کج رویهای اجتماعی به صورت معناداری در بین آنها در مقایسه با توده مردم متفاوت است. به عبارت دیگر معلومات ایشان شمشیر بذم است یا رزم؟
🔻۱۱- موضعگیری علم روانشناسی در برابر رذائل اخلاقی مانند حرامخواری، رباخواری، اشتغال به لغو، لهو و غفلت که مورد نهی شدید دین مبین اسلام واقع شدهاند تا چه میزان دغدغهمند است؟
🔻۱۲- روانشناسان برای درمان بسیاری از مشکلات روانی، مراجعه کننده را وادار به اعتراف به اسرار و مشکلات و گناهان خود میکنند. با توجه به این که اعتراف به گناه از دیدگاه مسیحیت تحریف شده امری مقدس، اما از دیدگاه اسلام گناه مضاعفی محسوب میشود، مراجعه کننده متدیّن چه حجّت شرعی برای اعتراف دارد؟
🔻۱۳- آیا تبدیل متغیرهای کیفی همچون هوش بهر، میزان استرس، هوش اجتماعی و ... به متغیرهای کمّی که به دلیل سادهسازی آنها در تفاهمات علمی صورت میگیرد، به تحریف واقعیتها و یا فروکاست نمیانجامد؟
✍حجتالاسلام علی ارجمند عینالدّین
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha