فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا از دواج نمیکنید؟
🔸جواب سلبریتی ها رو بشنوید !!!
@hamidrezaaghili
44.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد و پاسخ کامل به توهین های امید دانا به خدای متعال و پیامبر (ص) و قرآن کریم و حضرت زهرا (س)
✅بخش دوم
@hamidrezaaghili
📢 چرا عدهای، از قطارِ انقلاب اسلامی پیاده میشوند و به جبهۀ مقابل پناه میبرند؟
🔸 انقلاب اسلامی حرکتی در برابر تمدن غرب است که میبایست مراحل مختلفی را تا رسیدن به آرمانهایش پشت سر بگذارد. بهطور طبیعی، انقلاب اسلامی در هر مرحله از حرکتش، با ریزشهایی روبهروست؛ زیرا در هر دوره، کسانی که نمیتوانند با آرمانها و برنامههای انقلاب اسلامی همگام شوند، بهتدریج ریزش میکنند. به عنوان نمونه، آنها که نمیخواهند از عقلانیت مدرن عبور کنند، با تکیه بر این عقلانیت، به نفی اصل انقلاب میپردازند؛ آنها راه رسیدن به سعادت و عدالت اجتماعی را همین عقلانیت مدرن میدانند و گمان میکنند که انقلاب اسلامی به بیراهه میرود! درواقع، آنها آرمانهای انقلاب و مقولاتی چون عدالت، امنیت و رفاه بشر را براساس همین عقلانیت مدرن، درک و تحلیل میکنند و عبور از آن را بهمعنای عبور از آرمانهای انقلاب و ناکارآمد و متحجرانه تلقی میکنند؛ از این جهت، در مقابل این مرحله از حرکت متعالی انقلاب اسلامی مقاومت میکنند و درنهایت، صف خود را از صف انقلابیون جدا میکنند. بر این اساس ریزشها، به عدم همراهی عدهای با مرحلهای از مراحل تکاملی انقلاب اسلامی برمیگردد.
از طرف دیگر، در هر مرحله، رویشی هم پیدا میشود؛ زیرا وقتی انقلاب اسلامی طرح جدید اجتماعی را پیش روی ملتها قرار میدهد و پیشرفتهای گستردهای را در عرصههای مختلف رقم میزند، قشر وسیعی از نخبگان و روشنفکران و یا مستضعفان و مظلومان در دنیای اسلام و در مقیاس جامعه جهانی، مجذوب انقلاب اسلامی میشوند و به این سو میآیند.
این ریزش و رویش، در همه مراحل تاریخی انقلاب اسلامی وجود داشته و در ادامۀ مسیر هم وجود خواهد داشت و طبیعی است.
🔹 انقلاب اسلامی از آغاز بر محور بسط خلافت الهیه حرکت کرد و به مبارزه با جریان استکبار و مبارزه با نظام سلطنتی بهعنوان یک ساختار عدالتگریز و دینستیز پرداخت و یک ایده اثباتی به نام «حکومت اسلامی» را مطرح کرد. در هر یک از این مراحل، با دقیقتر شدن و تبیین بیشتر آرمانهای اسلامی، عدهای، که برخی از ایدههای نظری و عملی خود را حذفشده میدیدند، از انقلاب جدا شدند! بهعنوان مثال، هنگامی که مبارزه به مرحله درگیری با اصل نظام سلطنت منتهی شد، گروههایی که سلطنت مشروطه یا مشروعه و یا دموکراتیزه شده را میخواستند، از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون گمان کردند که این انقلاب از آرمانهای صحیح خود فاصله گرفته است! یا در آنجا که امام انقلاب بر «جمهوری اسلامی» تأکید کرد؛ برخی که بهدنبال تحقق جمهوری سوسیالیستی و یا جمهوری با قیدهای دیگر بودند، این جهتگیری را متناسب با آرمانها خود ندیدند و ریزش کردند. مبارزات مارکسیستی بر علیه انقلاب اسلامی عمدتاً از همین مرحله شروع شد.
هنگامی که قانون اساسی تدوین شد نیز ریزش بر همین منوال بود. هواداران حکومت دموکراتیک و دین حداقلی وقتی مشاهده کردند که اسلام و ولایت فقیه به یک نظام حقوقی کلان در جامعه تبدیل میشود از انقلاب فاصله گرفتند.
از مرحلهای که انقلاب اسلامی وارد مبارزه جهانی شد نیز طیفی که به یک فرم یا انقلاب در مقیاس ملی میاندیشیدند، فریاد برآوردند که ضرورتی ندارد ما هزینه یک انقلاب جهانی را بپردازیم؛ باید در حد حلوفصل مسائل ملی و عمران و آبادانی کشور خود تلاش کنیم. بنابراین، حاضر نشدند در بسط فرهنگی اسلام و انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی و مبارزه با نظام استکباری حاکم بر جهان همکاری کنند. به عبارت دیگر، وقتی انقلاب اسلامی برای دفاع از اسلامیت نظام، تا مرز درگیری نظامی با استکبار ایستاد، حتی عدهای از طرفداران انقلاب اسلامی، به دلیل هزینه این حرکت، راه خود را جدا کردند؛ بدون آنکه به دستاوردهای این حرکت توجه داشته باشند.
در کنار همۀ ریزشهایی که در مراحل تکاملی انقلاب اسلامی روی میدهد، رویشهایی بسیار گستردهای نیز به وقوع پیوسته است که از آن جمله میتوان به رویش نسلهای جدید جوان، مؤمن و انقلابی، هویتیابی و قدرت گرفتن اسلام انقلابی و گرایش به اندیشه مقاومت در منطقه و جهان و تغییر در جبههبندی سیاسی جهانی و... اشاره کرد.
🔉 استاد سید محمدمهدی میرباقری
@hamidrezaaghili
1_2445795436.aac
24.61M
🔹سخنرانی فاطمیه ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
🔸موضوع سخنرانی:
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : هَلِ الدِّينُ إلاّ الحُبُّ ؟! .
امام صادق عليه السلام : آيا دين چيزى جز محبّت است؟
📌کانال اطلاع رسانی👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili
▫️اقرار فیروزآبادی❗️
🔴آیا رئیس جمهور و قوه قضائیه ورود پیدا می کنند❓
🔰روزنامه هفت صبح، اخیراً مصاحبه ای از ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی منتشر کرده است. در قسمتی از این مصاحبه او در مورد نامه به متا( شرکت اصلی اینستاگرام) می گوید:
«این نامه را بر اساس مصوبه سال ۱۳۹۶ شورایعالی فضای مجازی فرستادیم که پیامرسانهای خارجی را ملزم به داشتن نماینده در کشور میکرد.
... در دولت قبل قرار شد به دلیل عدم آمادگی زیرساختهای شبکه ملی روی آن مصوبه غمض عین داشته باشیم و این بخش از مصوبه را عملا اجرا نکردیم. وگرنه اگر میخواستیم آن را اجرا کنیم، باید از سال ۱۳۹۶ این کار را میکردیم. همچنین این مصوبه شورای عالی را باید برای پیامرسانهایی که در آن شبه انحصار وجود دارد عملی میکردیم که اطلاعات کاربران ایرانی را باید در کشور خودمان نگه دارند».
✍️پ.ن:
1️⃣وقتی در بالاترین نهاد فضای مجازی کشور، چنین چیزی با رأی اکثریت اعضاء تصویب شده است، چگونه این مصوبه، چندین سال به راحتی دور زده می شود و فضای مجازی کشور به اشغال سایبری دشمن در می آید و به قربانگاه خانواده ها تبدیل می شود⁉️سرنوشت داده هایی که در این سال ها از کشور خارج شد، چه می شود⁉️
2️⃣مقام معظم رهبری در حکم تشکیل شورا فرمودند: «شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود».
⚠️فیروزآبادی اقرار می کند که به مصوبه شورا عمل نکرده است.( البته در جاهای دیگر نیز کارنامه خسارت بار او مشخص است).
👈با توجه به اهمیت این موضوع و اثرات زیانباری که این نوع تصمیات به امنیت ملی و همچنین فرهنگ کشور وارد کرده است، آیا قوه قضائیه و دادستانی کل کشور( حداقل به عنوان احقاق حقوق عامه) نمی خواهد به طور جدی به این موضوع ورود پیدا کند❓
3️⃣ آیا رئیس جمهور محترم نمی خواهد این فرد خطرناک را، که سابقه او و همدستی اش با روحانی اظهر من الشمس است، برکنار کند⁉️
@hamidrezaaghili
پیرامون جام جهانی.m4a
4.2M
🔹خبر آمد خبری در راه است
📌کانال اطلاع رسانی👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 ماجرای حمله به چند روحانی در قم با تفنگ ساچمهای
📌کانال اطلاع رسانی👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili
1_2210871939.mp3
4.76M
🔴 آیتالله میرباقری :
🔸 مبارزۀ مجازی در سطح #کاربری، کافی نیست!
ما متأسفانه صرفاً کاربران فضای مجازی هستیم و در #مدیریت و #حکمرانی آن حضور نداریم!
دولتِ الکترونیکِ ما هم کاربرِ حکمرانیِ مجازی است و با حکمرانیِ مجازیِ دشمن چالش نمیکند!
🔸 ما باید مسیر گسترش فضای مجازی را بهنفع خودمان تغییر دهیم و افق توسعۀ آن را ما طراحی کنیم.
🔸 مبارزه با حکمرانی مجازی دشمن، هم بهصورت نرم اتفاق میافتد و هم بهصورت سخت.
@hamidrezaaghili
◾️الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
خانواده محترم وصبور شهدای زینلی
سلام علیکم
خبر ارتحال مرحوم حاج عباسعلی زینلی پدر بزرگوار شهدا زینلی (سردارشهید شعبانعلی،روحانی شهید اکبر،وپاسدارشهید اصغر زینلی)سبب تألم خاطر و تأثرگردید.
درود بی پایان حضرت باری تعالی بر چنین پدری که با تربیت فرزندان صالح و تقدیم این گلهای پرپر درخت تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را استوار تر از همیشه نمود .
اینجانب از طرف خود و طلاب حوزه علمیه امام محمد تقی علیه السلام اين مصیبت را به خانواده زینلی تسلیت واز خداوند منان برای عموم بازماندگان صبرجمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم .
والسلام حمید رضا عقیلی خادم و مدیر حوزه علمیه امام محمد تقی عليه السلام شهرستان مبارکه
@hamidrezaaghili
🔵 ریشه های تلاطم اقتصادی این روزها چیست؟
🔰 اقتصاد کشور، این روزها، در برخی حوزه ها شرایط نامطلوب و متلاطمی را تجربه میکند و همین مسئله، عاملی شده برای فشار مضاعف اقتصادی بر مردم و ایجاد سوالات و شبهات متعدد که چرا کشور در حاکمیت دولت انقلابی چنین شرایطی را سپری میکند؟!
🔰در ذیل به عمده علل و عوامل این شرایط بصورت مختصر اشاره ميشود:
1️⃣ دولت رئیسی میراث دار یک اقتصاد ویران بود:
🔸 در انتهای دولت حسن روحانی، شاخصهای اقتصادی در بدترین وضعیت به دولت فعلی تحویل شد:
تورم ۵۹ درصدی، میانگین نرخ رشد اقتصادیِ نزدیک به صفر در دهه ۹۰ ، نرخ نگرانکننده تشکیل سرمایه ثابت، کاهش درآمد سرانه و یکسوم کوچکتر شدن سفره مردم، افزایش میزان افراد در خط فقر مطلق و فقر نسبی.
🔸 سیاستهای مخرّب اقتصادی مانند استمرار ارز ترجیحی، استقراض از بانک مرکزی و رشد شدید پایه پولی کشور، فروش سنگین اوراق و ایجاد تعهدات بالا برای آینده، و کسری بودجه حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۰، تنها بخشهایی از فاجعه اقتصادی کشور در مقطع زمانی تحویل دولت جدید بود.
🔹 بدیهی است که این تبعات ناگوار اقتصادی، واقعیت هایی است که تا سالها بعد گریبان کشور و مردم را رها نخواهد کرد اما با عملکرد مثبت دولت رئیسی در ۱۶ ماه گذشته تورم از ۶۰ به ۴۴ درصد رسيد و رشد اقتصادی کشور به بالاتر از ۴ درصد به گواه نهادهای بین المللی رسید.
2️⃣ جراحی های ضروری اما تورم زای دولت رئیسی:
🔸 برای کاهش تبعات سیاستهای مخرّب اقتصادی دولت گذشته، نیاز به اتخاذ تصمیمات سخت اما حیاتی بود مانند حذف ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی، افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران و تغییر مبنای عوارض گمرکی.
این تصمیمات اما در کوتاه مدت با ایجاد شوک تورمی، خود عاملی برای تلاطم بازار میشوند، اما برای عبور از تبعات سنگین تر و جبران ناپذیرتر، هیچ چاره ای جز اتخاذ این تصمیمات سخت و جراحی پیچیده نبود.
🔹 بخشی از تورم و نابسامانی کنونی بازار ناشی از اتخاذ همین سه تصمیم مهم است که طبیعتا در سال مالی آینده دیگر شاهد این شوک تورمی نخواهیم بود و در صورت حصول شرایط متعادل، بتدریج بازار با ثبات اقتصادی همراه خواهد شد.
3️⃣ بی ثباتی حاصل از اغتشاشات و تبعات اقتصادی ناآرامی ها:
🔸 اگر سرمایه ترسوست و سرمایه گذاری محیط امن میطلبد، به گواه کارشناسان یکی از عوامل التهابات کنونی بازار، اغتشاشات و التهابات سیاسی چند ماه اخیر است. این التهابات، بازار را درگیر می کند، ریسک اقتصادی را افزایش میدهد و با القائات رسانه ای، جمعیتی قابل توجه با تبدیل سرمایه های خود به دلار، تصمیم به خروج آن از عرصه اقتصادی کشور گرفتند.
🔸 خسارتهایی که اغتشاشگران در ایران، ظرف چند ماه گذشته فقط به اموال عمومی زدند، بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است، اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔸 ناگفته پیداست که جنگ اقتصادی یکی از گزاره های اصلی در جنگ ترکیبی دشمن است؛ بخصوص هنگامی که ببیند نیروهایش در کفِ خیابان زمینگیر شده اند، در پلان بعدی تلاشش را در حوزه اقتصاد و دیپلماسی متمرکز میکند.
🔹 طبیعتا مقابله با برنامه های دشمن در حوزه اقتصادی، نیازمند تدابیر ویژه و صرف زمان است که دلایل و شواهد و قرائن نشان از فائق آمدن بر این توطئه ها توسط مسئولان دارد.
❇️ آنچه بر اساس آمار و اطلاعات دقیق مشهود است، اقداماتی همچون افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، کاهش کسری بودجه کشور، تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل، کاهش نرخ تورم از ۶۰ به ۴۰ درصد تا شهریور ماه از روند پیشرفت کشور پیش از آغاز اغتشاشات خبر میدهد که رهبر انقلاب نیز علت العلل اغتشاشات را مقابله با پیشرفت ایران عنوان کردند.
🔹 همچنین دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت نسبی غذایی با وجود بحران جهانی، نهایی کردن پروژه های مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا، پیشبرد برنامههای مهم فضایی و ماهوارهای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق و گاز در کشور و عبور از زمستان و تابستان بدون قطع گاز و برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد ۴ درصدی و... همگی ایران را به سمت روزهای خوش سوق میدهد.
🔹 بنابراین به جای پمپاژ یاس و ناامیدی، باید واقعیت های اقتصادی گذشته و حال را به درستی دید و با رویکرد جهادی تبیین کرد و با ارائه راهکارهای تخصصی به دولت در این راستا کمک کنیم تا کشور از این گردنه اقتصادی نیز عبور کند./سید احمد رضوی
📌کانال اطلاع رسانی👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili
36.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد و پاسخ کامل به توهین های امید دانا به خدای متعال و پیامبر (ص) و قرآن کریم و حضرت زهرا (س)
✅بخش سوم
📌کانال اطلاع رسانی👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا بازیهای خشونتآمیز ، برای جوانان جذاب ترند؟
🔸طبق نظریه محققان مؤسسه UNSW بازیهای ویدیویی خشونتآمیز به دلیل ایجاد فرصتهایی برای تحقق نیازهای روانی، از استقبال بیشتری برخوردار میشن و همچنین این بازیها به بازیکنان اجازه میدن تا موقعیتهای خطرناکی رو تجربه کنن که احتمالاً در زندگی واقعی با اونها مواجه نمیشن.
🔹از جنبه آموزشی بازیها غافل نشیم.
📌کانال اطلاع رسانی 👇
#حمید_رضا_عقیلی
@hamidrezaaghili