#حجاب
#شبهه
شبهه:
در روزهای گذشته این شبهه در فضای مجازی ایجاد شده است که توقیف خودرو به علت عدم رعایت حجاب هیچ مستند قانونی ندارد و جرم نیست و افرادی که اقدام به توقیف خودرو کنند مرتکب جرم شدهاند.
پاسخ:
طبق تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، کشف حجاب در انظار و معابر عمومی، جرمانگاری شده است.
وفق تبصره ماده ۵ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، فضای داخل خودرو، حریم شخصی محسوب نمیشود و فضایی در مَرئی و منظر عموم مردم است.
طبق ماده ۴۵ قانون آیین دادرسی کیفری، جرم مشهود تعریف و تبیین شده و وظایف و اختیارات ظابطان مقرر شده است.
کشف حجاب، جرم مشهود است و ضابطان موظف به ورود مستقیم در جهت مقابله با مجرم و اسباب جرم میباشند
@hamidkasiri_ir
سید حسن نصرالله در حال مصاحبه تلویزیونی هست.
به نخست وزیر رژیم صهیونیستی میگه:
دروغ میگید زیرساخت های حماس و حزبالله رو مورد حمله قرار دادید، آنچه بمباران کردید مزارع موز در جنوب لبنان بود 😂
یک مطلب مینویسم، به نظرم بسیار بسیار مهمه.
صحبتهای امروز نماز جمعه موجب شد موردی رو که مدتهاست میخوام بگم، عرض کنم.
مسئله اصلاً با شخص نیست، صحبت از یک رویه است. بخوانید 👇👇
🔴 متأسفانه این یک رویه است ....
🔴 شما خودتان مسئول هستید!
حیفه که حضور عجیب و معنادارِ مردم در راهپیمایی روز قدس به حاشیه بره اما به نظرم اگر این نکته الان شنیده نشه، بعداً هم شنیده نخواهد شد. بخوانید؛
خطیب محترم نماز جمعهی امروز، آقای حاجعلیاکبری رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بودند.
نماز جمعه روز قدس در حالت معمول بیشترین جمعیت را در طول سال دارد. فارغ از خود خطبه که با فرصتسوزی برای تبیین مسئله فلسطین ارجاع داده شد به سخنرانی دکتر قالیباف و بیانیه روز قدس! (که افسوس ما بیشتر میشود وقتی آن را با خطبههای دهه ۶۰ و ۷۰ در مورد قدس و فلسطین مقایسه میکنیم) یک نکته بسیار مهم است؛
آنجا که وقتی در مورد #حجاب صحبت میکنند به عنوان مطالبهگر از مسئولین حاضر شدند. نمیدانم ایشان دقیقاً چه کسی/ کسانی را مسئول میدانند ...
ما هر هفته بیش از ۱۰۰۰ نماز جمعه در سطح کشور داریم که یک ظرفیت بسیار بزرگ برای تبیین مسئله و نه صرفاً مطالبهی آن است. هر کسی در هر جایگاهی مسئول است و از قضا نماز جمعه یک جایگاه بسیار بسیار مهم در کشور است. به تهران نگاه نکنید که تمرکز قدرت در آن وجود دارد، ائمه جمعه در شهرهای دیگر جایگاه بسیار مهم و اثرگذاری دارند! سوال این است که این جایگاه در این مسئله باید در مقام پاسخگو و کنشگر باشد یا مطلبهگر از مسئولین؟!!
نمیدانم چقدر فهمم درست است، اما متاسفانه این یک رویه در کشور ماست که همه در جایگاه مطالبهگرند و نه مسئول. مثلاً آیا حوزه علمیه در این مسئله باید پاسخگو و کنشگر باشد یا صرفاً مطالبهگر؟! ایضاً همین سوال از سازمان تبلیغات اسلامی. ایضاً ائمه جمعه. ایضاً ...
(مهم)
اما همه مطالبه از چه کسی دارند؟!
احتمالاً بالاترین مقامات اجرایی، قضایی، تقنین و نظامی در کشور. خب، این همان نگاهی است که جناح مقابل به مسائل کشور دارد! تفاوت اینجاست که آنها مسئول همه امور را رهبری میدانند و ما سران قوا! در حالی که مشخص است این همه فرصت و این همه ظرفیت در کشور وجود دارد، نشستن و توقع از مقام بالاتر داشتن، صرفاً پاک کردن صورت مسئله است. کنشی که به یک رویه تبدیل شده ...
پینوشت ۱: این مطلب رافع مسئولیت سران قوا نیست، حرف این است که همه مسئولیم. از زیر مسئولیت شانه خالی نکنیم ...
پینوشت ۲: مسئله اصلاً شخص ایشان نیست. این را به عنوان یک نمونه قابل لمس برای تعریف نوعی مواجهه با مسائل اجتماعی در کشور عرض کردم
#حمید_کثیری 👈 عضو شوید
@hamidkasiri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دنبال این ۴ چیز نرو، گیرت نمیاد!
این ۹۰ ثانیه از آیتالله مجتهدی رحمةاللهعلیه گرههای زیادی رو از ذهن باز میکنه ...
حتما ببینید 👌
@hamidkasiri_ir
امروزه بسیاری از حکومتها بر اساس سیاستهاشون، آموزش و پرورش رو تحت تأثیر قرار میدن. مثلاً در #آمریکا برای دفاع از سرمایهداری مطلق، بیش از هر جریانی، فردگرایی در آموزش برجسته شده یا در کشورهای #بلوک_شرق تا سالیان سال حفظ منافع جامعه رو بر اساس ایدئولوژی خاص خودشون ترویج میکردند. با همین دست فرمون! نمونههای زیادی در دنیا وجود داره که سیاست، نوع آموزش رو تعیین میکنه!
اما دو پرسش مهم اینجا هست؛
1️⃣ در مورد ایران اوضاع چطوره؟! آیا اساساً سیاست واحدی وجود داره؟! آیا تکلیف ما با زندگی، انسان و آموزش مشخص هست که بتونیم بر مبنای اون بگیم داریم روی یک بینش و نگرش خاص کار میکنیم؟! (شاید باورتون نشه اما در بسیاری از فضاهای علمی! هنوز تعریف درستی از اینها وجود نداره ...)
2️⃣ فارغ از این موضوع؛ آیا ممکنه نظام آموزشی یک سرزمین، بتونه نظامهای سیاسی رو تحت تأثیر قرار بده؟! در دنیا نمونهی اینچنینی داریم؟! شده که کشوری چنین اجازهای رو به نظام آموزشیش بِده؟!
#نیمه_شب_نوشت!
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
شاید توی ایتا خیلی درگیر این بحث نشده باشید اما در دوران اوج اغتشاشات یکی از کسانی که بسیار سمپاشی میکرد و بچههای مردم رو از اون ور آب هول میداد توی خیابون ایشون بودن.
#سروش_هیچکس که الآن مشخص شده پدر و مادر همسرش جزو منافقین و فرقه رجوی هستند، خودش و همسرش هم اخباری درز کرده که عضو سازماناند! حالا افتاده به تکذیب و ما نبودیم ...
هیچکس در منتهیالیه ترویج خشونت نشسته بود و هر روز کُری میخوند! کاری که توماج صالحی از داخل ایران میکرد و برای همین هم دستگیر شد ...
عضو سازمان منافقین، برای منافقین ولی به اسم آزادی!
خدا یکی یکی نقابهاشون رو داره میاندازه.
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
احساس ما این هست که بشر از یک سو در حال تواناتر شدن هست، هر روز امکانات و دانش بیشتری رو داره کسب میکنه، فاصلهها رو کوتاهتر میکنه، اما ...
اما از سوی دیگه، خلوتهای درون خودش رو از دست داده. کجاست اون لحظههای تفکر و اندیشههای بیتعارض؟! کجاست اون #صلح_درونی؟! آیا واقعاً رسیدن بهش اینقدر سخت شده؟!
👈 در تربیت داریم چه مسیری رو طی میکنیم؟! اصلاً توجهی به خلوت انسانها و ارتباط اونها با خودشون داریم؟!
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیتر زده بودند:
🔴 یه کم شرافت ببینید
به نظرم تیتر بسیار خوبی است. ببینیم، حَظ کنیم، کِیفور بشیم ...
👈 اگر انتهای #تربیت منجر به این نشود، گویی کاری انجام نشده ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
یکی از مهمترین کارهایی که در #نظام_آموزشی باید اتفاق بیفتد، ارتقای «کیفیت اندیشیدن» ماست. در حالی که عمدتاً نگاه ما این است که نظام آموزشی باید «اندیشههای ما» را اصلاح کند یا ارتقاء ببخشد.
ناگفته پیداست که ارتقای کیفیت اندیشیدن بر اندیشههای ما در همهی زمینهها تأثیر میگذارد ...
#نیمه_شب_نوشت
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
یک مورد مدتهاست ذهنم رو درگیر کرده. چرا فضای فکری ما از جامعه اینقدر فاصله داره؟!
میکرو پادکست زیر رو با عنوان #ایتازدگی گوش بدید تا با هم بیشتر صحبت کنیم
👇👇
ایتا زذگی.mp3
4.92M
#میکرو_پادکست (۲)
👈 اگر ما فکر کنیم که آنچه داره در ایتا مطرح میشه، دغدغه و مطالبه همهی مردم هست، سخت به خطا رفتیم ...
متأسفانه الآن ایتا از عموم فضاهای فکری جامعه خیلی فاصله داره و وقتی کسی از بیرون واردش میشه، اون رو یک فضایی جدای از جامعه و دغدغههای عموم مردم فهم میکنه.
ما نباید دچار #ایتازدگی بشیم ...
#حمید_کثیری 👈 عضو شوید
@hamidkasiri_ir
یکی از مهمترین کارهایی که ما باید برای بچهها انجام بدیم اینه که کمک کنیم شیوهی فکر کردن رو یاد بگیرن (حالا خودمون بلد هستیم یا نه، بماند!)
اینکه یاد بگیرن قبل از هر کاری فکر کنن، مسئله/ مشکل رو تجزیه و تحلیل کنن و کار صحیح رو تشخیص بدن. مهمه که تابع جریان و تابع تبلیغات نباشن ...
به تعبیری در هر شرایطی قدرت تشخیص، تفکر و نگاه مستقل رو تشویق کنیم. این نوعی اطاعت درونی ایجاد میکنه.
پینوشت: در مورد همه اینها و روشها و راهکارهاشون در دوره جدید لایوها صحبت میکنیم، إنشاءالله. به زودی شروع میشه ...
#حمید_کثیری 👈 عضو شوید
@hamidkasiri_ir
اگر امروز به شما بگن باید یکی از لحظات خیلی خوب زندگیتون رو بفروشید؛
- کدوم یکی رو میفروشید؟!
- چرا میفروشید؟!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#حضرت_آقا امروز به دانشجوها فرمودند:
«در فضای مجازی غرق نشوید ... بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود، این غلط است. شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید، نه به عکس»
👈 باید این ظرفیت را در خودمان ایجاد کنیم
@hamidkasiri_ir
🔴 شبهه رفراندوم
🔴 دیدار رهبری با دانشجویان
دیدار دیروز رهبری با دانشجویان مثل سالهای گذشته خیلی پرشور بود. مثل همیشه هم کلی نکته برای یاد گرفتن داشت اما یک نکته در این دیدار محل شبهه و اشکال از سوی جریانات مقابل شد که احتمالاً اینجا کمتر دیده شود.
این چند خط را بخوانید 👇
«حالا یکی از برادرها گفت رفراندوم؛ اینجوری گفتند که اگر چنانچه شما از اوّل در همهی مسائلی که پیش میآمد رفراندوم میکردید، حالا آن حساسیّت روی رفراندوم وجود نداشت.
کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است؟ مگر همهی مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟ چطور میشود رفراندوم کرد، در مسائلی که تبلیغات میشود کرد، از همه طرف حرف میشود زد؟ اصلاً یک کشور را شش ماه درگیر بحث و جدل و گفتگو و دوقطبیسازی میکنند برای اینکه یک مسئلهای رفراندوم بشود. در همهی مسائل رفراندوم بکنیم؟»
بیش از همه این جمله که «مگر همهی مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟» کلی مورد حمله قرار گرفته. در حالی که اصلاً بحث پیچیدهای نیست! چند نکته زیر را بخوانید؛
1️⃣ در مورد شیوه حکومتداری که عدهای میگویند رفراندوم بگذاریم، باید گفت این جزو افتخارات جمهوری اسلامی است که به عنوان تنها حکومت در دنیاست که در زمان تأسیس خود رفراندوم برگزار کرده است. نتیجه رفراندوم هم آنقدر قاطع بوده که به هیچ میزان قابل مناقشه نیست. بالاتر از این ما در سال ۵۸، سه رفراندوم داشتیم که در دنیا بینظیر است:
👈 فروردین ۵۸، همهپرسی در مورد آری یا نه به جمهوری اسلامی
👈 مرداد ۵۸، رأیگیری درباره اینکه چه کسانی قانون اساسی را بنویسند (مجلس خبرگان قانون اساسی)
👈 آذر ۵۸، همهپرسی برای متن نوشته شده قانون اساسی
2️⃣ تجربیات بسیار زیادی در دنیا از تلخ بودن نتایج رفراندوم وجود دارد که مسیر یک کشور را عوض کرده و راهی برای بازگشت هم وجود نداشته. به عنوان نمونه به تجربه انگلستان در رفراندوم برگزیت نگاه کنیم که با انجام رفراندوم یک بحران برای انگلستان و اتحادیه اروپا ایجاد شد. اینجا هم تبلیغات بسیار زیاد و عدم آگاهی عمومی، نتیجه رفراندوم را رقم زد که در مورد نتایج تلخ آن بین کارشناسان اتفاق نظر وجود دارد.
3️⃣ اگر قرار بود در هر مسئلهای رفراندوم برگزار کنیم، پس برای چه مجلس تشکیل دادهایم و افرادی را به عنوان نماینده خودمان به مجلس فرستادهایم؟! (امری که در همه دنیا هم مرسوم است)
4️⃣ بسیاری از موضوعات، تخصصی هستند و ماهها توسط کارشناسان در کمیسیونهای تخصصی به بحث و گفتگو گذاشته میشوند. از سوی مردم و حاکمیت به مسائل نگاه میشود و بعد جمعبندی انجام میشود (البته با توجه به وزن مجلس در هر دوره، در موضوعات مختلف خوب یا بد عمل میشود) روزانه چند مصوبه در مجلس داریم که نه فرصت کافی برای بررسی عموم مردم وجود دارد و نه تخصص لازم.
5️⃣ به غیر از چند مورد حکومت خاص مثل سوییس در دنیا، کشورهای دیگر ساختارشان به این صورت نیست که مدام رفراندوم بگذارند. در سوییس هم ساختار اداره کشور متفاوت است و عملاً دولت مقتدر مرکزی وجود ندارد، اما حاکمیتهای محلی بسیار برجسته هستند و راهی جز رفراندوم مداوم در موضوعات ریز و درشت وجود ندارد که البته نتیجه رفراندومها هم همیشه موفق نبوده!
6️⃣ هیچ حکومتی - دقت کنید هیچ حکومتی - در دنیا وجود ندارد که برای آن کشورهای دیگر هزینه کنند و فقط در یک فقره، بیش از صد شبکه تلویزیونی فارسیزبان ایجاد کنند! اصلاً با هیچ منطقی جور در نمیآید که ما این همه دلسوز داشته باشیم! خوب در این جنگ نابرابر و در اثر تبلیغات سمّی استکبار، کشور به کدام سمت و سو خواهد رفت؟! فارغ از اینکه جمهوری اسلامی باشد یا نباشد، کشورهای دیگر خیرخواه ما هستند یا به دنبال منافع خودشان؟!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
کانال حمید کثیری
▪️جلسه هفتم #جمعیخوانی ▪️کتابِ کودک، خانواده، انسان (این جلسه از صفحه ۱۶۸ تا صفحه ۱۷۸ کتاب بوده ک
.
«کودک، خانواده، انسان» رو دنبال میکنید؟!
#جلسه_هشتم رو تا چند دقیقه دیگه میگذارم ✋
کانال حمید کثیری
▪️جلسه هفتم #جمعیخوانی ▪️کتابِ کودک، خانواده، انسان (این جلسه از صفحه ۱۶۸ تا صفحه ۱۷۸ کتاب بوده ک
کودک، خانواده، انسان (۸).mp3
18.2M
▪️جلسه هشتم #جمعیخوانی
▪️کتابِ کودک، خانواده، انسان
(این جلسه از صفحه ۱۷۹ تا صفحه ۲۲۹ کتاب بوده که در مورد خشم والدین گفتگو کردیم. با توجه به بررسیهایی که داشتیم، بیشترین سوال و دغدغهای که والدین مطرح میکنن بحث خشونت هست و با توجه به اینکه در انتهای جلسه راهکارهایی برای کنترل خشم گفته میشه، به نظر گوش کردن این صوت در این زمینه میتونه خیلی کمککننده باشه.)
👈 مینیدوره رایگان تربیت فرزند
(برای دیگران هم ارسال کنید)
(چهارشنبهها بارگذاری میکنیم)
(جلسه هشتم از نُه جلسه)
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
بعضاً شده در خبرها میخوانیم «پدری فرزند خود را کشت» و آنقدر این خبر را بزرگ میکنیم که احساس امنیت بچهها را به هم میریزیم.
سوال این است که چرا باید این خبر را با فریاد اعلام کنیم؟ مگر همهی پدرها اینگونهاند؟
به همین سادگی، نبود امنیت اجتماعی را اشاعه میدهیم. وقتی اینگونه به مسائل میپردازیم، به حقوق اکثریت تجاوز میکنیم.
👈 این را تعمیم بدهید به سایر اخباری که میشنوید. در کلاسهای تربیت فرزند، عمدهترین نقش برای از بین بردن امنیت روانی و امنیت اجتماعی، مربوط به مباحثِ #تربیت_جنسی است. هر کس در حال ترسفروشیست، بدانید مسیرش درست نیست ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
صادق نیکو، خبرنگار ایسنا درباره بحث #همهپرسی و #رفراندوم متنی نوشته که خواندنش مفید است 👇👇
دیشب برای حاشیهنگاری دیدار دانشجویی رفته بودم. تا حوالی ساعت ۸ دسترسی به نت نداشتم و اصلاً نفهمیدم کی و چطور فیلم رهبری در مورد رفراندوم حاشیهساز شده و چون داخل مراسم بودم اصلا باورم نمیشد چنین استنباطی شکل بگیره.
چون اولاً ماجرای رفراندوم مسالهای بود که سخنرانها دو سه بار در موردش صحبت کردند و به روحانی کنایه زدند و کل حسینیه تشویقشان کرد.
رهبری درحال صحبت بود که یک نفر از وسط جمعیت داد زد آقا مسئولین به حرف مردم توجه نمیکنند. حرف رهبری قطع شد و صحبت ناخودآگاه به سمت رفراندوم رفت.
رهبری توجه به حرف مردم را در تعیین منتخب مردم در صندوقهای رأی میدانست. رسانهها برای روحانی تیتر زده بودند «تقدم همهپرسی بر انتخابات»، اما رهبری انتخابات را روش بهتری برای رجوع به نظر مردم میدانست.
مساله دوم این بود که رفراندوم نمیتواند راهحل همه مسائل باشد، چون این مسائل نیاز به نظر کارشناسی دارد. اگر کارشناس مطلوبتان را از صندوق رأی انتخاب کنید بهتر است تا مردم بدون تخصص و نگاه کارشناسی در مورد مسائل مهم مستقیماً تصمیم بگیرند.
مساله سوم معطل کردن کشور برای همهپرسی بود. همه پرسیهایی که چند ماه زمان میبرد و کشور باید هر بار صرف هزینه و زمان کند تا در مورد مسائل مهم تصمیم بگیرد.
همه این دلایل منطقی به نظر میرسید و حداقل برای حاضرین قانعکننده بود ولی خب انتشار یک فیلم بدون پس و پیش و البته نفس انتخاب این فیلم برای انتشار (به عنوان یکی از اولین محتواها) منجر به این حاشیه عجیب شد!
@hamidkasiri_ir
برخی روزها هستند تا خدا به صورت ویژهتر بهت یادآوری کنه حواسش بهت هست ...
چند روزی بود که از زمانم استفاده بهینه نمیکردم و خودمم بابتش حالم خوب نبود. گذشت تا اینکه امروز از صبح درگیر یه کار #ظاهراً خیلی بیخود شدم و حدود پنج ساعت زیر آفتاب - پیاده و موتور به دست - بین مغازهها پاس داده میشدم تا یه قطعه برای موتور پیدا کنم! (بیشتر از چهار کلیومتر از جایی که موتور خراب شد تا جایی که درست شد، راه بود!)
نمیدونم حکمتش چی بود ولی برای من تلنگر خوبی بود. برداشت خودم این بود که اگه قرار باشه از وقتت درست استفاده نکنی، راههای دیگهای هم هست برای مشغول شدن ...
@hamidkasiri_ir
اگر به دنبال مطالعه یک متن فنیتر از تبیین بحث رفراندوم، همهپرسی و نقش مردم در این بین هستید، توصیه میکنم نوشته زیر از دکتر مهدی جمشیدی را بخوانید 👇👇
👈 اینجا کلیک کنید
@hamidkasiri_ir