✅ #کار_فرهنگی
🔹ما امروز خیلی کارهای فرهنگی باید میکردیم که نکردیم، خیلی برنامهها باید میریختیم که نریختیم و حقیقتاً دستمان از خیلی کارها چه در داخل و چه در خارج کشور خالی است. لذاست که مسائل فرهنگی حقیقتاً در خور این است که به آن، با سعه صدر و اهتمام و دلسوزیِ عمیق و همراه با خِبرگی و کارشناسی رسیدگی بشود.
🔸امام خامنهای - ۱۳۶۸/۱۰/۱۲
🌹کانال حامیان اصل هشتم قانون اساسی
@hamian_m_a
#معروفی_مهم :مرز صله رحم
💠پیوند خویشاوندی تنها به بستگان خوب و با ایمان اختصاص ندارد؛ بلکه وظیفه ای اخلاقی و الهی است که فراگیر است؛ از این رو چنانچه پدر و مادر و دیگر خویشاوندان، مومن نیز نباشند، احترامشان لازم و بر رفع نیازهای آنان تاکید شده است؛ لکن این ارتباط تا جایی است که به دیگر احکام دینی آسیبی نرسد؛ ولی اگر بر اثر این ارتباط، دیگر احکام دین در خطر قرار گیرد نه تنها ارتباط با غیرمتدینان لازم نیست بلکه جایز هم نیست.
💠خدای سبحان فرمود : ... سفارش ما به انسان این بود که به وی فرمان دادیم سپاسگزار باش، همانگونه که فرمانش دادیم که مرا شکرگزار باش؛ مبادا فرمان نبری و سپاس گزاری نکنی که بازگشت همگان به سوی من است. و اگر پدر و مادرت تلاش کردند که چیزی را که بدان علم نداری- از آن روی که وجود ندارد- شریک من سازی، از آنان پیروی مکن. البته در کارهای دنیا با آنان به نیکی معاشرت کن. (سوره لقمان آیات 14-15)
کتاب مفاتیح الحیاه
#سبک_زندگی_اسلامی
#تعامل_با_خانواده
انتشار محتوای سالم در فضای مجازی، صدقه ی جاریه ی انسان.
🌸🌸🌸کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )🌸🌸🌸
📲 @hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۴۵:
وَ لَئِنْ أَتَیْتَ الَّذینَ أُوتُوا الْکِتابَ بِکُلِّ آیَة ما تَبِعُوا قِبْلَتَک وَ ما أَنْتَ بِتابِع قِبْلَتَهُم وَ ما بَعْضُهُمْ بِتابِع قِبْلَةَ بَعْض وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْواءَهُمْ مِنْ بَعْدِ ما جاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ إِنَّکَ إِذاً لَمِنَ الظّالِمین.
⚡️این آیه از عناد و لجاجت اهل کتاب پرده برداشته و می فرماید هرچه هم آیه و دلیل برای آنها بیاید, آنها از اسلام و قبله ی آن پیروی نخواهند کرد, چون حقیقت را فهمیده اند ولی آگاهانه از پذیرش آن سرباز میزنند.
بنابراین روح حقیقت جویی در آنها مرده است.
⚡️ای پیامبر تو نیز هرگز تابع قبله ی آنان نخواهی شد و اگر آنها تصور می کنند با این غوغاها بار دیگر قبله ی مسلمانان تغییر خواهد کرد, کور خوانده اند. این قبله ی همیشگی و نهایی مسلمین است. پس بیخود جنجال نکنند.
⚡️و آنها نیز آنچنان در عقیده ی خود متعصبند که هیچیک از آنها پیرو قبله ی دیگری نیست. نه یهود از قبله ی نصاری پیروی می کند و نه نصاری از قبله ی یهود.
⚡️ اگر بر فرض پیامبر نیز تابع هوا و هوس های آنان شود, گرفتار کیفر خواهد شد.
🍂خدایا مارا از شر وسوسه ی نفس در امان بدار.🍂
☘کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)☘
@hamian_m_a
هدایت شده از حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
⚫کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی) ⚫
@hamian_m_a
♦️خواص باطل (۱)؛
#شبث_ابن_ربعی
♦️اسمش شبث ابن ربعی است،دیرتر از همه اسلام آورد.علامه شهیدی او را به طاووس تشبیه می کند.
♦️پس از رحلت پیامبر مرتد گردید و طرفدار پیامبران دروغین شد.
🔹وقتی ابوبکر پیامبران دروغین را شکست داد دوباره مسلمان شد.در زمام امیرالمؤمنین جزو سپاهیان حضرت امیر بود ، به خوارج پیوست و بعد از متفرق شدن خوارج دوباره به سپاه امام آمد.
♦️بعد از شهادت امیرالمؤمنین، به معاویه پیوست و سعی کرد امام حسن(ع) را به معاویه تحویل دهد.
🔹شبث در واقعه عاشورا از کسانی بود که به امام حسین علیه السلام نامه نوشتند و او را به کوفه دعوت کردند. اما او با روی کار آمدن عبیدالله زیاد در کوفه به سمت وی رفت و با مسلم بن عقیل دشمنی کرد. او که تا روز پنجم محرم از رفتن به کربلا طفره میرفت، مجبور به شرکت درواقعه کربلا شد، در روز عاشورا که فرمانده نیروهای پیاده لشکر دشمن (شمر ابن ذالجوشن) بود، امام حسین علیه السلام در اولین سخنرانی خود از او و دیگر سران کوفه نام برد و نامه نوشتن و دعوتشان را یادآوری کرد.
🔹وی در معرکه کربلا زیرکانه عمل کرد و از رویارویی مستقیم با حسین و یارانش پرهیز کرد تا جایگاه خود را در آینده به خطر نیندازد.
🔹او بعدها به همراهی مختار ثقفی به خونخواهی امام حسین علیه السلام در آمد و رئیس پلیس مختار شد. وقتی مختار که به قلع و قمع قاتلین امام حسین(ع) مشغول شد او را نیز تعقیب کرد که شبث به بصره نزد زبیریان فرار کرد و پس از آن در کشته شدن مختار توسط زبیریان حضور داشت. سپس با غلبه حجاج بن یوسف (فرمانروای مروانیان) بر زبیریان در کوفه او به مروانیان پیوست.
🔸🔸شبث سرانجام در سال هشتاد قمری با بیش از یک قرن عمر در کوفه از دنیا رفت.
✅ کمی تامل کنیم آیا امروز در جامعه خود چقدر افرادی شبیه شبث ابن ربعی داریم؟؟؟
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
✊ همه برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها تلاش کنید
🔻 رهبرمعظم انقلاب در دیدار هیئت دولت:
🔹️ موضوع #تولید_داخل و برطرف کردن مشکلات آن یکی از مسائل مهمی است که باید در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه بر آن تمرکز شود. مشکلات تولید، راه حل دارد و اقتصاددانها نیز برای آن راهکار ارائه داده اند که اگر به آنها عمل شود، #معیشت_مردم که اکنون بخش مهمی از جامعه دچار مشکل هستند، #بهبود خواهد یافت.
🔹️ باید تلاش همه جانبهای برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها و یا زیر ظرفیت کار کردن آنها انجام گیرد. وظیفه دولت، مدیریت اقتصادی است البته این مدیریت به معنای تصدیگری نیست و هدف از سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز این است که تصدیگری انجام نشود.
🔺️ «باز کردن میدان برای فعالان سالمِ اقتصادی و #جوانان_مبتکر و پرتلاش و برطرف کردن موانع و بهبود فضای کسب و کار» و همچنین «بستن منافذ فساد و #برخورد_با_مفسد» دو رکن مهم مدیریت اقتصادی کشور است. ۹۷/۶/۷
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۴۶:
الَّذینَ آتَیْناهُمُ الْکِتابَ یَعْرِفُونَهُ کَما یَعْرِفُونَ أَبْناءَهم وَ إِنَّ فَریقاً مِنْهُمْ لَیَکْتُمُونَ الْحَقَّ وَ هُمْ یَعْلَمُون.
⚡️علمای اهل کتاب , پیامبر اسلام را می شناسند همانطور که بچه های خود را می شناسند, بخاطر این که تمامی خصوصیات آن جناب را در کتب خود دیده اند. ولی با این حال, گروهی از ایشان, عمداً معلومات خود را کتمان می کنند.
⚡️از این آیه معلوم می شود که:
🔸۱- اگر روحیه ی حقیقت طلبی نباشد, علم به تنهایی کافی نیست. یهود با آن شناخت عمیق از رسول خدا(ص) بازهم اورا نپذیرفتند.
(چنانکه امروز هم عده ای, مسائلی را بخوبی علم دارند اما نمی توانند بپذیرند)
🔸۲- حتی درباره ی دشمنان, انصاف را رعایت کنیم. قرآن, کتمان را به همه اهل کتاب نسبت نمی دهد و می فرماید:گروهی....
🍂خدایا مارا حق پذیر فرما.🍂
⚫️کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )
@hamian_m_a
♦️خواص باطل (2)؛
#شریح_قاضی
✒️✒️تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى». شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
🔸ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
🔴شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
⚠️«جرأت نکردم» یعنى چه؟ یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
🔺اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
📚بیانات مقام معظم رهبری در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
⚫کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )
@hamian_m_a
✨﷽✨
🔰 چرا عزاداري مي کنيم؟ (قسمت دوم)
امام سجاد (ع) و تقريباً اوايل زمان امام باقر (ع) ملاحظه مي کنيم که اين عزاداري قالب فردي داشت. يعني امام سجاد (ع) هر افطار که آب مي آورند نگاه مي کردند و مي فرمودند: پدرم را با لب تشنه کشتند ، غذا که مي آورند مي گفتند : پدرم را با شکم گرسنه کشتند و در هر مناسبتي چيزي مي گفتند . ولي زمان امام صادق (ع) که مي رسيم يک مقداري درگيري بني اميه و بني عباس اوج مي گيرد و بني اميه سقوط مي کند ، روز عاشورا مي بينيم امام رسماً عزا مي گيرد و گريه مي کند . شخصي مي گويد : من روز عاشورا نزد امام ديدم که رنگ امام تغيير کرده و اشک هاي ايشان بر گونه هايشان جاري است ، گفتم آقا چه شده است؟ گفتند : مگر نمي داني چه شده ، امروز عاشورا است ، امروز پسر پيامبر به قتل رسيده است . رسماً مداحان و شعرا را مي آوردند حتي داخل منا و عرفات ، داخل خانه ي امام ، ايشان پرده مي زنند زنها يک طرف و مردها يک طرف ، سيد حميري مي ايستاد ، کميل مي ايستاد و رسماً عزداري مي کردند . حتي ملاحظه شده است که ائمه تشويق هاي عجيبي در اين خصوص مي کرده اند ، بعدها هم مي گويند هرکسي که گريه کند گناه او آمرزيده مي شود . هر کس شعري بخواند غفراله لو ما تقدم من الذنب ، گناهان گذشته و آينده ي او آمرزيده مي شود . چون احساس کردند که يک دوراني شده است و مردم بايد رجوع کنند به قضيه کربلا .گاهي مردم مي پرسيدند اين ثوابهاي عجيب و غريب که براي گريه اباعبداله آمده است براي چيست؟ دليل آن همين است که ائمه احساس کردند که زهد گسترش پيدا کرده است اما ولايت ، امامت و قضيه عاشورا فراموش شده ، لذا قضيه را با اين روايت محکم کردند. حالا مي پرسند که قضيه ولايت چه ربطي به عاشورا دارد؟ ربط آن اين است که ما وقتي در قضيه ي عاشورا مي بينيم که امام به عنوان رهبر يک نهضت به شهادت رسيده اند و آن هم براي چه به شهادت رسيده اند ؟ براي اينکه اين نهضت حفظ شود ، حال اگر اين امام فراموش شود ، امام صادق (ع) هم فراموش مي شود ، امام باقر(ع) هم فراموش مي شود ، کلاً خط امامت فراموش مي شود .من بارها گفته ام من کنت مولا فهذا علي مولي که پيامبر در غدير فرمودند ، امروز آغاز من کنت مولي فهذا مهدي مولي است ، آن روز من کنت مولي فهذا حسين مولي يک بنيان گذاشت امير المؤمنين است.
ادامه دارد...
#مبحث_فلسفهعزاداری ۲
💬حجت الاسلام رفیعی
⚫کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )
☑ @hamian_m_a
♦️خواص باطل(۳)،
#شمر_جانباز_صفین
♦️نامش «شرحبیل» و کنیه اش «ابوالسابغه» بود؛خیلی دیر و پس از فتح مکه مسلمان شد
♦️ ما بیشتر از رذالت دشمنان امام حسین(ع) شنیده ایم ؛ اما در وصف عبادات شمر نوشته اند که شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است. فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانیشان پینه بسته بود. بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند.حتی تعدادی از این افراد با پیغمبر(ص) هم دیده شده اند.
🔵شمر افتخاری دارد که ما آرزویش را می کنیم ؛یار و یاور امیرالمؤمنین در جنگ صفین.حتی او در مبارزه با ادهم ابن محرز باهلی (از سپاهیان معاویه) شمشیر خورد و زخمی شد؛؛پس به زبان امروزی او جانباز جنگ صفین است
◼️اما عاقبتش چه شد؟واقدی می گوید که شمر سر سیدالشهدا(ع) را برید،بر بدنش اسب تاخت ، خیمه اهل بیت(ع) را آتش زد و حتی گستاخی را به حدی رساند که قصد شهادت امام سجاد(ع) را کرد.
🔹🔹از جمله افرادی بود که «عبیدالله بن زیاد» حاکم کوفه، او را برای پراکنده کردن مردم کوفه از اطراف مسلم بن عقیل، به دارالاماره فرستاد.
🔹🔹زمانی که عمر بن سعد، فرمانده لشکر کوفه در نامهای برای حاکم کوفه نوشت که امام حسین علیه السلام حاضر شده برگردد «عبیدالله حاکم کوفه» نظر داد که باید پذیرفت ولی وقتی شمر از این نامه مطلع شد، او را منع کرد و گفت که اگر امام حسین علیه السلام خود را تسلیم نکند و برود، بعداً قدرتمند میشود. پس بهتر است نگذارید برود. عبیدالله هم نظر شمر را قبول کرد او را فرمانده سپاه با ۴۰۰۰ جنگجو کرد و همراه با نامهای به طرف عمربن سعد فرمانده کوفه در کربلا فرستاد، تا از حسین بخواهد که یا تسلیم شود یا به جنگ تن در دهد و به دنبال این نامه، گفت ای عمر سعد، اگر اینکار را انجام نمیدهی از لشکر ما کناره بگیر و لشکر را به شمربن ذی الجوشن واگذار.
🔹🔹در روز عاشورا او فرمانده پیادههای لشکر کوفه بود.در آخرین ساعتهای روز دهم محرم، زمانی که امام حسین علیه السلام جراحتهای زیادی در سر و بدن داشت، شمر، با چکمه و خنجر برهنه بر سینه او نشست و سر او را از تن جدا کرد.
♦️در قیام مختار برخی نوشته اند كه جسم او را نزد سگان انداختند و بعضي می گويند كه او را دستگير كردند، گردنش را زدند و بر بدنش اسب تاختند و سر او را، نزد محمد بن حنفيه فرستادند.
⚠️شمر امام را می شناخت .در کنارش در جنگ صفین جنگیده بود؛اما راه باطل را می گزیند چرا که بین حقیقت و منفعت ، لحظه ای تفکر لازم است، البته تفکری که آن را از هفتاد سال عبادت برتر می دانند.
👌لحظه ای تفکر
ما در کجای تاریخ ایستاده ایم: با حق و حقیقت اخروی یا با سود و منفعت دنیوی.
▪کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a