دشمن را باید شناخت و در مقابل کارهای او باید حسّاسیّت نشان داد؛ حتی اگر نسخهی اقتصادی هم به ما میدهند، باید با احتیاط برخورد کرد؛
مثل این است که دشمنی بیاید به انسان یک دارویی را بدهد و بگوید آقا، این دارو را بخور برای فلان بیماری؛ شما احتیاط میکنید؛ احتمال دارد در داخل این دارو زهر گذاشته باشد. نسخهی سیاسی و نسخهی اقتصادی دشمن هم باید با احتیاط مورد توجّه قرار بگیرد؛ حسّاسیّت در مقابل دشمن این است.
طبعاً این حسّاسیّت وقتی بود، دیگر تبعیّت نخواهد بود، و عرض کردیم که عدم تبعیّت همان جهاد کبیر است|رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
برای نابودی ارزش پول ملی کشور ، کافیست ، شبه پولی با عدم نیاز به ثبت نقل و انتقال آن را در اقتصاد بپذیرید ، مشاهده خواهید کرد که ارزش قویترین پول دنیا ( دلار ) در مقابل شبه پولی موهومی که وجود فیزیکی هم ندارد و مدعی هستند کسی نمیداند چه کسی آن را طراحی کرده ! بیش از یک میلیون و دویست هزار برابر سقوط میکند( ارزش بیت کوین از پنج سنت به ۶٠ هزار دلار افزایش میابد ) مسئولین کشور به هوش باشند که مادر کشورمان ٢ نوع ازاین شبه پول ها را داریم که نقل و انتقالات آنها نیاز به ثبت ندارند و ا رزش پول ملی را به شدت کاهش داده اند ، یعنی ارز و طلا
نرخ برابری پول ملی با این دو شبه پول ،نرخ واقعی نیست .اگر مسئولین متوجه خطر و راه حل ساده افزایش ارزش پول ملی بعنوان وظیفه اساسی اشان هستند ، این ضروری ترین ، اصلاح اقتصادی است .
محمد رضا یزدی زاده
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚠️ایشان خانم ویویان مالتا هستند که به همکاری «ماگالی پینات» اقتصاددان و مسئول بخش مطالعات منطقهای دپارتمان آسیای مرکزی و خاورمیانه صندوق بینالمللی پول، بخاطر تحقیق در نابرابری جنسیتی در ایران، از خانم کریستین لاگارد، رئیس صندوق بینالمللی پول جایزه گرفته و تقدیر شده است!
⛔️سوال اساسی این است که چرا IMF باید همچین تحقیقی انجام دهد و ارتباط این موضوع با این سازمان چیست؟!
🚸نکته جالب توجه در این تصویر، خانم زهرا محمدی هست که از اعضای بنیاد HAND بوده و در بخش پژوهش بنیاد HAND کار میکرده و هماهنگ کننده سخنرانی های هفتگی اقتصادی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بوده است.
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارسال غذا به شهر «الدریهمی» یمن با موشک!
🔹ارتش یمن برای کمک به نیروها و ساکنان محاصره شده شهر الدریهمی در غرب یمن، اقدام به شلیک موشک به این شهر میکند ولی این موشکها منفجر نمیشود بلکه غذا و مایحتاج آنها از آرد، گوشت تا لباس و غیره را به دست محاصره شدگان میرساند.
🔹ارتش یمن هر هفته دو روز اقدام به شلیک ۸ الی ۹ موشک و بعضا ۱۰ موشک به این شهر میکند و تاکنون بیش از ۲۵۰۰ موشک شلیک کرده است. یمنیها نام «موشک غذایی» را به این موشکها گذاشتهاند.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر آموزش و پرورش: فرزندان مدیران آموزشوپرورش از مهر ۱۴۰۱ به مدرسه دولتی میروند
🔹نوری در پاسخ به یک درخواست مبنی بر اینکه «از مهر ۱۴۰۱ فرزندان معاونان و مدیران آموزش و پرورش از بین تحصیل فرزندان در مدارس غیردولتی و مسئولیت در آموزش و پرورش یکی را انتخاب کنند»، تصریح کرد: بله درخواست خوبی است و این موضوع را برای اجرا ابلاغ میکنم.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شکستن دیوار تحریم به سبک یمنیها
🔹 اقدام دختر دانشجو در اجرای طرح پرورش دام در بام منزلش
🔻 مردم یمن از هفت سال پیش تا کنون در معرض تجاوز نظامی و محاصره همه جانبه قرار دارند که شرایط اقتصادی وخیمی را به وجود آورده است، با این حال یمنیها به شیوههای مبتکرانه برای مقابله با این شرایط روی آوردهاند که پرورش دام بر پشت بام منازل از آن جمله است.
#محور_مقاومت
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هر وقت کسی در مورد بازار آزاد
و عدم مداخله دولت
و موفقیت شخصی امثال جف بزوس
خواست چرت و پرت بگه
این گزارش DCD رو بزنید تو دهنش..
دولت های جهانی به آمازون
4.7 میلیارد دلار یارانه
برای مراکز داده، انبارها و سایر فضاها دادند.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
طبق ادعای اقتصادآنلاین
تولید خودرو به ازای هر کارگر در ایران
10 خودرو هست که یک سوم میانگین جهانی است!!
اما بر اساس آمار ACEA(انجمن خودروسازان اروپا)
میانگین اتحادیه اروپا 7.1 بوده
و حتی برای انگلستان 11 است.
ظاهرا هر آنچه تحت عنوان نظر کارشناسی میگویند
بیشتر دروغ پردازی خبر است.
اخیرا در هر آمار و خبر و استدلالی در حوزه خودرو
ورود میکنیم
بدون استثنا ردپای دروغ پردازی
رسانه های مافیایی و رانتی
دنیای اقتصاد و اقتصادآنلاین و اعوان و انصارش
را بیشتر مشاهده میکنیم.
نیاز به روشنگری بیشتری در عرصه دروغ پردازی رسانه های اقتصادی داریم..
برای مثال دیگر
روز گذشته رسانه اکوایران تیتر زد:
بازار خودرو صعودی شد.
در حالی که در جدول منتشره تغییر خاصی دیده نمیشد..
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
#روایت_آبادان 7⃣
"روایت اعضای اعزامی خانه طلاب جوان قم به آبادان از واقعه #متروپل"
📢 روایتگر روایتهای خوب باشیم...
✅ روایت تصویری گوشهای از اتفاقات ناب این روزها در اطراف #متروپل_آبادان که رسانهها آنها را #روایت نمیکنند!
#خانه_طلاب_جوان
#روایتگر_خوبیها
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
هدایت شده از علم و سیاست فارسی
📝اتاق تشریح
به مناسبت جراحی اقتصادی
✍️مریم جایروند
جوزف مریک، معروف به مرد فیلی، در سال 1862 با رشد غیرطبیعی استخوانها، پوستی زمخت و ورآمده متولد شد و در نهایت زیر نگاههایی خیره و وحشتزده از پای در آمد. زندگی مرد فیلی با سالهای پیشرفت پزشکی مدرن و پیشتازی علم جراحی مصادف بود. یک جراح مشهور انگلیسی مرد فیلی را در سیرک عجایب پیدا کرد و مستقیما به بیمارستان لندن انتقال داد. برداشت ویژۀ پزشکی مدرن دربارۀ بدن انسان، مرد فیلی را به نمونهای منحصربهفرد برای تحقیق تبدیل میکرد؛ با اینکه به نظر میرسید مرد فیلی سالم است و بدن او ساز و کار مرتبی دارد اما ظاهر بههمریخته و زائدههای روی بدنش نحوی رنجوری و بیماری را برای پزشکان تداعی میکرد. دربارۀ مرد فیلی نمیشد گفت که دقیقا چه بیماری مشخصی دارد، بلکه خود او به عنوان یک زائدۀ خارج از بافت و موجودی حلناشده با محیط پیرامون نمایشگر وضعیت بیماری بود؛ به این ترتیب مرد فیلی به عنوان ظهوری از اصل و جوهر بیماری ساکن بیمارستان شد؛ از آن پس بیمارستان خانۀ مرد فیلی بود.
برخلاف طرح سنتی از پزشکی که بر پایۀ اخلاط چهارگانه استوار است و بیماری را حاصل برهم خوردن تعادل میان عناصر طبیعی بدن میداند، پزشکی مدرن و به خصوص جراحی مدرن پیروزی خود را مدیون تعین بخشی به بیماری است. پزشکی مدرن بیماری را همچون زائدهای بر بدن تصور میکند. دو رویداد مهم در علوم طبیعی مستقیماً بر پیشرفت جراحی تاثیر گذاشتند، نخست یافتن راههایی برای تصویربرداری از آنچه پیشتر داخل بدن پنهان بود و دوم کشف شیوههای بیهوشی بیماران. این دو همزمان به جراح کمک میکردند تا بتواند جایی دقیق برای بیماری در بدن مشخص کند و در عملیاتی، با شکافتن بدن بیمار، عامل درد و ناخوشی را آشکار کرده و به تیغ جراحی بیرون بیاورد. به این ترتیب عملیات جراحی، همانطور که در تصاویری به جا مانده از نخستین جراحیها میبینیم، چیزی شبیه به یک تئاتر است. بیماری در مرکز این صحنه، پزشکان دورتادور مشغول و تماشاچیانی نیز عقبتر نشسته و شعبدۀ جراح را تماشا میکنند.
تعینبخشی و افشای بیماری در پزشکی مدرن در مقابل درک ابتدایی پزشکی سنتی قرار داشت. پزشکی سنتی سلامتی را موهبتی پنهان میداند و پذیرای این پنهانی است. تن سالم میتواند بدون دخالت مستقیم و دائمی خود را نگاه دارد و در زمینه فعالیتهایش را سامان داده و تعادلش را به دست بیاورد. در مقدورات پزشک نیست که تن مرده را شفا دهد بلکه او تنها میتواند آن نیروی حیاتبخش پنهان شده و خفیف در تن را بیابد و بدون دخالت مستقیم به فعالیت برانگیزد. به این ترتیب درمان در پزشکی سنتی همواره آمیخته با نوعی مکر و سیاستورزی بوده است. پزشک تا اندازهای میتوانست دخالت کند که گویی این خود تن است که خود را درمان کرده و سلامتیاش را به دست آورده است. تن سالم در چنین نگاهی میتوانست حتی الگویی امیدوارکننده و الهام بخش در اداره باشد، اگر بتوان تن را به طبیعتش بازگرداند همه چیز اصلاح شده و به کار میافتد.
امروز سلامت پنهان اما قابل اعتماد تن در پزشکی سنتی جای خود را به افسون جراحی مدرن داده است. جراح فاتح تن و افشاگر خاستگاه دقیق دردهای منتشر مرموز تن است. به تیغ جراح دردها یک بار برای همیشه ریشهکن شده و دشمن ناساز تن نابود میشود. جذابیت ایدۀ جراحی برای سیاستمداران نیز در همین جاست، اگر بیماری را به دقت و ریشهای بیابیم و از تن برانیم، همه چیز با اندکی خونریزی و جراحت، درست خواهد شد. سیاستمدار وعدۀ جراحی میدهد و مردمان به خوابی خودخواسته میروند، خوابی که دقیقا نمیتوان گفت چگونه و کجا از آن برخواهند خواست.
جرات و جسارتی که مایۀ پیشرفت علم کالبدشکافی و تشریح بود و اجازه میداد بیماری به عنوان دشمن نهفتۀ تن آشکار شود، همچنین به درک جدیدی نسبت به تن انسان نیز دامن میزد. در واقع همواره نمیشد بیماری را همچون یک تودۀ آلوده به راحتی از تن راند، گاه این خود بدن است که از درون چیزی ناساز و بیمار را متولد میکند. همین است که امروز مبارزه با مهلکترین بیماری عصر ما یعنی سرطان، به مبارزۀ هرکول و هیولای چندسر میماند، با قطع هر گردن، در جایی دیگر از هیولا سری جدید میروید. با شکافتن تن معلوم شد حتی آپانتیسیت که پیشتر به مرگ حتمی بیمار منجر میشد به خاطر غدهای بدون کاربرد در بدن بوده است، بدن میتوانست چیزی شبیه آپانتیس را درون خود تولید کند، در چنین شرایطی دیگر چگونه میتوان به آن اعتماد داشت؟ امروزه حتی جراحیهایی برای تغییر جنسیت رواج دارند، رویش دستگاههای جنسی طبیعی بدن میتواند اشتباه بوده باشد و به دست جراح تصحیح شود.
ادامه در 👇
هدایت شده از علم و سیاست فارسی
ادامه از 👆
اما اگر بیماری یک زائدۀ عینی باشد، و اگر خود تن چنین زائدهای را بزاید، آیا آنگاه تمام موجودیت تن را نمیتوان همچون زائدهای دوباره از نو نگریست؟ این همان ملاقات جراح مشهور انگلیسی و مرد فیلی است. مرد فیلی با آن استخوانهای بیقواره که نمیتواند حتی خوابی آسوده داشته باشد تن انسان امروزی است. تنی آمده بر صحنۀ نمایش، زائدهای خارج از بافت که با جلب نگاههای خیره به خود از دستان جراح آرامش و ثبات میطلبد. تن دیگر در پیشزمینه خود را تدبیر نمیکند، بلکه همچون باری نامتعادل است که نمیتواند خودش را نگاه دارد. تن حتی بیشتر از دوش برای چشمان سنگین است. به همین ترتیب طرح جراحی از سلامتی به جراحیهای دامنهدارِ زیباییِ امروزی رسیده است. به موازات نمایشی شدن هرچه بیشتر تن، جراحیهای زیبایی نیز جزئیتر میشوند تا این بدنِ به میان آمده را با معیارهایی که خود پیش میکشند قابل تحمل و متعادل کنند.
پیگیری طرح جراحی در سیاست، درک خاصی از مردم را نیز پیش میکشد. همانطور که تن همچون باری که نمیتواند خودش را نگاه دارد فهمیده شود، مردم نیز میتواند در سیاست به مثابۀ بار سنگینی فهم شود که خود را روی دوش دولت انداخته و نیازمند مداخلۀ فوری است تا بتواند به نحوی تعادلش را بازگرفته و بایستد. با چنین درکی سیاستمدار ابتدائاً نه برای حل و فصل بیماریهای موقت، بلکه برای رهایی از گرانی بار مردم دست به تیغ جراحی میبرد.
با این حال با عملیات جراحی، همواره اثری از جراحی به عنوان مداخلۀ یک نیروی خارجی باقی ماند که مانع برقراری یک تعادل ذاتی و درونی برای تن خواهد بود. به این ترتیب تن برای تعادل همواره به مداخله و حضور جراح محتاج خواهد ماند. در واقع تن همان تعادلی را که در جراحی باید به دست بیاورد از طریق همین جراحی از دست میدهد. جراح خود جای تعادل را خواهد گرفت و جراحی پایانی نخواهد داشت. به این ترتیب تن که خود سکونتگاه انسان بود در بیمارستان ساکن میشود، همواره زیر نگاه و مانند مرد فیلی محروم از خوابی آسوده.
اضطراب و هیاهویی که کلمۀ «جراحی» امروز در سرتاسر ایران به راه انداخته است، تداعیهای خواسته و ناخواستهاش و احساس عمومی در برابر آن، خود نکتهای تأملبرانگیز برای سیاستمداران جراح است. کلمات میتوانند به مقاصدی راه بیابند که پیشاپیش ما برای آنها تعیین نکردهایم، میتوانند از کنترل ما خارج شده و حتی نیات ناگفتۀ گوینده را هویدا کنند. استفاده از استعارۀ جراحی امروز بیشتر دردها را بیدار کرده و تن بیمار را برانگیخته است. این شاید نه حتی خود دردها، که تن است که دارد حقیقت خود را نشان میدهد.
درد هرچه ریشهدارتر، منتشرتر خواهد بود. از این استان به استان دیگری نقل مکان میکند، از تن مردمان به زبانشان راه مییابد و از زبان به چهرهها میرود. دردی چنین تنیده با ما، هرچند سیاستمداران را به کشف ریشههای عمیقش راهنمایی کرده است اما پیشاپیش باید هوشیار بود و پرسید که چه چیز و چگونه میتواند به قلمرو تاریک ریشهها راه یابد، چیزی که از پزشکی مدرن یا سنتی میتوان آموخت نیز در این باره خواهد بود.
▪️
امروز فرصت ماست
🔸علم و سیاست فارسی🔸