💠 #امام_خامنه_ای:
✍ اينی که شما بياندازی آخر شب بروی خانه، سرِشب با رفيقها و دوست و آشناها و اينها بگردی، آخر شب هم بروی خانه؛ آن بیچاره هم تنها نشسته، يا شام خورده يا نخورده، چرت میزند تا شما برويد، اين بیاعتنايی به اوست...
#محبت مثل يک برفی در اينجور رفتارها تدريجاً ذوب میشود!
#محبت_مقوم_حلال_زادگی
#حق_همسر
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
📛 وقتی تو جامعهای زندگی کنی که وقتی به دنیا میای، ممکنه دو تا مرد یا دو تا زن سرپرستت باشند، سایت اجاره مادر یا پدر چیز عجیبی نیست.
👈 اون بچّه که دو تا مرد بالا سرشن، به زودی کمبود یه زن (مادر) رو توی خونه حس میکنه و باید برای مادر داشتن هم، پول پرداخت کنه.
🔗 https://twitter.com/AminMosavi94/status/1154347291848925184?s=19
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
♥️ #معیار_حلال_زادگی
✔️ صفیالدین حلی، شاعر پرآوازه شیعی قرن هشتم هجری در مدح امیرالمؤمنين (عليه السلام) چنین میسراید:
🔘ای امیرالمؤمنین! تو را آنچنان یافتم که هرگاه نزد فرد با اصل و نسبی از تو و فضائلت یاد کنم به سخنانم گوش میدهد
🔘ولی اگر همان سخنان را نزد حرامزادهای تکرار کنم خاطرش پریشان می شود تا جایی که قصد جانم را میکند!
🔘پس من به تجربه دریافتهام که هرگاه در اصل و نطفه کسی شک کنم، کافیست نزد او از فضایل تو سخن بگویم
🔘زیرا جز حلالزاده پاکنهاد و نیکو سیرت، شنیدن مدح و ثنای تو را تحمل نمیکند.
🔘پس آگاه باش که همانا من همواره به مردم از فضائل تو میگویم و اعلام میکنم که براستی تو معیار و محک حلال زادگی هستی
.
أمــيــرَالـمــؤمِــنــيـنَ أراكَ لمّــا
ذكرتُكَ عِندَ ذي حَسَب صَغى لي
وَإن كَــرَّرتُ ذِكـرَكَ عِــنـدَ نَـغــلٍ
تَــكَـدّرَ سِـــرُّه وَبَــغـى قِــتــالـي
فَصِرتُ إذا شَكَكتُ بِأصلِ امرِئٍ
ذَكـرتُـكَ بِالجَـميلِ مـن المَـقـالِ
فَلَـیـسَ یُطـیـقُ سَمـعَ ثَنـاكَ إلّا
كَـريمُ الأصـلِ مَحـمودُ الخِـلالِ
فَها أنـا قَد خَـبّـرتُ بِكَ البَـرايــا
فَـــأنــتَ مَــحَـكّ أولادِ الحَـلالِ
📜 مشخصات نسخه خطی:
نسخه کتاب (دیوان صفی الدین الحلی)، نگه داری شده در جامعة الملك سعود - عربستان سعودی، شماره ۳۳۶۳
پ.ن:
لازم به ذکر است روایات متعددی در شیعه و سنی بر این مطلب دلالت میکند که یکی از نشانه های خبث ولادت، بغض نسبت به امیرالمؤمنين (علیه السلام) ميباشد.
@ekmal110
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
💢 شال هنرمندی نازک ۱۵ هزار تومن
روسری ضخیم بیکیفیت ۵۰ هزار تومن
مانتو حریر جلو باز ۶۰ هزار تومن
مانتوی بلند پوشیده ۳۱۰ هزار تومن
شلوار قد نود ۴۷ هزار تومن
شلوار کتون ساده ۱۱۰ هزار تومن
🔻حساب کنید تو مملکت اسلامی کمر کی داره خم میشه
🔗 https://twitter.com/mimnew/status/1154320188613058561?s=19
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📸 yon.ir/B17e
🔴 فاجعهی #تنظیم_خانواده در ایران، قبل و بعد از انقلاب ۱/۷
📌 سالهای سال شعار «دوتا بچه کافیه» را روی در و دیوار شهر و حتی جعبه دستمال کاغذی و قوطی کبریت میخواندیم و پیش خودمان میگفتیم حتما نسخه نجاتمان همین است که برایمان نوشتهاند و باید عمل کنیم. اما چند سالی است که با پژوهش و کارهای علمی متوجه شدیم که آن نسخه نجات نبوده و ظاهرا ما را میخواستند به راهی ببرند که نه چشمه حیات بلکه سرابی بیش نبوده است!
📌 نرخ رشد جمعیت در سرشماری سال ۱۳۴۵، ۳.۱۳ بوده است، یعنی در بازهی ده سالهی ۴۵-۱۳۳۵ به جمعیت کشور، هر ساله به اندازه ۳ درصد تعداد جمعیت، افزوده میشد. این میزان در سرشماری سال ۱۳۵۵ به رقم ۲.۷۱ کاهش مییابد و آن هم به دلیل پیگیری تنظیم خانواده در ایران بود که مستقیما تحت نظر کارشناسان شورای جمعیتی آمریکا صورت میگرفت.
📍 اساساً چه دلیلی داشت که آمریکا بخواهد با تحمیل سیاست #کاهش_جمعیت از اقتدار کشوری بکاهد که به او مسؤولیت و مدال افتخار ژاندارمی منطقه را داده بود؟!
⁉️ این که آمریکا طرح تنظیم خانواده را در ایران پیگیری کرد به دو دلیل بود.
1️⃣ یکی اینکه آمریکاییها به تنظیم خانواده بیشتر به عنوان ابزاری برای انتقال فرهنگ آمریکایی نگاه میکردند، چون اثر رواج یافتن وسایل ممانعت از بارداری را در وقوع فاجعهی #انقلاب_جنسی دیده بودند و میخواستند از این طریق بیبندوباری آمریکایی را در تمام کشورهای دنیا شایع کنند!
2️⃣ دیگری، ترویج تنظیم خانواده در پیش از انقلاب نوعی کاشتن بذر بود که میتوانست هنگام نیاز، مورد آبیاری قرار بگیرد و حرکت یک ملت به سمت پیشرفت را متوقف کند. اتفاقی که بدین منظور در سال ۱۳۶۸ رخ داد.
ادامه دارد ...
📚 منبع: اندیشکدهی برهان
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📸 http://yon.ir/R228
🔴 فاجعهی #تنظیم_خانواده در ایران، قبل و بعد از انقلاب ۲/۷
🔶 چرا هاشمی رفسنجانی سکوت کرد؟
🔵 وضع آمارهای جمعیتی پس از انقلاب چگونه بود؟
نرخ رشد جمعیت در نخستین سرشماری پس از انقلاب در سال ۱۳۶۵ به ۳.۹۱ میرسد. پس از اعلام این رقم که میزان زیادی به شمار میآید، برخی از مسؤولین وقت، شدیدا پیگیر کاهش رشد جمعیت میشوند. البته نکتهی مهمی که باید مدنظر قرار گیرد این است که قریب به
۰.۷ این رشد جمعیت، ناشی از ورود مهاجرین و معاودین عراقی و آوارگان و پناهندگان افغانستانی بوده. حالا اگر این میزان را از نرخ رشد جمعیت در سرشماری سال ۱۳۶۵ کسر کنیم، رقم ۳.۲ به دست میآید که تقریبا همین رقم در سرشماری سال ۱۳۴۵ نیز به دست آمده بود، یعنی اگر ورود مهاجران را در نظر نگیریم، خبری از بمب و انفجار جمعیتی و رشد بی رویه نیست و رفتار باروری مردم تغییر قابل توجهی نداشته است. در حقیقت فرزندآوری زیاد، قسمتی از سبک زندگی ایرانی–اسلامی ما بوده است، که تا سال ۱۳۶۸، این فرهنگ تقریباً دست نخورده مانده بود.
🔴 نظر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری -حفظهالله- در مورد بحث جمعیت چه بوده است؟
نظر اسلام در مورد این که جمعیت زیاد خوب است، مکرر بیان شده و نمونهاش این است که در قرآن از حضرت شعیب -علیه السلام- نقل شده است که در صحبت با قومش گفت:
«وَ اذْکُرُوا إِذْ کُنْتُمْ قَلیلاً فَکَثَّرَکُمْ» به یاد آرید هنگامی که اندک بودید، پس خدا بسیارتان کرد.
یعنی از منظر قرآن افزایش جمعیت با تأمین یک سری شروط، نعمتی خداداد به شمار میآید. نظر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری -حفظهالله- نیز کاملا با نظر دین مطابقت دارد. نظر حضرت امام (ره) این بود که جمعیت کشور باید به ۱۵۰ و ۲۰۰ میلیون برسد و مقام معظم رهبری نیز در سال ۱۳۶۸ و در نخستین روزهای زعامت خود میفرمایند: "ما اگر دو برابر امروز هم جمعیت داشته باشیم، باز هم میتوانیم بدون کمترین نیازی به کشورهای دیگر، خود را به بهترین وجه اداره کنیم"
🔵 یک ارادهی سیاسی پشت قضیه جمعیت بود که مسألهی جمعیت را برای اهدافی خاص بزرگنمایی کرد.
مقام معظم رهبری هم در یکی از صحبتهایشان به این بزرگنمایی اشاره کردهاند و گفتهاند: "اول کار سال ۶۶ شروع شد. پیش من آمدند و تصویر هولناکی را ارائه کردند و ما معتقد شدیم که باید کنترل کرد" اما پس از گذشت یک دوره ابعاد بیشتر آن روشن شد و به عنوان مثال در کتاب علامه طهرانی (ره) پیرامون جمعیت، از قول یکی از علما آمده است که میگوید: «من با حضرت آیتالله خامنهای ملاقاتی داشتم و ایشان فرمودند: "من حدس میزنم که این (کنترل جمعیت) یک نقشه خارجی باشد و با این امر موافق نیستم" در ملاقاتی که با جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای رفسنجانی داشتم ایشان را راجع به خطر این امر گوشزد کردم؛ ایشان گفتند: "این یک نظری است" و دیگر گفتاری نداشتند!!!
🔷 این هم که ایشان در سال ۱۳۶۸ میگویند که ما میتوانیم دو برابر امروز هم جمعیت داشته باشیم، برای جلوگیری از آغاز آن انحراف بوده است. اینجا نیز یک جریان تحمیلگری در کار بوده است که به دنبال تحقق مقدمات لیبرالیزه کردن نظام، سیاست تحدید نسل را مجدانه عملیاتی کردند!
ادامه دارد ...
📚 منبع: اندیشکدهی برهان
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha