جلد سه جریمه تاخیر.pdf
3.17M
متن کتاب ارزشمند 'جریمه تاخیر' که توسط اساتید محترم اقتصاد اسلامی به نگارش درآمده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
تحليل و نقد نظام مالي رايج (1).pdf
5.11M
متن کتاب ارزشمند 'تحليل و نقد نظام مالي رايج (1)' که با زحمات اساتید اقتصاد اسلامی به نگارش درآمده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🟠 نفت 380 دلاری با لج کردن روسها...
سران گروه هفت در حال بررسی مکانیزم پیچیدهای برای تعیین سقف قیمت روی نفت روسیه هستند تا درآمدهای نفتی این کشور را محدود کنند. اما تحلیلگران بانک آمریکایی جی پی مورگان در یادداشتی، هشدار دادند: با توجه به موقعیت مالی محکم روسیه، این کشور میتواند تولید روزانه نفت را به میزان پنج میلیون بشکه کاهش دهد بدون این که آسیب شدیدی به اقتصادش وارد شود. اما نتیجه این اقدام برای باقی جهان، فاجعه آمیز خواهد بود. کاهش عرضه روزانه به میزان سه میلیون بشکه، قیمت نفت در بازار لندن را به ۱۹۰ دلار می رساند و در سناریوی کاهش پنج میلیون بشکه در روز عرضه نفت، قیمتها را به ۳۸۰ دلار خواهد رساند.
به گفته این تحلیلگران، آشکارترین و محتملترین ریسک سقف قیمت، این است که روسیه نخواهد چنین استراتژی را بپذیرد و به تلافی این اقدام، صادراتش را کاهش دهد. ممکن است دولت روسیه تولید نفت را برای ضربه زدن به غرب کاهش دهد. محدود شدن عرضه جهانی نفت از سوی روسیه است.
نکته جالب آنکه غربیها هم میخواهند روسیه را تحریم کنند و هم قیمت نفت بالا نرود...
@syriankhabar
⁉️چه علمی بیاموزیم؟ (20)
💎 امام صادق علیه السلام به مردی فرمودند: آب اندک و بیریشه را میمکید و نهر عظیم را رها میکنید؟
آن مرد گفت: منظور شما چیست ای پسر پیامبر؟
فرمودند: همه علوم انبیاء به رسول خدا صلّی الله علیه وآله داده شده و رسول خدا آن را به امیرالمؤمنین علیه السلام دادند.
آن مرد گفت: امیرالمؤمنین علیه السلام اعلم هست یا برخی از انبیاء؟
حضرت به برخی از اصحابشان نگاه کردند و فرمودند: خداوند گوشهای هر کسی را بخواهد باز میکند.
من میگویم علم همه انبیاء را رسول خدا صلّی الله علیه وآله به امیرالمؤمنین علیه السلام دادند، این شخص میگوید امیرالمؤمنین علیه السلام اعلم هست یا برخی از انبیاء !
قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام لِرَجُلٍ تَمَصُّونَ الثِّمَادَ (الماء القليل الّذي لا مادّة له) وَ تَدَعُونَ النَّهَرَ الْأَعْظَمَ فَقَالَ لَهُ الرَّجُلُ مَا تَعْنِي بِهَذَا يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ فَقَالَ عُلِّمَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه وآله عِلْمَ النَّبِيِّينَ بِأَسْرِهِ وَ أَوْحَى اللَّهُ إِلَى مُحَمَّدٍ صلّی الله علیه وآله فَجَعَلَهُ مُحَمَّدٌ صلّی الله علیه وآله عِنْدَ عَلِيٍّ علیه السلام فَقَالَ لَهُ الرَّجُلُ فَعَلِيٌّ علیه السلام أَعْلَمُ أَوْ بَعْضُ الْأَنْبِيَاءِ فَنَظَرَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام إِلَى بَعْضِ أَصْحَابِهِ فَقَالَ إِنَّ اللَّهَ يَفْتَحُ مَسَامِعَ مَنْ يَشَاءُ أَقُولُ لَهُ إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله جَعَلَ ذَلِكَ كُلَّهُ عِنْدَ عَلِيٍّ علیه السلام فَيَقُولُ عَلِيٌّ علیه السلام أَعْلَمُ أَوْ بَعْضُالْأَنْبِيَاءِ. (بصائر الدرجات في فضائل آل محمد:ج1 ؛ ص228؛ مختصر البصائر ص301)
@namak14
استاد محمدکاظم کاظمی...
واقعا همه کنش های بانک، خجالت آور شده است. رباخواری، فساد، کنز و دزدی از جیب مردم با خلق پول. و این هم نژادپرستی.
کجای این نهاد حتی به مشی اقتصادی اسلام شباهتی اندک دارد.
این بانک شرم آور است. شرم بر این ساختار.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بیانیه اساتید - 5.pdf
318.1K
📋🔴مهم/ بازنشر/متن کامل نامه مهم رئیس محترم حوزه های علمیه (آیت الله اعرافی) و چهار عضو محترم خبرگان رهبری (آیات اعرافی،میرباقری، اراکی و حاج ابوالقاسم) و چند تن از اساتید حوزه و دانشگاه
به آیت الله رئیسی، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
مبنی بر ارتقاء معماری و شهرسازی کشور بر پایه ی طرح اسلامی-ایرانی و ضرورت اجتناب از تجربه های نامطلوب گذشته و جلوگیری از توسعه عمودی شهر و آپارتمان سازی
#معماری_اسلامی
#شهرسازی_اسلامی
#احیاء_موات
#احتکار_زمین
#دار_واسعه
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ اسامی برخی از اساتید امضاءکننده ی نامه به رئیس جمهور مبنی بر ارتقاء معماری و شهرسازی کشور بر پایه ی طرح اسلامی-ایرانی و ضرورت اجتناب از تجربه های نامطلوب گذشته و جلوگیری از توسعه عمودی شهر و آپارتمان سازی
#معماری_اسلامی
#شهرسازی_اسلامی
#احیاء_موات
#احتکار_زمین
#دار_واسعه
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
شوک درمانی، کسری دولت را افزایش میدهد
✍ دکتر عباس شاکری
🔹 تورم 40 درصد است اما حقوق ها ده درصد افزایش می یابد یعنی قدرت خرید افزایش پیدا نمی کند. میادین میوه و تره بار، دامداران و ... همه می گویند تقاضا پایین آمده است. از سوی دیگر چون تورم در کشور ما سابقه دار و از دهه 50 تا کنون بوده است(به جز دوره جنگ که تورم کمتر بوده است)، از سال 1396 تا کنون میگوییم تحریم نیز محدودیت هایی ایجاد کرده است اما تحریم نهایتا می تواند در رشد GDP منعکس شود. تولید ناخالص داخلی ما اگر ابتدای سال 96 صد بوده هم اکنون 89 شده یعنی نهایتا 11 درصد کاهش یافته است درحالیکه قدرت خرید مردم بیشتر از این کاهش پیدا کرده است. خیلی از کالاها 15 و 20 برابر شده و دستمزدها خیلی کمتر افزایش یافته است. این مابه التفاوت به جابجایی درآمد منجر می شود که هم به لحاظ اخلاقی مضر است و هم برای فیزیک اقتصاد بد عمل می کند چون تقاضای کالا باید از سوی عامه مردم صورت بگیرد. مدام گفته می شود کسری بودجه منجر به افزایش نقدینگی می شود. ما گفتیم اگر شما می گویید حقوق کارمند افزایش پیدا نکند تا تورم کم شود، این کار را انجام دهید اما اگر حقوق کسی را بالا بردید در صورتی به تورم منجر می شود که قدرت خرید او افزایش یابد. چگونه چیزی می تواند رخ دهد وقتی قدرت خرید مرتبا کاهش یافته است؟ آنهم در صورتی که می گویند 85 درصد نقدینگی در سپرده ها است و 75 درصد سپرده ها متعلق به یک درصد از جامعه است.
🔹 سهم بدهی خالص دولت به بانک مرکزی نشان میدهد که هروقت ما شوک درمانی انجام داده ایم کسری دولت افزایش پیدا کرده است. چه بسا کسری بودجه دولت همه معلول یک علت واحد باشد. برای ما توضیح دهید که چگونه نقدینگی به افزایش تورم منجر می شود؟ رشد نقدینگی در دهه 90 از برخی سال ها از دهه هشتاد و هفتاد هم کمتر بوده است. در سال 1385 افزایش نقدینگی 40 درصد را رد کرد اما تورم 11 درصد بوده است. چطور اینجا تورم ایجاد نشده است؟ وقتی 85 درصد نقدینگی، سپرده شده است باید بروید نقدینگی را تفسیر کنید که چگونه همه اقتصاد را جولانگاه سودا گران می کند و قیمت مسکن را ده برابر می کند.
لینک متن کامل
@daraian
https://t.me/daraian/14371
🧮 داستان اقتصاد ریاضی!
(یادداشتی مختصر درباره مدعیات اقتصاد ریاضی)
#بخش_اول
1⃣ ریاضیات یا اصالت ریاضی؟!
ریاضیات همیشه ریاضی بوده اما "اصالت ریاضی" دکارت (pan mathematicism) وقتی اتفاق افتاد که: ریاضیات بر سایر علوم (حتی فلسفه) چتر انداخت!
جالب اینکه گزاره: "ریاضیات تنها علم یقینی است"! خود بحثی غیر ریاضی و فلسفی (معرفت شناسی) است که از قضا دکارت ادعای اشراقی درباره آن داشت و می گفت: فرشته ای به او الهام کرده!۱
2⃣ ریاضی شدن و مرگ طبیعت!
تاویل گرایی سایر علوم توصیفی به ریاضیات، با "تقلیل گرایی" و "تنزیل گرایی" همراه شد.
برای نمونه "طبیعیات قدیم" قبل از "فیزیکِ ریاضی"، موجودات عالم طبیعت را در ۴جوهر و ۹عرض طبقه بندی، تعریف و توصیف می کرد.
وقتی از "تبیین صوری ارسطویی" به "تبیین ریاضی پسادکارتی" تبدیل شد؛ فقط روش عوض نشد، فقط "منطق ریاضی" جای "منطق صوری" ننشست! بلکه برخی موجودات جا ماندند!
تغییر روش، بر محتوا اثر کرد! طبیعیات و الهیاتِ اعم به مواردی خاص تقلیل یافت!
برای نمونه:
الف) جوهر نفسانی (روح مجرد) در "مفاهیم کمّی منتخب" برای فیزیک نوین (مثل جرم و انرژی) جا نشد! پس عقیده ای شخصی ماند یا به نوعی انرژی، تاویل رفت و شعرگویی شد!
ب) فیزیک جدید، "حرکت مکانیکی" را تعریف و اندازه گیری و بکارگیری کرد؛ اما "حرکت در جوهر" جا ماند! مفاهیم پایه و روش محاسبه جدید راهی به آن نداشت!
در حالیکه هم "روح مجرد" و هم "حرکت جوهری" مطابق با برهان یقینی عقلی اند!
⬅️ ریاضی سازی علوم، فقط ریاضی کردن روش نبود، فروکاستن از معقولات و مقولات به مفاهیم کمّی یا جاماندن برخی از آنها را در پی داشت!
3⃣ اقتصاد ریاضی یا انسانِ ریاضی؟!
آن تاویل گرایی به ریاضیات، در علوم انسانی اثرات وخیم تر داشت! از همه بیشتر اقتصاد!
باز ادعای مروجین اقتصادِ ریاضی این است که: ریاضی کردن اقتصاد و مدل سازی نه "یک مکتب" که صرفاً "یک ابزار" است! اصطلاحات ریاضی نسبت به تبیین توصیفی، دقیق بوده و گمراه کننده نیست. زبان ریاضی، درک و بیان مباحث پیچیده را آسان می کند و میتواند پیش بینی در اختیار اقتصاددان و سیاستگذار قرار دهد!
اما اینجا هم "تقلیل گرایی" سابق خود را نشان می دهد! برای ریاضی شدنِ مؤلفه های موثر در اقتصاد انسان، برخی مولفه ها جا می مانند و برخی تنزیل معنایی می گیرند (مثل تنزیل روح به انرژی در طبیعیات)!
برای نمونه:
قبل از ریاضی شدنِ اقتصاد هم به عوامل رفاه اجتماعی توجه می شد؛ اما با پدیده هایی انسانی و غیر ریاضی ارزش گذاری می شد: تعداد زندانی، تن فروشی، تکدی گری، حاشیه نشینی، فقر و...
اینها همه "آمار های اخلاقی" و انسان محور بود.
اما از اواسط قرن۱۹ "شاخص های پولی و مالی" جای آنها نشست! پیشرفت و رفاه با "دلار" و "درآمد" سنجش شد! "آمارهای پولی"، انسان و جامعه را به دلار و درآمد فروکاست!
جالب اینکه این پدیده همزاد دو چیز بود:
- ظهور کاپیتالیسم (که علاوه بر بازار آزاد، سرمایه گذاری پولی را از مولفه های اساسی اجتماع و زندگی قرار می داد)!
- ریاضی شدن اقتصاد!
حالا منابع طبیعی، اختراعات، آثار هنری و حتی انسان همه با "کمیّت دارایی و درآمد" خوانش و محاسبه می شد!
نیویورک تایمز ۳۰ژانویه۱۹۱۰ عنوان مقاله اش این بود: "ارزش یک نوزاد به عنوان یک دارایی ملی چقدر است؟!"
معضلات زندگی هم با مفاهیم کمیّ پولی سنجش شد:
- الکلی شدن= هزینه ۲میلیارد دلاری!
- سرماخوردگی= ۲۱دلار به ازاء هر کارمند!
-و... ۲
⬅️ اول مفاهیم پایه تغییر و تنزل کرد تا علم محاسبه اش اقتصاد ریاضی شد!
ادامه در بخش دوم
☑️ @m_ghanbarian
🧮 داستان اقتصاد ریاضی!
#بخش_دوم
4⃣ کهانتِ اقتصاد ریاضی!
همیشه مقدار سود و بدهی، هزینه و درآمد، ریاضی محاسبه می شده؛ اما "اقتصاد ریاضی" خاستگاهش اینجا نیست! استفاده از ریاضیات پیشرفته برای مدل سازی اقتصادی، و پیش گویی های بازار برای سیاستگذاران، خاستگاه اقتصاد ریاضی است.
وقتی می خواهند بازار را مدل سازی ریاضی کنند، بازیگر آن انسان است نه الکترون و پروتن! عوامل مختلفی در رفتارهای انسان موثر است: از "درونی ترین لایه های انگیزشی او" تا "فرهنگ و ارثیه های خُلقی و باوری ملی و باستانی"!
آیا همه این عوامل متعدد و غیر کمّی در محاسبه و مدل سازی ریاضی لحاظ میشود؟! اصلاً همه قابلیت لحاظ در مدل ریاضی دارند؟
• به تصریح ریاضی دانهای اقتصادی، برای مدل سازی:
- هر مدل یک دسته پیش فرض دارد.
- این پیشفرض ها از برداشت و شهود ما از واقعیت انتخاب میشود.
- هرچه مجموعه این پیشفرض ها بیشتر باشد(یعنی دریافت و شهود از جامعه کامل تر باشد)، دست و پای مدل بسته تر خواهد شد!(مدلی با مؤلفه های موثرِ زیاد، پیچیده تر و سخت تر است)
- اینجاست که اقتصاد ریاضی دست به گزینش می زند! واقعیت را مجردتر فرض می کند! حواشی را حذف و ابعاد و جزییات مورد علاقه را نگه می دارد! و مدل می سازد! ۳
(البته می گوید راه برای مدلی با مولفه های حذف شده هم باز است! اما معمولا "اقتصاد سیاسی" از آن تحقیقات پشتیبانی نمی کند)
برای نمونه:
تفاوت مردم شناسانه ی: اصناف، اقلیم ها، انگیزهای درونی و دهها مولفه فرهنگی، تاریخی، دینی برای مدل سازی در این خلاصه(بهینه) می شود: "انسان، عقلایی رفتار می کند"!
اما وقتی در مرحله قبل تر شاخص ها را همه کمّی کرده اند، نتیجه این میشود که: رفتار عقلایی انسان، در واقع نوعی محاسبه گری ریاضی است! حالا مدل سازی اش کار سختی نیست!
تمثیل:
همانطور که اول در طبیعیات همه چیز را به جِرم و انرژی تقلیل دادند؛ بعد عوامل متعددِ موثر بر نقطه جوش آب را هم کاستند و گزاره "آب در ۱۰۰ درجه می جوشد"؛ را "قانون" کردند! حالا دامنه هیمالیا و دماوند و... "استثناء" اند و البته قابل اندازه گیری!
اینجا هم مثلا "اقتصاد تبرعی" و "انگیزه های غیر محاسباتی"(غیرعقلایی در این مکتب!) مثل چرخه مالی خمس و زکات و نذر و تحبیس و وقف و... مثل استثنائات هیمالیا و دماوند می شوند! با این تفاوت که کنار "اقتصاد معاوضی" بازار به اقتصاد سرریز می شود؛ در حالیکه واقعا در مدل لحاظ نشده است!(دقت کنید)
5⃣ اقتصاد ریاضی، علمِ بازار آزاد نه علم مطلق نظامات اقتصادی!
باید تا اینجا روشن شده باشد بین "اقتصاد ریاضی" بعنوان یک روش(!) با "بازار آزاد" بعنوان یک بستره ، رابطه و تناسب هست. اقتصادِ ریاضی، علم کشف روابط علیّ و معلولی بازار آزاد و کنشگرش -که انسانِ محاسبه گر است- می باشد که پس از پیدایش این مکتب و این انسان پیدا شده است.
جامعه ای که می خواهد مثلا: از "امانت و ودیعه" بیشتر از "ضمان" / از "اقتصاد تبرعی" برای "تامین حق های همگانیِ بهداشت و آموزش" بجای "بازاری کردن اینها" و "کالا کردن حق ها"/و...؛ نهاد و نُرم بسازد؛
اولا: مفاهیم بنیادین اقتصادش، همه کمّی و ریاضی نمیشود؛ تا مدل ریاضی بپذیرد!
ثانیاً: فروکاستن های موجود اقتصاد ریاضی، تحقق نُرم ها و نهادهای نظام مطلوبش را تاخیر و بلکه تاویل می برد! اقتصاد مطلوبش نشدنی تر میشود. چون تحقق مدلهای بازاری، انسان و جامعه بازار را می سازد و انسان فرهنگی و فطری را محجوب می کند.(دقت کنید)
..................
۱. ر.ک: مبادی با بعد الطبیعی علوم نوین / آدوین آرثربرت/ ترجمه عبدالکریم سروش
۲. ر.ک: مقاله:چطور پول معیار سنجش همه چیز شد؟ / الی کوک - مجله آتلانتیک/ سایت ترجمان
https://tarjomaan.com/neveshtar/8780/
۳. ر.ک: روزنامه دانشگاه شریف ش۸۹۱ مصاحبه با دکتر وصالی و دکتر مدنی زاده: بدون ریاضیات فقط می توانیم داستان بگوییم
http://daily.sharif.ir/%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88/
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۴/۱۲
☑️ @m_ghanbarian
🚩 باید در اشتغالآفرینی، اربعینی عمل کنیم.
🇮🇷در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین
🔶دانشگاه سراسری قم با همکاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی
و مشارکت نهادهای دغدغه مند ملی برگزار می کند:
✅اولین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی
🔵در راستای ترویج فناوری اجتماعیِ زیست بوم ملی اشتغال کشور
⏱به مدت یک هفته
📦همراه با امتیازات ویژه برای نفرات برتر
⌛️زمان: ۲۸تیرماه لغایت ۳مردادماه
🚪مکان: دانشگاه سراسری قم؛ در جوار حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها
ظرفیت رویداد ۶۰۰ نفر
📣مهلت ثبت نام: تا ۱۸تیرماه
🖥سایت ثبت نام: Muhajer.biz
📞شماره فضای مجازی جهت کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۰۵۳۴۰۳۸۵۲
🌸منتظر دیدار شما در این تجربه متفاوت هستیم🌸
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
🚩 باید در اشتغالآفرینی، اربعینی عمل کنیم. 🇮🇷در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین 🔶دانشگاه سرا
پیشنهاد ویژه.
دوستانی که شرایط ثبت نام دارید، حتما حتما ثبت نام کنید. انشاالله یک اتفاق ویژه در این رویداد رقم خواهد خورد.
لطفا دوستان رسانهای این پیام را منتشر کنند و تاکید به ثبت نام کنند.
در این رویداد دوستان به دنبال ارائه نظام اشتغال آفرینی مردمی با رویکرد اربعینی هستند.
این رویداد با رویکردهای رایج کارآفرینی بسیار متفاوت است.
نشست علمی «حذف ربا از نظام بانکی»
با ارائۀ حجتالاسلام شیرازی | استاد حوزۀ علمیه
و با حضور
حجت الاسلام دکتر عربی | رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم
دکتر زریباف | معاون اقتصادی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری
سهشنبه ۱۴ تیر
ساعت ۱۱ تا ۱۳
سالن جلسات دانشکدۀ اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔘 سیاستگذاری دولت در مهار تورم باید در راستای بهبود فضای تولید باشد
📌 دکتر حمیدرضا مقصودی در گفتوگو با ماهنامه رویش اندیشه؛
🔖 ما در اوضاع فعلی، هرچه بازار سفتهبازی را داغ کنیم، به تولید ضربه میزنیم. خصوصاً هرچه اوراق منتشر کنیم، درواقع پول را از سایر بخشها به سمت اوراق میکشیم؛ یعنی از بخش واقعی که همان تقاضای مردم به کالای مصرفی است، به سمت اوراق میکشیم یا از تولید به آن سمت میکشیم و تولیدیها را تعطیل میکنیم.
🔖 لذا هرگونه توزیع اوراق، چه توزیع اوراق بدهی توسط خزانه، چه عرضههای اولیهای که در بازار سرمایه اتفاق میافتد و چه هر وجهی که در بازار سرمایه برای تقویت بازار ثانویه واریز میشود، همۀ اینها عملاً نسبتبه تولید، سیاست انقباضی به خود میگیرد.
🔖 به هرحال اگر دولت میخواهد تورم را از بین ببرد، بهینۀ اول تولید است و دولت باید دربارۀ فضای کسبوکار، بهبود فضای تولید و بهبود فضای تجاری، سیاستگذاری مستقیم انجام دهد و در آنجا مسائل خود را باید بجوید. اگر میخواهد سیستم نظام بانکی و سیاستهای پولی خود را اصلاح کند، باید در این اوضاع رکود بهسمت سیاستهای پولی انبساطی برود و از همۀ انقباضها چه پولی و چه مالی باید بپرهیزد.
#ماهنامه
#رویش_اندیشه
#حمیدرضا_مقصودی
🌐 @rouyesh_andisheh
رسول خدا(ص) می فرماید: من تمنی علی امتی الغلا لیلهًْ واحدهًْ احبط الله عمله اربعین سنهًْ؛
هر کس یک شب در آرزوی گرانی برای امت من باشد خداوند اعمال چهل ساله او را تباه خواهد کرد. (کنزالعمال, ج 4, ص 98)
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
♦️ اولین رویداد ملی هجرت اشتغالآفرینی در قم برگزار میشود
🔹 اولین رویداد ملی هجرت اشتغالآفرینی در راستای ترویج فناوری اجتماعی زیست بوم ملی اشتغال کشور، از ۲۸ تیرماه تا ۳ مردادماه سال جاری در دانشگاه قم برپا میشود.
🌐 snn.ir/004HFF
🇮🇷 خبرگزاری دانشجو | قم
🆔 @snnqom
امروز رفتیم خیابون انقلاب
با مردم در مورد عدالت و شکاف طبقاتی صحبت کردیم
اون چیزهایی که برای مردم بدیهیه
برای اقتصادخواندههای لیبرال دقیقا نقطه مقابلش بدیهیه!
فرقی هم نمیکرد مذهبی و غیرمذهبی
انقلابی و ضدانقلاب
همه متفقالقول گفتند شکاف طبقاتی نباید وجود داشته باشه و اختلاف طبیعی بین افراد به شکاف طبقاتی نباید منتهی بشه و اگر بشه قطعا ظلمه و خلاف عدالت.
ولی خب یک تعارض ذهنی برای برخی بخصوص دهه هشتادیها وجود داشت
یکی از اون تعارضها این بود که با شکاف طبقاتی مخالف بودند اما قلههای سرمایهداری را الگو میدانستند.
انشاالله بعد از تدوین در کانال بارگزاری خواهد شد.
💠 @h_abasifar
رئیسجمهور آمریکا دستور داده که قیمت بنزین توزیعی باید تابعی از هزینه صرف شده برای آن باشد، نه تابع مکانیسم بازار و عرضه و تقاضا.
به عبارت دیگر، او در حال قیمتگذاری دستوری است. این علم اقتصاد در کدام دانشگاه آمریکایی تدریس میشود که کاخ سفید بر اساس آن سیاستگذاری میکند؟
#بچه_های_شیکاگو
@syjebraily
❇️ اشتغال آفرینی به سبک اربعینی
هفت روز اسکان و پذیرایی رایگان در قم
ظرفیت محدود ۶۰۰ نفر
به دوستان و عزیزانی که پیگیر مشاوره در ایجاد شغل و کار و تشکیلات و ... درآمدزایی اسلامیایرانی بودند توصیه اکید میکنم شرکت کنند و دوستان خودشون رو هم همراه کنند
سعی کنید تیمی شرکت کنید
✅ هجرت اشتغالآفرینی قرار هست راهیان نور تولید و اشتغال در ایران باشد
ثبتنام :
Muhajer.biz
فرق می کنه چه کسی رئیس جمهور باشه.
فرق می کنه چه کسی رئیس تیم مذاکره کننده باشه.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
🚩 باید در اشتغالآفرینی، اربعینی عمل کنیم. 🇮🇷در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین 🔶دانشگاه سرا
اصلاحیه.
مهلت ثبت نام اولیه تا ۱۸ تیرماه است.
لطفا دوستانی که این اطلاعیه را منتقل کرده اند، این اصلاحیه را هم ارسال بفرمایند. با تشکر
البته پست هم ویرایش شده است.
الی کربلاء
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خب...
قیمت گندم و روغن به قیمتهای قبل از جنگ روسیه - اکراین برگشت.
ولی اینجا قیمتها همیشه بی بازگشت و در اتوبان یکطرفه جهش قیمتی هستند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین🇮🇷
🔶دانشگاه سراسری قم با همکاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مشارکت نهادهای دغدغه مند ملی برگزار می کند:
✅اولین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی
🔵در راستای ترویج فناوری اجتماعیِ زیست بوم ملی اشتغال کشور
⏱به مدت یک هفته
📦مزایای دوره:
🔅پرداخت تسهیلات حمایتی
🔅خرید تضمینی محصولات
🔅تسهیل در صدور مجوز
🔆برای طرح ها و شرکت کنندگان برتر
⌛️زمان: ۲۸تیرماه لغایت ۳مردادماه
🚪مکان: دانشگاه سراسری قم
📣مهلت ثبت نام: تا ۲۲ تیرماه
🖥سایت ثبت نام: Muhajer.biz
📞شماره فضای مجازی جهت کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۰۵۳۴۰۳۸۵۲
⭕️با توجه به محتوای تعاون بنیان این دوره؛ شرکت به صورت گروهی دارای امتیاز ویژه خواهد بود.
🌸منتظر دیدار شما در این تجربه متفاوت هستیم🌸
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi