🐖🔪به کشتارگاه رفتم تا آن به اصطلاح «سلاخی الکتریکی» را از نزدیک مشاهده کنم. دیدم که شقیقه خوکها را بین گیرههای فلزی بزرگی گذاشتهاند که به جریان برق ۱۲۵ ولت وصل بود. خوکها به محض بسته شدن گیرهها با بدنهایی خشک و شق و رق، بیحس میافتادند و پس از چند ثانیه همانطور که در مورد سگهای آزمایشگاهمان نیز دیده بودیم دچار تشنج شده و میلرزیدند. طی این دوره بی حسی (اغمایی از نوع صرع) بدون هیچگونه مشکلی ضربهاش را وارد میکرد و خون حیوانات را میریخت.
⚡️اوگو سرلتی، روانپزشک، ۱۹۵۴، در توصیف اینکه چگونه شوکدرمانی الکتریکی را ابداع کرد. ⚡️
⚡️💰⚡️این شوک الکتریکی اما در اقتصاد در قالب بحرانها نمایان میشود. بحرانهایی که اقتصاددانان اقتصاد فاجعهبار سرمایهداری از خلسه حاصل از آنها استفاده میکنند تا بشر را به مناسبترین وجه ممکن سلاخی کنند و دزدی و غارتگری خود را ادامه دهند.
⚡️#کرونا بدون شک یکی از بزرگترین شوکهای تاریخ بشر است. شوکی که اگر کمی بخوانیم و بیاندیشیم میتوانیم رد خون بشر را در زمین اقتصادیش به خوبی ببینیم. سرمایهداری فاجعهآفرین در پی رخداد کرونا، متغیرهای اقتصادی را به نحوی غیرقابل تصور تغییر داده است. رساندن حجم نقدینگی (M1) آمریکا از ۶ تریلیون دلار به ۱۸ تریلیون دلار. ایجاد سقوط بزرگ در قیمت منابع طبیعی و خرید گسترده و غیرقابل تصور نفت و منابع طبیعی از نقاط مختلف دنیا،انبساطهای باور نکردنی و در مقابل، اعمال سیاستهای مرگآفرین کنترلی شدید بر مردم دنیا. کنترلهایی که انسانها را بیشتر به ناانسان شبیه کرده است. چیزی شبیه به عروسکهای جنسی که در سالهای اخیر در بعضی از کشورهای اروپایی برای خوشگذرانیهای بیرحمانۀ سوداگران خرید و فروش میشد.
💉کرونا را سرمایهداری فاجعهآفرین اداره میکند. پس در شناسایی ابعاد آن باید به قدر کافی کوشید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سلام بر دوستان.
نکته ای در باب زاکانی
اینکه آقای زاکانی این را که می گویم بتواند انجام دهد یا نه، مسئله دوم است. اما:
پر واضح است که تهران امروز، یک مسئله سیاسی در جمهوری اسلامی است. نسبتی که مجموعه تهران نشینان با نظام برقرار کرده اند امروز بیش از یک مسئله اقتصادی (مثل قدرت خرید) و یک مسئله شهری (مثل ترافیک)، یک مسئله سیاسی است و لذا لاجرم به پردازش سیاسی نیاز دارد. اگر چه این به معنای نبود مسئله در اقتصاد و در نظام شهری نیست. بلکه سخن از اولویت هاست.
نمایان ترین بعد مسئله سیاسی را می توان در اعتماد و مشارکت تصویر کرد. اعتماد به حاکمیت و برعکس و مشارکت با حاکمیت و برعکس. که اعتماد و مشارکت امروز حتی به عنوان یک اصل اجتماعی و میان خود مردم نیز با بحران مواجه شده است.
شاید اگر ابتدای دوران آقای قالیباف بودیم، مسئله را بیشتر شهری می دانستیم اما امروز، سیاست بحران زده تر است.
تلاش شهرداری در جلب مشارکت برای شورایاری ها به فرایندی مضحک بدل شده. فرهنگسراها و حتی مساجد، خالی از مشارکت شده اند.
بخش های از عدم مشارکت در انتخابات (که در تهران به نحو غیرقابل تصوری ریزش کرده) به سبک مدیریت شهری (و البته ملی) و احساس فساد و ... باز می گردد.
و موارد فراوان دیگری که باید آن را در سیاست جستجو کرد.
و لذا حق می دهم به نظام که پاسخ را در سیاست جستجو کند.
می دانیم که پزشک بودن، لکه نچسبی به آقای زاکانی است. زاکانی یک مرد سیاست است با حواشی پزشکی. نه یک متخصص پزشکی هسته ای با حواشی سیاسی. لذا این که برای حل مسئله یکی از گزینه ها باشد منطقی است.
اینکه زاکانی با لابی گری انتخاب شده نیز محل تامل است. چرا که همین زاکانی در انتخابات ریاست جمهوری که به مراتب ورودی سخت تری دارد با این اتهام مواجه نبود. و همه اینهایی که امروز به او می تازند، آن روز سرمست از حضورش بودند. همین نیز نشان می دهد که زاکانی یک ماجرای سیاسی است.
اما آیا زاکانی می تواند مشارکت و اعتماد را بیافزاید و فساد را کاهش دهد مسئله اساسی من نیز هست. انشاءالله که بتواند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر مهدی عرفانیان
«معجزه آبخیزداری»|ماجرای پر آب شدن قنات باغات آستان حضرت معصومه قم با آبخیزداری
متن کامل را از لینک زیر بخوانید:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/05/17/2550716/
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
◾️روی من سیاه
◾️کشورم سیاه
◾️تاریخ سیاه
◾️دنیا سیاه
بس کنید این بازی رنگها را
بگذارید برای ارباب اربا اربا، گریه کنم
سیاهی ها را علم کنید. 🏴🏴🏴
بس کنید این بازی رنگها را...
رنگ رنگ
رنج رنج
که رنجی که بر دل تاریخ گذاشتیم با این بازی رنگها...
بگذارید برای ارباب اربا اربا گریه کنم
تا شاید سیاهی که بر دل تاریخ کاشتم، فقط لباسم شود و دلم همپای ارباب اربا اربا رنگ خدا بگیرد.
سیاهی ها را علم کنید🏴🏴🏴
بس کنید این بازی رنگها را ... قرمز نارنجی زرد سفید
همه چیز سیاه است در بی سیاهی از سیاهی سفید اشکها
بس کنید این بازی رنگها را... بگذارید برای ارباب اربا اربا گریه کنم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا رسانه ها سکوت کردهاند؟؟
⭕️ نیسان آبی که با معجزه آب شور و لجن را به آب شرب تبدیل میکند!
🔸 دانشمند جوان ایرانی که با اختراع دستگاهی تنها با ۷۰۰ میلیون تومان روزانه ۳۰ هزار بطری یک لیتری آب را قابل شرب میکند و میتواند مشکل آب خوردن ساکنان مناطق دورافتاده استانهایی مانند خوزستان و سیستان و یا مناطق سیل زده را بدون حتی استفاده از برق به راحتی و با سرعت بالا حل کند.
❌ ظرفیتهایی از درون مردم که برای حل مشکلات مردم باید رسانه ای شوند...
#مدیریت_انقلابی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
بانویی از آشنایان، یک سال سرفه می کرد. به هر دکتری که سر میزد به او میگفتند بقایای کرونا است. نهایتا عدم توقف سرفه سر و کار او را به یک فوق تخصص ریه در تهران کشانید. پس از انجام آزمایشهایی متوجه شدند که به گونه ای از سرطان مبتلاست. تأخیر در این تشخیص، موجب گسترش بیماری به همه بدن او و حتی مغزش و نهایتا متاستاز شد و او را جواب کردند.
چرا؟
چون در پروتکلها همه سرفهها کروناست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای رئیسی، امروز باید وزرای خودت بر منصب وزارت باشند. رهبری هم تذکر دادند که کشور را معطل نکنید و مناصب را سریعتر تعیین کنید.
میدانم که در اطراف شما جنگ قدرت جاریست. اما گذر از اینها نیز بخشی از همان فرایند اصلاح فساد است. پس شمشیر تصمیمت را بکش و بسم الله بگو.
آیا شما نمی دانید که یک هفته از دولتتان گذشته و هنوز وزرای دولت قبل در حال اداره کشورند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز کم نیستند نخبگانی در جهان اسلام که با گردن برافراشته و باافتخار و سربلندی، همهی ادّعاهای معرفتی و تمدّنی غرب را به چالش میکشند و جایگزینهای اسلامی را با صراحت نشان میدهند. امروز حتّی برخی متفکّران غربی که پیش از این، لیبرالیسم را مغرورانه، پایان تاریخ معرفی میکردند، بناچار آن ادّعا را پس گرفته و به سرگردانی نظری و عملی خود اعتراف میکنند. نگاهی به خیابانهای آمریکا، به رفتار دولتمردان آمریکا با مردم خود، به درّهی عمیق فاصلهی طبقاتی در آن کشور، به حقارت و بلاهتِ کسانی که برای مدیریّت آن کشور انتخاب شدهاند، به تبعیضنژادی هولناک در آن، به قساوت مأمور موظّف آن که یک غیرمجرم را در خیابان با خونسردی و در برابر چشم رهگذران با شکنجه به قتل میرساند، عمق بحران اخلاقی و اجتماعی تمدّن غربی و اعوجاج و بطلان فلسفهی سیاسی و اقتصادی آن را آشکار میکند. رفتار آمریکا با ملّتهای ضعیف، نسخهی بزرگشدهی رفتار آن پلیس است که زانوی خود را بر گردن یک سیاهپوست بیدفاع گذاشت و آن قدر فشرد تا جان داد. دولتهای دیگر غربی هم هر یک به اندازهی وُسع و امکان خود نمونههای دیگر از این وضعیّت فاجعهبارند.
پیام رهبری به مناسبت فرارسیدن ایام حج
مرداد ۱۳۹۹
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✔️یک تذکر به خودم و دوستان:
🔸در سالهای اخیر نرمافزار انتقاد با ورژنهای جدید و بسیار پیشرفته روی همه ماها نصب شده است. این نرم افزار تقریبا اجازه نمیدهد نقطه مثبتی را در عملکردها ببینیم. در عملکرد خودمان، در عملکرد دوستانمان، خانوادهمان، و البته مدیرانمان و در عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی.
🔹البته که انتقاد، امر مبارکی است. اما بیش از حد شدن انتقاد، ما را دچار تزاحم اعتماد - انتقاد میکند. تزاحمی که عملکردها را مختل میکند. رضایت از هر فعلی را از بین میبرد و هر گونه شیرینی را تلخ میکند.
🔸نگرشی بر ما غالب شده که هر نیکی را ریا، هر خدمتی را خودنمایی و هر مسئولیتپذیری را قدرتطلبی میدانیم. نتیجه این نگرش، مردم را ریاکار و مدیران را قدرتطلب و فاسد معرفی میکند و این نگرش با ذات نگاه دینی به مومنان تناقض دارد.
🔹بدون اثبات فساد، برچسبها زده میشود و بدون ارزیابی عملکردها، مهر ناکارامدی بر پیشانی مدیران میخورد. حتی قبل از انتخاب و قبل از آغاز کار.
🔸قربانی این نگرش، مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی و رابطه میان این دو خواهد بود. مردمی که بنا نیست ادراک مثبتی به خدمت داشته باشند و نظامی که بنا نیست خدمتش، خدمت دیده شود.
🔹این سرمایه اجتماعی نظام است که زیر نگاههای منفینگرانه شدیدتر از آنچه هست ذبح میشود و خود این ذبح شدن، مانع بهبود میشود و در یک سیر قهقرایی، مشکلات را تعمیق میکند.
🔸در رخ داد این ماجرا هم ما و هم جناحهای سیاسی و هم مدیران مقصریم. اما مقصر اصلی دشمنان ما هستند که با یک جنگ شناختی پیچیده، کار را به اینجا رساندهاند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
کابینه گام دوم
من نام این لیست را کابینه گام دوم میگذارم
کابینه ای که استخوان بندی اصلی آن جوانان گام دومی هستند.
جوانانی پرتحرک، صاحبنظر، پرانگیزه و تحولخواه
این لیست مجموعا لبیک به دعوت رهبری در بهکارگیری جوانان مومن انقلابی است. انشاالله که به سرعت بتوانیم مواهب این افراد را در خدمترسانی گسترده به مردم شریف ایران ببینیم.
از آقای رئیسی تشکر میکنیم.
حال نوبت مجلس انقلابی است که این دعوت رهبری را لبیک بگوید:
وحیدی، وزارت کشور
زلفیگل، وزارت علوم
خاندوزی، وزارت اقتصاد
عیناللهی، وزارت بهداشت
باغگلی، وزارت آموزش پرورش
رستمقاسمی، وزارت راه و شهرسازی
جواد اوجی، وزارت نفت
خطیب، وزارت اطلاعات
محرابی، وزارت نیرو
رضا فاطمی، وزارت صنعت، معدن و تجارت
ساداتی نژاد، وزارت کشاورزی
عبدالملکی، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی
سجادی، وزارت ورزش و جوانان
امیرعبدالهیان، وزارت امور خارجه
ضرغامی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
کابینه گام دوم من نام این لیست را کابینه گام دوم میگذارم کابینه ای که استخوان بندی اصلی آن جوانان
البته این دفاع از کلیات لیست ارائه شده است که واقعا مطلوب است. انشاالله اگر به نحو جزئی هم مسائلی وجود دارد در همکاری دولت و مجلس حل شود.