🔴فروشگاه های زنجیره ای بلای جان اقتصاد کشور
▪️وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ...
▪️ حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
همه کسانی که عمیقاً و از روی اعتقاد دینی دلبسته ی این نظام هستند، عمیقاً و از روی اعتقاد دینی هم معتقدند که این وضعیت نیاز با تغییرات جدی دارد.
مطمئناً مشکلاتی هست که جمهوری اسلامی فعلاً آنها را حل نکرده است، اما این به آن معنا نیست که آنها را به وجود آورده است...
این مشکلات، دستاوردِ (!)حکومت های طاغوتی قبل از انقلاب و نفوذ تفکّرات غربی ها و لیبرال ها است...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
چه کسی بنزین را گران می کند؟!
اقتصاددانان دولت روحانی یا دولت رییسی؟!
مسئولین پیگیری طرح های بنزینی در دولت رییسی چه کسانی هستند؟!
در این متن بخشی از شرح آنچه برای ایجاد گران سازی انرژی
در دولت سیزدهم طراحی شده است را عرض میکنم.
👇👇👇👇
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
دکتر حمیدرضا مقصودی
چه کسی بنزین را گران می کند؟!
اقتصاددانان دولت روحانی یا دولت رییسی؟!
مسئولین پیگیری طرح های بنزینی در دولت رییسی چه کسانی هستند؟!
در این متن بخشی از شرح آنچه برای ایجاد گران سازی انرژی
در دولت سیزدهم طراحی شده است را عرض میکنم.
کنار گوش رییس جمهور در مرکز بررسیهای استراتژیک
علی مروی رییس اندیشکده کسب و کار شریف، دبیری جلسات بررسی ناترازی انرژی را عهدهدار است.
ایشان و همفکرانش از اصلی ترین طرفداران
گران سازی قیمت انرژی هستند.
اما اختصاص این سِمت به ایشان در حالیکه رییس جمهور محترم دولت انقلابی سیزدهم،
بارها مخالفتشان را با گرانی بنزین اعلام کردند
کمی عجیب است..
این تفکر با پرچم کردن کلیدواژه هایی مثل یارانه پنهان،یارانه ظالمانه،بحران انرژی،قیمتگذاری دستوری و..
از طریق رسانه های زنجیره ای به ویژه اقتصادآنلاین، دنیای اقتصاد، اکوایران، تجارت فردا و..
به دنبال حذف هرگونه حمایت دولت از قیمت انرژی
و بعد گران سازی قیمت ها هستند.
سناریویی که با سر و شکل دیگری در آبان98 پیاده گردید.
همزمان یار دیگر ایشان یعنی علی ملکی و رییس پژوهشگاه سیاستگذاری شریف
مسئولیت مشابه را در وزارت اقتصاد عهده دار است.
ملکی رییس ستاد هماهنگی طرح بازتوزیع یارانه بنزین است.
اما موضوع وقتی جالب تر می شود که ببینیم منافع حاصل از این طرح در جیب چه کسانی رفته است!!
علی مروی در مراسم رونمایی از بسته اقتصادی نجات اقتصاد ایران در اتاق بازرگانی
که تفکرات و سوابق نویسندگان و حامیان آن نیز کاملا مشخص می باشد
گفته است که ترمز اصلی توسعه در کشور تعارضات منافع است نه جهل دانشی سیاستگذار..
اما در قراردادشان با وزارت اقتصاد
رسما کار از تعارض منافع هم گذشته است..
نصب انجام یکپارچه سازی های مورد نیاز، راه اندازی،تست،آموزش،عملیاتی سازی، پشتیبانی و نگهداری سامانه مبادله و پشتیبانی از آن در جایگاه های عرضه سوخت و سایر خدمات مورد نیاز پیمانکار!!
در طرح بنزین کیش و قشم تماما برای آقایان فاکتور شده است.
یعنی خودشان جایگاه اجرایی را بر عهده گرفته و خودشان با اندیشکده خودشان قرارداد بسته اند و طوری نوشته اند که خدای ناکرده موردی هم از قلم نیافتد!
جمع بندی آن است که لیبرال های اقتصاد ایران با شناسایی پست های حاکمیتی در حوزه انرژی به ویژه بنزین!
با لابی گسترده در این سمت ها قرار گرفته و پیمانکاری کامل پروژه را به دست گرفته اند.
همزمان با پیش بردن طرح گران سازی انرژی، سود حاصل از منافع آن را نیز به جیب میزنند!!
وقتی مردم مانند طرح های گذشته این جریان مثل آبان98،حذف ارز ترجیحی،مخالفت با افزایش حقوق کارگران و.. به آنها گلایه کردند
می گویند طرح خوب اما اجرا بد بود و گردن دیگری می اندازند.
در رسانه نیز ژست انتقادی گرفته تعارض منافع را مانع توسعه کشور می دانند اما خود بزرگترین مصداق آن هستند.
بدانیم و آگاه باشیم
اگر فردایی قرار شد بنزین و آب و برق و گاز گران شود
ناشی از تفکرات و تصمیمات اقتصاددانان انقلابی کشور نیست.
بلکه رسوخ و نفوذ موثرین اقتصادی دولت روحانی
و بدنه لیبرال اقتصادی کشور
ادامه پروژه های خود را که از دولت قبل باقی مانده بود،
پیش گرفته اند و جلو میبرند..
"سیدامیرحسین حسینی"
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
🔴بزرگترین اعتصاب 100 سال اخیر انگلیس
🔻انگلیس به سمت بیسابقهترین اعتصاب سراسری خود در طول یک قرن گذشته میرود. اعتصابی که پیش از شروع با دستور نخستوزیر به پلیس این کشور برای سرکوب سختتر و شدیدتر معترضان همراه شده است. گفته میشود فراخوانها برای اعتصاب در انگلیس شروع شده و هماهنگیها در سطوح مختلف ادامه دارد. از سوی دیگر، برخی رسانههای انگلیسی هم در توصیف این اعتصاب آن را بی سابقه خوانده و از تلاشهای دولت برای شکستن این اعتصاب سراسری که دو هفته پیش از کریسمس روی خواهد داد، نوشتند.
🔻اکثر تاریخهایی که برای اعتصاب تعیین شده در ماه دسامبر ۲۰۲۲ است که نقطه اوجش دو هفته مانده به کریسمس است. آخرین اعتصاب سراسری در بریتانیا به ۱۹۲۶ برمیگردد وقتی که ۱.۵ میلیون نفر از کارمندان بخش خصوصی دست از کار کشیدند. اتحادیههای کارگری آزادی خود را برای انجام چنین اقداماتی توسط پارلمان در قرن گذشته محدود کردهاند. با این وجود، برخی از رهبران اتحادیهها میگویند که در حال هماهنگ کردن اقداماتی برای حداکثر تاثیرگذاری هستند و نزدیک به ۱۰۰ سال پس از آخرین اعتصاب عمومی، ۱.۵ میلیون کارگر ممکن است تا کریسمس دوباره در صفوف تظاهرات حضور پیدا کنند.
🔻اعتصاب سراسری تنها یکبار در انگلیس رخ داد و آن هم در تاریخ سوم مه ۱۹۲۶ بود که ۹ روز به طول انجامید. حدود ۱.۵ میلیون نفر در آن حضور داشتند و انتظار میرود که چنین رویدادی بار دیگر در اعتصاب دسامبر ۲۰۲۲ تکرار شود. پس از ویرانیهای جنگ جهانی اول و از دست رفتن چندین دهه سرمایه گذاری، بسیاری از چشم اندازهای صنعتی در حوزه ماشین آلات و فناوری به شدت ضعیف شد. در پی این رویدادها، کارفرمایان به کاهش دستمزدها روی آوردند. در آن زمان، ۱۷ میلیون کارگر بخش خصوصی و تنها ۱.۵ میلیون در بخش دولتی وجود داشت، در حالیکه امروز به ترتیب ۲۷ میلیون و ۵.۷ میلیون کارگر در این بخشها مشغول به کار هستند. TUC تصمیم گرفت شرکت در اعتصاب را به کارگران راه آهن و حمل و نقل، چاپخانهها و کارگران بارانداز و همچنین کارگران صنعت آهن و فولاد محدود کند که نماینده سایر صنایعی بودند که آنها هم دچار دگرگونی مالی شده بودند.
🔻با این حال، قوانین انگلیس در حوزه کارگری و کارفرمایی برای شکل دهی اعتصابات بسیار سختگیرانه است. این قوانین که عمدتاً در دهه 80 قرن گذشته مصوب شده، به شکلی نوشته شده که همه اتحادیهها نتوانند همزمان با هم در اعتصابات شرکت کنند. در این مورد میشود توضیحات بیشتری هم داد، اما به نظر میرسد با همه این مسائل، اتحادیهها در فکر مدیریت کردن بهتر فضا برای ورود به گستردهترین اعتصابات در یکصد سال اخیر انگلیس هستند.
@syriankhabar
🔴متخصصان ایرانی نیروگاه 300 مگاواتی هستهای میسازند
🔻چند روز پس از اولین سیلی ایران به غرب و صهیونیستها در پی صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران با راهاندازی سانتریفیوژهای جدید در تاسیسات نطنز و فردو به منظور چند برابر کردن غنیسازی 60درصدی، حالا رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان سفر به استان خوزستان، آغاز عملیات احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی (کارون) در دارخوین را اعلام کرد.
🔻محمد اسلامی در حاشیه آغاز عملیات احداث نیروگاه کارون با اشاره به ساخت این نیروگاه در راستای اجرای سند جامع راهبردی سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: احداث نیروگاه «کارون» و توسعه نیروگاههای اتمی یکی از اهداف سند جامع راهبردی سازمان انرژی اتمی تا افق ۱۴۲۰ است. قرارداد ساخت نیروگاه اتمی کارون (شهدای دارخوین) قبل از انقلاب با یک شرکت فرانسوی منعقد شده بود که با پیروزی انقلاب تعهدات انجام نگرفت؛ بعد از آن هم کشورهای گوناگون به خاطر تحریمها با جمهوری اسلامی همکاری نکردند و این پروژه سالیان سال بود که متوقف شده بود.
🔻رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در همین راستا با رویکرد جدیدی که در سازمان وجود دارد، نگاهمان به همه ظرفیتهای داخلی است. با آغاز این پروژه به دنبال قابلیتسازی در ظرفیتهای ملی هستیم تا قابلیت صنعت کشور را هم به تراز هستهای ارتقا دهیم. ظرفیت بلندمدت پیشبینی شده برای این سایت حدود ۲۰۰۰ مگاوات است. در گام نخست یک نیروگاه مقیاس متوسط در نظر گرفته شد که طراحی آن انجام شد که وارد مرحله اجرا نشده بود اما با همگامسازی نقشهها و براساس فناوریهای روز، احداث این نیروگاه در دستور کار قرار گرفت. در همین زمینه یک نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی با برآورد یک و نیم تا دو میلیارد دلار در این سایت ایجاد خواهد شد که زمانبندی اتمام آن حدود ۷ سال پیشبینی شده است.
🔻وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این گام نخست در این پروژه در چهارچوب همین زمانبندی انجام گیرد، گفت: نکته حائز اهمیت این است که ساخت این نیروگاهها جدا از نشان دادن بلوغ علمی و فناوری متخصصان داخلی کشور، پرورش کادر و نیروی متخصص مربوط به خودش را نیز به همراه خواهد داشت. موضوع ساخت این دست نیروگاهها، یک هموار کننده مسیر خواهد بود، برای ساخت نیروگاههای مقیاس متوسط در نقاط مختلف کشور برنامهریزیهای لازم انجام شده است.
🔻معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: در حال حاضر و در گام نخست مطالعات محیطی و فعالیتهای ساخت این نیروگاه در دارخوین آغاز شده است. در این راستا اجرای طرحهای مقدماتی که پیشنیاز سایت و آوردن تاسیسات زیربنایی است، انجام و تصمیم گرفته شد در کنار ساخت نیروگاه ۳۰۰مگاواتی یک نیروگاه ۲۵ مگاواتی نیز در ۲ فاز اجرا و آب شرب مورد نیاز از طریق همین سیستم فراهم شود. به این طریق پشتیبانی از کارگاههای ساخت و تولید انجام خواهد شد و از سال نخست، پیشبینی برای آموزش نیروی انسانی را آغاز خواهیم کرد بهطوری که با طی کردن دورههای علمی و کارورزی که در نیروگاههای فعال برای آنها در نظر گرفته میشود، با احداث نیروگاه بلافاصله فعالیت خودشان را آغاز میکنند.
@syriankhabar
دکتر حمیدرضا مقصودی
📺 فیلم/ فعالان اقتصادی اگر تلاش نکنند که مالیات ندهند خیلی احمقند/ اطلاعات مالیاتی باید آنقدر قوی با
نکته اصلاحی: این بنده خدا معاون وزیر اقتصاد نیست. اما یک مدیر میانی است.
🔴 چهارمین روز از تحصنِ بانوان انقلابی قم
این تحصن از سه روز قبل در دفاع از حریم خانواده شروع شده و امروز چهارمین روز از برگزاری آن می باشد
حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام متفاوت و جالب یک کامیوندار به رهبر انقلاب👌
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
🔴چین قید سرمایهگذاری در ایران را زد
🔸مریم شکرانی، روزنامهنگار در توئیتی نوشت: اتاق بازرگانی با انتشار گزارشی نوشته که با وجود سند همکاریهای ۲۵ ساله بین ایران و چین، چین ابر قرارداد ۶۰ میلیارد دلاری گاز را با قطر بسته است.
🔸جالب اینکه میدان گازی پارس جنوبی میدان مشترک بین ایران و قطر است اما چین سرمایهگذاری در قطر را ترجیح داده است.
🔸به جز این چین ساخت پالایشگاه ۴.۵ میلیارد دلاری نفت را در بندر گوادر پاکستان که رقیب بندر چابهار است، آغاز کرد.
🔸گذشته از این، پاکستان هم قید گاز ایران را زد و اکسپرس تریبون اعلام کرد پاکستان ریسک شراکت گازی با ایران را بالا میداند و ترجیح میدهد برای خرید گاز روی خط لوله تاپی حساب کند که رقیب بزرگ بازار گاز ایران است و از ترکمنستان گاز را به پاکستان میرساند.
@e_tejarat
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴چین قید سرمایهگذاری در ایران را زد 🔸مریم شکرانی، روزنامهنگار در توئیتی نوشت: اتاق بازرگانی با ان
کدهای جالب اتاق بازرگانی...
دروغ های شاخ دار
mirbagheri.mp3
32.88M
🎧 تحلیل مهم استاد میرباقری از وضعیت کنونی انقلاب اسلامی و چشمانداز پیشِ رو (۱۰ آذر ۱۴۰۱)
◀️ «انقلاب اسلامی» بزرگترین امر به معروف و نهی از منکرِ تاریخ ماست.
◀️ از منظر کلانروایت، انقلاب اسلامی در همۀ عرصهها به پیروزیهای بزرگی دست یافته و وضعیت بسیار خوبی دارد و در مسیر اهداف خود رو به پیش است. البته سختیهایی هم بر سر راه بوده و تهدیدهایی هم هست.
◀️ خط مقدم ما، مبارزه با «بدحجابی» است یا مبارزه با «الگوی توسعۀ غربی»؟
◀️ نگاه ما به فتنهها و سختیهای پیش روی حرکت انقلاب اسلامی چگونه باید باشد؟
◀️ در این ایام و در ایام فاطمیه، به تدبّر در «سورۀ عنکبوت، سورۀ حجرات و سوره مجادله» و به تفسیر آنها بپردازید.
☑️ @mirbaqeri_ir