🌼 خداوند به کدام نوجوانان می بالد؟
🍀 پیامبر اکرم حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند: محبوبترین خلایق نزد خدا نوجوان خوش سیمایى است که جوانى و زیبایى خود را براى خدا و در راه طاعت او بگذارد. خداوند رحمان به وجود چنین نوجوانى بر فرشتگان مىبالد و مىفرماید: «این است بنده راستین من!».
🌸 متن #حدیث 🌸
🍀 رسول الله صلی الله علیه و آله : إنَّ اَحَبَّ الخَلائِقِ إلَى اللّه ِ شابٌّ حَدَثُ السِّنِّ فی صُورَةٍ حَسَنَةٍ جَعَلَ شَبابَهُ و جَمالَهُ لِلّهِ و فِی طاعَتِهِ ذلِکَ الَّذی یُباهِی بهِ الرَّحمنُ مَلائکتَهَ یَقولُ : هذا عَبدِی حَقّا.
«میزان الحکمه، ح۹۰۹۶ »
🌷 تصویر متعلق است به #شهید «بابک نوری هریس» مدافع حرم گیلانی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از صحیفه نور امام خمینی (ره)
💠از جوانی به اندازه که باقی است استفاده کن در پیری همه چیز از دست می رود
عزیزم! از جوانی به اندازه که باقی است استفاده کن که در پیری همه چیز از دست می رود حتی توجه به آخرت و خدای تعالی. از مکاید بزرگ شیطان و نفس اماره آن است که جوانان را وعده صلاح و اصلاح در زمان پیری می دهد تا جوانی با غفلت از دست برود و به پیران وعده طول عمر می دهد و تا لحظه آخر با وعده های پوچ انسان را از ذکر خدا و اخلاص برای او باز می دارد تا مرگ رسد و در آن حال ایمان را اگر تا آن وقت نگرفته باشد می گیرد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۲۲ ، صفحه ۳۷۲
👈بیانات و وصیت به حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی
🗓مورخ: ۱۳۶۵/۰۸/۲۷
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
✅ @Sahifeh_noor
شوهر من حراج! یه خانومی تو آلمان شوهرشو زده تو سایت برای فروش😐
این خانوم در حراج اینترنتی eBay، آگهیای با عنوان "شوهر دست دوم" منتشر کرده و شوهر خودشو به قیمت ۱۶ پوند به حراج گذاشته و گفته علاقمندان میتوانند شوهرش رو برای جشن سال نو کرایه کنند و ببینند میتوانند با او سر کنند یا نه!
#حق_همسر
امام صادق -علیهالسلام- :
🌹برای شوهر سه کار در رابطه با همسرش لازم است:
اوّل همراهی وسازگاری با او که باعث همراهی و میل و محبّت اوست؛
دوم خوش اخلاقی با او
و سوم اینکه با ظاهرِ مورد پسند او و فراهم کردن امکانات زندگی برایش، دل او را به دست آورد.
📚 «تحف العقول»، ص323
#هنر_حب_ورزی
🌸 محبّت به همسر و خوشاخلاقی، زندگی را شیرینتر و مقوّم #حلال_زادگی نسل است.
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📸 yon.ir/sLC65
🎤 گفتوگو با سید کمیل حسینی پژوهشگر حوزه جنسیت و جامعه
📌 تبعات محدود کردن سن ازدواج بر گردن چه کسی خواهد بود؟ / نیاز جنسی با بیتوجهی ما به انحراف کشیده میشود
🔻 تربیت جنسی کودکان باید مبتنی بر فرهنگ بومی باشد: نیاز جنسی فرزندان ما با بیتوجهی ما متوقف نمیشود بلکه راه انحراف را در پیش میگیرد.
🔻ریشه برخی از مشکلات جنسی، شکل نگرفتن هویت جنسی صحیح در کودکی است
📌محتوایی کارگاههای تربیت جنسی که برگزار میکنید بر چه محورهایی استوار است؟
🔸استراتژی هویتدهی سالم جنسی است. این مورد یکی از تفاوتها و چالشهای ما با غرب است.
🔸 مثلا در هویتدهی اسلامی، زن یا مرد بودن مهم است چرا که وقتی خدا ما را زن یا مرد آفریده تکالیف مخصوص به جنسیت را نیز بر گردن ما نهاده است و از ما به اندازه تکلیفی که بر گردن ما گذاشته، طلب وظیفه کرده است.
🔸مثلا اینکه یک دختربچه آموزش ببیند که در آینده یک خانم بالغ، یک مادر و یک همسر خواهد بود و خلقت او براساس این هویت زنانهاش شکل گرفته، در تربیت او موثر است.
🔻کاری کنیم که فرزندانمان از ازدواج در سن نیاز خجالت نکشند
🔸از چه زمانی استراتژی تامین نیاز شامل حال کودکان هم میشود؟
🔸بعد دیگری که در استراتژی تامین نیاز به آن میپردازیم این است که تفاوت بلوغ و کودکی را برای والدین و مربیان تبیین کنیم. اینکه طبیعتا انسان از دورهای نیاز جنسی و عاطفی در او با بروز علائم اولیه و ثانویه بلوغ شروع میشود و وقتی وارد این مرحله میشود دیگر کودک نیست بلکه به بلوغ رسیده است.
🔻زنای ذهنی، بیماریهای روانتنی، استرس و افسردگی نتیجه...
🔸مشکلات ذهنی و روانی خودارضایی کدام هستند؟
🔸نکته بعدی در حوزه ساحتی ذهنی و روانی است، کسی که خودارضایی میکند یا با تخیلش این کار را انجام میدهد و یا اینکه فیلم نامناسب نگاه میکند در اینجا مشکل بعدی ایجاد میشود و دچار سکس فانتزی میشود عبارتی که دکتر حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین، نسبت زنای ذهنی را به آن اختصاص میدهند.
📛 کسی که با فیلم و یا تخیل خودارضایی میکند از نظر جسمی تخلیه میشود ولی ذهنش تخلیه نمیشود. به خاطر همین دوباره این عمل را تکرار میکند تا ذهن خود را نهایتا تخلیه کند.
اما با اینکار تنها دچار اعتیاد میشود و در کنار آن به بیماریهای روانتنی مبتلا میگردد و چنین بیماریهایی طبیعی است چرا که فرد با خودارضایی آرامش جنسی پیدا نمیکند.
snn.ir/0033Vt
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#ازدواج_زیر_هجده_سال
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
♦️وازکتومی در کشور ممنوع است
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت:
🔹بر اساس سیاستهای جمعیتی، انجام وازکتومی (بستن لوله باروری مردان) در کشور ممنوع است و در صورت گزارش چنین موردی حتما با متخلفان برخورد میشود. / ایرنا
👌چه کسی با شما متخلفانی که میلیونها مرد را در گذشته وازکتومی(عقیم دائمی) کردهاید، برخورد میکند؟!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔻آیفونی که به قیمت دو کلیه تمام شد!
🔹این نوجوان ۱۷ ساله یکی از کلیههاش را به خاطر آیفون ۴ به قیمت ۳۲۰۰ دلار آمریکا فروخت.
🔹عمل جراحی در یک بیمارستان زیرزمینی انجام شد و بعد از عمل به خاطر عفونت، اون یکی کلیهاش هم از کار افتاد!
🔸او حالا ۲۴ ساله است و به خاطر مشکلات کلیوی برای همیشه ناتوان شده!!!
#جاهلیت_مدرن
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از تا انتهای افق
هزینه های زندگی یک زوج دانشجو در شهر رن فرانسه
نویسنده مهمان: جواد امیریان
دانشجوی دکترای کامپیوتر - موسسه اینریای رن فرانسه
من و همسرم برای تحصیلات دکترا ژانویه 2018 به شهر رن در غرب فرانسه مهاجرت کردهایم. ما تمامی هزینههای ریز و درشتمان را در این 12 ماه لیست کردیم و اکنون یک مجموعه داده بسیار با ارزش در اختیار داریم که برای افرادی که میخواهند به این کشور مهاجرت کنند، میتواند جالب توجه باشد.
من ماهیانه 1592 یورو بعنوان بورس تحصیلی بطور خالص دریافت میکنم که جمعا نزدیک 19 هزار یورو در سال میشود. ما همچین هنگام مهاجرت، 5 هزار یورو باخود همراه آوردیم.
ما هزینههای خود را در دسته های مختلف طبقه بندی کردیم. همانطور که میشود حدس زد، بزرگترین هزینه ما، مربوط به مسکن بوده: ما ماهی 620 یورو برای آپارتمان 30 متری خود پرداخت می کنیم: میشود جمعا نزدیک 7500 یورو در سال. همچنین نزدیک 900 یورو مالیات مسکن و بیمه باید بصورت سالیانه پرداخت کنیم. خلاصه ماهیانه 44% از درآمد ما بابت مسکن هزینه میشود. 1300 یورو هم برای رهن و هزینه بنگاه دادیم که بخشی از آن بعدا برخواهد گشت. با این که منزل ما مبله است ما 800 یورو هم برای خرید ماشین لباسشویی و جاروبرقی و اتو و... و یک فرش کوچک کنار گذاشتیم.
هزینه دوم ما، خواروبار است. ما امسال جمعا 3100 یورو (میانگین ماهی 260 یورو) و اکثرا از فروشگاههای LiDL و Carrefour یا U Express خرید کردهایم و یا از سلف دانشگاه ناهار گرفتهایم. این بخش فقط 16% درآمد ما را تشکیل داده است. البته مدل زندگی ما یک مدل دانشجویی بوده و معتقدم برای خانوادههای دیگر این عدد ممکن است بین 300-400 یورو در ماه باشد.
هزینه سوم ما، چیزی است که من آن را هزینه های اداری نامیدم. 2600 یورو (14% درآمد) بابت دوبار ثبتنامهای دانشگاه، کارت اقامت سه ساله، برخی هزینه های پستی و...
هزینه چهارم ما هزینه های سفر است. ما برای دو بار مسافرت به ایران، یک بازدید چهار روزه از ایتالیا و چند سفر یک روزه به دور و اطراف رن، 2000 یورو (10% درآمد) هزینه کردیم. سفرهای کاری ما به سوئیس و پاریس هم کاملا توسط دانشگاه پوشش داده شد.
ما همچنین نزدیک 1500 یورو برای خانواده و عزیزانمان هدیه و سوغات (لباس، اسباببازی،... ) خریدیم که یک سهم 8% ی از درآمد را شامل شده است.
ما امسال کلی لباس خریدیم (نسبت به سالهای گذشتهمان در ایران). البته ما معمولا از برندهای نه چندان لوکس مانند C&A, H&M یا Zara و Nike و غالبا در فصل تخفیفها خرید میکنیم. جمع این هزینه ها، 1100 یورو بوده (متوسط ماهی 100 یورو) که 6% از درآمد ما را تشکیل میدهد.
ما همچنین 1000 یورو بابت اشتراک حمل و نقل شهری (اتوبوس و مترو) پرداخت کردیم که دانشگاه 50 درصد آن را پوشش میدهد. اشتراک یک ساله دوچرخه هم نفری 27 یورو شده. یعنی جمعا 3% درآمد.
رستوران رفتن 3% و هزینه های درمانی 3% (شامل بیمه تکمیلی و یکی دوبار دکتر عمومی) در رده بعدی هزینه ها قرار گرفته اند. همچنین مجموع هزینههای مربوط به ارتباطات، ورزش و سرگرمی کمتر از 2% درآمد را تشکیل دادهاند.
اگرچه مجموع درصدها 109% شد و این یعنی اینکه ما 9% بیشتر از درآمدمان در سال 2018 هزینه کردهایم. اما فرض میکنیم هزینههای اداری در سالهای بعد، کمتر خواهد بود. همچنین به لطف آقای مکرون، سال بعد مالیات مسکن نخواهیم داد. بنابراین ما امیدواریم در سال بعد درست اندازه درآمدمان خرج کنیم.
یکی از دلایل اصلی شورش اخیر در فرانسه به اعتقاد من همین است؛ درآمد خیلی از اقشار در فرانسه همینقدر است و با یک زندگی نه چندان لاکچری، نه تنها نمیتوانند پسانداز کنند بلکه ممکن است، درآمدشان چند درصدی از خرجشان عقب بیفتد.
به نقل از @MojtabaInFrance
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
📸 yon.ir/cnVPz
🔹گفتوگو با استاد #قدیری_ابیانه
⭕️ از ازدواج با حیوانات تا رابطه با محارم
👌نقطه تفاوت و حتی تقابل فرهنگ اسلامی با غربی آن که اسلام جذابیت جنسی و روابط زناشویی را در حریم روابط مشروع زناشویی تعریف میکند، در حالیکه در غرب روابط زناشویی تبدیل به ارزش اجتماعی و اقتصادی شده است.
📛 از ازدواج با حیوانات تا رابطه با محارم و اجساد / شدت انحطاط در جامعه غربی
🔻غربیها درصدد هستند تا رابطه با محارم را نیز قانونی کنند. اگر دو مرد میتوانند در سنی بالاتر از هجده سال با هم ازدواج کنند چرا این دو مرد پدر و پسر نباشند و چرا رابطه بین پدر و دختر نباشد؟ مسأله مشکلزای این موضوع تشابه دی ان ای فرزند این رابطه و احتمال ناقص بودن آن است، بنابراین اگر یکی از این دو پدر یا دختر یا خواهر و برادر فرزنددار نشوند این منع برداشته میشود. اخیرا شاخه جوانان یک حزب سوئدی درتعریف حقوق بشر خواستار تصویب حق رابطه با محارم و نیز اجساد شده! با این استدلال که اگر کسی میتواند اعضای بدن خود را برای زنده نگاه داشتن دیگران ببخشد، چرا نتواند جسم خود را برای رابطه بعد از مرگ در اختیار دیگران بگذارد. روند موجود نشان میدهد جامعه غربی به شدت رو به انحطاط است!
📛 معضلی به نام مادران مجرد در غرب
🔻در پی جدایی زن و مرد معمولاً زنان به ازدواج مردی مسنتر از زوج خود رو میآورند و عده نگه نمیدارند، بنابراین در برخی موارد فرزندانی که به دنیا میآیند معلوم نیست از کدام پدرند و در موارد زیادی نه مادر نه فرزند نمیدانند پدر فرزند کیست؟ و کدام یک از معشوقههای مادر، پدر او محسوب میشود لذا تعداد زیادی از تولدها در غرب شامل کسانی است که پدر خود را نمیشناسند و در مواردی حتی پدران واقعی نمیدانند که فرزندی از معشوقه قبلی خود دارند.
🔻در برخی از کشورها بخصوص در کشورهای آمریکای لاتین این نوع زنان اگر فرزندان دختر داشته باشند خواستگاران بیشتری دارند چون مردانی که با این زنان ازدواج میکنند روی رابطه با دختران این زنان نیز حساب میکنند. متاسفانه برخی جوامع اسلامی با مشاهده پیشرفتهای غرب گمان میکنند پیشرفتهای جهان غرب ناشی از روابط اجتماعی بین زن و مرد یا حتی فراتر از آن است!
🌐 fna.ir/bqs4kt
#طبیعت_گرایی
#ازدواج_با_محارم
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
❇️ چون مریم(س) تسخیرناپذیر باشیم..
سورهی انبیا(ص) در ردیف نام انبیا(ص) از بانویی یاد کرده که «احصنت فرجها» دارد.
🔰« #حصن» به معنای دژ و پادگانی تسخیر ناپذیر است. و از همین روست که به خانم و آقایی که ازدواج کردهاند و همسری دارند، محصنه و محصن گفته میشود؛ یعنی همسرش برای او دژ و سرپناه است.
▫️اما این بانو، کیست؟
🔸سورهی تحریم پرده از راز میگشاید و اینبار، در کنار «احصنت فرجها» نام مریم(س) را میآورد. بانوی معصومی که به جای آنکه از بیرون دژی داشته باشد تا از او مراقبت کند، در درون خود دژ است به معنای بهتر، مریم(س) کسی است که فرج او غیر قابل تسخیر است.
💠 «وَمَرْيَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا..»
✅ پس چرا قرآن کریم، او و پسرش عیسی(ص) را آیههای الهی ننامد!
روح خدا در بانویی که غیر قابل تسخیر بود، دمیده میشود؛ تا فرزندش عیسی(ع) همچون خلقت آدم(ع) بدون پدر متولد شود.
⛰ مریم(س) همو که همردیف با انبیاء از او یاد میشود، قلهایست تا یکایک آحاد جامعه با نگاه بر او، شأن خود را تسخیرناپذیر ببینند و در یک سطح نازلتر، حفظ فرج نمایند.
📎جلسه ۳۰۵ کلبه کرامت با موضوع «دکترین مریم (س)» - آبان ۹۰
📷 yaghin.org/dacisfiles/Document/1891-1891-V1.jpg
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/29
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰طرح استراتژیک مریم(س) درمان درد امروز نظام بشریست..
🔺در غرب، از دو سو به شخصیت عظیم مریم (سلامالله علیها) حمله کردند..
🔺میلاد حضرت عیسی(ع)، نظریه داروین را به چالش جدی میکشاند.. داروینیستها در قبال مریم(س) و تولد فرزندش، پاسخی ندارند
🔺چرا طرحهای حجاب و عفاف در کشور ما به نتیجه نرسیده؟
چون در مسأله حیا، ریشه و ساقه را رها کرده و به شاخه و برگها توجه کردیم؛ این یک خطای استراتژیک بود..
راه درمان کجاست؟
💠 «وَمَرْيَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا..»
🔸جلسه ۳۰۵ کلبه کرامت با موضوع «دکترین مریم (س)» - آبان ۹۰
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/29
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir