هدایت شده از گالری تصاویر رهبری
🚫 تصورات غلط را کنار بگذاریم
رهبرانقلاب:
بلاشک یکی از چیزهایی که
باروری را محدود میکند، بالا رفتن سن ازدواج است؛ چرا سن ازدواج
در کشور ما بالا رفته؟
مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
از آنطرف میگویند که اینها خانه و شغل و درآمد ندارند؛ ما نباید تصور بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانهی مِلکی و شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه
اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه. این قرآن است که با ما دارد اینجور حرف میزند. ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
📗 ترجمه آیه ۳۲ سوره نور: «و زنان و مردان مجرد خود را همسر دهيد. اگر تنگدست باشند، خداوند آنها را به فضل خويش بىنياز خواهد كرد، و خدا گشايشگر داناست.»
☑️ @khameneipicture
🌹 نظر رهبر انقلاب درباره سن مناسب ازدواج
📌 رهبر انقلاب: پیامبر اکرم اصرار داشتند دخترها و پسرها زود ازدواج کنند البته با میل و اختیار خودشان.
🔹 ما هم باید در جامعهای خودمان این را رواج دهیم.
🔹 جوانها وقتی از دوران جوانی خارج نشدهاند در همان حال گرمی و شور و شوق، باید ازدواج کنند.
🔹 این برخلاف تلقی خیلی از افراد است که خیال میکنند ازدواجهای دوران جوانی، ازدواجهای ماندگار نیست! اگر درست صورت بگیرد ازدواجهای بسیار ماندگار و خوبی هم خواهد بود. ۷۹/۱۲/۲۳
instagram.com/p/BtF07boBgar/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=spiuhivrcmnl
#ازدواج_در_وقت_نیاز
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
💢 وقتی لکلکها به کمک خانواده میآیند / شبه روشنفکران ایرانی بخوانند / کوبیدن بر طبل سیاست کنترل نسل را تمام کنید!
🔹متأسفانه غرب مدرن، بهویژه پس از پیادهسازی تئوریهای اشخاصی همچون "زیگموند فروید" و "آلفرد کینزی"، به طور مشخص مفهوم خانواده را از هر دو جنبه مورد حمله قرار داد بهگونهای که امروز در بیشتر جوامع اروپایی و به ویژه آمریکایی نه تنها اثر چندانی از ازدواج و تعهد بلند مدت زوجین به یکدیگر باقی نمانده بلکه در معدود ازدواجهایی هم که صورت میگیرد، زوجین حداکثر به داشتن یک فرزند بسنده کرده و در بهترین حالت، خانواده هستهای را ایجاد میکنند.
🔹 انیمیشن لکلکها یکی از آثار جدید و پرفروش حوزه انیمیشن به نحوی بسیار زیبا و البته غیرمنتظره، درجهت القای اهمیت مفهوم خانواده و ضرورت فرزندآوری تلاش میکند. شگفتآورتر اینکه این اثر سینمایی پا را فراتر گذاشته و با مدلی بسیار جذاب، به ترویج تشکیل "خانوادههای قبیلهای" میپردازد که در فضای امروز جهان و حاکمیت گسترده "سبک زندگی آمریکایی" بر جوامع، اقدام عجیب و متفاوتی به نظر میرسد.
🔷 این انیمیشن با بهرهگیری از دیرینگونهی "لکلکهای بچهآور"، داستان مجموعهای از لکلک ها را بیان میکند که به دلیل سیاستهای اقتصادی و سودگرایانهی رییس گروه، ۱۸ سال است مسؤولیت تولید و تحویل "بچه" به خانوادهها را رها کرده و به فعالیتهای تجاری و خرید و فروش لوازم خانگی میپردازند؛ اما در اتفاقی غیر منتظره، پس از سالها، بچهای در این کارخانه ساخته میشود و حالا معاون شرکت یعنی "جونیور" مجبور است قبل از اطلاع سایر لکلکها و رییس کارخانه از این اتفاق، بچه را تحویل خانوادهاش بدهد و در این مسیر انتقال، با وقایعی روبرو میشود که در نهایت باعث تغییر مسیر زندگی او میگردد.
🔹 همچنین دو کاراکتر محوری دیگر داستان، یعنی "سارا و هنری گاردنر" زوج جوان کارمندی که با داشتن یک فرزند به نام "نیت"، به شدت درگیر کار اقتصادی بوده و از آوردن فرزند دوم اجتناب میکنند، به خوبی نمایانگر گروه عمدهای از خانوادهها میباشد که به دلیل درگیر شدن به مسائل روزمرهی کاری، بدون دلیل منطقی از بسط خانواده دوری کرده و این عمل آنها آسیبهای روانشناختی فراوانی به تنها فرزندشان وارد میکند. از قضا شاید "خانواده گاردنر"، بیشترین مطابقت را با اکثریت جامعه امروز ایران داشته باشند؛ یعنی نسلی از زوجهای جوان و میانسال دههی پنجاه که امروز بهطور میانگین دارای یک یا دو فرزند بوده و درحال تربیت و تحویل نسلی از کودکان دهه هفتادی و هشتادی به آینده هستند که مجموعهای از اختلالات سایکوسوشال در آنها به وضوح دیده میشود. نسلی که نه مهارت گرفتن حق خود از برادر بزرگتر را کسب کرده و نه مسؤولیتپذیری درقبال خواهر کوچکتر را آموخته است. نسلی که در آیندهی نه چندان دور، تجربهی درک محبت و عاطفهی خاله، عمو، دایی و عمه را از فرزند خود محروم خواهد کرد.
🔹 اما شگفت انگیزترین هدف سازندگان این اثر در بخش پایانی فیلم خود را نشان میدهد و آن هم نمایش یک خانواده پر جمعیت و به اصطلاح "خانوادهی قبیلهای" به عنوان بهترین الگوی زندگی و توصیه به تشکیل آن است که این پیشنهاد، نه تنها در جامعهی غرب مدرن، بلکه حتی در ایران نیز که هنوز در بسیاری از استانها و شهرها خانوادههای قبیلهای به وفور دیده میشوند، کاری به شدت متفاوت و شاذّ به نظر میرسد.
🔹امید است امروز که شاهد شکلگیری نسل جدیدی از نیروهای جوان انقلاب اسلامی که به خوبی از اهمیت و ضرورت بهرهگیری از ابزار هنر، به ویژه هنر سینما و بالاخصّ سینمای انیمیشن آگاهی دارند، هستیم در آیندهی نزدیک بتوانیم راه برونرفت از این بحران اجتماعی، اخلاقی، روانشناختی و عاطفی جهان یعنی تضعیف "خانواده" و "کاهش نسل" را به جامعهی تشنهی جهانی، ارائه دهیم
elpress.ir/news/52926
🔰 پایگاه خبری تحلیلی ائل خبر
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
📌 ظریف در کتاب خاطراتش مینویسد: خانم بنده ۱۷ سال داشتند و بنده ۱۹ ساله بودم که ازدواج کردیم جالب اینکه پسرم نیز در سن ۱۹ سالگی و دخترم نیز در سن ۱۷ سالگی ازدواج کردند.
📛 هوشیار باشید برچسب #کودک_همسری یک فریب عمومی با اهداف خاص جریان سیاسیه. چرا در رسانه از ازدواج دختر ۹ ساله با پیرمرد ۷۰ ساله حرف میزنن اما طرح برای محدود و ممنوع کردن ازدواج نوجوان ۱۴ ساله و جوان ۱۸ ساله به مجلس میبرن؟
❓چرا و به چه دلیل و به چه هدفی به نوجوان با جوان کودک میگن!؟
instagram.com/p/BtEZ5DhB39-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dfk1xuat97e
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🌹 انسانهای حلالزاده، ساختار تمدن حلالزاده را شکل میدهند...
#حلال_زادگی_سنجه_تمدنی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
💢 سؤال خبرنگار زن قبل انقلاب از امام خمینی در پاریس و جواب جالب ایشان
🔻 خانم نوشابه امیری خبرنگار کیهان که برای گفتوگو با امام خمینی به پاریس رفته بود، سؤال کرد: چون مرا به عنوان یک زن پذیرفتهاید این نشان دهنده این است که نهضت ما یک نهضت مترقی است، اگر چه دیگران سعی کردند نشان دهند که عقب مانده است. فکر میکنید به نظر شما آیا زنان ما باید حتما حجاب داشته باشند مثلاً چیزی روی سر داشته باشند یا نه؟
🔵 امام خمینی پاسخ فرمودند. « اینکه من شما را پذیرفتهام، من شما را نپذیرفتهام. شما آمدهاید اینجا و من نمیدانستم که شما میخواهید بیایید اینجا و این هم دلیل بر این نیست که اسلام مترقی است و مترقی هم به این معنی نیست که زنها یا مردهای ما خیال کردهاند، مترقی به کمالات انسانی و نفسانی است و با اثر بودن افراد در ملت و مملکت است نه اینکه سینما بروند و اینها ترقیاتی است که برای شما درست کردهاند و شما را به عقب رانده و باید بعدا جبران کنیم.
🔹 شماها آزادید در کارهای صحیح؛ دانشگاه بروید و هر کاری را که صحیح است بکنید و همه ملت در این زمینهها آزادند، اما اگر بخواهند کاری خلاف عفت بکنند و یا مضر به حال ملت و خلاف ملیت بکنند جلوگیری میشود و این دلیل بر مترقی بودن است.»
پ.ن:
📌 ای کاش همه بزرگان، بزرگترها، صاحب منصبان، فعالان فرهنگی و سیاسی و حتی عموم مردم جامعه خود باخته نباشند و هویت اصیل خود را حفظ کنند. صریح و قوی باشند خجالت نکشند!
💢 نه اینکه تا یک خبرنگار، یک فرنگی یا یک فرد لا اُبالی را ببینند، دست و پایشان را گم کنند، از مواضع خود کوتاه بیایند، تا مبادا به او انگ متحجر و عقب افتاده بزنند.
📌 این مسأله نشأت گرفته از یک نگاه و منظومه فکری است که خود را در مواضع مختلف، از یک برخورد ساده تا تفسیر دین! نشان میدهد.
instagram.com/p/Bs96jwbF6rR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1359w8ec7fw6h
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha