📜 «اصل ۴۴» #قانون_اساسی جمهوری اسلامی ایران:
«نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران
بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی
با برنامهریزی منظم و صحیح استوار است.
بخش دولتی شامل كلیه صنایع بزرگ، صنایع مادر، بازرگانی خارجی، معادن بزرگ، بانكداری، بیمه، تأمین نیرو، سدها و شبكههای بزرگ آبرسانی، رادیو و تلویزیون، پست و تلگراف و تلفن، هواپیمایی، كشتیرانی، راه و راه آهن و مانند اینها است كه به صورت مالكیت عمومی و در اختیار دولت است.
بخش تعاونی شامل شركتها و مؤسسات تعاونی تولید و توزیع است كه در شهر و روستا بر طبق ضوابط اسلامی تشكیل میشود.
بخش خصوصی شامل آن قسمت از كشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت و خدمات میشود كه مكمل فعالیتهای اقتصادی دولتی و تعاونی است.
مالكیت در این سه بخش تا جایی كه با اصول دیگر این فصل مطابق باشد و از محدوده قوانین اسلام خارج نشود و موجب رشد و توسعه اقتصادی كشور گردد و مایه زیان جامعه نشود مورد حمایت قانون جمهوری اسلامی است.
تفصیل ضوابط و قلمرو و شرایط هر سه بخش را قانون معین میكند.»
🔗 مطالعه متن کامل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔗 دریافت فایل پیدیاف
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴از «فقه جامعهزده» تا «فقه جامعهپرداز»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹یکی از مدرسان فقه در حوزه علمیه گفته است:
«اگر به هر دلیلی، ولو سوگمندانهْ ناموجه، نهی از منکر نه تنها پیشگیری نکند بلکه عوارض دیگری ایجاد کند؛ مثل اینکه عدهای را روی دنده لج بیندازد یا احساس کنند که باید مخالفت کنند، لذا خود این حرکت باعث ترویج عدم حجاب و برهنگی شود، اینجا جایی است که فقهای ما میفرمایند ما دیگر نهی از منکر نداریم.»
🔻گوینده این جمله، آگاهانه یا ناآگاهانه، و خواسته یا ناخواسته، به شکلی واضح تفاوت #فقه و #فقیه «جامعهزده»، «منفعل»، «پیرو» و «عرفزده» را با فقه و فقیه «جامعهپرداز»، «فعال»، «پیشرو» و «عرفساز» ابراز کرده است.
جمله فوق الذکر در واقع، باور کسانی است که میکوشند با عینک فقه فردگرا و غیراجتماعی، وظایف اجتماعی و فرهنگی پیروان فقه ساختارساز و انقلابی را بیان کنند! با قبول چنین عینکی، وظیفه فقه و فقیهان و بالتبع جامعه مقلدان، سکوت در برابر منکرات نهادینه و فسادهای سیستمی خواهد بود! به تعبیر دیگر زبان حال و قال چنین افرادی در مواجهه با منکرات جامعهپسند یا عرفپسند آن است که باید تسلیم «جامعه منکراتی» شد!
در کف شیر نر خونخوارهای
غیر تسلیم و رضا کو چارهای
و عجیب این است که چنین رخوت و بیتحرکی و خمودی و سکوتی را وظیفهای شرعی و الهی نیز میدانند! احتمالاً فعالیتهای پیامبران در مواجهه با طاغوتهای زمان و ناهنجاریهای فرهنگی نهادینهشده زمان خود را رفتاری نامشروع و مخالف فقه اسلامی میپندارند!
🔻این در حالی است که اساساً انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی، محصول «فقه جامعهساز» و «ساختارساز» #امام_خمینی (ره) بود. و الا فقه «فردگرا»، «منفعل» و «انزواطلبی» که نمود آن را در جمله فوقالذکر میبینیم نه تنها با انقلاب اجتماعی و سیاسی میانهای ندارد؛ که هیچ نقشی در فرهنگسازی و جامعهپردازی هم برای فقه و فقیهان و جامعه مقلدان قائل نیست! اصولاً بر اساس چنان نگاهی مبارزه امام خمینی با حکومت دوهزار و پانصد ساله شاهنشاهی و حرکت او در جهت براندازی رژیم فاسد پهلوی و تغییر فرهنگ عمومی، مبارزهای مشروع و فقهپسند نبوده است!
نیازی به توضیح ندارد که
چنین فقهی و چنین نگاهی به فقه و فقاهت، هیچ تناسبی با سبک و سیره تبلیغی پیامبران ندارد.
چنین فقهی تناسبی با اسلام و احکام و ارزشهای اسلامی و الهی ندارد.
چنین فقهی هرگر فقه اسلامی و قرآنی نیست. کجای قرآن ما را دعوت به سکوت در برابر منکرات نهادینهشده یا منکرات جامعهپسند میکند؟ کدامیک از پیامبران الهی در برابر چنین منکراتی سکوت کردند. مگر غیر از این است که
لیک دعوت واردست از کردگار
با قبول و ناقبول او را چه کار
نوح نهصد سال دعوت مینمود
دم به دم انکار قومش میفزود
هیچ از گفتن عنان واپس کشید
هیچ اندر غار خاموشی خزید
اگر حضرت نوح هم پیرو چنین فقهی بود که نیازی به آن همه دعوت و آن همه مجاهدت در مبارزه با منکرات و ناهنجاریهای اجتماعی قوم خود نداشت. اگر حضرت لوط هم از چنین فقهی تبعیت میکرد که در مقابل رفتارهای ناهجنار قوم خود قیام نمیکرد و همینطور حضرت ابراهیم و موسی و عیسی و خاتم الانبیاء علیهم صلوات المصلین.
#حوزه_علمیه
#حوزه_سکولار
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
امام زمان سرباز میخواهد. بسم الله...
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
جواب این بزرگوار:
به خاطر اینکه سال هاست در کشور ایران، گروهی اقتصاد خوانده طرفدار نئولیبرالیسم، مخالف دخالت دولت در بازار هستند، آن ها با حذف وزارت بازرگانی با قدرت دادن به اتاق بازرگانی، با خصوصی کردن بانک ها و موسسات مالی و با خلع سلاح کردن دولت مانع کنترل انحصار، دلالی و سوداگری شده اند!
نتیجه این عدم مداخله دولت در بازار باعث به وجود آمدن لایه ای دلال، انحصارگر و سوداگر در کشور شده است که هر قیمتی با هر کیفتی بخواهند به مردم و مصرف کننده تحمیل می کنند!
https://eitaa.com/hokmraniirani
این هم یک مترجم از خدا بی خبر دیگر که انقلاب اسلامی را متهم به کمونیسم می کند.
استاد ما چه چوبی کرده در لانه از خدا بی خبرهای منحط
امام خمینی ره:
مسئولین نظام ایرانِ انقلابی باید بدانند که عدهای از خدا بیخبر برای از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد برای فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطی» میخوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتی نترسید. امریکا و استکبار در تمامی زمینهها افرادی را برای شکست انقلاب اسلامی در آستین دارند
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حمیدرضاابراهیمی|گامینو
🔥اقتصاددان خارجی در بیت رهبری❗️
🔻دکتر«بودی یانا»Boediono دارای دکتری تخصصی #اقتصاد و همچنین سه دکتری افتخاری از دانشگاههای بین المللی و صاحب مقالات علمی فراوانی است و در دهه قبل به عنوان وزیر دارایی و #معاون_رییس_جمهور کشور ۲۷۵ میلیونی #اندونزی مسئولیت داشت.
🔻وی در سال ۱۳۹۱ در دیدار با رهبر حکیم انقلاب با اشاره به تخصص خود در زمينه اقتصاد، خطاب به امام خامنهای گفت: من ديدگاههاي جنابعالي را درخصوص #اقتصاد_مقاومتي مطالعه كرده ام و اين ديدگاهها بسيار جالب و جديد است.
🔸پ.ن۱: اما در کشور خودمان ایران امثال #دکتر_غنینژاد را داریم که پس از چند دهه که نظام مظلوم اسلامی، کرسی درجه اول تدریس و پژوهش و مشاورت را به انضمام میلیاردها تومان پول در اختیارشان قرار داده تا نسل جوان را مطابق ارزشهای اسلامی تربیت کنند؛ ناگهان پرده بر می اندازند و شمشیر لیبرالیسم را بر فرق اسلام فرود آورند و افتخار می کنند!!
🔸پ.ن۲:تفکر غنینژادی بجای اینکه در سال ۹۱ به راهبرد اقتصاد مقاومتی عمل کنند، با نسخههای اقتصاد لیبرالیستی یک دهه سقوط اقتصادی را بر کشور تحمیل کردند و امروز به جای شرمساری و عذرخواهی و پاسخگویی، نعل وارونه می زنند یکیشان از #رفراندوم و تغییر قانون اساسی سخن می گوید... و دیگری فریاد میزند خمینی و خامنهای که سخن خدا را بر لب دارند نباید سخن بگویند...!!
🔸پ.ن۳:این نمونهای از بی نهایت نمونههایی است که در آرشیو بیت خاک می خورد. کاش فیلم های اصلی این دیدارها منتشر شود تا دستان مستندسازان و پژوهشگران برای دفاع از حقیقت در برابر هجومها پُرتر باشد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو:👇
@Gaami_no
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨نرخ ارز بازار غیررسمی؛ موتور اصلی تورم در اقتصاد ایران
📝 یادداشت مهم دکتر محمدجواد ایروانی؛ استاد دانشگاه تهران و وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی
🔹هم تحلیل کمی سریهای زمانی متغیرهای اقتصادی و هم تحلیلهای ناظر به محیط واقعی اقتصاد حاکی از این است که متغیر نرخ ارز غیررسمی بیشترین اثر را بر افزایش نرخ تورم داشته و جالب است که هرچه زمان گذشته ضریب همبستگی و ضریب تعیین نرخ ارز غیررسمی و تورم بیشتر و بیشتر شده و با مشاهده و تحلیل روند تغییرات نرخ ارز میتوان تغییرات متغیر نرخ تورم را پیشبینی کرد.
🔸برخی متاثر از دیدگاههای متعارف، تورم اقتصاد ایران را صرفا ناشی از کشش تقاضا (Demand-Pull) دانسته و نقدینگی را عامل اصلی بروز تورم در اقتصاد ایران معرفی و صرفا کنترل نقدینگی را بهعنوان راهحل مهار تورم اعلام میکنند. این درحالی است که نسبت نقدینگی به GDP در ایران 75 درصد است که از پایینترین نسبتها در جهان بوده و هم زمان تولید دچار کمبود شدید تامین مالی و تسهیلات بانکی در اقتصاد بانکمحور ایران است.
🔹واقعیت این است که نسخههای مهار تورم بدون توجه به رفع عوامل تورم ناشی از فشار هزینه کارساز نیست. بهعنوان مثال تورم کنونی آمریکا که در 40 سال گذشته بیسابقه بوده و تورم کنونی کشورهای اروپایی، مصداقی از تورم ناشی از فشار هزینه بهدلیل افزایش قیمت گاز و انرژی است که راهحلهای خاص خود را اقتضا دارد.
🔸پدیدهای مخرب در اقتصاد ایران که در ذیل عنوان و رویکرد «ارز شناور مدیریت شده» مشاهده میشود این است که نرخ ارز غیررسمی عملا نرخ ارز رسمی را بهدنبال خود کشانده و افزایش داده است و با توجه به اینکه 75 درصد واردات رسمی ایران مواد اولیه، واسطهای و ماشینآلات است، بالا بردن نرخ ارز تاثیر مستقیمی بر افزایش قیمت تمامشده محصولات و کالاها دارد که این افزایش قیمتها با وجود مدیریتهایی که قائل به رهاسازی کنترل و نظارت بر قیمتها هستند، تشدید میشود. لذا تورم فشار هزینه عامل اصلی افزایش قیمتها و بروز تورم است. بیاعتنایی نسبت به افزایش نرخ ارز و همزمان دلاریزه کردن عملی اقتصاد ایران یعنی قیمتگذاری مواد اولیه و انرژی و کالاها و خدمات به دلار و نادیده گرفتن مزیتهای نسبی کشور در تولید و تجارت، درواقع رشد مداوم قیمتها و تورم افسارگسیخته را در پی دارد. ضمن اینکه ناکاراییها و عدمبهرهوری را نیز پنهان میسازد.
🔅متن کامل را در روزنامه فرهیختگان بخوانید
@syjenraily
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی:
امروز که به اصطلاح عصر تمدن و ترقی و عصر پیشرفت است، عصر شیطانهاست!
مقام معظم رهبری:
دنیا تقسیم شده به کشورهای سلطهگر و کشورهای سلطهپذیر!
دنیا؛ دنیای حاکمیت بیقید و شرط سرمایه است.
پرفسور درخشان:
چیزی به اسم جهان مدرن نداریم
#شیاطین_تعلیم_دیده
💠 @profderakhshan
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لیبرالیسم و قوانین الهی
دکتر غنینژاد:
۱. من لیبرالم
۲. لیبرالیسم یعنی حکومت قانون
۳. قانون توسط انسان کشف میشود نه اینکه توسط خدا وضع شود
پاسخ #شهید_بهشتی به دکتر غنینژاد را ببینید و بشنوید.
#اعترافات_تاریخی
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
دکتر حمیدرضا مقصودی
🎥 لیبرالیسم و قوانین الهی دکتر غنینژاد: ۱. من لیبرالم ۲. لیبرالیسم یعنی حکومت قانون ۳. قانون توسط
چقدر استاد ما به زیبایی این لیبرال ها را به اعتراف کشانید...
این مناظره تاریخی بود.
هدایت شده از علی سعیدی
..⭕️ مستندات فقهی، قرآنی و روایی پشتوانه اصول اقتصادی قانون اساسی است
✍ سعید حسین زاده، دکترای اقتصاد
🔹(با اشاره به مناظره موسی غنی نژاد و مسعود درخشان) دکتر غنی نژاد که مدعی تفکر اقتصاد لیبرالی است، مدعی شد اصول 43 و 44 قانون اساسی برگرفته از تفکرات اقتصادی گروهی موسوم به «مصدقی های سوسیالیست» و تفکرات چپگرایانه است که از جمله چهره های شاخص این جریان بنی صدر، شریعتی و حتی دکتر بهشتی است. وی مدعی شد به دلیل اینکه از باب معاملات و عقود فقهی در این اصول مورد استفاده قرار نگرفته است، بنابراین این اصول اسلامی نیستند، بلکه سوسیالیستی هستند.
🔹برای بررسی مستند این ادعا لازم است به جلد سوم مشروح مذاکرات قانون اساسی مراجعه کنیم. در جلسه پنجاه و سوم در نطق پیش از دستور آقای اکرمی یکی از اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی به این تفکرات اینگونه پاسخ می دهد: «بعضی از مردم از اینکه زرداران و سرمایه داران ما را میترسانند و میگویند این اقتصادی که شما دارید یک اقتصاد کمونیستی است ناراحت هستند، اما باید بگویم اقتصاد اسلامی؛ اقتصادی است که نه کاپیتالیستی است و نه کمونیستی. اما سرمایه داران و آن کسانی که انقلاب دارد منافع و سرمایه آنها را بهم می ریزند این ترس را دارند ایجاد میکنند که پس بگوئید اقتصاد ما اقتصاد کمونیستی است. باید عرض کنم اقتصاد ما اقتصاد اسلامی، با ضوابط و خصوصیات اسلامی است».
🔹وی در جایی دیگر می گوید: «همه قبول دارند که وضع فعلی اسلامی نیست، باید این مجلس اصولی به هر صورت بنویسد که نشان دهیم مستضعفان همه کشورهای اسلامی را می توانیم نجات دهیم و راهی را جلوی پای مردم بگذاریم که بدانند اگر جامعه اسلامی تشکیل بشود و راه بیفتد مسئله کنز و اتراف و تکاثر رخ نخواهد داد».
🔹بررسی تک تک اظهارات حدود 64 نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی نشان دهندهی تراکم استفاده از استنادات فقهی؛ آیات و روایات در خصوص اصول اقتصادی قانون اساسی است و به طور مشخص بند 5 اصل 43 برگرفته از ابواب معاملات و قواعد فقهیه است. بنابراین مشخص است مدعی این اظهارات خود به خوبی به مستندات و شرح جلسات قانون اساسی مراجعه نداشته است و گرنه همچنین اظهارنظر بی پایه و اساسی را مطرح نمی کرد./ قدس
@Rasad_tahlil
ما عاشق شهادتیم...
عاشق از معشوقش ترسی ندارد...
#کاش_من_هم_معمم_بودم.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✨مناظره درخشان✨
🔸سلسله نشست های تحلیل مناظره پروفسور مسعود درخشان
🔻با حضور: حسین عباسی فر
📆زمان: یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ساعت ۱۵
📍مکان : دانشگاه قم؛ دانشکده علوم اقتصادی ، سالن شهید صدر
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار کارگران:
باید فرهنگ ثروتهای بادآورده در کشور متوقف شود/ درآمد باید با کار ارتباط مستقیم داشته باشد
🏷 #دیدار_کارگران
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه افزایش حقوقها باعث افزایش تورم میشود هیچ پشتوانه تجربی در کشور ندارد!
احسان ولدان معاون پژوهش اندیشکده قصد گفت: میگفتند تاثیر افزایش ۵۷ درصدی حقوق روی تورم ۶ ماه دیگر تاثیر میگذارد و یا ۲۵ درصد تعدیل نیرو انجام میشود ولی این اتفاق نیفتاد.
به گزارش «نود اقتصادی» دکتر احسان ولدان، کارشناس اقتصاد و پژوهشگر حوزه حقوق و دستمزد اظهار کرد: اینکه افزایش حقوقها باعث افزایش تورم میشود هیچ پشتوانه تجربی در کشور ندارد. میگفتند تاثیر افزایش ۵۷ درصدی حقوق روی تورم ۶ ماه دیگر تاثیر میگذارد و یا ۲۵ درصد تعدیل نیرو انجام میشود ولی این اتفاق نیفتاد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرفسور مسعود درخشان:
ما نمیتوانیم در رفتار اقتصادی خودمان از احکام الهی تبعیت کنیم اما مقلد اقتصاد کینز و فریدمن و ساموئلسون باشیم...
💠 @Profderakhshan
💢 سلسله نشست های یکشنبه های اندیشهورزی
🔹با موضوع: جدال درخشان
تقابلی که آینده اقتصاد ایران را رقم میزند
🔸با ارائه: دکتر حمیدرضا مقصودی
⏰زمان: یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت۱۸
🏢مکان: اندیشکده قصد
🔻برای شرکت در جلسه با آیدی زیر در ارتباط باشید.
🆔 @qasd_1401
📌 ظرفیت محدود
💠 اندیشکده قصد
💡 @qasdway
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
فاطمی امین رفت؛
این سرنوشت محتوم هر مدیری است که درکی از مسئله و چالش اصلی مردم ندارد؛ با آنکه همه مردم از بی صاحبی بازار و گرانی خودرو، لوازم منزل، مصالح ساختمانی و ... گلایه داشته و به ستوه آمده بودند فاطمی امین خود را موظف به عدم دخالت در بازار می دانست تا سود عده ای از این بازار لطمه نبیند!
وی میراث دار نظریه پردازانی بود که فقط نظاره گر گرانی ها بود و به قیمت حفظ سود دلالان، سوداگران، احتکارکاران و...صدارتش را باخت!
https://eitaa.com/hokmraniirani
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیینی جدید و زیبا از اقتصاد اسلامی
شرح دیدگاه #دکتر_درخشان از اقتصاد اسلامی توسط شاگرد ایشان
امروز اقتصاداسلامی همان است که امامین انقلاباسلامی به عنوان جهت اقتصادی طرح میکنند
#ویژه
#ببینید و #ببینانید
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰 عریان شدن لیبرالیسم پنهان در اقتصاد متعارف علمنما
حسین بهرامی
دانشجوی دکتری علوم اقتصادی
🔸 سالهاست که لیبرالیسم آنقدر عمیق در وجود علم ظاهری و مرسوم امروز از اقتصاد نهادینه شده است که جدا کردن اقتصاد متعارف و ارزشهای لیبرال پنهان آن بسیار سخت بود.
✅ اما شکستن این تابو نیاز به متخصص تمام عیار اقتصادی سرتاپا معتقد به ارزشهای اسلامی داشت که از طرفی لیبرالیسم پنهان اقتصاد متعارف را عریان سازد و از طرفی دیگر نهادهای مبتنی بر این تفکر را نشانه رود و رسوا کند.
✳️ هرچند در این جدال اقتصاددان لیبرال مسلک در راستای آزاد سازی لیبرالیسم پنهان خود مقاومت کرد اما در نهایت اعتراف به لیبرالیسم پنهان خود با تعریف غیر متجانس با ماتریالیسم پنهان الهیات لیبرالیسم کرد.
🔹 البته وی خداوند را در دین لیبرالیسم تعریف نکرد ولی بندگی خداوند مفهوم متفاوتی با استثمار و استعمار و لیبرتارینی و قانون و ماتریالیسم و دیکتاتوری و تمام انگارههای لیبرتارینی بود که مطرح شد و تن مبدعان این الهیات برای لحظهای در آتش جهنم سرد شد.
🔸 در هر صورت بزرگترین دستارورد این مناظره عریان شدن لیبرالیسم پنهان اقتصاد علمنمای متعارف بود که استاد درخشان با هوشمندی این اعترافات را از دکتر غنینژاد گرفتند و اصطلاحات پنهانمدار لیبرالیسم مانند کشف و نظم خود جوش و آزادی مبتنی بر قانون و عدالت به مثابه سراب و ... را به خوبی بر ملا کردند.
✅ البته شاه بیت این مناظره دروغهای شاخدار و بزرگ و نفیهای غیراخلاقی و تاریخی طرف لیبرال همچون این گزاره که امام خمینی (ره) مخالف کمونیسم بودند اما موافق لیبرالیسم بودند و امثالهم نیز بود که این سبک مناظره منطبق بر اصول اخلاقی فردگرایی لیبرتارینی یعنی رهاسازی و فرافکنی مبتنی بر انانیت بود.
✅ ماحصل این مناظره عریان شدن لیبرالیسم پنهان در حوزه اقتصاد برای تمام عدالتخواهان و دلسوزان و مومنان بود و از طرفی دیگر حاوی پیامی برای اقتصاددانان اسلامی نئوکلاسیک بود که با اسلامیزیشن اقتصاد لیبرال نمیتوان آن را پاک و مطهر کرد و باید این ریشه خصمانه را از بیخ و بن برکند و دور انداخت. نمیشود هم لیبرال مسلک باشی و هم لیبرال سوار. بالاخره لیبرالیسم پنهانت عیان میشود و عریان خواهی شد...
#لیبرالیسم_پنهان
#عریانی_اقتصاد_متعارف
#مناظره_پروفسور_درخشان_و_دکتر_غنینژاد_۱۴۰۲
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi