#راستگویی
چطوری راستگویی رو به بچهها یاد بدیم؟
بهترین راه برای آموزش صداقت به بچههاتون اینه که همیشه خودتون راستگو باشید، علاوه بر این چند روش برای آموزش راستگویی به کودکان در قالب بازی و سرگرمی وجود داره که در اینفوگرافیک بالا اونا رو مطالعه کنید.
💐💐💐💐💐💐💐
۱۱- *تبسم و شادمانی در برابر مومن*
★ــــــ★ــــــ★ــــــ★
#پای_درس_مادر
#عکس_نوشت
#فاطمیه
#حوزه-مقاومت-بسیج-الزهرا-فراهان
#ایستگاه_تربیت
✅در امر تربیت باید حد و ظرفیت متربی را در نظر گرفته و به همان اندازه از او توقع داشت.
💢در غیر این صورت ممکن است که متربی سعی و تلاش نموده ولی چون نمیتواند در حد توقع مربی قرار بگیرد و او را راضی نماید، لذا احساس خستگی نموده و مأیوس شود.
👇👇👇
♨️سوال:
🔰منظور از ام ابيها چیست؟
✍️پاسخ:
✅در كتاب مقاتل الطالبين و كشف الغمه آمده است كه ام ابيها از كُنيه هاي حضرت فاطمه زهرا(س) است كه پيامبر اكرم(ص) به آن حضرت مي فرمود: ام ابيها؛ يعني، مادر پدرش (مادر من).
♦️مي توان در اين رابطه احتمالاتي را بيان كرد:
🔹عرب ها در نامگذاري سه چيز دارند: اسم، لقب و كنيه. اسم مانند فاطمه، لقب مثل زهرا، كُنيه مانند " ام ابيها" حضرت فاطمه (س) افزون بر نام، از چندين لقب و كُنيه بهره مند است. انتخاب كُنيه ها ممكن است به جهت خاصي باشد.
🔻رمز اين نام گذاري ممكن است جهت اظهار محبت باشد، همان گونه كه متداول است پدر در اظهار محبت نسبت به دخترش مي گويد: مادرم ، و نسبت به پسرش مي گويد: بابايم، يعني پيامبر جهت اظهار محبت به دخترش فرمود: تو مادر بابات هستي.
🔹 شايد بدين جهت باشد كه در دوره غربت اسلام، حضرت با پدرش رفتاري داشت همانند رفتار مادر به فرزند[1] و پيامبر (ص) نيز بسيار به دخترش علاقه مند بود، همانند رفتار فرزند نسبت به مادر. پيامبر (ص) دست فاطمه (س) را مي بوسيد. هر گاه به سفر مي رفت آخرين كسي كه با او خدا حافظي مي كرد،حضرت فاطمه (س) بود و در بازگشت از سفر نخست از او ديدار مي كرد.
🔻حضرت زهرا (س) مانند مادري دلسوز رسول خدا (ص) را در آغوش مي گرفت،از او نگهداري مي كرد، زخم هايش را مرهم مي گذاشت رنج ها و دردهايش را كاهش مي داد. اين گونه ابراز عواطف دو سويه همانند ابراز عواطف مادر و فرزند است.
🔹 مادر هر چيزي اصل و اساس او است. ممكن است مقصود آن باشد كه حضرت فاطمه اصل و اساس درخت رسالت است، چنان كه در روايت آمده است: "شجره طيبه پيامبر اسلام (ص) ساقه اش علي و ريشه اش فاطمه، ميوه اش فرزندان او و شاخ و برگش شيعيان حضرت مي باشند". اگر ريشه درخت نباشد، درخت خشك مي گردد و طراوت خود را از دست مي دهد.حضرت زهرا (س) اگر نبود، درخت اسلام سرسبزي و نشاط خود را از دست مي داد.
🔹ممكن است بدان جهت باشد كه چون خداوند زنان پيامبر (ص) را به كنية "ام المؤمنين" گرامي داشت، به ذهن خطور كند كه آنان مهم ترين زنان روي زمين هستند، حتي از حضرت فاطمه (س) بالاترند، از اين جهت حضرت رسول(ص) او را به "ام ابيها" خطاب كرد تا از اين وسوسه ها و خطورات ذهني جلوگيري كند؛ يعني اي زنان پيامبر(ص)اگر شما به منزلة مادران مؤمنان هستيد، حضرت فاطمه به منزلة مادر پيامبر است.[2]
📚پي نوشت:
[1]. سيد جعفر شهيدي، زندگاني حضرت فاطمه(س) ص 40.
[2]. احمد رحماني همداني، فاطمه زهرا شادماني دل پيامبر (ص) ص 267
#حدیث
🌹پیامبر اکرم(ص):
✅بـازیگوشی کودک، نشانهی فزونی عقل او در بزرگسالی است.
کنزالعمال؛ ١١:۴٢
💠🔸فواید بازیگوشی و شیطنت کودک:
1⃣ آن ها مستقل تر می شوند و از نشان دادن خود واقعی شان بیم ندارند و منزوی نمیشوند لذا شادترند.
2⃣ با بازیگوشی، جهان اطراف خود را بهتر می شناسند و تجربیات بیشتری را کسب میکنند که به خلاقیت ایشان کمک میکند.
3⃣ توانایی بهتری برای مدیریت احساستشان پیدا می کنند.
4⃣ مهارت بهتری در حل مشکلات دارند.
5⃣ اعتماد به نفس بیشتری دارند.
السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
برگزاری مراسم سوگواری و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
مکان:پایگاه مقاومت مهدیه 7
حوزه مقاومت بسیج خواهران الزهرا(س)،فراهان
#ایام-فاطمیه
🔰تفکر تشکیلاتی
🔸تعداد نفرات هر تیپ، گردان، گروهان و دسته را نوشت. با توپ و تانک غنیمتی هم گردان زرهی درست کرد. ده - دوازده تا گردان شد و بیست تا تیپ. میگفت: «برای تازه واردهای جنگ هم جزوهی آموزشی میخواهیم. نیروها باید تشکیلاتی فکر کنند. بسیجیهایی که بر میگردند شهر باید گروهان و گردان هر مسجد را درست کنند، اعزام مجددها هم باید برگردند به یگانهای خودشان، مثل مسافری که برمیگردد به خانهاش. این طوری سازمان رزم درست و حسابی داریم.»
#اسوه_های_تشکیلاتی
#شهید_حسن_باقری
🔳🏴
🏴
🔳 زندگی #حضرت_زهرا(س) در بیان حجتالاسلام والمسلمین عالی
◾️حجتالاسلام والمسلمین «مسعود عالی» شامگاه جمعه ۲۶ دیماه در مراسمی که به مناسبت سوگواری ایام فاطمیه در #حسینیه امام خمینی(ره) با حضور #رهبر معظم انقلاب برگزار شد، گفت: یکی از ابعاد مهم شخصیتی حضرت زهرا(س) بندگی، خضوع و تضرع بسیار ایشان مقابل خداوند بود.
🔹وی افزود: در اوصاف و القاب حضرت زهرا(س) مینویسند #عابده_زاهده، #راکعه و ساجده بودند، معنویت و بندگی بخش مهمی از زندگی حضرت زهرا(س) بود.
🔸حجتالاسلام والمسلمین عالی با بیان اینکه در برخی ادیان تحریف شده حوزه معنویت و مادیت از یکدیگر جدا هستند، عنوان کرد: در فرهنگ سکولار توصیه میشود دین وارد زندگی مادی نشود، اما در دین مقدس اسلام حوزه معنویت تمام زندگی را پوشش داده و تمام زندگی با بندگی همراه است.
🔹استاد حوزه علمیه ادامه داد: اگر قرار باشد تمام زندگی از امور الهی جدا شود زندگی مادی سراسر خسارت میشود.
وی با استناد به روایتی از #پیامبر_اسلام(ص) خطاب به ابوذر مبنی بر اینکه «ای ابوذر در همه چیز نیت الهی داشته باش»، اظهار کرد: جوانی که کار میکند که برای خانواده خود نان حلال ببرد عمل او همه عبادت است، عبادت هفتاد جزء است و برترین آن کسب حلال است.
◾️حجتالاسلام والمسلمین عالی با استناد به روایتی از امام صادق(ع) گفت: حضرت فرمودند شب که میخوابید نیت کنید که سحر بیدار شوید، اگر کسی این نیت را به طور جد کند برای نفس او تا صبح ذکر نوشته میشود.
▪️◾️◼️◾️▪️
#السلام_علیک_یا_فاطمة_الزهرا
#فاطمیه
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار