🔹دولت ادعا کرده ۲۰ میلیارد تومان برای اربعین هزینه کرده و تعداد زائران اربعین هم ۲ میلیون نفر بوده پس؛
۲۰میلیارد÷۲میلیون=۱۰هزار تومان
🔸در کل دولت محترم نفری ۱۰ هزارتومان برای زوار حسین(ع) هزینه کرده است
حالا این رقم رو مقایسه کنید با کمکهای دولت به مسافران آنتالیا و پاتایا!
"علی قلهکی"
هدایت شده از دیدهبان دولت
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️مسئولی که یک جو غیرت و شرف داشته باشه با دیدن این فیلم باید به خودش بیاد...
وگرنه "بر او نمرده به فتوای من نماز کنید"
✅ eitaa.com/efshagari_ir
📛 بچّههای عصر الکترونیک با پدر اومدن خرید، دست هر کدوم یه تبلت داده که ساکت باشن!
#کیوان_ابراهیمی
♨️ مارين لورفولن، دختر برگزيده ٢٠١٣ #فرانسه از تعرض جنسی شماری از شهرداران اين كشور به خود خبر داده است. احتمال دارد اين افشاگری باعث افشاگریهای دختران برگزيده در فرانسه و ساير كشورها در خصوص تعرضات جنسی شود.
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📷 bit.do/larde
📝 شکست ارتش #انگلیس از ۱۰ زن کوهی دشتستانی
🔴 به مناسبت ۹ آبان، سال#روز حماسه لَرده
✅ آیا نام «لَرده» را شنیدهاید و چیزی از حماسه زنان لرده میدانید؟ لرده روستایی کوهستانی در قلب کوههای گیسکان در شمال شرقی برازجان است که مردانی شجاع و جنگجو دارد. امّا آنچه نام لرده را در تاریخ ایران جاودان کرده نه مردانش، بلکه قهرمانی زنانش بوده است.
🔸پس از عقب نشینی غضنفرالسلطنه از برازجان به کوههای گیسکان و روستای لرده، نظامیان انگلیسی برای دستگیری او به آنجا حمله میکنند. اما غضنفر برای کاری به «دادین» کازرون رفته بود و در لرده نبود. لاجرم پس از ناکامی در یافتن غضنفر، با گرفتن چند اسیر از نیروهای محلی به اردوگاه خود در برازجان بر میگشتند. آنها باید از شیار کوههای گیسکان عبور میکردند.
🔸 وقتی به تنگه «بَراَفتُو» (برد آفتاب) رسیدند ناگهان صدای مهیبی آنان را زمینگیر کرد. ۱۰ شیر زن لردهای دست به کار شده بودند. آنها در چند جای کوه پشت صخرهها موضع گرفته و از موضعی بالاتر، به روی انگلیسیان آتش گشوده بودند. انگلیسیها در کمین افتاده و از هر سو به آنها تیراندازی میشد طوری که نمیدانستند چه کسانی و چند نفر و از کجا به آنان شلیک میکنند.
🔻آن ده زن لردهای با تغییر موضع تیراندازی در پشت صخرهها و با کِل زدن و شیون و سر و صدا، دشمن را به هراس انداخته به طوری که انگلیسیها گمان آن بردند که با یک سپاه موضع گرفته در کوهها طرفند. اسرای دشتستانی در این موقعیت از دستپاچگی و هراس انگلیسیها استفاده کرده و توانستند فرار کنند و خود اسلحه دست گرفته کار را بر سپاه انگلیس سختتر کنند.
🔸 نیروهای انگلیسی آن روز شکستی مفتضحانه خورده، با جا گذاشتن تلفاتی که تا ۳۰۰ کشته و مجروح نقل شده پا به فرار گذاشتند. ستون امدادی روز بعد آمده و جنازه کشتههایشان را جمع کرد. فرمانده انگلیسی بعدها در گزارش عملیات خود بنا به عادت تکبر انگلیسی، برای توجیه این شکست خفتبار از تنها ۱۰ زن محلی، گم کردن راه را دلیل هزیمت سپاه خود عنوان کرد.
💢 این اتفاق که به حماسه زنان لرده معروف شد، درست ۱۰۰ سال پیش رخ داد. ۳۱ اکتبر ۱۹۱۸؛ ۹ آبان ۱۲۹۷.
✍️منابع:
۱. زن بوشهری در جنگ و فرهنگ، سیّد قاسم یاحسینی، نشر شیرازه.
۲. گوشهای از تاریخ انقلاب مسلحانه مردم تنگستان، دشتی و دشتستان علیه استعمار، علیمراد فراشبندی، نشر شرکت سهامی انتشار.
۳. عملیات در ایران، جیمز مابرلی، ترجمه کاوه بیات، انتشارات رسا.
۴. جایگاه دشتستان در سرزمین ایران، سروش اتابکزاده، نشر نوید شیراز.
✅ کانال تاریخ استان بوشهر
📷 bit.ly/2OhpVR3
💢بحران جمعیت در کشورهای اروپایی؛ ایتالیا: فرزند سوم بیاورید، زمین بگیرید
برخی دولتهای اروپایی به دلیل مواجهه با بحران پیری و رشد منفی جمعیت، سیاستها و اقدامات خاصی را از تبلیغات تلویزیونی تا در نظر گرفتن مزایای تشویقی برای بالا بردن نرخ باروری در میان شهروندان خود در پیش گرفتهاند.
🔸یورونیوز
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha