⭕️ مدارس کشور «تبعیض» را باز تولید میکنند!
📝محسن خاکی، معلم و پژوهشگر اقتصاد در دیدار با رئیسجمهور:
🔹 بخش قابل توجهی از مسائل آموزشوپرورش کشور ما مسائلی است که متعلق به کج سازههای دولت در بیرون از آموزش و پرورش است. این مسائل بیرونی که بر آموزش و پرورش تاثیر مستقیم میگذارند را میتوان در دو زاویهِ دیدِ متفاوت بررسی کرد، دید تربیتی و دید اقتصاد سیاسی.
🔸 در دولت تفاوتهای دستمزدی فاحشی بین کارکنان بخشهای آن مختلف وجود دارد. فراکسیون اقلیتی از کارکنان دولت که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد دولت را تشکیل میدهند در سطح درآمدی بسیار بالا و گروهی دیگر که نیمی از جمعیت دولت را تشکیل میدهند، سطح درآمدی و دریافتی بسیار پایینی دارند. این باعث شده است که از دو طرف به کشور ضربه وارد شود.
🔹 اولین ضربه به نظام هدایت تحصیلی وارد شده است و دومین ضربه نیز به نظام توزیع کارمندان. این ضربه در هدایت تحصیلی خود را به صورت استقبال غیر منطقی از صندلیهای بخشهای نفت، نیرو، پزشکی، قضاوت و وزارت علوم و… نشان داده است.
🔸 دومین ضربه به بدنهی کارمندان دولت وارد شده است، دانش آموزانی که به لحاظ آموزشی قوی هستند جذب وزارتخانههای پول ساز میشوند و از لحاظ شبکه نیروی انسانی وزارتخانههای بنیادینی مثل آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی از وجود چنین دانش آموزان توانمندی محروم میشوند.
🔹 امروز مسئله در کشور ما نباید ایجاد رقابت و حرص بین کارمندان باشد و رتبه بندی باید نسخه برگشتن تمام کارمندان دولت در زیر یک چتر واحد دستمزدی باشد. چیزی که در ابتدای انقلاب اسلامی مطرح بود، تلاش کردیم این ایدهی شهید بهشتی را در قالب طرح جبران خدمات دستمزد و حقوق به دولت سیزدهم تقدیم کردیم که تقریبا همهی کارمندان دولت را در یک سطح درآمدی یکسان قرار میداد و با این طرح هدایت تحصیلی نیز میتوانست درست شود.
🔸 در کشور ما ۱۵ درصد از دانش آموزان در مدارس پولی یا همان غیرانتفاعی و ۵ درصد در مدرسههای خاص درس میخوانند، در مجموع ۲۰ درصد از مدارس ما پذیرای دانش آموزانی است که در طبقات بالای جامعه قرار دارند. آمار نیز این صحبت بنده را تایید میکند که ۷۰ درصد کارمندان دولت طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور، جز سه دهک بالای درآمدی جامعهاند. خروجی این شیوه مدرسه داری این میشود که این دانش آموزان بهترین رتبه ها را در بهترین دانشگاههای کشور به دست آورند، این یعنی نظام آموزشی ما تبعیض را بازتولید میکند.
🔹 فردی که نماینده مجلس است و فردی که کادر آموزش و پرورش است، فرزندانشان در مدارس دولتی تحصیل نمیکنند و از شرایط مدارس دولتی خبر ندارند و دیگر تلاشی برای گرفتن مالیاتهایی چون مالیات بر عایدی سرمایه که به کمک آموزش و پرورش بیاید، نمیکنند و به این اتفاق اصطلاحا «شکست سیاست گذاری عمومی» میگویند.
🔸 اکنون میبینیم که بین مدارس دولتی و مدارس غیردولتی و مدارس خاص یک شکاف ایجاد شده است و تنها راه جبران این شکاف به وجود آمده این است که دو کاسه منفعت را باید یکی کرد، تمامی مدارس غیردولتی و پولی در مرحله اول باید تبدیل به مدارس دولتی شوند و در مرحله دوم مدارس خاص باید تبدیل به مدارس دولتی عادی شوند.
🔹 اگر تمام دانش آموزان ایرانی در مدرسه عادی دولتی درس بخوانند آن وقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی انگیزه دارند مالیات را از ثروتمندان دریافت کنند و صرف مدرسه دولتی کنند چرا که فرزندان آنها هم در مدرسه دولتی درس می خوانند و دیگر شکست منفعت عمومی اتفاق نمیافتد.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
شاید با مطالعه این کانال، کمی تعجب کنید. از یک سو، انتقادات جدی به بخشی از فرایندهای اقتصادی که در کشور در حال رخ دادن است و از سوی دیگر، تبیین برخی از خدمات جدی نظام مقدس جمهوری اسلامی. شاید برایتان سوال شود که نگارنده با خودش چند چند است؟ بالاخره که چه؟ یا زنگی زنگ یا رومی روم... این چه ممشایی است؟
در پاسخ باید بگویم که این همان واقعیت نظام است. آنجایی که انقلابی عمل میکنیم، پیروزیم و در مواردی که چشممان به زبان بیگانه دوخته میشود، شکستهای سنگینی میخوریم. نظام ما پر از پیروزیها و پر از شکستهاست.
تلاش ما باید بر این باشد که این شکستها کمتر رخ دهد و جای خود را به پیروزیها بدهد. نظام ما سرجمع پیروز است. حتی در زمینه اقتصاد. اما شکستها، گاه آنقدر دردآورند که امیدمان را ناامید میکنند. در اینجاست که کار سخت تر و سخت تر میشود. در این بزنگاههاست که جهاد تبیین به کارمان میآید تا ناامیدیهایمان را از بین ببرد.
بله من در این نوشتهها، تلاشم بر این است که مخاطب را وارد در برزخ تصمیمهای نظام در حوزه اقتصاد کنم. برزخی سخت و طاقت فرسا. با تصمیماتی سخت و سهمگین. این برزخ بدون تعارف وجود دارد و نمیتوان از آن فرار کرد. و البته نیک میدانیم که تصمیمات برزخی اگر با عقلانیت انقلابی همراه شوند، پیروزی میآورند. و اگر با عقلانیت تقلیدی وارداتی انجام شوند، ما را به عقب میرانند.
پس اجازه بدهید، صریح باشیم. با خودمان تعارف نکنیم تا بیشتر بدانیم و بهتر حرکت کنیم.
هر چند من حقیر هم خطا بسیار دارم و ممکن است اشتباهاتی فراوان در تحلیلهایم داشته باشم. امید که دست رحمت حق، ما را از پیامدهای ناگوار خطاهایمان مصون سازد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بیانیه رسمی سازمان برنامه دولت سیزدهم: "دولت در حال #اصلاحات_ساختاری بر اساس آموزههای #جریان_اصلی علم اقتصاد است".
https://akharinkhabar.ir/money/9163318
معنی دیگر این بیانیه آن است که تغییر جریان سیاسی حاکم بر دولت، جریان اقتصادی را تغییر نداده است؛ لذا طبیعی است که نباید انتظار نتیجه متفاوت داشت.
@syjebraily
⭕ ایران پیشنهاد تاسیس بانک مشترک میان اعضای سازمان شانگهای را ارائه میکند
🔸️فضلی، رئیس شورای سیاستگذاری رویداد ایران اسکوکواکس ۲۰۲۲ با مشارکت ۲۶ کشور برگزار میشود:
🔹️با توجه به عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، با هدف بیاثرسازی تحریمها، قرار است مهر امسال نمایشگاه و همایشی به نام ایران اسکوکواکس ۲۰۲۲، با مشارکت ۲۶ کشور برگزار شود.
🔹️ایجاد سازمان توسعه تجارت مشترک میان کشورهای عضو، تاسیس یک بانک مشترک و ایجاد سامانه ای مانند سوئیفت و همچنین ایجاد دبیرخانه دائمی در تهران، از جمله اهداف برگزاری این رویداد بین المللی خواهد بود.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
✳️ بهترین وسیلهی رفع بحرانهای اقتصادی
🔻 رنجهای مردم کوخنشین و پابرهنهها آزارش میداد. شبی جمعی از پزشکان مهمان آقا بودند. ایشان فرمودند: «مردم خیلی مشکل دارند. باید به داد مردم رسید». دکتر معزّ پرسید: چه کاری از دست ما بر میآید؟ ایشان طرحی را ارائه کردند. فرمودند: «اول از همه باید یک #صندوق_قرضالحسنه تشکیل دهیم. شما از بهرهی بانکها صرفنظر کنید. پولهایتان را در این صندوق بگذارید تا به مردم #نیازمند برای رفع احتیاجات، فقر و بیماری و ازدواج وام داده شود».
🔸 یک سال بعد شهید مدنی در اطلاعیهی بیلان کاری که منتشر کردند، آورده بودند که: «مبلغ نود هزار و نهصد تومان از کمکهای مردمی که با قبضهای ده ریالی جمع شده، به ۶۲ خانواده وام داده شده و آنها به #کسبوکار مشغول شدهاند و آبرویشان محفوظ مانده است». عدهای از تجار و سرشناسان همدان هم دعوت شدند و از آنها ۵۰۰ هزار تومان جمعآوری شد و قرار شد عدهای هم ماهیانه پرداخت کنند.
🔺 ایشان در همان اطلاعیه فرموده بود: مسلما بدانید دعای کلیهی افراد خانوادههای نیازمندان سبب برکت در کسبوکار شما شده و این عمل خیر، اندوختهی بسیار خوبی برای #آخرت شما خواهد بود و #نتایج_مادی آن را بهزودی مشاهده خواهید کرد. زیرا بهترین وسیلهی رفع #بحرانهای_اقتصادی، #کمک و #مساعدت به #زیردستان است.
📚 برگرفته از کتاب #سید_اسدالله؛ خاطراتی از #شهید_آیت_الله_سیداسدالله_مدنی
📖 صص ۳۳-۲۹
🙏 #به_فکر_هم_باشیم
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
📢سلسله نشستهای #ایران_آینده
❇️پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار میکند:
💡#تیغ_جراحی
(پیامدهای اجتماعی سیاستهای تعدیل اقتصادی دولت)
➖➖➖
⏰سه شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
ساعت ۱۷الی ۱۹
📌لینک نشست وبیناری
🌐https://www.skyroom.online/ch/pajooh/neshast
#ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
🔹کدام جریان اصلی❓
🔅 بدنبال نقدهای صورت گرفته به سخنان سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اصلاحات ساختاري بر اساس آموزههاي #جريان_اصلي علم اقتصاد، برخی از دوستان انقلابی با جانبداری عجیب نسبت به این سیاستها، به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از ناامیدسازی مردم استناد میکنند.
🔹 رهبر معظم انقلاب فرموده اند:
تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و تضعیف خوشبینی به آینده کشور را از جمله مؤلفههای جنگ نرم علیه ملت دانستند و خاطرنشان کردند: القاء بیآیندگی، بنبست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هرکس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند بهسود دشمن کار میکند.
🔻در پاسخ باید به چند نکته توجه کرد:
1️⃣ لطفا به حکم #همین رهبر معظم انقلاب در تنفیذ آقای رئیسی دقت فرمائید: امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت #جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و #جهادی و دانا و #شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه #جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه #تولید بردارد؛
سیاست 👈تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و 👈قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با 👈مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
🔻 آیا مطالبه دستورات ولی فقیه به دولت، ناامید سازی است؟!
2️⃣ ناامید کردن از آینده دقیقا یعنی چه؟ اتفاقا خط رهبر انقلاب و دوستانی که بر برخی سیاستهای اقتصادی دولت نقد دارند، کاملا #منطبق بر امیدواری به انقلاب اسلامی و ناامیدی از جریان نئولییبرال است. این دولت هر جا انقلابی عمل کند به نفع مردم و هر جا از جریان اصلی اقتصاد تبعیت کند به ضرر مردم خواهد بود. این عین امیدواری به انقلاب و حرکت انقلابی است.
3️⃣ مشی رفقای منتقد به برخی از سیاستهای دولت، تبیین دستاوردها در کنار نصیحت عالمانه است لذا نه تنها از نق زنی جاهلانه (مرسوم بین جریان افسادطلب و برخی عدالتخواهان) دوری میکند بلکه توفیقات دولت را هم برجسته میکند.
🔅 بنابراین دوستان انقلابی اولا از انگِ بی سواد و نادان و ...! به دیگر دوستان شان پرهیز کنند ثانیا تلاش کنند تا با ارتقای شناخت خود از میدان اقتصاد کشور، استدلال ها را بشنوند و ثالثا جریان اصلی را که همان مطالبات رهبری است، رها نکنند و رابعا هرگز با هیچ دولتی عقد اخوت نبندند و بدانند که انقلاب خمینی کبیر نه به دولت ها وابسته است و نه به افراد. فقط باید مطالبات ولی امر را به عنوان تنها #جریان_اصلیِ انقلاب اسلامی دنبال کرد و به فکر #مستضعفین بود که عاقبت از آن ایشان است.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی از اتفاقات افتخار ندارد. خجالت دارد.
نیروگاهسازی را رها کردهایم. به عنوان بزرگترین دارنده انرژی در دنیا در مخمصه کمبود برق قرار گرفتهایم.
حال که مشکل را ایجاد کردهایم، با افتخار اول برق صنایع و بعد برق ادارات را قطع میکنیم.
صنایع تعطیل میشوند...
ادارات که در شرایط جنگ اقتصادی و در شرایط وجود مشکل در زندگی مردم باید ۲۴ ساعته کار کنند از ظهر تعطیل میکنیم.
افتخار هم میکنیم که برقشان را قطع کرده ایم.
از همینهایی که نام بردند، قطع برق ساختمان اصلی بانک تجارت، برای مردم مصیبتزا نیست؟
جهاد دانشگاهی که تعطیل شود به عنوان یک مرکز مهم تحقیقاتی کشور مصیبت آور نیست؟
دانشگاه ها را هم که از چند روز دیگر تعطیل میکنیم.
ظاهرا باید مردم خودشان مشکلشان را حل کنند.
شاید در یک زندگی بدوی سنتی بناست خود مردم در خانههایشان تولید کنند و مصرف کنند.
آقایان به خود آیید.
در سال ۱۳۹۴، رفته اند عهد کرده اند که گاز گلخانه ای تولید نکنند. از ۱۳۹۸ هم اجرای آن را شروع کرده اند. توسعه نیروگاهی متوقف شده و برخی نیروگاهها در فرایند نوسازی قرار نگرفتهاند.
از همان سال هم قطع برق آغاز شده، بهانهاش هم شده خشکسالی.
از این دولت انتظار جدی میرود که روندها را تغییر دهد. باید برق تولید کنید و به مردم و صنایع و ادارات برسانید. نه این که هم و غم خود را بگذارید بر این که کدام را تعطیل کنیم.
تعطیل کردن هنر نیست.
مصیبت را به مردم توضیح دهید و نشان دهید که به جای ریختن بار بر سر مردم، به دنبال حل مصیبت هستید. دولت انقلابی یعنی این.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اندیشکدۀ قصد با همکاری مؤسسۀ معنا برگزار میکند:
سلسله جلسات «علم اخلاق و تحلیل اقتصادی»
ارائه دکتر علی سعیدی
سهشنبهها ساعت ۱۷
هماهنگی حضور در جلسات:
@k_mahdavi78
🆔 @QasdWay
JPPOLICY_Volume 7_Issue 4_Pages 49-69 (1).pdf
1.97M
این مقاله را بخوانید. اطلاعات جالبی به شما میدهد در مورد ماجرای برق و انرژی و تعهدی که در پاریس داده ایم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مدل تهرانی مقدم
نقل شده است که:
شهید تهرانی مقدم خدمت رهبری می رسند تا دستاوردهای موشکی را به ایشان عرضه کنند. ظاهرا به تکنولوژی برد بلند موشک دست پیدا کرده اند. با دقت ۱۰۰ متر به هدف برخورد میکند. رهبری میگویند دقت را به ۱۰ متر برسانید. نباید موشک ها جایی به جز هدف اصلی را تخریب کند. شاید در صدمتری هدف شما، مردم عادی زندگی کنند.
🌷 میگویند چشم
ماهها تلاش میکنند و دقت را به ۱۰ متر میرسانند. خدمت رهبری میروند برای گزارش دادن. رهبری میگویند: دقت را به یک متر برسانید. بعضی اعضای تیم آشفته میشوند. که موشک چندصد کیلویی، اگر در ده متری هم بخورد هدف را نابود میکند. رهبری میفرمایند دفت را بالاتر ببرید. شاید در ده متر آنطرفتر، مردم بیگناه زندگی کنند. باید هدف را دقیق در نظر بگیرید.
🌷حاج حسن میگوید: چشم
دقت را به همین منوال تا نقطهزنی بالا میبرند. تا مردم آسیب نبینند.
فشار را بر خود بیشتر میکنند تا مردم آسیب نبینند. مدل تهرانی مقدم یعنی این.
مدیر انقلابی، فشار را به خود وارد میکند تا مردم آسیب نبینند. نه این که تا اندکی کمبود پیش بیاید، بدون انکه برای رفع کمبود تلاش کند، بگوید گرانش کنید که کمبود از بین برود. آیا حواسش نیست که کمر مردم زیر بار این گرانی میشکند؟
تا این که برق کم میشود، بگوید صنعت را و دولت را تعطیل کنید. چرا تعطیل؟ تلاش کنید برای رفع مشکل. مدل تهرانی مقدم یعنی این. تا مردم آسیب نبینند.
صنعت یعنی درآمد مردم. دولت یعنی خدمت به مردم. این دو که تعطیل شود، چه کسی باید مشکل مردم را رفع کند؟
باور کنیم که برنامهای طولانی اجرا شده که به اینجا برسیم. که کشاورزی تعطیل شود تا خودکفا نباشیم (به بهانه خشکسالی) تا برق تولید نشود که صنعت نداشته باشیم (به بهانه خشکسالی)، که کالا گران شود تا مردم نتوانند زندگی کنند (به بهانه قاچاق و رانت و فساد). روبروی برنامه تاریخی و گسترده، باید برنامهریزی استراتژیک و عمیق داشته باشیم.
باید پازل طراحی شده را بشناسیم.
در غیر این صورت شکست میخوریم.
برنامه نفوذ در اقتصاد، کشاورزی، انرژی و ... جدی است و باید جدی گرفته شود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 رهبر انقلاب:
اینگونه القا میکنند که
مسئولین بلد نیستند کشور را اداره کنند!
این همه تلاش را نمیبینند!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
#توییت
📌 در جمهوری اسلامی تنها یک #جریان_اصلی وجود دارد آن هم جریان ولایت فقیه است. جریان اصلیِ ایران به دولت امر کرده است که: «سیاست #تقویت_پول_ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، #توانمند سازد؛ مدیریّتی که با #مشی_فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
🔹 بر مبنای جمله فوق، مهم ترین گزاره امیدافزا نسبت به انقلاب اسلامی عبارتست از اینکه : در هر جایی (دولت یا غیردولت)، اگر انقلابی عمل کردیم موفق شدیم و هر جا که انقلابی عمل نکردیم به ضرر مردم تمام شد. با این گزاره، امید مردم به انقلاب افزایش یافته و از نقدها نسبت به جریانات غیرانقلابی مایوس نمی شوند.
🆔 @darseenghelab
👌یک دوره کوتاه مدت بسیار عالی تابستانه برای علاقمندان علوم انسانی اسلامی و تمدن سازی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
📢سلسله نشستهای #ایران_آینده
❇️پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار میکند:
💡#تیغ_جراحی
(پیامدهای اجتماعی سیاستهای تعدیل اقتصادی دولت)
➖➖➖
⏰سه شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
ساعت ۱۷الی ۱۹
📌لینک نشست وبیناری
🌐https://www.skyroom.online/ch/pajooh/neshast
#ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚜عشق جان؛ مرکز فرماندهی😘
#سلام_فرمانده
@jebhetse
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هم اکنون
پخش زنده #سلام_فرمانده از مسجد مقدس جمکران
http://aparat.com/jamkaran_ir/live?eitaafly
از خبرگزاری تسنیم
https://tn.ai/2732253
و بصورت مستقیم از شبکه ۳ سیما هم پوشش داده میشود
https://telewebion.com/live/tv3
علي بن ابراهيم عن ابيه عن حماد عن حريز عن زرارة ومحمد بن مسلم ، وابو بصير وفضيل وبكير وحمران و عبد الرحمن بن ابي عبد الله عن ابى جعفر و ابي عبد الله عليهماالسلام قالا : قال رسول الله صلىاللهعليهوآله : من احيا ارضا مواتا فهي له.
امام صادق (ع) و امام باقر (ع) از پیامبر نقل کردند که پیامبر (ص) فرمودند: هرکس (از شیعیان) زمین موات (بی آب و علف) را احیاء کند، زمین برای او می شود.
📗 تهذیب الأحکام ج ٧ ص ١۵٢
#احتکار_زمین
#احیاء_موات
#دار_واسعه
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️دردِ بزرگ
درد نیست کشوری که ١۶۵ میلیون هکتار زمین دارد - که اگر به هر خانوارش ١٠٠٠ زمین برای زندگی و تولید و کار بدهند حدود ٢ درصد از زمین های قابل ساخت کشور اشغال می شود- با ادامه ی سیاستِ طاغوتیِ احتکار زمین، مردمش باید در به در دنبال خونه ی اجاره ای ( بخوانید قفس های هفتاد هشتاد متری) باشند؟ و هر سال خانه و خانواده به دوش؟ خونه ی اجاره ای که در برخی شهرها ٨٠-٩٠ درصد درآمد یک کارگر یا کارمند را می بلعد؟
#احتکار_زمین
#دار_واسعه
#معماری_اسلامی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069