سلام علیکم
بیمه عمر. حوادث و وام ۲۰ میلیونی کالا کارت در سامانه سحاب صندوق ذخیره بسیجیان شروع شد فرد عضو صندوق می تواند همسر . فرزندان . پدر . مادر خود و پدر و مادر همسر خود را بیمه عمر و حوادث کند
اطلاعات بیشتر در
کانال صندوق ذخیره بسیجیان خراسان رضوی در پیام رسان سروش
sapp.ir/szbasijian_khorasanrazavi
لینک ثبت نام در سامانه سحاب
https://sahabcard.ir
لطفا اطلاع رسانی بفرمایید
❤💙💚 خدمات بسیج را بصورت گسترده در بین عموم مردم اطلاع رسانی نمایید
@nab.hor
✳️ آیین نامه عمومی بیمه عمر و حوادث
🆔www.szbasijian.ir
🆔www.Sahabcard.ir :لینک ثبت نام
لینک کانال صندوق ذخیره بسیجیان در پیام رسان سروش 👇👇👇👇👇👇
🆔https://sapp.ir/szbasijian
✅ راه های ارتباطی با صندوق ذخیره بسیجیان
021 41013000
#صندوق_ذخیره_بسیجیان
🆔 https://ble.im/szbasijian
🆔 https://eitaa.com/szbasijian
در راستای خدمت رسانی حد اکثری به اعضای صندوق ذخیره بسیجیان، جبران هزینه های ناباروری و نازایی تا سقف 50000000ریال به جدول تعهدات پوشش بیمه تکمیلی اضافه گردیده است.
📖 تا خوب ها خوب تر نشوند، بدها خوب نمي شوند « ۱ »
🔸خوب تر شدن خوب ها نسبت به خوب شدن ديگران براي ما در اولويت قرار دارد؛ چرا که از طرفي رشد خوب ها، مهم ترين عامل براي جذب ديگران است و از طرف ديگر رشد نکردن آن ها، مهم ترين مانع براي جذب ديگران به شمار مي رود. مي توان اين سخن را با نماز که بر اساس روايات از شاخص ها و نتايج مهم خوب بودن است به راحتي توضيح داد.
🔹اگر نماز را به عنوان يک شاخص در نظر بگيريم بايد بگوييم امروزه نماز نخواندن هر بي نمازي که در عالم وجود دارد، تقصير نمازخوان هاست؛ مگر آن عده معدودي که خداوند بر قلب هايشان مهر قساوت و سياهي زده است.
🔸دليل اين که بي نمازها نماز نمي خوانند، اين است که به ما نمازخوان ها نگاه مي کنند. آن آقا يا خانمي که نماز نمي خواند، نگاه مي کند ببيند اين کسي که نماز مي خواند، نمازش چه تاثيري در او داشته و چه فايده اي از نمازش برده است؟ چه حظّي از نمازش برده؟ آيا صورتش از مناجات با خدا گل انداخته که هر کسي ديد، بفهمد او چه لذتي از نماز برده تا خودش هم نمازخوان شود؟ آيا اخلاق و رفتارش عوض شده است؟ نماز کجاي وجودش را آباد کرده تا بقيه هم جذب نماز شوند؟
🔹تازه کسي که نماز نمي خواند، از اينکه وقت خودش را براي نماز تلف نکرده خوشحال هم هست و براي ما که نماز مي خوانيم تاسف مي خورد و مي گويد: «نگاه کن، چقدر خودش را گرفتار کرده! اين هم جزء نمازخوان هاست!». در حالي که بايد برعکس باشد. بايد وقتي ما را مي بيند تاسف خورده و بگويد: «ببين چه لذتي از نماز خواندن مي برد، ببين بعد از نماز چقدر خوش اخلاق مي شود، چقدر با روحيه و با نشاط مي شود.» تک تک رفقايش را نگاه کند و ببيند آن هايي که نماز مي خوانند چقدر از بقيه خوش اخلاق تر، سرحال تر و بانشاط ترند.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۲۱
👤 استاد عليرضا پناهيان
📖 تا خوب ها خوب تر نشوند، بدها خوب نمي شوند « ۲ »
🔸شيوه تبليغ انبياي الهي (ع) نيز همين بوده است. انبيا و اولياي الهي هميشه چند نفر را پيدا مي کردند و به طور ويژه با آن ها کار مي کردند. اگر آن چند نفر درست مي شدند، همه مردم را درست مي کردند. اگر آن ها درست نمي شدند، آن پيامبر يا ولي خدا پيش مردم حرفي براي گفتن نداشت؛ چرا که مردم به او مي گفتند: «اگر حرف شما درست بود، چرا اين هايي که حرف هاي شما را گوش کردند، به جايي نرسيدند؟ اگر نماز، اخلاق انسان را درست مي کند، پس چرا اين ها اينقدر بداخلاق هستند؟
🔹چه موقع بي نماز ها، نمازخوان مي شوند؟ وقتي نمازخوان ها بهتر نماز بخوانند. اگر نمازخوان ها حظّي را که از نماز خواندن مي برند به اهل عالم نشان دهند، همه نمازخوان مي شوند. چه کنيم که همه نمازخوان بشوند؟ بايد کاري کنيم آن هايي که نمازخوان هستند، بهتر نماز بخوانند، به همين سادگي. در آن صورت آن کسي که نماز نمي خواند مي آيد از رفيق نمازخوانش مي پرسد: «تو چرا اينقدر با نشاطي؟ تو چرا هميشه اينقدر سرحالي؟ تو چرا کينه هيچ کسي را به دل نمي گيري؟ تو چرا عصباني نمي شوي؟ تو چرا حسرت زده نمي شوي؟» و او جواب مي دهد: «نمي دانم، اما شايد به خاطر نماز باشد.»
🔸اگر بي نمازها، تاثير نماز را در نمازخوان ها ببينند، به نماز علاقه مند مي شوند. اما اگر تاثيرش را نبينند، نه تنها علاقه مند نمي شوند، بلکه دلزده خواهند شد و ذهنيت منفي پيدا خواهند کرد. لذا اگر مذهبي ها خوب نماز نخوانند، نه تنها فرصت جذب غيرمذهبي ها از دست مي رود، بلکه همين نماز خواندن بي روح مذهبي ها، مانع جذب غير مذهبي ها خواهد شد.
🔹امروزه اگر بخواهيم تعداد بي نمازهاي جامعه کاهش پيدا کند، راهي نداريم جز اينکه کاري کنيم نمازخوان هاي مسجدي بهتر نماز بخوانند. اگر بخواهيم مشکل بي حجابي برطرف شود، بايد محجبه ها معرفتشان نسبت به حجاب بالا برود. در زمينه هاي ديگر نيز همين طور است. «تا خوب ها خوب تر نشوند، بدها خوب نمي شوند» و اين شعار پُر رمز و راز و عجيبي است.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۲۲
👤 استاد عليرضا پناهيان
↫صد جلوہ حیاست⇣
پیڪر خاڪے تان•••
↫لبخند خـــدا⇣
مقام افلاڪے تان•••
↫با چــادرتان⇣
مدافعان حرمید•••
↫احسنت بر این حجاب⇣
و بر پاڪے تان•••
#حجاب_یعنے_لبیڪ_یا_زینب
📖 حفظ فاصله با کودک
🔸در تربيت، بايد از فرزند يا شاگرد فاصله گرفت تا شکوفا شود. نصيحت، موعظه، قصه، قهر، آشتي و ...، فاصله گرفتن هاي لازم از کودک است. الزام، فشار، حيا، خجالت دادن و ...، کار را مصنوعي مي کند و با پيدايش کوچک ترين راه فرار، دوباره سر جاي اولش بر مي گردد. انسان بايد با پاي خودش برود، نه اينکه او را ببرند.
🔹وقتي در آيه «فَذَکِّر اِنَّما اَنتَ مُذَکِّر لَستَ عَلَيهِم بِمُصَيطِر» خداي تعالي به پيامبر(ص) مي فرمايد: «اي پيامبر، تو فقط يادآوري کننده هستي و برآن ها چيره نيستي!» معنايش اين است که مربي و والدين هم، بر شاگرد يا فرزند چيره و مصيطر نيستند؛ بلکه حالت يادآوري کننده براي او دارند. هيچ پدري نمي تواند اختياراتي بيشتر از پيغمبر(ص) بر اولادش داشته باشد. به محضي که بخواهد سيطره يابد، جدال شروع مي شود. انسان اگر بو ببرد که مي خواهند بر او سيطره پيدا کنند، آن را اعلان جنگ تلقي مي کند و در پاسخ، عمليات جنگي او آغاز مي شود.
✂️ #برشی_از_کتاب : تربيت ديني کودک؛ ص ۱۳۱
👤 استاد حائري شيرازي(ره)
🌱 چطور هم لباس خوب بپوشیم و هم نیتمان از از فخرفروشی و مباهات به دیگران پاک کنیم؟
@salehinhoze
🔸️ سختی بحث لباس در این است که انسان معمولاً لباس را برای دیدن دیگران انتخاب میکند.
اساساً انسان در تنهایی خیلی تقیدی به پوشیدن لباس زیبا ندارد.
یعنی لباس یک رفتار متظاهرانه است و خیلی سخت است که انسان یک رفتار متظاهرانه را مخلصانه انجام دهد.
اوج زیبایی کار مخلصانه اینجاست، اوج زیبایی کار مخلصانه در نماز شب خواندن و صدقۀ پنهانی نیست.
اوج کار مخلصانه این است که انسان یک عمل متظاهرانه را مخلصانه انجام دهد.
🔸️ برای تمرین اخلاص در پوشش میتوانیم از امام(ره) الگو بگیریم. حضرت امام(ره) لباسهای داخل خانه را که معمولاً کسی اتو نمیکند، ایشان اتو میکردند.
اگر واقعاً میخواهیم به خاطر انسان بودن دیگران و احترام به انسانها لباس خوب بپوشیم، برای انسانهایی که در خانه با ما زندگی میکنند، لباسمان را اتو کنیم و بپوشیم. این یک امتحان است.
چرا همیشه میخواهیم از غریبهها دلبری کنیم؟
این چشمهای آشنایان است که همیشه ما را تحمل میکند، برای آنها لباس خوب بپوشیم.
🔸️ داشتن نیت مخلصانه در هنگام پوشیدن لباس آراسته، کار مشکلی است.
نیت مخلصانه را باید با نیت احترام به انسانیت و شخصیت ایمانی و اجتماعی خودمان، احترام به چشم دیگران و اینکه تحمل ما برای دیگران سخت نباشد به دست بیاوریم.
اینها انگیزههای قشنگی است که خدا به آنها فرمان داده است.
#تربیت_کودک
♦️کارهای نه چندان بد بچه ها را نبینید.
♦️این قدر اصرار نکنید که اشتباه بچه ها را ببینید.
♦️ اجازه بدید که اشتباه کنند. مگر خود ما اشتباه نمی کنیم؟
👈 یکی از بزرگترین مسائل جوانان امروز این است که به خودشان اجازه ی اشتباه نمی دهند و با کوچکترین اشتباه داغون می شوند. همه ی ما اشتباه می کنیم اما مهم واکنش بعد از انجام آن است. بعد از هر اشتباه چه بلایی سر خودتان می آورید؟ چون به شما اجازه ی اشتباه کردن داده نشده است، ولی شما به بچه هایتان اجازه ی اشتباه بدهید، وقتی کودک سهل انگاری می کند کمی تأمل کنیم، سریع نیش نزنیم.
ما دائماً نگران هستیم، مشکل از این جا شروع می شود که ما میخواهیم یک موجود بی عیب و نقص تربیت کنیم مگر ما عیب و نقص نداریم ؟