🔴آیا رهبری به تنهایی با شجاعت و قاطعیت میتواند فساد را ریشه کن کند؟؟؟
📚 #عبرتهای_تاریخ
🔻یکی از افرادی که بعد از پیامبر (صلی الله علیه و اله ) به حکومت رسید «عثمان» بود. عثمان در طول مدت حکومت خود دچار مفاسد مالی و انحرافات زیادی شد (ر.ک: شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ج۱/ص۱۹۸). از جمله مردمانی که نسبت به مفاسد اعتراض داشته و درخواست برخورد با آن را داشتند مردم کوفه بودند، مردم کوفه به همراه سایر معترضین عثمان را سرنگون و با علی (علیهالسلام) بیعت کردند.
علی (علیهالسلام) در برخورد با مفاسد هم شجاع بود و هم قاطع. در توصیف شجاعتشون فرمودند: «به خدا قسم چون کفتار ترسو نیستم بلکه با کمک افراد حق جو، روی گردانان از حق را در هم میکوبم». (نهج البلاغه: خطبه6) و در توصیف قاطعیتشان فرمودند: «به خدا قسم حتی اگر اموال بیت المال مهریه زنان شده باشد آن را باز میگردانم» (نهج البلاغه: خطبه ۱۵). به همین جهت دست رد بر سینه سهم خواهانی چون طلحه و زبیر زد و حکومت معاویه را برنتافت.
🔻اما طلحه و زبیر و معاویه نیز بیکار ننشستند و علیه علی (علیهالسلام) جنگ سخت و نرم بر پا کردند. در این هنگام که هنگام هزینه دادن پای مبارزه با مفاسد بود حضرت (علیهالسلام) خطاب به مردم کوفه فرمود: «قد فتح باب الحرب بينكم و بين أهل القبلة و لا يحمل هذا العلم إلا أهل البصر و الصبر» (نهج البلاغه: خطبه173) «باب جنگ بین شما و دشمنان داخلی بازگردیده است، و در این جنگ عَلَم را تنها کسانی میتوانند حمل کنند که اهل بصیرت و صبر باشند» اهل بصیرت تا در هنگام جنگ روانی حق و باطل بر آنها مشتبه نشود و اهل صبر تا در هنگام جنگ سخت تحمل هزینه ها را داشته باشند.
🔻ولی مردم کوفه که خواهان مبارزه با فساد شده بودند نشان دادند که نه بصیرت دارند و نه صبر. صبر نداشتن آنها باعث شد که نتوانند جنگ را به سرانجام برسانند و از خود ضعف نشان دادند، و بصیرت نداشتن آنها نیز موجب انفعال و فریب آنها در برابر جنگ روانی دشمن شد. نتیجه این بی بصیرتی و بی صبری هم چیزی نبود جز شهادت علی (علیهالسلام) و بر روی کار آمدن معاویه که اُم الفساد بود.
🔺 علی (علیهالسلام) با فدا کردن خویش برای همگان این حقیقت را روشن ساختند که «برای مبارزه با فساد، شجاعت و قاطعیت رهبر کافی نیست بلکه بصیرت و صبر مردم نیز لازم است» و الا مبارزه نتیجه نخواهد داد و چه بسا نتیجه عکس دهد.
🔺 اکنون آیا ما بصیرت و صبر لازم برای مبارزه با فساد را داریم ؟
◀️ ما که با نوسان قیمت ارز و سکه به بازار ارز و سکه هجوم می آوریم، آیا صبر لازم برای پرداخت هزینه مبارزه با فساد را داریم ؟!!!
◀️ ما که با شایعه مضحک دیوار کشی در پیاده رو حق و باطل را گم میکنیم، آیا بصیرت لازم برای مبارزه با جنگ روانی مفسدین را داریم ؟!
#بصیرت_انقلابی
#لطفانشردهید
📡کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a
📃به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مدظله العالی ):
🌼معظمله در دیدار با جمعی از اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم فرمودند:
✅علما و روحانیون باید زبان مردم باشند
🔸خواسته های به حق مردم را به گوش مسئولان برسانند
⛔مردم نباید از نظام و انقلاب و روحانیت ناامید بشوند
♻در طول تاریخ علما متکی به مردم بودند و اگر به کسی ظلم میشد درب خانه علما میرفتند؛ پناهگاه مردم روحانیت بود و این بعنوان یک افتخار بود و نباید این ارتباط قطع شود.
🍀وی افزودند: ما درحمایت از خواسته به حق #مردم و حمایت از انقلاب و نظام اسلامی و #ولایت_فقیه با هیچ کس تعارف نداریم و کوتاه نخواهیم آمد چون مردم از ما توقع دارند مدافع حقوق آنان و شعار های انقلاب اسلامی باشیم.
⛔ما نباید اجازه دهیم عده ای کم با فساد و بیمدیریتی، کارآمدی نظام را زیر سوال ببرند و به حق مردم دست درازی کنند.
#لطفانشردهید
📡کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۱۷:
بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ وَ إِذا قَضى أَمْراً فَإِنَّما یَقُولُ لَهُ کُنْ فَیَکُون.
⚡خداوند نه تنها مالک همه موجودات است, بلکه خالق آنها ست, آن هم بطور بدیع و بدون نقشه قبلی.
پس او چه نیازی به فرزند دارد؟ هرگاه وجود چیزی را اراده کند به او می گوید "باش" و فورا خلق می شود.
✨ به تعبیر حضرت رضا (ع) خداوند در کار خویش حتی نیازمند گفتن کلمه "کن" نیست. اراده ی او همان و آفریدن همان.
⚡البته هرچیزی همانطور که او اراده کند, موجود می شود. اگر خدا اراده کند که جنینی در شکم مادر, نه ماه و نه روز دوران تکامل خود را طی کند, چنین خواهد شد, و اگر اراده کند در یک ثانیه موجود شود نیز چنین خواهد شد.
🍂خدایا ما را از رحمت خاصت بهره مند فرما.🍂
🌸کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🌸
@hamian_m_a
🔴 تحریم ها علیه ایران مثل قبل جواب نمی دهد
🔹بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که #تحریم ها علیه ایران مانند گذشته پاسخ نخواهد داد و غرب به هدف نهایی دست نخواهد یافت.
🔹افزایش فشارها موجب اتحاد بیشتر در ایران هم شده و #روحانی خواستار اتحاد بیشتر مردم و گروهها شده است.
🔹ایران در حالی با تحریم های سختی روبرو شده است که سفره غذاهای مردم ایران از بسیاری از کشورهای جهان رنگین تر است.
🔹ایران یکی از جوان ترین کشورهای جهان است و جوانان ایرانی در زمینه سیاست نسبت به ۵۷ کشور اسلامی دیگر به شدت فعال تر هستند.
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
🔹نیاز ما، انقلاب در مدیریت
#سعدالله_زارعی
🔸«ایران از جنبه تهدید خارجی و تهدید اجتماعی، فرهنگی و امنیتی مشکل ندارد چه رسد به اینکه بحران داشته باشد، مشکل ایران، #مشکل_مدیریتی است» این یک جمع بندی است که میتوان با آن موافق یا مخالف بود اما نمیتوان آن را نادیده گرفت به خصوص در این روزها که - البته مثل بعضی مقاطع دیگر- وجود مشکل را همه درک کردهاند. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- وضع امنیتی ایران در دو محیط خارجی و داخلی لااقل 10 سال است که تثبیت شده است. تهدید خارجی علیه ایران عملا وجود ندارد و پرقدرتترین دشمن ایران- یعنی آمریکا- به این جمع بندی قطعی رسیده است که حمله نظامی به ایران سبب ویرانی کامل قدرت نظامی آمریکا در منطقه میشود و به هیچوجه به مصلحت ایالات متحده نیست.
♻ادامه دارد. ...
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتاو بله
@hamian_m_a
🚩 #بخش_دوم نیازماانقلاب در #مدیریت
🍀در بُعد امنیت داخلی نیز عوامل تهدیدکننده امنیتی ایران در مقایسه با نیروهای مدافع امنیت کشور اساسا به حساب نمیآیند، از بعضی رخدادهای امنیتی- که در هر جای دیگری هم امکان وقوع دارند- که بگذریم، تردیدی نداریم که در 30 سال گذشته وضع امنیتی مطلوبی داشتهایم این در حالی است که در دو دهه گذشته، ایران به کمک ملتها و بعضی از دولتهای منطقه، طرحهای امنیتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عوامل دولتی و شبه دولتی و غیردولتی آنها را در منطقه، خنثی کرده و دایره امنیت منطقه را به طور مرتب توسعه داده است.
🔸خب بحث امنیتی چیزی نیست که منکری داشته باشد تا برای اثبات آن به بحث زیادی نیاز باشد. از قضا دشمن الان در پی راههایی است که وجود مطلق امنیت درون و برون مرزی ایران را در «ذهنیت و روان ایرانی» مخدوش کند و بگوید دوران ثبات امنیتی ایران به پایان رسیده است و حال آنکه واقعا اینطور نیست و میتوان با قاطعیت گفت: طی دهههای آینده نیز ایران نه در درون مرز و نه در بیرون مرزهایش «تهدید موثر امنیتی» نخواهد داشت.
🔹البته حتما خواننده فرهیخته این سطور توجه دارد که وقتی سخن از تهدید موثر میکنیم، مراد آن حمله و تخریب امنیتی است که بتواند وضع و روند فعلی را معکوس گرداند وگرنه تهدیدات لفظی دشمنان و یا اقدامات محدودی که اثر واقعی بر «روند امنیتی» ندارند، حتما خواهیم داشت و البته اینها چیزهایی نیستند که «تصویر ایران مقتدر» را در ذهنیت دشمنانمان بشکند و آنان را امیدوار گرداند.
♻ادامه دارد. ....
🚩کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتاو بله
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۱۸:
وَ قالَ الَّذینَ لایَعْلَمُونَ لَوْ لا یُکَلِّمُنَا اللّهُ أَوْ تَأْتینا آیَة کَذلِکَ قالَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ مِثْلَ قَوْلِهِمْ تَشابَهَتْ قُلُوبُهُمْ قَدْ بَیَّنَّا الآْیاتِ لِقَوْم یُوقِنُون.
⚡افراد ناآگاه, در برابر دعوت رسول خدا(ص) چنین می گویند:چرا خداوند مستقیما باما سخن نمی گوید؟ چرا بر خود ما آیه نازل نمی شود؟
⚡قرآن برای جلوگیری از اثرات سوء احتمالی اینگونه سخن های یاوه بر سایر مسلمانان, و دلداری به رسول خدا(ص), سؤال و خواست آنها را خیلی عادی تلقی می کند و می فرماید که این سوالات حرف تازه ای نیست و کفار قبل از اینها نیز از انبیای پیشین چنین توقعات نابجایی را داشته اند.
⚡سپس می فرماید:طرز تفکر هر دو گروه به یکدیگر شباهت دارد, ولی ما برای اینگونه درخواستها اعتبار و ارزشی قایل نیستیم, چراکه آیات خودمان را بقدر کفایت برای طالبان حقیقت بیان کرده ایم.
⚡توقعات نابجا یا بخاطر روحیه ی استکبار و خودبرتربینی است و یا بخاطر جهل و نادانی.
✅جاهل نمیداند که نزول فرشته وحی, بر هر دلی ممکن نیست, و حکیم, شربت زلال و گوارا را در هر ظرفی نمی ریزد.
🍂خدایا مارا از جهل و تکبر دور فرما.🍂
@hamian_m_a
👑وضعیت مردم در ایران قبل از انقلاب/ تقدیم به آنها که با مطالعه تاریخ بیگانه اند!!
کاش فقط بخش ۳ از فصل ۵ کتاب "تاریخ ایران مدرن" نوشته آبراهامیان رو کپی میگرفتم میبردم وسط مردم پخش میکردم!
در این یادداشت تنها چندتا از عناوینی که در این بخش از کتاب شرح داده شدن رو میارم:
👑تو این بخش به خوبی اوضاع اقتصادی اجتماعی مردم تو اوایل دهه ۵۰ شرح داده شده، ایران در دهه ۵۰ یکی از بدترین کشورهای جهان در "توزیع نابرابری ثروت" بوده!
👑ایران یکی از بدترین کشورهای جهان در بهداشت عمومی نیز بوده، در نرخ مرگ و میر و نسبت پزشک به بیمار ایران بدترین کشور خاورمیانه بوده، ایران در دهه ۵۰ یکی از پایینترین نرخهای اموزش عالی رو داشته، ۶۸٪ جمعیت بزرگ سال بیسواد بودند و ۶۰٪ کودکان نمیتوانستند دوره دبستان را تا انتها طی کنند و تنها ۳۰٪ متقاضیان کنکور می توانستند وارد دانشگاه شوند!
👑در دهه ۵۰ شمار پزشکان ایرانی ساکن در نیویورک بیشتر از شهرهای ایران بود و اصطلاح #فرارمغزها اولین بار برای ایران در این سالها مطرح شد!!
👑در دهه ۵۰ بخش عمدهای از مناطق روستایی بدون برق، مدرسه، آب لوله کشی و امکانات رفاهی بودند جالبه بدونید در تهران از هر ۱۰ نفر یک نفر خودروی شخصی داشت اما این نسبت در دیگر مناطق کشور ۹۰ به ۱ بود در آخر اینکه وضعیت ایران طبق گزارشهای آمریکاییها بدتر از سوریه بدون نفت ارزیابی میشده!
👑در این بخش به صورت خلاصه نکات زیادی برای روشن شدن وضعیت ایران در دهه ۵۰ موجود است، بدبختی امروز ما حاصل داشتن نرخ پایین #کتابخوانی در کشوره، نسلی که هیچی از تاریخ نخونده و فقط طلبکار است و عصبانی.
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)🇮🇷
@hamian_m_a
#رهبـــرمعظم انقلاب:
🔸️در همین زمینه اقتصادی هیچ بنبستی وجود ندارد. مشکلات کشور، مشکلات اقتصاد، شناخته شده است و راهحلها هم شناخته شده است.
⛔️دشمن کمین گرفته است و به مجردی که این مشکل را در داخل مشاهده کردند، فورا مثل مگسی که روی زخم مینشیند، روی مشکل مینشیند و از این بنا میکند به سواستفاده کردن!
⚠️القا میکند که نظام اسلامی نتوانست.
✅️ من نمیدانم شما چقدر با تبلیغات جهانی ارتباط دارید، حالا که دیگر فضای مجازی در اختیار همه است؛ به طور دائم از صد طرف تبلیغات علیه نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و همهی دستگاههای کشور شروع میشود، بخاطر خطایی که زیدی، امری، بکری انجام دادند. دشمن از این سواستفاده میکند.
#بصیرت_انقلابی
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی )
@hamian_m_a
🍃آیه ی روز🍃
سوره بقره آیه ۱۱۹:
إِنّا أَرْسَلْناکَ بِالْحَقِّ بَشیراً وَ نَذیراً وَ لاتُسْئَلُ عَنْ أَصْحابِ الْجَحیم.
⚡این آیه, روى سخن را به پیامبر کرده و وظیفه او را در برابر درخواست معجزات اقتراحى و بهانه جوئى هاى دیگر مشخص مى کند و مى فرماید: ما تو را به حق براى بشارت و انذار مردم جهان فرستادیم.
⚡تو وظیفه دارى دستورات ما را براى همه مردم بیان کنى، معجزات را به آنها نشان دهى و حقایق را با منطق تبیین نمائى، و این دعوت باید توأم با تشویق نیکوکاران، و بیم دادن بدکاران، باشد، این وظیفه تو است.
⚡اما اگر گروهى از آنها بعد از انجام این رسالت ایمان نیاوردند, تو مسئول گمراهى دوزخیان نیستی.
⚡اصولا بشارت و انذار, یا تشویق و تهدید, بخش مهمی از انگیزه های تربیتی و حرکتهای اجتماعی را تشکیل میدهد, و تعادل میان این دو نیز لازم است, چراکه اگر تشویق و امید ازحد بگذرد , باعث جرأت و غفلت شود, و اگر بیم و انذار بیش از اندازه باشد, نتیجه اش یأس و نومیدی و خاموش شدن شعله های عشق و تحرک است.
🍂خدایا مارا از پیروان راستین پیامبر(ص) قرار ده.🍂
💐کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)💐
@hamian_m_a
۷ دلیل برای #ماندگاری_انقلاب_اسلامی
📌 دیماه ۹۴، رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم، بحث مفصلی دربارهی دلایل استحکام، تداوم و ماندگاری انقلاب اسلامی، در مقایسه با دو نهضت پیش از انقلاب (یعنی نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت)، و دو انقلاب بزرگ بینالمللی (یعنی انقلاب فرانسه و انقلاب روسیه) ارائه دادند. برخی از مهمترین این دلایل عبارتند از:
1⃣ اول، ماهیت خدایی انقلاب: «این انقلاب، انقلابی بود برای خدا. آن روزی که این انقلاب آغاز شد، این نهضت به وجود آمد، مثل نهضت احزاب نبود، مثل حرکت سیاسی حزبهای دنیا نبود که به قصد کسب قدرت باشد؛ حرکتی بود در عین مظلومیت، برای اجرای احکام الهی، برای ایجاد جامعهی اسلامی، برای استقرار عدالت در جامعه... خداوند هم به کارشان برکت داد. چیزی که دشمن انقلاب آن را نمیتواند درک کند، همین نکته است.»
2⃣ دوم، مطابقت با فطرت انسانها: «امروز حرکت انقلاب، هدفهای انقلاب، همان چیزهائی است که در روز اول ترسیم شد و امام بزرگوار و حکیم ما آنها را ترسیم کرد. این هدفها با فطرت مردم هماهنگ بود، لذا مردم آن را گرفتند؛ والّا دل میلیونها مردم را به یک سمتی متوجه کردن، کار عادیای نیست. وقتی کسی با فطرت سخن میگوید، از خدا حرف میزند، فطرتها به او متوجه میشود.»
3⃣ سوم، مردمی بودن: «آنچیزی که بهوسیلهی ابرقدرتها قابل از بین رفتن است، عبارت از حکومتی است که به مردم متکی نیست...حکومتی که دشمن خارجی میتواند چهار نفر را علیه آن به کودتا وادار و تحریک بکند، حکومتی است که روی تخت حکومت نشسته، اما مردم به او وصل نیستند.»
4⃣ چهارم، همهجانبه بودن انقلاب: «انقلاب اسلامی با همهی انقلابهای دیگر متفاوت است؛ نه یک انقلاب صرفاً معنوی و فرهنگی است، نه یک انقلاب صرفاً اقتصادی است، نه یک انقلاب صرفاً سیاسی است؛ یک انقلاب همهجانبه است. مثل خودِ اسلام است.»
5⃣ پنجم، نوسازی ساختار بر مبنای اصول: «نوسازی به معنای تغییر نظامات، تغییر سازوکارها، تغییر سیاستها، عملی است، ممکن است، در مواردی هم لازم است و مانع از تحجر است؛ منتها باید بر طبق اصول باشد... این تغییر باید بر اساس اصول باشد. پس آرمانها که شاکلهی کلی نظام از آنها الهام گرفته، قابل تغییر نیست. نظام جمهوری اسلامی یک چنین نظامی است. با این نگاه، نظام فرسودهبشو نیست، متحجربشو نیست، از راهبازمانده نیست و نخواهد شد.»
6⃣ ششم، محبوبیت در نزد سایر ملتها: «بارها گفتیم، مفاهیم انقلاب و مفاهیم اسلام، مثل عطر گلهای بهاری است؛ هیچ کسی نمیتواند جلوی آن را بگیرد؛ پخش میشود، همهجا میرود؛ نسیم روحافزا و روانبخشی است که همهجا را به خودی خود میگیرد؛ حالا جنجال کنند، دادوبیداد کنند؛ رفته، صادر شده و الان شما در کشورهای گوناگونی ملاحظه کنید؛ این تفکّر در لبنان دارد فعّالیت میکند، در عراق دارد فعّالیت میکند؛ جوانهای عراقی حرکت کردند همراه ارتششان شدند توانستند این پیروزیها را به دست بیاورند؛ در سوریه همینجور، در غزّه همینجور، در فلسطین همینجور، در یمن همینجور، انشاءالله در قدس شریف و برای نجاتِ الاقصی هم همینجور.»
7⃣ هفتم، رویش نسل سوم انقلابی: «جوانهای عزیزی که امام را ندیدند، دوران دفاع هشت ساله را ندیدند، باکریها را ندیدند، شخصیتهای فداکار آن روز را که شهید شدند، ندیدند، اما با همان قدرت، با همان استقامت و با همان بصیرتی در صحنه حاضر میشوند که آن روز جوان تبریزی در بیستونهم بهمن وارد میدان شد و در طول دوران جنگ تحمیلىِ هشت ساله، در جبهههای مختلف از خود دلاوری و فداکاری نشان داد. امروز جوانهای ما همینجورند.»
🔶 این هفت عامل، عواملی است که مبتنی بر آن میتوان ثبات و ماندگاری انقلاب را تضمین کرد و مادامیکه این خصوصیات در یک جامعه و نظام سیاسی وجود داشته باشد، میتوان بر هر مشکلی فائق آمد.
🌹 آنچه حزباللهیها باید بدانند👇
🇮🇷کانال حامیان امربه معروف ونهی ازمنکر(اصل هشتم قانون اساسی)
@hamian_m_a