✅بخش #پایانی فرمان هشت مادهای رهبر معظم انقلاب به مسئولین سه قوه :
۲- ممکن است کسانی به خطا تصوّر کنند که مبارزه با مفسدان و سوءاستفادهکنندگان از ثروتهای ملّی، موجب ناامنی اقتصادی و فرار سرمایهها است. به این اشخاص تفهیم کنید که بعکس، این مبارزه موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که میخواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند. تولیدکنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالی و اقتصاد ناسالماند.
۳- کار مبارزه با فساد را چه در دولت و چه در قوهی قضائیه به افراد مطمئن و برخوردار از سلامت و امانت بسپارید. دستی که میخواهد با ناپاکی دربیفتد باید خود پاک باشد، و کسانی که میخواهند در راه اصلاح عمل کنند باید خود برخوردار از صلاح باشند.
۴- ضربهی عدالت باید قاطع ولی درعینحال دقیق و ظریف باشد. متهم کردن بیگناهان، یا معاملهی یکسان میان خیانت و اشتباه، یا یکسان گرفتن گناهان کوچک با گناهان بزرگ جایز نیست. مدیران درستکار و صالح و خدمتگزار که بیگمان، اکثریت کارگزاران در قوای سهگانه کشور را تشکیل میدهند نباید مورد سوءظن و در معرض اهانت قرار گیرند و یا احساس ناامنی کنند. چه نیکو است که تشویق صالحان و خدمتگزاران نیز در کنار مقابله با فساد و مفسد، وظیفهای مهم شناخته شود.
۵- بخشهای مختلف نظارتی در سه قوه از قبیل سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات باید با همکاری صمیمانه، نقاط دچار آسیب در گردش مالی و اقتصادی کشور را بدرستی شناسایی کنند و محاکم قضائی و نیز مسئولانِ آسیبزدایی در هر مورد را یاری رسانند.
۶- وزارت اطلاعات موظف است در چهارچوب وظائف قانونی خود، نقاط آسیبپذیر در فعالیتهای اقتصادی دولتىِ کلان مانند: معاملات و قراردادهای خارجی، و سرمایهگذاریهای بزرگ، طرحهای ملّی، و نیز مراکز مهم تصمیمگیری اقتصادی و پولی کشور را پوشش اطلاعاتی دهد وبه دولت و دستگاه قضائی در تحقق سلامت اقتصادی یاری رساند و بطور منظم به رئیسجمهور گزارش دهد.
۷- در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضی دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود. هیچ شخص یا نهادی نمیتواند با عذر انتساب به اینجانب یا دیگر مسئولان کشور، خود را از حسابکشی معاف بشمارد. با فساد در هر جا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.
۸- با این امر مهم و حیاتی نباید بگونهی شعاری و تبلیغاتی و تظاهرگونه رفتار شود. بجای تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد. بهدستاندرکاران این مهم تأکید کنید که بجای پرداختن به ریشهها و امالفسادها به سراغ ضعفا و خطاهای کوچک نروند و نقاط اصلی را رها نکنند. هرگونه اطلاعرسانی به افکار عمومی که البته در جای خود لازم است، باید بدور از اظهارات نسنجیده و تبلیغاتگونه بوده و حفظ آرامش و اطمینان افکار عمومی را در نظر داشته باشد.
از خداوند متعال اخلاص و جِدّ و توفیق را برای خود و شما و همهی مسئولان این امور، مسئلت میکنم و امیدوارم این اقدام مورد رضای حضرت بقیةاللهالاعظم روحی فداه قرار گرفته، گام بلندی بسوی رفاه و آسایش عمومی را تدارک کند.
#لطفانشردهید
#تصمیم_گیری_درست
#فعالیت_های_اقتصادی
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
⁉چرا #مذاکره نمی کنیم؟
🔸سیره مقام معظم رهبری در جامعنگری و پختهگویی برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی شناخته شده است. وقتی ایشان با صراحت و قاطعیت میفرمایند «مذاکره با امریکا ممنوع» هم شرایط را سنجیدهاند و هم از مشکلات و موانع کشور کاملاً آگاهند. ناگفته پیداست که ما با دولت جدید امریکا هم مذاکره کردهایم و روحانی در مصاحبه اخیر تلویزیونی آن را اعلام کرد. پس میتوان گفت: رهبری در روند طبیعی تعاملات و برای استمرار برجام مخالفتی با مذاکره با دولت جدید امریکا هم نداشتهاند، اما آنچه ایشان را به این جمعبندی رساند تجربهای بود که از مذاکره پیشین به دست آوردهایم. اگر بخواهیم به دور از احساسات و مبتنی بر منطق، چرایی عدم مذاکره با امریکای امروز را برشماریم به چه چیزی استناد میکنیم؟
۱- از مهمترین موانع مذاکره با امریکاییها این است که آنان نتایج دلخواه و مدنظر از مذاکره را قبل از هرگونه مذاکره اعلام میکنند. «ایران باید اینگونه باشد.»، «در فلان مسئله باید چنین کند» و... وقتی نتیجه مذاکره از قبل اعلام میشود، صحنهآرایی مذاکره چه معنایی دارد؟ اگر مذاکره برای به کرسی نشاندن حرف یک طرف و «بده و نستان» است ادا و اطوار مذاکره برای چیست؟ اگر قرار است نتیجه از مذاکره بیرون بیاید طرح مطالبات غیرمنطقی و همزمان کردن آن با تحریم چه معنایی میتواند داشته باشد.
۲- مذاکره و عدم عمل به نتایج مذاکره رویه امریکاییهاست که صرفاً با ایران اعمال نمیشود. مذاکرات چند سال پیش با کرهشمالی یک طرفه شد، لیبی نمونه دیگری است، صربستان نیز در همین قاعده قرار گرفت. رئیسجمهور امریکا پس از دیدار با رئیسجمهور کره شمالی در سنگاپور، بلافاصله گفت: «شاید توافقی بکنیم و چند ماه بعد نخواهم ادامه دهم.» بنابراین مذاکره با امریکا یعنی به میدان آوردن حیثیت یک ملت پرغرور مثل ایران و پای گذاشتن در زمینی شل که معلوم نیست نتیجه آن چه خواهد شد. آزموده را آزمودن خطاست مثالی عینی درباره توافق برجامی ما با امریکاست که ابتدا به برجام عمل نکردند و سپس از آن خارج شدند و تحریم را به گفتمان خود تبدیل کردند. امریکا بعد از مذاکره رسمی اخیر با کره شمالی چندین بار دیگر این کشور را تحریم کرده است و پس از برجام نیز دهها بار ایران را تحریم کردند و اینگونه است که رهبری انقلاب آن را اشتباه و بخشی از آن را شخصاً به عهده میگیرند که نشان از تقوی و تواضع در مقابل ملت است.
۳- امریکا با دوستان خود همچون ترکیه و اروپا نیز فراتر از قوانین تجارت جهانی عمل میکند. قوانین بینالمللی را له میکند، از سازمانهای جهانی خارج میشود و هیچ منطقی را نمیتوان یافت که با عرف بینالملل بتوان رفتار آنان را تحلیل کرد و فهمید.
۴- غیرمنطقی بودن، دروغگویی و از همهبدتر تبختر استکباریشان اجازه نمیدهد ملت ایران در مقابل فاسدترین افراد روی کره زمین کوتاه بیاید و عزت و شرف خود را برای رفاه بهتر به حراج تاریخ بگذارد. نباید آیندگان که بسیار راحتتر از امروز قضاوت میکنند، نسل امروز را خائن، ترسو، لذتپرست و بیگانهنواز تفسیر کنند. اینکه یک کشور صاحب زور باشد و از منطق گاو برای اعمال آن زور استفاده کند نباید ما را به تسلیم وا دارد. باید به او فهماند که در مکتب ما حیات - ذلت با هم سازگار نیست و بین تسلیم- ایستادگی حتماً فرزندان رمضان خواهیم بود و در بدترین شرایط وارثان عاشوراییم که امام راحل ما فرمودند: «سرانجام چنگ و دندان ابرقدرتها و خصوصاً امریکا را خرد خواهیم کرد یا پیروز میشویم یا به شهادت میرسیم که در مکتب ما هر دو پیروزی است.» امریکا باید بفهمد که ایران نه کرهشمالی است که برای نان زانو بزند و نه عراق صدام است که در توهم رهبری جهان عرب تنها گرفتار شود. ملت رشید ایران خواهد ایستاد فقط شرط آن این است که ببیند کارگزاران نظام اسلامی برای خدمت به آنان شب و روز نمیشناسند. در این صورت حتی اگر نتیجهای نبیند باز قدردان خواهد بود. نسل ما حتماً تجدیدکننده عهدنامه ترکمنچای نخواهد بود و ایرانیان ۲۰۰ سال بعد حتماً ما را سرزنش نخواهند کرد. ظرفیتهای ملی، یک ونیم تریلیون نقدینگی و ظرفیتهای جهان چندقطبی را باید هنرمندانه به میدان آورد و این شدنی است.
🔗کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۲۳:
وَ اتَّقُوا یَوْماً لاتَجْزی نَفْسٌ عَنْ نَفْس شَیْئاً وَ لایُقْبَلُ مِنْها عَدْلٌ وَ لاتَنْفَعُها شَفاعَةٌ وَ لا هُمْ یُنْصَرُون.
⚡حقیقت شفاعت, ضمیمه شدن موجود قویتر به موجود ضعیفتر برای کمک به اوست. این کمک ممکن است برای افزایش نقاط قوت باشد و یا پیرایش نقاط ضعف.
⚡بنابراین, توبه کاران نیز برای بازگشت به حالت قبل از گناه, و نیز برای افزایش مقامات معنوی و پرورش و تکامل, نیاز به شفاعت دارند.
⚡یعنی شفاعت منحصر به مجرمانی است که از کار خود نادمند و پشیمان, و در مسیر جبران و اصلاحند و لذا شفاعت پشتوانه ای است برای توبه و ندامت از گناه.
🍂خدایا مارا مشمول شفاعت و دستگیری اولیائت بفرما.🍂
🌹کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌹
@hamian_m_a
⁉ #چراجنگ_نمیشود؟
🍃دو عبارت «جنگ نمیشود» و «مذاکره نمیکنیم» بسیاری از نگرشها و تصمیمات را تنظیم کرد:
🔸گزاره اول پیشبینی مبتنی بر شناخت
🔹گزاره دوم تصمیم نظام است.
♦منطق رهبری درباره اینکه جنگ نمیشود چیست؟ چه حجتی دارد که حتی از واژه «احتمالاً جنگ نمیشود» استفاده نمیکنند؟
1⃣راهبرد امریکایی مبتنی بر سه گزاره «فشار اقتصادی و روانی» به منظور «نارضایتی اجتماعی و اقتصادی» با هدف «بیثباتسازی سیاسی و امنیتی» است. علاوه بر آن سه عبارت «مشکلات معیشتی مردم ایران»، «فساد در حاکمیت» و «هزینه هنگفت ایران در منطقه» را با هدف تبدیل گزاره براندازی به فروپاشی به کار میبرند؛ بنابراین راهبرد آنان نظامی نیست، اما تلاش میکنند گزینه جنگ را برای ادراک ما معتبرسازی و فرایند تسلیم و مذاکره را به زعم خودشان شروع نمایند.
2⃣رئیسجمهور امریکا اهل هزینه و فایده اقتصادی است و از هزینه ۷هزار میلیاردی امریکا در منطقه به شدت ناراحت است و از اعراب میخواهد هزینه تأمین امنیتشان در مقابل ایران را پرداخت نمایند و هزینه ماندن در کردستان سوریه را نیز از عربستان گرفت؛ بنابراین او اهل هزینه نیست و پولی را صرف جنگ نخواهد کرد.
3⃣قدرت بازدارندگی ایران عامل بسیار مهمی در پیشگیری از جنگ است و امریکاییها از این قدرت مطلع هستند و میدانند دوران «بزن و دررو» گذشته است و ممکن است حیثیت ابرقدرتیشان دچار آسیب جدی شود.
4⃣ شکستهای پیدرپی امریکا و همپیمانان در منطقه دستگاه محاسباتی آنان را از توهم خارج کرده است و میدانند وقتی همه سلاح و تدبیر و پول اعراب و غرب از پس پابرهنگان یمن برنمیآید، جنگ با ایران کابوسی تلخ است. امریکاییها در عراق، سوریه، لبنان، یمن و افغانستان در پیشبرد برنامههای خود ناکام بودهاند و عامل آن را ایران میدانند.
5⃣ نگرانی از امنیت صهیونیستها عامل مهم دیگری است. آنان برآوردی ندارند که در روز حادثه از دور و نزدیک چه بر سر صهیونیستها خواهد آمد؟ و هزاران موشک حزبالله و حماس و دهها هزار نیروی چند ملیتی مستقر در سوریه چه خواهند کرد؟ بنابراین ریسک ناامنی برای صهیونیست را انجام نخواهند داد.
6⃣ تفکرِ صرفاً اقتصادی رئیسجمهور امریکا نگران وضعیت و قیمت انرژی در فردای جنگ است. معلوم نیست در فردای جنگ تأسیسات نفتی همپیمانان امریکا در منطقه خلیج فارس چه خواهد شد و قیمت نفت هم اقتصاد امریکا را به چالش میکشد و هم باخت آن را نمایش خواهد داد.
7⃣ در دسترس بودن نیروهای امریکایی از نگرانیها و موانع شروع یک جنگ در منطقه است. امریکاییها به خوبی از نفوذ منطقهای ایران و ارتباط آن با ملتها (به جای دولتها) مطلع هستند. دهها هزار نیروی نظامی امریکا در افغانستان، عراق، سوریه و کشورهای حاشیه خلیج فارس به مثابه گوشت زیر دندان ایران هستند. آنان مرتب خاطره ۴۳۰۰ نظامی کشتهشده امریکایی در عراق از ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ را مرور میکنند و میدانند که جنگ با ایران صرفاً دریایی و هوایی نخواهد بود و ما در نزدیکترین نقطه به آنان که به فکرشان هم نمیرسد حضور داریم.
8⃣ آسیبپذیری همپیمانان امریکا در منطقه که نوسازی بزکگونهای را به برکت دلارهای نفتی رقم زدهاند، عامل بازدارنده دیگری است. زندگی امیران نفتی خلیج فارس از جهت استحکام درونی شبیه زندگی در شیشه است و با اولین برخورد یک جسم سخت به هم خواهند ریخت. راهبرد اعلامشده و همیشگی جمهوری اسلامی ایران است که از هر نقطهای که به ما حمله شود به همان نقطه حمله خواهیم کرد. کسانی که بخواهند دریا و سرزمین در اختیار امریکاییها قرار دهند از این راهبرد مطلع هستند.
9⃣ ایران از قرن هجدهم میلادی (پایان افشاریه) تا کنون صرفاً در موضع دفاع بوده و به هیچ کشوری حمله و تجاوز نکرده است. این راهبرد همچنان باقی است و دکترین جمهوری اسلامی صرفاً دفاعی است بنابراین ایران نیز هیچوقت آغازگر یک جنگ نخواهد بود؛ بنابراین «جنگ نخواهد شد» یک گزینه معتبر هم برای دشمن و هم برای ملت ما است. آرامش ملت ما و به بازی گرفتن گزینه جنگ از یک سو و قدرت بازدارندگی که دشمن را از اقدام نظامی بر حذر میدارد، از سوی دیگر نشانگر این مهم است. تصمیمهای کارگشای حاکمیت، اولویتبندی منابع، اطلاعرسانی صادقانه به ملت، وحدت کلمه و ارتباطات شرقی میتواند ما را بدون جنگ و بدون مذاکره وارد فردای متفاوت کند. انشاءالله
#لطفانشردهید
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۲۴:
وَ إِذِ ابْتَلى إِبْراهیمَ رَبُّهُ بِکَلِمات فَأَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّی جاعِلُکَ لِلنّاسِ إِماماً قالَ وَ مِنْ ذُرِّیَّتی قالَ لایَنالُ عَهْدِی الظّالِمینَ.
⚡هنگامی که ابراهیم(ع) از عهده آزمایشهای الهی بخوبی برآمد, خداوند به او جایزه ای داد و فرمود من تورا امام و رهبر و پیشوای مردم قرار دادم.
⚡ابراهیم تقاضا کرد که از دودمان من نیز امامانی قرار ده تا این رشته ی نبوت و امامت قطع نشود و قائم به شخص من نباشد, اما خداوند فرمود پیمان من, یعنی امامت, هرگز به ظالمان نخواهد رسید.
🔸نکات آیه:
⚡۱- هدف از آزمایش, ظهور و بروز استعدادهای نهفته, و تلاش و عمل انسان, و در نتیجه, رسیدن به مقامات و درجات عالیه است.
در یک کلام, امتحانات برای رشد و پرورش انسانهاست.
⚡۲- این آیه ثابت میکند که امام اولاً باید از جانب خدا تعیین شود, و ثانیاً باید معصوم باشد و کسی که لقب ظالم براو صدق کند, به مقام امامت نخواهد رسید.
⚡۳- مقام امامت از مقام رسالت و نبوت بالاتر است. زیرا مقام امامت, تحقق بخشیدن به اهداف مذهب, و هدایت به معنی رساندن به هدف است, نه فقط نشان دادن راه و بشارت و انذار. (عده ای ازپیامبران, دارای مقام امامت نیز بوده اند)
🍂خدایا مارا کمک کن تا در امتحانات زندگی, موفق و مرضیّ تو گردیم.🍂
امام باقر علیه السلام:
شما را به پنج چيز سفارش ميكنم:
🌺اگر مورد ستم واقع شدي ستم مكن
✨اگر به تو خيانت كردند، خيانت مكن
🌺اگر تكذيبت كردند، خشمگين مشو
✨اگر مدحت كنند، شاد مشو
🌺و اگر نكوهشت كنند بي تابي مكن.
▪️شهادت امام باقر علیه السلام تسلیت باد.
✔کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
☑️ @hamian_m_a
⚜💠💠⚜💠💠⚜
♻️هشدار
بسمه تعالی
🇮🇷اساس انقلاب مردم ایران"خدا "بود لذا،انتخاب نظام جمهوری اسلامی ،تصادفی نبود،اکنون نزدیک به #"40"سال از آن زمان گذشته است #40_سال درحسرت پیاده شدن احکام نورانی اسلام،
😓امّاباکمال تأسف،بهتراست بگوییم40سال #غفلت
🚨غفلت به این معنی که به فرامین ونصایح امام ورهبری عمل نکردیم.آنجا که فرمودند: #وای به روزی که بنشینیدومنتظرباشیدکه #مسئولین برای شماکاربکنند
🚨وای به روزی که رفتارمسئولین،رفتاربرگزیدگان،رفتاردولتمردان،ورفتارآنانی راکه به طریقی درجامعه تاثیرگذارند را زیر نظرنگیریدوآنهارابه حال خودرها کنید
🚨ازنفوذ صحبت کردند،جدی نگرفتیم ⛔️ازتهاجم فرهنگی گفتندخواب بودیم 🏯ازاشرافی گری،ازوضع بد معیشت مردم ،ازمشکلات جوانان وخانواده ها،ازتبعیض وبی عدالتی #ازابتذال_اخلاقی ،ازکمک به دشمنان اسلام ،ازتضعیف نظام اسلامی ،ازتضعیف فرهنگ اسلامی ،ازتضعیف اقتصاد جامعه ،ازتضعیف علم وفناوری واز بی توجهی به سایر امورهشداردادند
😲"فریادنزدیم"😲
40سال . . . . . .
👌اینک تنها نجات ماورسیدن به اهداف و آرمان های انقلاب ولبیک گویی به ندای شهدا ء، اجرای فریضه ی الهی #امر_به_معروف_ونهی_از_منکر ازطریق مطالبه گری ازمسئولین در کلیه ی امور وحوزه های مرتبط می باشد که ازطرق گوناگون
👤مراجعه حضوری،
📞تماس تلفنی،
📩ارسال نامه ،
📜تنظیم طومار،
📱ارسال پیامک و . . . . عملی خواهدبودکه این شیوه از بدو تاسیس #مجمع_رهروان_امر_به_معروف_ونهی_ازمنکر دردستورکارقرارداشته وتارسیدن به نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت
@hamian_m_a
✳امروز 65 سال از #کودتای 28 مرداد 1332 میگذرد و تجربه نشان داده است که ترامپ با ترومن فرقی ندارد، آمریکا همچنان غیرقابل اعتماد بوده و کسی از پل مذاکره با این ابرقدرت شیطانی به سرمنزل مقصود نمیرسد.
🔹برجام یکی از آخرین تجربههای ملت ایران است، دولت یازدهم مذاکرات منتهی به برجام را آغاز و دهها دیدار بین وزیر خارجه کشورمان و طرف آمریکایی صورت گرفت، این دیدارها سرانجام به قرارداد پر حرف و حدیث برجام رسید که عدهای امضای «جان کری» وزیر خارجه وقت آمریکا زیر این قرارداد را تضمین خواندند ولی رئیسجمهور بعدی ایالات متحده آن را پاره کرد تا نشان دهد به امضای شیطان نباید امید بست.
🇮🇷ایران به تمامی تعهدات خود در چارچوب برجام عمل کرد و طرف مقابل به اکثر تعهدات خود پایبند نبود و امروز به دنبال تحمیل تعهدات جدید و انجام ندادن تعهدات قدیم پاره شده خود هستند!
هیچ دیپلمات عاقلی با سیاستمدارانی که چنین ویژگیهای مشمئزکنندهای دارند پای میز مذاکره نمینشیند چرا که به امضای او اعتمادی نیست.
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۲۵:
وَ إِذْ جَعَلْنَا الْبَیْتَ مَثابَةً لِلنّاسِ وَ أَمْنا وَ اتَّخِذُوا مِنْ مَقامِ إِبْراهیمَ مُصَلّىً وَ عَهِدْنا إِلى إِبْراهیمَ وَ إِسْماعیلَ أَنْ طَهِّرا بَیْتِیَ لِلطّائِفینَ وَ الْعاکِفینَ وَ الرُّکَّعِ السُّجُودِ.
⚡و هنگامی که خانه کعبه را میعادگاه و محل بازگشت وتوجه همه ی مردم جهان قراردادیم تا از نظر روحانی نیز به توحید و فطرت نخستین خود بازگردند.
⚡و نیز کعبه را مرکز امن و امان قراردادیم زیرا جامعه هم به امام نیاز دارد(آیه قبل), و هم به امنیت.
⚡منظور از طهارت در آیه, پاک ساختن ظاهری و معنوی خانه توحید از هرگونه آلودگی است, یعنی مسجد مسلمانان باید پاکیزه و رغبت انگیز باشد, و عبادت با طهارت پیوند دارد.
⚡زائران بیت الله را همین کرامت بس که انبیای الهی مسئول طهارت و پاکی آن بیت برای آنها بوده اند.
⚡کسی که در راه خدا حاضر شود خود و همسر و فرزندش را تسلیم نماید, باید تمام سرها در جای پای او برای خداوند به خاک برسد.
🍂خدایا مارا از حج گزاران قرارده.🍂
🌹کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )🌹
@hamian_m_a
🕋 در برابر سیاست آمریکا برای به جان هم انداختن مسلمانان هشیار باشید
👈 این است فلسفهی برائت از مشرکان در حج
🔻رهبرانقلاب، در #پیام_حج۹۷:
🔸️امروز به رفتار آمریکای مستکبر و جنایتکار بنگرید. سیاست اصلی آن در برابر اسلام و مسلمین، جنگافروزی است.
🔹️خواست و تلاش خباثتآلود آن، کشتار مسلمانان به دست یکدیگر است.
🔸️ظالمانی را به جان مظلومانی انداختن، از جناح ظالم پشتیبانی کردن، به دست او جناح مظلوم را بیرحمانه سرکوب کردن، و آتش این فتنهی هولناک را همواره تیزوتند کردن.
🔹️مسلمانان باید #هشیار باشند و این سیاست شیطانی را خنثی کنند. حج زمینهساز این هشیاری است، و این است فلسفهی #برائت_از_مشرکان و مستکبران در #حج. ۹۷/۵/۲۸
🕋کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
💻 @hamian_m_a