836K
🚨 #بشنوید | دختر خانمها در استفاده از تصاویر شهدا، مراقب #طهارت_خیال باشند!
⭕️ مراقب فریبهای پیچیده هوای نفسمون باشیم و #حق_تقوا رو رعایت کنیم...
#زنای_ذهنی
#غض_بصر
#عفت_چشم
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸علامه حسنزاده آملی:
حلال خدا را حرام نکنید...
✅ ...نیات شما در شما اثر میذاره، حواستون جمع باشه
#زنای_ذهنی
#ببینید
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
✅ از ذهن انسان آلوده، قطعاً جامعه و تمدنی آلوده شکل میگيرد!!
ذهنهای خود را پاک و تمیز نگه داریم!
#تمدن_زنا_زاده
#زنای_ذهنی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
باز آمد بوی ماه مدرسه! 😂
کانال طنز «دکترسلام»:
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد پناهیان:
😭 ریشهی گناه همین آموزش و پرورش مسخره است!
😳 نابود میکنی ذهن بچه را وقتی این همه مطلب به دانشآموز انتقال میدهی!
👇به کانال مدرسه در خانه بپیوندید
@AntiSchool124
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🔻این قسمت: چرا خوندیم؟!
🔸آقای آموزش و پرورش! از ما که گذشت، اما به نسلهای بعدی مهارت یاد بدین و خلاقیتشون رو شکوفا کنید. باشه؟ 🙏
🔗 instagram.com/dirindirincartoon
💫 به مناسبت اول مهر، بازگشایی مدارس!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
💢 ماجرای مساجدی که جایگزین مدارس شدند
✳️ بسیاری از والدین همیشه دغدغه آموزش و تربیت بچّهها را دارند و احساس میکنند در مدارس عادی شرایط برای پرورش کودکان فراهم نیست. حالا گروهی برای آموزش نسل آینده تحت عنوان«مدارس مسجدمحور» راه جدیدی را شروع کرده و میخواهند با همکاری نظام آموزش و پرورش کشور، تحولی را در این مسیر ایجاد کنند.
✳️ بچّههای زیر ۷سال باید با بازی آموزش دریافت کنند. به مقطع کلاس اولیها هم نباید خیلی فشار وارد شود و همه آموزشها باید به همراه بازی باشد.
✳️ درسهای متداول فعلی که در آموزش و پرورش تدریس میشود، خوب و لازم است اما این مقدار زمان برای گذراندن آنها نیاز نیست. یک دانشآموز میتواند در حدود ۳سال، کل ۶سال ابتدایی را بخواند و فرصتهای باقی مانده را در رشتههای دیگر متخصص شود. چیزی که در آموزش و پرورش به آن توجه نمیشود.
✳️ ما بچّهها را خیلی محدود کردهایم بچّهها در طول ۱۲سالی که درس میخوانند در سن ۱۸سالگی دیپلم میگیرند. بخواهد لیسانس بگیرد ۲۴ساله میشود و اگر پسر باشد دو سال سربازی است. بعد هم بیاید و بخواهد کاری پیدا کند و پول در بیاورد، تازه در ۳۰سالگی ازدواج میکنند. این بچّه در کل زندگی خود عقب میافتد. این در حالی است که دین میگوید از ۱۴سال به بالا باید به بچّهها مسؤولیت بدهید.
✳️ ما در این جا با بچّهها کار میکنیم، به آنها مسؤولیت میدهیم. بچّههای ما از ۱۴سال به بالا این قابلیت را پیدا میکنند که خودشان معلمهای مدرسه در مسجد بشوند یا در رشتهای که علاقه دارند به شکل تخصصی کار کنند که اگر خواستند ۱۸_۲۰سالگی ازدواج کنند شرایطش را داشته باشند.
✳️ بچّهای که ۱۲سال درس آموزش و پرورش را میخواند و بعد این مسیر را طی کند وقتی برای ازدواج پیدا نمیکند. باید به بچّهها اعتماد کرد و کار را به دست آنها سپرد.
✳️ کلاسها در دو قالب ارائه میشود. کلاسهای درسی در قالب کلاس خصوصیتر که با تفکیک سن و شرایط است و کلاسهای غیردرسی همانند قرآن و داستان که به صورت عمومی برگزار میشود و بچّه با رِنجهای سنی مختلف سر یک کلاس مینشینند.
✳️ این شیوه عمومی بودن کلاسها خوبیها و بدیهایی دارد که خوبیهایش غالب است. در این شرایط که بچّهها در تعامل اجتماعی قرار میگیرند، اتفاق مثبتی که اتفاق میافتد این است که تعامل اجتماعی آنها شکل میگیرد. این در حالی است که آنها در حالت عادی فقط بلد هستند با بچّههای هم سن و سال خود تعامل داشته و با غیر آنها تعامل خیلی صحیح ندارند
✳️ در این سیستم چون نظام مرتب و منظم نیست و همه پشت میز نشین در یک فضای بسته نیستند، برون ریزی اتفاق میافتد. به این معنا که در این آزادی، بچّه خودی را که اگر در مدرسه در قالب آموزش و پرورش و یا در خانه و محیط آپارتمانی بود، نشان نمیداد، در این فضا شرایط طوری است که خوبیها و بدیهای خود را انعکاس میدهد. البته این خیلی اتفاق خوبی است که ضعفهای اخلاقی و رفتاری بچّهها زودتر مشخص شود که اگر لازم باشد تحت درمانهای خاص قرار گرفته و از آفات بزرگسالی جلوگیری شود.
✳️ این هنر ما است که باید بتوانیم دوشادوش خانوادهها این عیبها را اندکاندک و با صبوری و مدیریت صحیح رفع کنیم.
✳️ الگوی آموزشی در کشور باید درست شود. باید مساجد را به عنوان پایگاههای اصلی در زندگی مردم وارد کنیم. مساجد بهترین مکان برای بحث آموزش و رشد و شکوفایی بچّهها هستند.
🔰 گزارش کامل را ببینید 👇
🔗 https://article.tebyan.net/462891/
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
👤 پرویز پرستویی، بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش نوشت:
🔺«این روزها، مد شده خیلی از هنرپیشهها، تو جشنوارهها و محافل هنری با لباسهای مد روز و لباس مزونهای مختلف، شرکت میکنند و مدام با پزهای مختلف عکس میگیرند که کاملاً لباس موردنظر از تمام زوایا دیده بشه و جالبتر از همه اینها اکثراً، روسری پشت یک گوش و دست به گوشواره . بعضی وقتها آدم فراموش میکنه که این عزیزان هنرپیشهاند و...
🔺خب هر کسی اختیار خودش داره و هر جوری که دلش بخواد میتونه زندگی کنه. بنده هم نه مامورم ونه میخوام عمل امر به معروف و نهی از منکر انجام بدم، ولی پیشنهاد میکنم از تکرار بعضی از پزها پرهیز کنیم. چون مردم هنرپیشهها رو دوست دارند.
🔺 میدونم الان کلی تو دنیای مجازی به بنده فحش خواهید داد. از ما گفتن و خروار خروار فحش شنیدن. که تو مگه کی هستی، تو دولتی هستی، بابا مردم نون شب ندارن بخورن دست برداریم از اینکارها، پس چی شد رسالت هنر و هنرمندی، چی شد الگو بودن و... اقلاً از مریل استریپ یاد بگیرید که تا بحال دهها بار کاندیدای اسکار و چندین بارهم اسکار و جوایز معتبر دیگه گرفته»
@MovieReviewMag
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 سعید راد: از من که ۲۰ سال آن سوی مرزها زندگی کردهام بپرسید؛ هیچخبری نیست؛ به خاطر یک شماره، همه غیرت و ارقشان را میگیرند.
🔹 اندیشکده یاسین
🆔 @Swo313 / 🌐swo313.com
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔹بوی ماه مهر!!
💫 با آغاز مهر ماه، همه خانوادهها در تکاپوی فرستادن فرزندانشان به مدرسه برای تحصیل علم و ادب! هستند.
🔻 بیچاره پدران و مادرانی که چه روزهایی از خواب و پول و استراحت و آرامش خود کاستند تا بچههای خود را توسط مدرسه تعلیم و تربیت کنند. غافل از این که اینجا نه بویی از علم هست و نه بویی از ادب و تربیت.
🔻نقدهای زیادی بر نظام آموزشی ما وارد شده است، اما از یک زاویه دیگر، از بزرگترین ضعف های سیستم آموزشی ما، سلب مسؤولیت از خانوادهها برای تعلیم و تربیت فرزندان است.
🔻با وجود مدارس و دانشگاهها، پدران و مادران با طیب خاطر، بچههای خود را میفرستند و هیچ وقت فکر نمیکنند که به تربیت توسط خودشان هم نیاز باشد
.
🤔 یک لحظه فکر کنیم، اگر قرار بود خانوادهها تربیت فرزندان خود را کامل بر عهده بگیرند، چه مطالبی به آنان میآموختند؟
🔻چگونه غذا بخوریم، غذا بپزیم، احترام به بزرگترها، چگونگی کسب درآمد، نحوه برخورد و تعامل با دیگران، چگونگی حل اختلافات و ...، اموری که که هیچ وقت مدرسهها به ما نیاموختند.
👈 مادرها!
👈 پدرها!
برای تربیت بچههایتان، از خودتان سلب مسوولیت نکنید، این قدر به مدارس اعتماد نکنید، خودتان متکفل تربیت گلهای زندگیتان باشید.
✍ م. بصیری
@kamalteb
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha