استراتژی اسرائیل در این چند وقت این شده:
یک جنگ روانی راه می اندازد که امشب به ایران حمله می کنیم. ذهن رسانه ها را منحرف می کند و سنگین ترین حمله ها را به بیروت انجام می دهد و مردم بیگناه آنجا را به خاک و خون می کشد.
این بازی انتظار باید تمام شود. اسرائیل باید منتظر باشد نه ما...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
در استراتژی منطقه ای، بدون شک ما و کشورهای شبه جزیره عربستان #هم_سرنوشت هستیم. ما لولای آسیا اروپا و شبه جزیره، لولای آسیا آفریقاست. توسعه ما یعنی توسعه شبه جزیره و برعکس.
هیچ استراتژی مستقلی برای پیشرفت ما یا شبه جزیره وجود ندارد.
#silk_road
#golden_belt
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
در استراتژی منطقه ای، بدون شک ما و کشورهای شبه جزیره عربستان #هم_سرنوشت هستیم. ما لولای آسیا اروپا و
انشاالله از مفهوم کمربند طلایی که در این ویراست از آن استفاده کردم بیشتر خواهم نوشت.
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡جایگاه اخلاق در بيانيه گام دوم انقلاب
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹اخلاق را باید با رویکرد و نگاه تمدنی مورد مطالعه قرار داد. زیرا یکی از مهمترین ارکان هر تمدنی، رکن اخلاق است. به همین دلیل، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم هر چند اخلاق و معنویت را به عنوان یکی از توصیههای هفتگانه اصلی و در عرض بقیه موارد ذکر میکند، اما فیالواقع آن را به عنوان روح حاکم بر سایر توصیهها یعنی «علم و پژوهش»، «اقتصاد»، «عدالت و مبارزه با فساد»، «عزت ملی» و «سبک زندگی» هم میداند. یعنی در کنار نگاه فردسازی به اخلاق، رویکردی جامعهپردازانه و تمدنسازانه به اخلاق نیز دارند. ایشان انقلاب اسلامی را به عنوان «آغازگر عصر معنويت» توصیف میکند و میفرماید «معنويت و اخلاق و ايمان ملت و امام، عامل پيروزیهای چشمگير جمهوری اسلامی شده است» افزون بر این، انقلاب اسلامی، الگوی جدیدی از اخلاق و عرفان به دنیا عرضه کرده است: «اخلاق مقاومت»، «عرفان حماسی» و «معنویت استکبارستیزانه».
🔸با این همه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم فرمان جهاد اخلاقگستری را صادر کرده است و میفرماید: «معنویّت و اخلاق، جهتدهندهی همه حرکتها و فعّالیّتهای فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛ ... شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است.»
#گام_دوم
#اخلاق
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
هدایت شده از علی بهادری جهرمی
📸حضور علی بهادری جهرمی در مراسم گرامیداشت قیام هفتم اکتبر در دانشگاه قم
💢مراسم گرامیداشت قیام هفتم اکتبر عصر امروز با حضور دکتر علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه قم برگزار شد.
🔹در پایان این نشست از خانواده معظم شهدا نیز تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
@alibahadorijahromi
هدایت شده از علی بهادری جهرمی
💢 بهادری جهرمی: اگر عملیات طوفان الاقصی نبود امروز شاهد گسترش پیمان ابراهیم بودیم/ اگر امروز تماشاچی باشیم، دیگران هندسه قدرت آینده جهان و کشورمان را طراحی میکنند
🔻علی بهادری جهرمی، حقوقدان و سخنگو و دبیر هیأت دولت شهید رئیسی عصر سه شنبه ۱۷ مهرماه در جمع دانشجویان در دانشگاه قم حضور پیدا کرد و به سخنرانی پرداخت.
🔹سخنگوی دولت شهید رئیسی در این نشست با بیان اینکه امروز وسط میدان جنگ اقتصادی، شناختی، رسانهای و امنیتی هستیم و مبارزه در این میدان مستلزم هوشیاری، آگاهی و آمادگی است، گفت: در سال ۱۹۴۵ توافقی میان روزولت، رئیسجمهور وقت ایالات متحده آمریکا و ملک عبدالعزیز پادشاه وقت عربستان شکل گرفت که حفاظت نظامی پادشاهی سعودی را در ازای فروش انحصاری نفت عربستان به آمریکا و مبنا قرار دادن دلار برای معاملات نفتی تضمین میکرد. آن زمان هنوز دلار به عنوان ارز جهانی مشخص نشده بود. در اینجا یک خویشاوندی سیاستی بین یکی از کشورهای قلب جهان اسلام با نماد دنیای غرب شکل گرفت.
🔸وی افزود: سه سال بعد، روز نکبت به وقوع پیوست و پس از جنگ اول اعراب و اسرائیل، با شکست اعراب، اسرائیل بصورت رسمی اعلام وجود کرد و آغازی برای تشکیل این رژیم نامشروع و وحشی شد. اگر آن مقدمه و ارتباط سعودی با آمریکا نبود، حلقههای وصل مهندسی جهان بعد از جنگ جهانی دوم ناقص میماند و هرگز تکمیل نمیشد، چون جهان اسلام و جهان عرب با آنها منافع مشترکی نداشت و در مقابل آنها میایستاد. اگر آن روز جوانانی از جهان اسلام، به پا میخواستند و دربرابر این معامله تماشاچی نبودند، روز نکبت در سه سال بعد آن هرگز رقم نمیخورد.
🔹استاد دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان ساخت: چند سال پیش ترامپ به همراه رئیس امارات، بحرین و رژیم صهیونسیتی طرح قرارداد ابراهیم را امضا کردند تا در کشورهای عرب منطقه رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسند و با آن صلح کنند؛ این طرح آغازی برای طراحی هندسه جدید منطقه بود. اندکی بعد از این، از طرحی رونمایی کردند که مسیر جاده ابریشم سابق را تغییر دهند تا از قلب سرزمینهای اشغالی بگذرد؛ این به معنای اتحاد استراتژیک با رژیمی است که به موجب این طرح زیر سوال رفتن امنیتش که مسیر تبادل است، امنیت منطقه و شرق و غرب عالم را تحت تأثیر قرار میداد.
🔸وی تاکید کرد: با این مقدمه، اهمیت یومالله عملیات طوفان الاقصی را میفهمیم. اگر حماسه هفتم اکتبر اتفاق نمیافتاد، امروز باید شاهد استمرار و اجرایی شدن پیمان ابراهیم میبودیم و امروز رژیم صهیونیستی شریک مهم و راهبردی جهان عرب میشد و کریدور تجاری جدیدی در منطقه را ایجاد می کردند که امنیت این رژیم را به امنیت جهان متصل میکرد. این حماسه که جوانان فلسطینی رقم زدند، مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب، زمین بازی اسرائیل را ۷۰ سال به عقب برگرداند. ۷۰ سال قدمقدم طراحی شده بود که مقدمات طرح ابراهیم و تغییر مسیر تجاری فراهم شود؛ ولی هفت اکتبر این زمین بازی را به هم ریخت.
🔹بهادری جهرمی با بیان اینکه هندسه قدرت جدیدی امروز در منطقه شکل گرفته است، گفت: جوامع دو دستهاند، عدهای آیندهساز و عدهای تماشاچی هستند. ما راه سومی نداریم؛ یا باید آینده را با اراده خودمان بسازیم و طراحی کنیم و یا در زمین بازی طراحیشده رقیب باشیم و حداکثر دستوپا بزنیم که حداقل منافعی داشته باشیم. مدل کنشگری جبهه مقاومت در تمامی کشورها، طراحی فعال بوده است.
🔸وی با تاکید بر اینکه امروز باید زمین بازی را عوض کنیم، اظهار کرد: آنها دنبال عادیسازی روابط بودند ولی با قیام هفتم اکتبر طراحی آنها بر هم خورد و مقاومت اسلامی میز بازی آنها را بازهم زد. البته در میانه میدان هزینه زیادی تاکنون پرداخت شد که طبیعت مقاومت در برابر زورگویان است. آنها هم هزینه زیادی دادهاند و میلیاردها دلار برای حمایت نظامی و تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی پرداخت کردند.
🔹اگر امروز حواسمان به هندسه قدرت و تغییر آن نباشد، از طراحیهای نظامات آینده عقب میافتیم. باید امروز با اشراف درست به اینکه کجا هستیم، کجا بودیم و کجا میرویم، به واقعیتهای جهان درست بنگریم و بدون روتوش به حقایق نگاه کنیم. اگر امروز تماشاچی باشیم، دیگران هندسه قدرت آینده جهان و کشورمان را طراحی میکنند ولی اگر نقشآفرینی فعال داشته باشیم، زمین را طوری طراحی میکنیم که حداکثر منافعمان تأمین شود.
🔸پیش از انقلاب از آن طرف دنیا تصمیم میگرفتند بحرین که جزوی از خاک و سرزمین ما بود را از ما جدا کنند و حاکمان خائن این سرزمین نیز تبعیت میکردند؛ اما امروز در آن سوی جهان بدون در نظر گرفتن جمهوری اسلامی ایران و نقش و قدرت آن نمیتوانند تصمیمی میخواهند بگیرند. خود را تعیین کنیم.
@Alibahadorijahromi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این درسته...
#وعده_صادق_2
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از رسانه | آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | حامیِداعش ؛ اینبار در پوستینِ اسرائیل
💢 پیشگویی فوقالعادۀ رهبرانقلاب دربارۀ نظمجدیدجهانی
#کلیپ
📲 | ایتا | آپارات | ویراستی |
اینستاگرام | یوتیوب | ایکس | تلگرام |
@mirbaqeri_resane
از اصرارهای شدید بر اینکه سپاه در موضوع سردار قاآنی اطلاع رسانی کند متعجبم!
از هر طرف که به ماجرا نگاه کنید این ابهام انتخاب بهتری است...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من بارها این مصاحبه تاریخی غسان کنفانی را دیدهام. او نویسنده و روزنامهنگار مشهور فلسطینی و از اعضای رهبری جبهه مردمی برای آزادی فلسطین است که دو سال بعد از این مصاحبه توسط موساد در بیروت ترور شد.
➕️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تصاویر غارت یک قطار باری در مهد تولید نظریه نئولیبرالیسم است.
ما به دنبال آن هستیم که تلاش کنیم. همه تلاشمان را که نئولیبرال شویم که این شویم؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
جهان جدیدی در حال آغاز است و جهان گذشته به پایان رسیده است. مساله این است که باید سرزمین میانه به جایگاه اصلی خود برگردد. این سرزمین تشکیل یافته از ملت هایی #هم_سرنوشت است که سعدی شیرازی، آنها را «اعضای یکدیگر» می داند که تا روزگار عضوی را #بدرد آورد، «دگر عضوها را نماند قرار»!
ما این روزها درگیر یک میدان جنگ سرنوشت ساز، اینده ساز، شورانگیز و تحول آفرین هستیم. مثل زمان جنگ خودمان که خوزستان می جنگید اما زنان مشهدی، دستکش می بافتند و مردان همدانی کارگاه هایشان را تغییر کاربری می دادند تا ملزومات جنگ را بسازند، امروز هم همه سرزمین میانه باید برای این جنگ ارتقاء ساختار پیدا کند.
#یک_پیشنهاد
بیایید باور کنیم که این جنگ بصورت فرسایشی تا چند سال ادامه دارد. در گام اول بیایید یک #هدف_گذاری کنیم تا 15 فروردین. #ما_مردم_ایران باید مخارج خانواده های مقاومت که مردانشان در میدان جنگ هستند را بدهیم.
💯 #هدف_گذاری_اول را بگذاریم هر خانواده ایرانی، ماهی 500 هزار تومان مخارج آوارگان ارسال می کند و تا آخر این دوره، باید 5 میلیون خانواده ایرانی به این پویش ملحق شده باشند.
💯 #هدف_گذاری_دوم هر کدام از ما باید در ماه حداقل یک نفر از کسانی را دلش با جنگ نیست را
راضی کنیم که به هر بهانه ای که شده است، 10 هزار تومان (نه بیشتر) به غرض تامین دارو، غذا یا سرپناه و لباس گرم زمستان کمک کند و این پویش نیز به 20 میلیون تراکنش برسد.
⚠️فراموش نکنید با اعتقاداتی این روزها دولتمردان ما به وسیله آن اقتصاد را اداره می کنند، هر چقدر که بخواهد در هزینه های جنگ خرج کنند، ناگزیر خلق پول می کنند و بعد کانالهای تلگرامی سیگنال می دهند که پس باید ریال ارزان شود و قدرت خرید کم! پس این صدقه جاریه را خودمان، از جان و دل می دهیم و با این کار به میدان، لحظه به لحظه دلبسته تر هم می شویم و هزار ثمره تربیتی و تبیینی دیگر هم را از آن می چینیم.
پ.ن1: به پیوست لیستی (اینجا) که دوست عزیزم آقای م.ص.صاد از دوستان مطمئن طلبه، که بیش از یک نسل تجربه فعالیت در بین الملل عربی دارند را تقدیم می کنم. این لیست را ایشان به درخواست من تهیه کردند و قرار شد تا آخر این فصل مدام آن را بروز کنند. لذا برای بروز کردن آن با صفحه خودشان تماس بگیرید چرا که بنده خبره میدان نیستم و گروه ها را بصورت مستقیم نمی شناسم اما ایشان کاملا می شناسند.
پ.ن2: #دست_به_دست کنید و به اهلش برسانید. ببینیم از کف غیر هیجانی مجازی، تا کجای جامعه را می شود درگیر مسائل مهم کرد!
پ.ن3: باید یک نرم افزاری برای آمارگیری از پویش هم داشته باشیم. کسی ایده ای نداره؟
🆔 @social_theory
وقتی چند ضربه شلاق را ننگ دانستیم، ماجرا به جایی رسید که اسرائیل نمیتواند در ایران هیچ غلطی کند اما جوانان ما روزانه با شراب خواری و مستی یا در جادهها کشته میشوند یا شراب مسموم راهی آن دیارشان میکند که حسابشان با کرام الکاتبین است.
آقایان قوه قضائیه، این حکم الهی را اجرا کنید تا جوانانمان را از دست ندهیم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نطق بسیار فنی و دقیق دکتر بخشی استاد اقتصاد و نماینده اصفهان
🔷مشکل اساسی اقتصاد ایران: توزیع بسیار نامناسب نقدینگی است.
با وجود خلق روزانه ۸۰۰۰میلیارد تومان، هم دولت، هم بنگاهها و هم خانوارها دچار کسری هستند.
هفتاد درصد نقدینگی در اختیار یک درصد سپرده هاست.
نقدینگی در ۵۰ سال گذشته در آمریکا ۲۶ برابر و در ایران ۱۷۰،۰۰۰ برابر شده
🔹راهکار جلوگیری از خلق پول:
کاهش دستوری تسهیلات بانکی نیست، زیرا عطش تقاضای نقدینگی موجب افزایش تقاضا در بازارهای غیررسمی و ربا میگردد.
مهار تورم هم نیست، زیرا تورم خود معلول نقدینگی است.
🔻 راهکار کنترل نقدینگی و راهکار حل معظلات اقتصاد ایران:
حذف نرخ بهره و ربا است.
شورای عالی اقتصاد مقاومتی
http://B2n.ir/m57714
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔻نطق بسیار فنی و دقیق دکتر بخشی استاد اقتصاد و نماینده اصفهان 🔷مشکل اساسی اقتصاد ایران: توزیع بسیار
این بیان دکتر بخشی کاملا صحیح است. تا تورم در ایران کنترل نشود، هر چه نقدینگی به اقتصاد تزریق شود، صرف جبران تورم میشود. اگر توزیع این نقدینگی هم درست انجام نشود، معضل دوچندان میشود.
اقتصاددانان متعارف ایرانی، نرخ بهره را ابزار کنترل نقدینگی و کنترل تورم میدانند. حال آنکه سلسله علل را گم کردهاند. افزایش نرخ بهره، خود عامل تورم است و تقاضای نقدینگی را افزایش میدهد. این افزایش معلول فشار طبقات قدرتمند اقتصادی است. نه مردم. چرا که این طبقات میتوانند نقدینگی جبرانی را به سمت خود هدایت کنند و کسی نمیتواند از آن جلوگیری کند. این افزایش نقدینگی نامتوازن، قدرت را به قیمت ترجمه میکند و قلههای رانتی قیمتی ایجاد میکند و بازی تورم ادامه مییابد و این سیکل معیوب را تداوم میبخشد.
حال چاره چیست؟ اتفاقا چاره، کاهش نرخ بهره و رباست. مدلسازی نسبت بهره و تورم در ایران نشان میدهد که بهره، همواره کف تورم را تضمین میکند. نرخ تورم همواره در نقطهای بالاتر از نرخ بهره قرار میگیرد. کاهش بهره، اجازه کاهش تورم را میدهد. در سیکل دوم، لازم است توزیع نقدینگی متوازن شود. یعنی نقدینگی جبرانی (که لازمه اقتصاد تورمی است) به طور صحیح و با توجه ویژه به مصرف طبقات ضعیف و بخش تولیدی مردمی توزیع شود. در اینجا رشد متوازن مصرف و تولید، اقتصاد را از رکود خارج میکند. به طبقات رانتی نیز اجازه نمیدهد که با قدرت قیمت، قلههای گرانی ایجاد کنند و زمینه را برای کاهش تورم فراهم میکند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi