🔺سخنرانی بی سابقه ترامپ: میخواهم از تمامیت رای مردم حفاظت کنم
🔺اگر ارای واقعی را می شمردند ما پیروز بودیم
از طرف رسانه های بزرگ تقلب شد
🔺موج آبی در کار نبود بلکه یک موج قرمز به پا بود که رسانه ها آن را سانسور کردند
♦️۱۰۰ ها میلیون دلار علیه ما خرج شد. رقبای ما را بانکدارهای والستریت حمایت کردند در حالی که ما از طرف مردم عادی حمایت می شویم
سخنرانی بی سابقه ترامپ: نمی گذارم اینطور کشور بی آبرو شود/کار را به دیوان عالی میکشانم
🔹این سیستم فاسدی است و اگر فاسد هم نباشد به راحتی فاسد می شود
🔺۱۰۰ ها هزار رای آمده که معلوم نیست از کجا آمده
🔺برای انتخابات طراحی کرده اند
🔺شمارش توسط یک ساختار فاسد دمووکرات در حال انجام است
🔺برگه هایی را میشمارند که هیچ مهر پستی ندارد و ناشناس است
🔺با نظرسنجی ها تصور ایجاد کردند که بایدن می تواند پیروز شود و سپس با رسانه رای ها را سرکوب کردند
🔺حزب دموکرات حزب شرکت ها و کارتل هاست ولی حزب ما حزب مردم است
🔺ما به دادگاه می رویم
🔺ناظران ما را اجازه ندادند وارد مراکز شمارش رای شوند
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
مجازی شدن دروس و ادامه آن برای سالهای آینده، نیاز کشور به استاد و معلم را به شدت کاهش میدهد. این مجازی سازی برای جامعه ای مطلوب است که جمعیتی کاهنده داشته باشد. چرا که این جامعه قدرت تأمین استاد و معلم را نخواهد داشت.
همین ماجرا را در سایر مشاغل هم جستجو کنید.
جامعه نئولیبرال فردی که مناسک اجتماعی را تعطیل میکند، نیاز به تجمع حتی در محیطی به نام کلاس درس را نیز نفی میکند. و تجمع در بازار و تجمع در هر کجای دیگر.
این دکترین برای جمعیت اندک طراحی شده است. جمعیتی که ماشین را به تسخیر خود در میآورد و دیگر نیازی به انسانهای دیگر ندارد. فضای مجازی پلی است به سوی این جامعه.
کشورهایی که روند رشد جمعیت را در پیش گرفتهاند اگر گرفتار مجازستان شوند، ناچار از اخراج بدنه عظیمی از مردم از مشاغل خواهند شد. امری که خود با ایجاد فقر گرسنگی، دوباره جمعیت را کاهش میدهد.
به هر کجای جامعه مدرن نظاره کنید، جمعیت و اجتماع نامطلوبترین عناصر هستند.
با توجه به این نکات، به ابتدای نوشتار باز میگردم. در سالهای آینده در جهان و البته در ایران با رشد سریع اخراج در میان اساتید و معلمان و سایر مشاغل روبرو خواهیم بود. دنیایی که مدرنیسم ساخته است، تنها برای عده اندکی جا دارد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔻نشانه ای مبنی بر توطئه ی پشت داستان کرونا
🌐 سایت www.worldometers.info (منتشر کننده ی آمارهای سازمان ملل) گزارش می دهد:(در پنج ماهه ی نخست شیوع ویروس موسوم به کرونا، قریب به پنج میلیون و پانصد هزار نفر بر اثر بیماری های #واگیردار فوت کردند که سهم کرونا #یکچهاردهم است.)
⁉️سؤال: اینکه دلسوزان ما در سازمان صهیونیستی بهداشت جهاني برایِ سیزده چهاردهم کاری نمی کنند و برای یک چهاردهم اینقدر نگران حیات و سلامت ما هستند مشکوک نیست؟
به پویشِ سراسری «جهان پساکرونا » بپیوندید.👇👇👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
از دیروز تا حالا حداقل ده تا از این خبرگزاری های فوری و آنی و کوفت و زهر مار رو دیدم که گفتن الاغ یا فیل قطعا رئیس جمهور شدن. وقتی میرم سراغ خود خبرگزاریهای آمریکایی میبینم که خبری نیست.
بابا جون چرا آتیش شما از اون ها تند تره؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
.
🚨سکه به مرز کانال ۱۱ میلیون تومان برگشت.
🔺سکه بهار آزادی که در هفته های گذشته تا نزدیک ۱۶ میلیون تومان صعود کرده بود حالا به حوالی ۱۲ میلیون تومان رسیده و در آستانه ورود به کانال ۱۱ میلیون تومان است. امروز جمعه حوالی ساعت ۱۲:۳۰ سکه قدیم در حدود ۱۱۷۰۰۰۰۰ تا ۱۱۳۰۰۰۰۰ تومان و سکه امامی در حدود ۱۲۱۰۰۰۰۰ تا ۱۲۱۰۰۰۰۰ تومان خرید و فروش می شود.
🔺این ریزش قیمت ها در حالی اتفاق می افتد که حتی انس جهانی طلا رشد کرده و به 1,947.7 دلار رسیده اما کاهش نرخ دلار در ایران به حدی بوده که باعث ریزش قیمت های بازارهای موازی مثل طلا، سکه، خودرو و املاک شده است.
✅ @iransiasat_ir👈
دکتر حمیدرضا مقصودی
. 🚨سکه به مرز کانال ۱۱ میلیون تومان برگشت. 🔺سکه بهار آزادی که در هفته های گذشته تا نزدیک ۱۶ میلیون
این یعنی اتفاقات ایران را ایرانی تحلیل کنید. حتی تأثر اقتصاد ایران از انتخابات آمریکا هم یک اتفاق ایرانی است نه آمریکایی. چگونه است که روند قیمتها در ایران معکوس با روندهای جهانی است؟
همه اینها نشان میدهد که عوامل اخلال را باید در ایران جست نه در جای دیگر...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✅انتخابات آمریکا، ظهور ذهن های استعمارزده و نیلوفریابی در لجن زار!
🔴پدیده استعمار، پدیده ای مدرن است که در چند قرن اخیر، بسیاری از کشورها و ملت های جهان از آن رنج برده اند و نهایتا با انقلاب های استقلال طلبانه و بعضا خونبار قرن بیستم در آسیا و افریقا و امریکای لاتین عمدتا به ظاهر ور افتادند و این کشورها و ملت ها صاحب حاکمیت مستقل سیاسی شدند. اما درباره زدوده شدن میراث استعمار در بافت فرهنگی و ذهنی و سازمان عقلانیت این جوامع، می توان تردید کرد. در واقع و در ظاهر استعمار سیاسی و سرزمینی رفته است، اما استعمار فکری و فرهنگی همچنان راسخ است و نظرگاه بخش هایی از افراد این جوامع را تشکیل می دهد.
🔴از نظرگاه استعمار زده، آنچه خوبان همه دارند، او(غرب و آمریکا) دارد و آنچه خود داریم باید از او تمنا کنیم. ماییت ما در گرو این همانی با اوست و قضاوت از خود، با معیار ارزش های او و وابسته به داوری های اوست. ما در آیینه او شناخته و تعریف و ارزیابی می شویم.
آنها در همه چیز جهان اولی و ما در همه چیز جهان سومی و چهارمی هستیم. "ما" بدون "آنها" چیزی نیستیم و اساسا نباید چیزی باشیم و آن روز که فکر کنیم که می خواهیم و می توانیم چیزی جز آنها باشیم، فاتحه خود را خوانده ایم.
🔴این فرهنگ و نظرگاه استعماری سابقه ای بیش از صد ساله در ایران دارد و انقلاب اسلامی که خیزشی علیه وابستگی دستگاه پهلوی بود، بیش از بعد سیاسی استعمار، دل نگران این ذهن ها و جان های استعمار زده بود. امام می فرمود آنهایی که خواب امریکا را می بینند، خدا بیدارشان کند مصداق این وضعیت بود.
🔴این ذهن های استعمار زده، در چالش ها و تهدیدهایی که غرب و خصوصا امریکا در این چهل سال بر سر ملت ما آوار کرده اند، همواره ما را متهم و آنها را حق به جانب میداند. انها جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کردند، ولی اینها ما را جنگ طلب می دانند. آنها در جنگ همه هنجارها و رویه های بین المللی را نقض کردند، اینها ما را بی مبالات و هنجارشکن در نظام بین الملل می دانند. آنها برخلاف تعهد بین المللی خود، از برجام خارج شده اند و تعهد خود را کان لم یکن کرده اند، اما این ماییم که مقصریم. آنها در حالیکه فعالیت های هسته ای ایران صلح امیز و انحراف نظامی نداشته است و بارها و بارها نظارت های حداکثری آژانس و دیگران این را اثبات کرده اند، بالاترین و غیرانسانی ترین تحریم ها را به ما تحمیل کرده اند، اما باز ما مقصریم که می خواهیم قوی شویم. کشوری که در طول تاریخ در معرض تهدید نظامی از جمله دفاع مقدس هشت ساله بوده است، خود را از لحاظ توانایی دفاعی و نظامی قوی کرده است، مورد اعتراض اینهاست که چرا دشمن خود را حساس کرده اید؟ شهید سلیمانی به عنوان میهمان کشور همسایه مستقیما با دستور رییس جمهور آمریکا ترور می شود، حدود ۱۷ هزار شهید ترور در ایران از مقامات و مردم داریم، فرانسه پایگاه حمایت کننده گروه جهنمی منافقین است اما اینها فلش خشونت و ترور را به سمت داخل گرفته اند. این ذهن های استعمار زده با ادعای حقوق بشر، مخالفت با اپارتاید رژیم صهیونیستی و دفاع از حق طبیعی فلسطینی ها را نیز در زمره دشمن تراشی دانسته و مردود میداند.
🔴در نمونه اخیر یعنی در انتخابات اخیر امریکا و وسط لجن زار کرداری و گفتاری درآن که بایدن آن را بهم ریختگی و اختلال دموکراسی میداند، ترامپ رییس جمهور کنونی از فساد و تقلب گسترده در ان صحبت میکند و رسانه های بزرگ و مهم آمریکایی و غربی از عمل به ادعای آزادی بیان بازمانده اند و صریحا علیه گفتارها و مواضع یکی از کاندیداها موضع می گیرند و برنامه او را قطع میکنند و بر ادعاهای او برچسب می زنند، عده ای در ایران با منطق انچه ان "خسرو کند شیرین بود"، دنبال پیدا کردن نیلوفر در این لنجزارند. این ها البته مصادیق حاد ذهن های استعمار زده اند.
همین ها کاری کرده اند که انتخابات آمریکا در ینگه دنیا با آب و نان زندگی روزمره مردم مرتبط شده است و به این تحلیل دامن زده اند که کلید حل مسایل دیگر در ایران نیست. مادامی که این ذهن های استعمار زده هستند، استعمار تمام نشده است.
✍ دکتر پرویز امینی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
خوب حالا که بایدن رأی آورد بهتره سازمان محترم! بهداشت جهانی هم دستش رو از روی ماشه کرونا هراسی برداره و بذاره مردم زندگیشون رو بکنن.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
رسانههای اصلاحطلب به طور گسترده با بازنشر این توییت امانپور دوباره بر ادعای واهی تقلب در انتخابات ۸۸ دامن زدند.
این درحالی است که در پاسخ به این توییت و منتشرکنندگان زنجیرهای اش باید گفت:
در ایران به دلیل وجود رهبری عالم، مقتدر و در عین حال مظلوم، از تقلب جریان شبه روشنفکری مدرن جلوگیری شد. این درحالی است که شبه روشنفکران در این انتخابات آمریکا، فرزند ناخلفشان یعنی ترامپ را به مذبح تقلب بردند و از دایره خارجش کردند.
تقلب در آمریکا و در این انتخابات و با این فاصله آرا معنادار است. اما چگونه این خود دانشمند پنداران میخواستند ۱۱ میلیون اختلاف آرا را پر کنند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
گویا خودشان پیروز شدهاند!!!!!!!
اینها ایرانی هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🌸⚡️در کشت بهاره که کوتاهی زیادی از جانب امثال عیسی.ک. به بهانه کمآبی شد؛ در حالی که امسال سال نسبتا خوب آبی داشتیم؛ ولی این روزها آخرین فرصتهای کشور برای کاشت در کشت پاییزه برای عبور از بحران آتی است... بهار آینده دنیا به خاطر تداوم مصنوعی و روانیِ بحرانی با رمز کرونا، دچار کمبود شدید منابع غذایی خواهد شد؛ نکند ما هم به دلیل نفوذ، در این دام بیفتیم. کشت پائیزه، رمز غلبه بر این فضای رسانهساخته جهان فیالکر.ناست... فتأمل جیداً.
🔷🔹به مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بایدن: «من یک صهیونیستم. نیازی نیست که برای صهیونیست بودن یهودی باشی.»
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
میگم بالاخره مشکل نرخ ارز، جو بایدن بود یا FATF؟
موافقان جواب بدهند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
❌ آخرین تلاش های شبانه دلالان برای جلوگیری از کاهش قیمت خودرو در بازار !!! @majalleh_khodro majalle
آیا این چنین بازارهایی شایستگی سرمایهگذاری دارد؟ خودرو، بورس، طلا و دلار... این بازارها مردم و اقتصاد را نابود می کنند.
⛔️فتح لانه مزدوران اقتصادی آمریکا
🔻دلار از اول تاریخ! تا قبل برجام به ۴۰۰۰تومان نرسیده بود؛ اما بدون دلیل، پس از پیشی گرفتن بایدن، فقط در روز تعطیل! ۴۰۰۰تومان افت کرد و بورس بالا رفت و ...
🔻این دلیل واضح هدایت اقتصاد ما توسط مزدوران وطنی آمریکاست
🔻اکنون وقت پاتک و فتح «لانه مزدوران اقتصادی» و محاکمه عاملان «خشونت اقتصادی» بر علیه مردم مظلوم است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
قابل توجه دوستانی که میگفتند بورس با آمدن ترامپ سبز می شود نه با آمدن بایدن...
اقتصاد ما مریض و به شدت وابسته است. وابستگی اقتصاد ما از واقعیت فراتر رفته است. حتی در احساسات، انتظارات و انتخابها.
این بدترین وضعیتی است که میتوان برای یک اقتصاد تصور کرد.
خدا قوت میگم خدمت انتلکتوالهای وطنی.
خیلی توان میخواد که بشه یه اقتصاد رو تا این حد تخریب کرد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خوشحالی ایرانیها از شکست قاتل شهید سرافراز، حاج قاسم را به خوبی میفهمم و درک میکنم. اما خوشحالی برخی که خود را ایرانی میدانند از پیروزی بایدن را به هیج وجه درک نمیکنم و چه جالب است که این نحله دوم، در خوشحالی خود، هیچ عنایتی به جنایتهای ترامپ ندارند و تنها خوشحالند، چون بایدن رأی آورده است!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر سید مجید امامی نوشت:
به عنوان یک ایرانی در خطر کرونا از نظام رسمی سلامت کشور ۵ سوال و مطالبه دارم.تا پاسخ قانع کننده به این سوالات،به عدالت و کارآمدی و دقت و صداقت این نظام سلامت تردید وارد است طبعا بر اساس اصل عقلی حفظ نظام،با آن به مثابه اکل میته مدارا می کنیم اما خاموش نباید شد.
۱. حالا که عدم افاده شبه داروهای دیکته شده جهانی مانند رمدسیور توسط خودتان و پس از مرگ هزاران هموطن اقرار شده، چه فرقی بین چنین مواردی و پیشنهادات طب سنتی می ماند؟چرا با برنامه ریزی علمی لا اقل این داروها را در مسیر آزمون و تست های روشمند قرار نمی دهید؟مگر بیماران، کیس های اصلیِ تجربه در روش ساینس شما نیستند؟
۲.اگر اینقدر اضطرار دارید که با هراس افکنی(که ثابت شده ایمنی بدن را بشدت کاهش می دهد)و تعطیلی های کمرشکن کشور برای ماه نهم به جنگ کرونا باید رفت؛چرا از کارشناسان و فعالان طب سنتی که بعضا موفقیت های چشمگیر در درمان موارد قطع امید از نظر شما داشته اند نباید کمک گرفت؟مگر مدیر کل طب سنتی شما همان ماه اول به چین نرفت.چرا نمی گویید مدل درمانی چین دقیقا چه بود؟شرم کنید و اینقدر از رقبا نترسید.مگر جان مایه نئو لیبرالیزم شما رقابت نیست؟
۳. چرا در دانشگاه های عریض وطویل پزشکی و هزاران دانشجوی آرزومند پزشکی(نگفتم سوداگر چون همه سودای میلیاردرشدن از جیب بدبخت هارانداشته بلکه آرزوی خدمت به انسان ها رادارند)مقایسه ای در میزان و قدرت پیش گیری بین ماسک،بخورات مختلف،قرقره روزانه آب نمک و ده هاروش دیگر نمی شود.طبعا ماسک در بلندمدت برای سلامتی مضر است لکن نفع کدام روش بیش از ضرر آن است؟حتی یک پایان نامه برای این موضوع دارید؟
۴.شما علم هستید و همه رقبا شبه علم؟چرا در کشورهایی چون چین،هندوستان،ایالات متحده و...فعالیت این نظم های رقیب خصوصا گیاهی وسوزنی متداول بوده و حتی بیمارستان های مجهز مبتنی بر طب جایگزین که شهرت جهانی دارند دایر است؟
۵.بی شک هر نظم طبی تلفیق دقیق و همه جانبه سه عرصه تحقیقی،آموزشی و بالینی است.اگر به طب سنتی ایرانی احترامی دارید(مدعا)چرا چرخه سه گانه آن را بطور جامع برپا نمی سازید تا خرده فروشان و کاسبان مقطعی یا دغدغه مندان کم تجربه طب سنتی سرخود فعالیت نکنند و بهانه قتل عام طب سنتی را دست شما ندهند؟
#کرونا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هر کدام از سیاستهای کلی، یک مقدمه دارد که آم مقدمه توسط خود رهبری نوشته میشود.
این مقدمه در مورد سیاستهای کلی اصل ۴۴ به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم
سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مطابق بند ۱ اصل ۱۱۰ ابلاغ میگردد. لازم است نکاتی را در این زمینه یادآور شوم:
۱ـ اجرای این سیاستها مستلزم تصویب قوانین جدید و بعضاً تغییراتی در قوانین موجود است؛ لازم است دولت و مجلس محترم در این زمینه با یکدیگر همکاری نمایند.
۲ـ نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بر حسن اجرای این سیاستها با اتخاذ تدابیر لازم و همکاری دستگاههای مسؤول و ارائه گزارشهای نظارتی هر سال در وقت معین مورد تأکید است.
۳ـ در مورد «سیاستهای کلی توسعه بخشهای غیر دولتی از طریق واگذاری فعالیتها و بنگاههای دولتی» پس از دریافت گزارشها و مستندات و نظریات مشورتی تفصیلی مجمع راجع به: رابطهٔ خصوصیسازی با هر یک از عوامل ذیل اصل ۴۴، نفش عوامل مختلف در ناکارآمدی بعضی از بنگاههای دولتی، آثار انتقال هر یک از فعالیتهای صدر اصل ۴۴ و بنگاههای مربوط به بخشهای غیر دولتی، میزان آمادگی بخشهای غیر دولتی و ضمانتها و راههای اعمال حاکمیت دولت، اتخاذ تصمیم خواهد شد. انشاءالله
سید علی خامنهای
۱ خرداد ۱۳۸۴
از سه توصیه مهم رهبری در صدر این اصل، تنها به توصیه اول در برخی از ادوار مجلس آن هم به صورت کاملا ناقص عمل شد. قوانینی تصویب شد که اجازه داد اموال بیتالمال به ثمن بخس به برخی از سرمایهخواران واگذار شود.
مجمع تشخیص هیچ گاه نظارت نکرد
و هیج گاه براورد دقیقی از نقش خصوصی سازی در بهبود بهرهوری ارائه نشد و در واگذاریها هم به میزان آمادگی بخشهای غیردولتی توجه نشد.
و نتیجه این شد که شد...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف حساب
فقط به جای واژه عرب میتوانید واژه غربپرستان ایرانی را نیز جایگزین کنید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi