پیشنهاد می کنم از کانال #علم_و_سیاست_فارسی که توسط دوست متفکرم آقای دکتر هادی محمودی و دوستان مجموعه علم و سیاست فارسی اداره میشود دیدن فرمایید. این کانال به دغدغههای بنیادین در حوزه تمدن ایرانی اسلامی میپردازد و به مسائل فرهنگی و اجتماعی نگاهی دیگر دارد...
آدرس کانال:
@elmosiasatfarsi
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
حالا کار رو به جایی رسوندن که ما مجبوریم بگیم درسته که دوره وحشت شروع شده. اما لطفا وحشت نکنید. وحشت شما مهمترین عامل سقوط بورس خواهد بود...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یک کارگاه تولید زغال صنعتی در اطراف قم (ده کیلومتری) به یک کارگر تمام وقت با حقوق مناسب نیازمند است. لطفا در صورتی که فرد مطمئنی را سراغ داشتید بفرمایید که با این شماره تماس بگیرند. این هم باشه تبلیغ کانال ما برای یه کار تولیدی کوچولو... (البته زغالش کبابی هست. مدیونید اگه فکر کنید زغالهای دیگه هم تولید می کنن😜🕵🙊
شماره تماس: ۰۹۱۹۱۹۷۹۸۷۸
در گزارشی که شش ماه قبل و در اسفندماه منتشر کردیم، ۵ میلیون بیکاری را تخمین زده بودیم. چرا مراکز پژوهشی دولت باید شش ماه در فهم مسائل تأخیر داشته باشند؟ و چرا پژوهش و دانش در تصمیمسازیهای ملی، کمترین نقش را دارد؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اقتصاد کرونا نسخه چهارم.pdf
1.13M
بازنشر: نسخه چهارم گزارش اقتصاد کرونا که در خرداد ماه تدوین شد را دوباره تقدیم میکنم. در این گزارشها به پیامدهای کرونا پرداخته ایم. در این گزارش و نسخه های قبل از آن، منطق تخمین ۵ میلیون بیکاری را تبیین کرده ایم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
بازنشر: نسخه چهارم گزارش اقتصاد کرونا که در خرداد ماه تدوین شد را دوباره تقدیم میکنم. در این گزارش
متاسفانه نسخه های قبل را که در ایتا بارگزاری کرده بودم نتوانستم دوباره دانلود کنم...
ایتا ظاهرا فایل های قدیمی را حفظ نکرده است. و این متاسفانه ضعف این شبکه است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
“A nation which depends upon others for its new basic scientific knowledge will be slow in its industrial progress and weak in its competitive position in world trade, regardless of its mechanical skill.
—Vannevar Bush, head of the US World War II scientific effort”
Excerpt From: Jonathan Gruber. “Jump-Starting America.” Apple Books.
کشوری که در معرفتهای دانشی اساسی جدید خود به دیگران وابسته است، صرفنظر از مهارتهای ماشینی آن، فرایند صنعتی آهسته و موقعیت رقابتی ضعیفی در تجارت جهانی خواهد داشت،
وانور بوش، رئیس نیروی علمی جنگ جهانی دوم آمریکا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚡️ یک توضیح کوتاه
«چند وقت پیش عرض شد که با اینکه فوتیهای بیماری دیابت، بسیار بیشتر از کرونا است، ولی یک شیرینیفروشی هم تعطیل نمیشود، یا سالانه میلیونها نفر بابت آلودگی هوا یا بابت دخانیات میمیرند، اما هیچ شهری در دنیا تعطیل نمیشود یا کارخانۀ تولید سیگار بسته نمیشود.
متأسفانه برخی، با این حرف، عدالتآمیز برخورد نکردند. عرض حقیر این نبود که "باید شیرینیفروشیها را تعطیل و بیماران دیابتی را قرنطینه کنند!"؛
چون راه مبارزه با دیابت، بستن شیرینیفروشیها و تعطیلی صنایع مولّد مواد قندی نیست، بلکه راهش تغییر #سبک_زندگی و اصلاح #الگوی_تغذیه است. کمااینکه میلیونها نفر بهخاطر آلودگی هوا میمیرند اما هیچ شهری را تعطیل نمیکنند و کارِ درستی میکنند که تعطیل نمیکنند، چون راه مبارزه با آلودگی هوا تعطیل کردن صنعت و شهر صنعتی نیست، بلکه راهحل مبارزه با لوازم منفیِ زندگیِ صنعتی و زندگیِ شهریِ متمرکز این است که "شهرسازی" دارای پیوستِ بهداشتی و محیطزیستی باشد و توسعۀ صنعت هم باید پیوست محیطزیستی داشته باشد.
نسبت به کرونا هم عرض حقیر همین بود که راهحل مبارزه با کرونا تعطیل کردنِ جامعه و قرنطینه کور و بیهدف نیست، بلکه راهش این است که از #صنعت_ایمنسازی استفاده کنیم و #الگوی_معاشرت را تغییر دهیم و با قواعد علمی، سبک زندگی را بهگونهای تنظیم کنیم که #سلامت_حداکثری تأمین شود.
این نکته جزوِ اطلاعات عمومی کودکان است که دیابت مسری نیست! همه میدانند که دیابت مسری نیست و نیاز به یادآوری ندارد. این تفاوت، تأثیری در نکتۀ عرض بنده نداشت؛ عرض حقیر این بود که همچنانکه در مبارزه با دیابت و بیماریهای غیرمُسری یا مُسریِ دیگر، قرنطینه کور و تعطیلی جامعه جواب نمیدهد و #راهحل_پایدار و اساسی نیست، در مبارزه با کرونا هم _ که یک #خطر_جدی و واقعی برای بشریت است _ نباید جوامع را تعطیل کنند و میلیاردها نفر را به قرنطینه ببرند؛ این نوع مقابله، پایدار نمیماند و به فروپاشی نظام اجتماعی میانجامد. راهحل اساسی، بهرهگیری از ابزارهایی مثل #صنعت_ایمنسازی است.
حدس حقیر از ابتدا این بود که کسانی در جهان، بهجای تمسک به راهحلهای پایدار و ماندگار، با ایجاد رعب و وحشت و دفاع از قرنطینه کور، و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، بهدنبال انتقال از دوران حکمرانی حقیقی به #حکمرانی_مجازی هستند تا تسلطشان را بر جوامع گسترش دهند. توضیح کلیاتِ این فرضیه را در مناسبتهای مختلف تقدیم کردهام.» (۹۹/۵/۱۶)
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
❌ سناریوهای خطرناک و متناقض سازمان بهداشت جهانی ❌
🎬 قسمت نهم:
😳اظهارات ضد و نقیض😳
📆 یک روز پس از اظهارات "ماریا ون کرکوف" رئیس بخش بیماریهای اضطراری سازمان جهانی بهداشت مبنی بر "ناقل نبودن بیماران کرونایی بدون علامت و یا احتمال بسیار کم ناقل بودن این دسته از بیماران" ، این مقام سازمان بهداشت جهانی حرفهای خود را پس گرفت و اظهارات روز دوشنبه خود را تصحیح کرد.
🧑🏻⚕ خانم "کرکوف" روز دوشنبه در جریان یک نشست خبری در ژنو سوییس گفته بود:
📣 " بر اساس اطلاعاتی که ما داریم اینکه افراد فاقد علامت بتوانند بیماری را به فرد دیگری انتقال دهند، نادر است."
⚠️ این اظهارات او بازتاب زیادی در جهان یافت؛ به ویژه اینکه این مساله با دستورات نظامهای بهداشتی و سلامت کشورها از جمله "مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیر" آمریکا (CDC) مغایرت داشت.
📗 در کتابچه راهنمای CDC آمده: در 40 درصد موارد ویروس کرونا پیش از پدیدار شدن علامتهای بیماری منتقل میشود.
🧑🏻⚕او روز سهشنبه در جریان یک نشست پرسش و پاسخ مجازی حرفهای قبلی خود را تصحیح کرد و گفت: «اظهارات روز دوشنبه او به این معنا نبوده که افراد بدون علامت ناقل بیماری نیستند و مساله ناقلان بدون علامت همچنان یکی از ابعاد پیچیده ویروس کروناست.»👀👀✍ گفتنی است این تنها موردی نیست که سازمان بهداشت جهانی یا مقامات این سازمان درباره ویروس کرونا اظهارات ضدونقیض و گاه گمراه کننده بیان میکنند و یا توصیههای بهداشتی خود را پس از چند هفته پس میگیرند.
🌐 پیشتر نیز این سازمان تنها به بیماران شناسایی شده توصیه استفاده از ماسک داشت اما ماه گذشته توصیه خود را پس گرفت و اعلام کرد: "بهتر است همه مردم دنیا در اماکن عمومی و مکانهای مسقف و شلوغ از ماسک استفاده کنند."😷
😳همچنین این سازمان تاکنون درباره نحوه انتقال عفونت ویروسی کرونا از روی سطوح آلوده اظهارات ضد و نقیضی داشته است.⁉️
منبع:
https://www.google.com/amp/s/time.com/5850256/who-asymptomatic-spread/%3famp=true?espv=1
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌ سناریوهای خطرناک و متناقض سازمان بهداشت جهانی ❌ 🎬 قسمت نهم: 😳اظهارات ضد و نقیض😳 📆 یک ر
😳😳😳😳😳😳
تقریبا مبنای همه محدودیتها و فاصلهگذاریها و قرنطینهها و ماسک زدن و ... این بوده است که افرادی وجود دارند که ناقلند اما علامت ندارند....
چطور گزارهای با این شدت ظنی بودن، مبنای همه برنامهریزیهای دنیا قرار گرفته است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ: احتمال خطر جانی...
اما چرا این احتمال هیچ گاه ما را از مسافرت با سواری باز نمیدارد؟؟؟؟؟ مطابق با آمار WHO فقط در سال ۲۰۱۶، یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در اثر تصادفات رانندگی کشته شدهاند.
منبع:
https://www.who.int/gho/road_safety/mortality/traffic_deaths_number/en/
حجت الاسلام معصومینیا با بیان اینکه رشد شاخص در بورس بدون افزایش تولید به معنای سود بردن عدهای در قبال ضرر توده عظیمی از مردم است، گفت: چنین موردی با روح اسلام سازگاری ندارد و طلاب مراقب باشند:
https://rasanews.ir/fa/news/660275/هشدار-کارشناس-اقتصاد-اسلامی-نسبت-به-پیامد-ورود-طلاب-به-بازار-بورس
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹 برای حدود ۱۰ میلیون واکسن آنفلوآنزا در شهریور ماه سال ۹۹ برنامه ریزی شده و در حال حاضر حدود یک میلیون واکسن آنفلوآنزا در گمرک داریم و هفته آتی اولین قسمت توزیع میشود./ایرنا
رهبر معظم انقلاب:
🔺"کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیلهای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد.
هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود./سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران ۳فروردین ۹۹
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔻 بزرگترین بازنده های اقتصادی کرونا
اقتصاد #بریتانیا به عنوان ششمین اقتصاد بزرگ جهان، بیشترین آسیب را از پاندمی کرونا متحمل شده است. در سه ماه دوم سالجاری میلادی با انقباض ۴/ ۲۰ درصدی رکورد رکود فصلی خود در تاریخ را شکست.
محاسبات نشان میدهد اقتصاد بریتانیا با شوکی که فصل دوم سال ۲۰۲۰ به آن وارد شد، به حجمی معادل حجم اقتصاد در سال ۲۰۰۳ بازگشته است. با این حساب فروپاشی اقتصاد بریتانیا در همهگیری کرونا از هر اقتصاد توسعه یافته دیگری سهمگینتر بوده است.
آمارها نشان میدهد رکود سهماهه دوم بریتانیا در سالجاری بیش از ۲ برابر سقوط اقتصاد #آمریکا است. پس از بریتانیا اقتصاد #اسپانیا با رشد منفی ۵/ ۱۸ درصدی در سه ماه دوم سالجاری یکی از بزرگترین رکودهای اقتصادی را رقم زده است.
فرانسه، ایتالیا، کانادا، آلمان و آمریکا هم در رتبه های بعدی سقوط قرار دارند.
منبع: دنیای اقتصاد
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خالقان «غزال ایرانی» رفتند!
🔺 تاکنون سه نمونه از خودروی خورشیدی #غزال توسط دانشجویان ایرانی ساخته شده اما به دلیل عدم حمایت از آنها حتی برای تهیه بلیط سفر به کشور محل برگزاری مسابقات، بسیاری از آنها برای ادامه تحصیل یا زندگی، به کشورهای دیگر مهاجرت کردهاند
🆔 @ofogh_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ثروتهای کلان#ِبورس در اختیار اقلیت
👤 حسین صمصامی، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🔹افزایش شاخص بورس اثری بر تولید کشور نداشته است
🔹ساختار #بورس انحصاری شده است و ۸۰ درصد بورس در اختیار ۲۵درصد بنگاهها میباشد که در نهایت منجر به افزایش قیمت ها خواهد شد.
🔅مؤسسه فقه اقتصادی طیبات
🌐 www.Tyb.ir
🆔 @Tayebat_Public
💐💐💐💐💐
در حکایت است که پیرمردی هندوانه می فروخت:
- یک عدد هندانه سه درهم
- سه عدد هندوانه ۱۰ درهم
مرد جوانی پیش آمد و سه هندوانه را به صورت تک تک از پیرمرد خریداری نمود و برای هر یک ۳ درهم پرداخت.
سپس به هنگام ترک آنجا رو به پیرمرد کرده و گفت:
ای پیرمرد آیا متوجه شدی که من ۳ هندوانه را بجای ۱۰ درهم به ۹ درهم خریداری نمودم؟
و در ادامه با لحنی طعنه آمیز و پر از تکبر به پیرمرد گفت:
«شاید کاسبی نمی دانی؟»
پیرمرد همی خندید و چنین گفت:
«مردم هر بار بجای خرید یک هندوانه، سه هندوانه می خرند و همه بعد از خرید سعی می کنند به من کاسبی بیاموزند!»
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️دیروز جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر بدون هیچ مانعی در اعتراض و مخالفت با کروناهراسی بلاروس خیابانها و میادین #مینسک رو به تسخیر خود در آوردند
😳نه به #قرنطینه
نه به #کرونا 😳
🆔️ @daroshefaenarjeskhatoon313
آمار کرونای ۱۴ روز آینده در بلاروس در اثبات یا رد مدعیات مختلفی کاربرد دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راشا تودی: صدها اسپانیایی در اعتراض به "قانون استفاده از ماسک" در مرکز پایتخت این کشور تجمع کردند.
🔸 تظاهرکنندگان پلاکردههایی در دست داشتند که روی آنها شعارهایی از جمله "ویروس کرونا وجود ندارد"، "ماسک میکُشد"، "ما نمی ترسیم" و... نوشته شده بود!
🔥 @mahramaneh1
از این جهت برخی از اخبار کرونا را می آورم که بزرگترین بحران صدسال اخیر در اقتصاد دنیا، ریشه در همین کرونا دارد...