هدایت شده از مبانی رشد و تربیت اسلامی
🔰 ترم سوم دوره مطالعاتی آثار شهید مطهری(ره) ...
💠 دوره مطالعاتی آثار شهید مطهری(ره) از سوی دبیرخانه علوم انسانی اسلامی مفتاح برگزار میشود.
📚 این دوره تحت نظارت حجتالاسلام و المسلمین محسن عباسی ولدی خواهد بود.
📆 زمان ثبتنام از 2 الی 15 اسفندماه
✅ آغاز سیر همزمان با ثبتنام
💯 با ظرفیت محدود
📝 همراه با اعطای گواهی پایان دوره
☎️ تماس: ۰۹۱۰۳۹۴۹۲۹۶
🔻 لینک ثبت نام
💻 https://b2n.ir/p92767
#شهید_مطهری
#عباسی_ولدی
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔸
🔳در ترویج معارف اهل بیت سهیم باشید.
🆔 @mabaniros
مختصات شخصیتی آیتالله خامنهای
عبدالحسین خسروپناه/روزنامه وطن امروز
🔵... نکته مهمی را درباره شخصیت مقام معظم رهبری نباید هیچ وقت فراموش کرد و آن هم اینکه ایشان به حیطههایی از علم و دانش پا نهادند که معمولا حوزویها و روحانیت به این وادیها وارد نمیشوند. آیتالله خامنهای جزو نوادر دوران ما در فهم آثار هنری هستند. ایشان هم خوب هنر را میفهمند، هم خوب زوایای گوناگون آن را درک و نقادی میکنند و هم خود هنرمند و یک شاعر حاذق هستند. این از آن وادیهایی است که کمتر کسی در فضای روحانیت به آن وارد میشود و این از خصیصههای ممتاز حضرت آیتالله خامنهای است.
🔴به این ترتیب ما با رهبری مواجهیم که فقط سیاستمدار نیستند، فقط یک دانشمند صرف نیستند، بلکه با یک نظریهپرداز و تئوریسین مواجهیم که حوزه وسیعی از دانش علمی و تجربه عملی را با هم ادغام کردهاند. این یک موهبت استثنایی بوده که شامل حال ایرانزمین شده است. به همین خاطر است که وقتی شما سراغ بیانات ایشان میروید، با مجموعه پراکندهای از توصیهها و سخنها روبهرو نمیشوید، بلکه با یک نظام فکری مواجه میشوید. مقام معظم رهبری صاحب یک منظومه فکری هستند و هر ۳ رکن نظام بینشی، منشی و کنشی در مجموعه بیانات ایشان به وضوح به چشم میخورد.
⬅️اگر بخواهم نگاهی بسیار گذرا و اجمالی به منظومه فکری ایشان داشته باشم، باید بگویم توحید، محور و هسته نظامات فکری حضرت آیتالله خامنهای است. سپس این اندیشه توحیدی، در شاخههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نظام فکری ایشان تسری پیدا میکند.
🔴وقتی آیتالله خامنهای در سیاست خارجی موضعی میگیرند، این یک موضع مقطعی نیست، بلکه بر اساس یک نظام فکری توحیدمحور بیان شده است. اتفاقا عدم فهم همین موضوع است که موجب میشود دیدگاه ایشان در برابر قدرتهای خارجی بدرستی برای برخی جریانات سیاسی قابل درک نباشد. ایشان وقتی در سیاست میاندیشند و سخن میگویند بر اساس روح توحیدی حرف میزنند، نه بر اساس یک تحلیل و موضع صرفا سیاسی.
🔵در قدم بعدی باید گفت نظام فکری توحیدمحور ایشان، یک نگاه تمدنی نیز هست. یعنی همان روح توحیدی در تفکر ایشان چنان پیش میرود که زمینهساز تشکیل یک تمدن توحیدمحور میشود. این هم از ویژگیهای فکری ایشان است، یعنی نگاهشان و فکرشان محدود نیست، بلکه یک فرآیند مرحلهای به سمت یک قله وسیع و بلند است. همین نگاه است که روح حاکم بر بیانیه گام دوم انقلاب است و عناصر خودسازی، دولتسازی و جامعهسازی را برای تحقق زمینههای تمدن اسلامی دربر میگیرد.
🔵نکته دیگری که درباره رهبر معظم انقلاب مایل هستم به آن اشاره کنم، نقش ویژه ایشان در زمینه پیشرفتهای گوناگون علمی ایران است. شما فکر نکنید نقش آیتالله خامنهای، صرفا یک توصیه به پیشرفت علمی بوده است، خیر! اینگونه نبوده است، ایشان شخصا راهبری و پیشروی حرکت علمی کشور را به دست گرفتند و وضعیت علمی کشور را به نقطه کنونی رساندند.
🔴ما امروز تنها کشور تولیدکننده صنعتی بیوایمپلنت، رتبه هشتم در جهان در صنعت هستهای، رتبه ششم در تولید زیردریایی، رتبه دهم در فناوری لیزر، رتبه هشتم در چرخه کامل فناوری فضایی، رتبه چهارم در علوم باروری و ناباروری، دومین کشور دارای فناوری ساخت پهپاد رادارگریز، دومین ارتش سایبری دنیا، رتبه اول در فناوری نانو و دومین کشور دارای دانش طراحی و ساخت هواپیمای استراتژیک خورشیدی هستیم؛ تمام این پیشرفتها، در تکتک این زمینهها، نه صرفا با توصیه مقام معظم رهبری، دقت بفرمایید! نه صرفا توصیه بلکه با راهبری و مدیریت شخص ایشان در ابعاد کلان موضوع به ثمر رسیده است. ایشان شخصا در پژوهشگاه رویان حاضر میشدند و از نزدیک پیشرفت دانشمندان ما را در زمینه سلولهای بنیادین رصد میکردند و مدیریت و راهبری کلان اینگونه پروژهها را در دست داشتند.
🔴تازه همه اینها نتیجه تلاش ایشان برای پیشرفت کشور در علوم تجربی و مهندسی است، در حالی که زحمات بینظیر ایشان در رشد علوم انسانی در کشور نیز موضوع جداگانهای برای دقت و تأمل است. مفاهیمی که ایشان در علوم انسانی ابداع و تولید کردند، نهضتهایی را که در زمینههای مختلف علوم انسانی و اسلامیسازی علوم راهاندازی کردند، تیزبینیهایی که در تحلیل وقایع سیاسی از دریچه علوم انسانی داشتند، مانند مفهوم بیداری اسلامی یا پیچ تاریخی که همگی بر پایه یک نظام فکری منسجم بوده است، همه اینها در کنار هم از شخصیت عظیم علمی و نظریهپرداز ایشان پردهبرداری میکند.
🔵من به ضرس قاطع میگویم اگر رهبر معظم انقلاب نبودند، بسیاری از پیشرفتهای کنونی ما رقم نمیخورد و هر جا پسرفتی داشتیم به خاطر بیتوجهی به نظام فکری ایشان بوده است. حضرت آیتالله خامنهای در عرصه مدیریت امنیت منطقهای، حاجقاسم سلیمانی را داشتند و در عرصه مدیریت پیشرفت هستهای، حاجمحسن فخریزاده را؛ ۲ شهید بزرگواری که هم نظام فکری رهبری را بخ
وبی میفهمیدند و هم بخوبی آن را به ثمر مینشاندند. اگر در عرصه اقتصاد و سلامت و سایر عرصهها هم، حاجقاسمها و حاجمحسنها داشتند، وضعیت کشور بسیار بهتر و متعالیتر از وضعیت کنونی بود و آسیبهایی که الان در حال دستوپنجه نرم کردن با آنها هستیم، وجود نداشت.
🔵🔴من یک گلایهای بکنم و آن هم اینکه واقعا اندیشههای حضرت آیتالله خامنهای در کشور ما بخوبی شناخته نشده و نهادهای متولی، کار خود را در این زمینه آنچنان که باید و شاید انجام ندادهاند. من یک برنامه در صداوسیما ندیدهام که منظومه فکری رهبر معظم انقلاب را بدرستی و کامل و جامع به مردم معرفی کند. من وقتی کتاب منظومه فکری امام خمینی را نوشتم، سپس نوشتن کتاب منظومه فکری آیتالله خامنهای را آغاز کردم، کسی که این ۲ کتاب را بخواند به وضوح میبیند اندیشه آیتالله خامنهای امتداد اندیشه امام است. خب! وقتی این نظام و انقلاب بر مبنای اندیشه امام، تأسیس شده است، چطور است که امتداد این اندیشهها را نمیآموزیم و معرفی نمیکنیم؟ چرا نمایندگان مجلس که میخواهند قانونگذاری کنند، موظف نمیشوند یک دوره مبانی نظری و منظومه فکری امام و رهبری را بخوانند؟ چرا در آموزشوپرورش ما به صرف درج یک عکس و یک جمله از حضرت امام و مقام معظم رهبری در ابتدای کتابهای درسی اکتفا میشود اما جایگاه حضرت آیتالله خامنهای به عنوان یک متفکر ایدهپرداز و یک تئوریسین به دانشآموزان و نسل جوان ما معرفی نمیشود؟ اینها همه کمکاریهایی است که در ترویج اندیشههای این متفکر بزرگ انجام شده و هر چه سریعتر برای رفع این کاستیها باید اقدام کنیم.
🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
اللهم احفظ الإمام الخامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله مجتبی تهرانی
استغفار ماه رجب در سحر ها را از دست ندهیم
📺 پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز
🔰 حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶، از طریق ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی سخن خواهند گفت.
🔻 این برنامه ساعت ۱۰:۳۰ روز چهارشنبه ۲۹ بهمن، به صورت زنده از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکههای اجتماعی پخش خواهد شد.
🔻 هرسال به مناسبت سالروز قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، با حضور در حسینیهی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار میکردند که به علت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، این دیدار از طریق ارتباط تصویری با مردم حاضر در مصلای تبریز انجام خواهد شد.
💻 @khamenei_ir
⚡️کف زمین ؛ دم پله ها⚡️
از در حسینیه که رفتیم داخل از فکر اینکه عقب نمانم سریع کفش های دخترها را کندم و دست بچه ها را گرفتم و از پله ها رفتم بالا.حسینیه شلوغ شده بود. پامنبری های چهارشنبه ای بودند ولی، آن شب خیلی ها هم غریبه بودند.
کنار پله ها جایی بود که می شد بنشینیم تا رفت وآمد بچه ها بقیه را اذیت نکند.هر چند کم کم شلوغ شد و اهل مجلس تا دم پله ها هم نشستند.
بچه ها کیفشان را که گذاشتند خیز برداشتند برای ورجه وورجه های دخترانه.
صدای سخنران نمی آمد .با این که طی یک گفتمان طبق چارچوبهای بین الجلسینی با بچه ها اتمام حجت کرده بودم که بدو بدو نکنند ولی دیدن دوستان چهارشنبه ای شان آنها را سر ذوق آورد و قول و قرارها پاک یادشان رفت.صدای صلواتها که بلند شد دلم خوش شد و من هم خیز برداشتم برای شنیدن موعظه های چهارشنبه ای؛از اخلاقی که پشتوانه ی عقلی داشت.گوش که تیز کردم دیدم بسم الله و خطبه اش با همیشه فرق دارد.صدا صدای خطیب ما نبود. انگار اشتباهی آمده بودم.آمدم بلند شوم و برویم حرم بی بی که اسم حضرت آیت الله خوشوقت رحمه الله علیه آمد .از خودم خجالت کشیدم و نشستم؛ یادم افتاد که هفته قبل خبر داده بودند دفتر آقا این هفته درس اخلاق ندارند وبه جایش مراسم سالگرد رحلت حضرت آیت الله خوشوقت است.
با اینکه خطیب چهارشنبه های دفتر آقا نبود ولی به دلم افتاد بنشینم. حتما از شنیدن حال وهوای یک عارف ضرر نمی کنم.
خیال بچه ها را راحت کردم ؛ آنها هم بی رودربایستی دویدن هایشان را ادامه دادند.جز باریکه ای ته حسینیه وراهروی کنار پله ها جایی برای بازی شان نبود.هر بار هم به بهانه ای سر می رسیدند و درخواستی داشتند. خانمی که جلوی ما دم پله ها روی موکت نشسته بود حسابی مورد لطف بچه ها قرار می گرفت و پاهایش هر بار به نحوی لگد می شد.گوشه ای، صندلی خالی بود ولی نمی دانم چرا روی صندلی نمی نشست.چشمم به بچه ها بود که تا می رسند آرام از کنار این بنده خدا ردشان کنم که پایش را له نکنند.
جا کم بود و هر بار که می آمدند مثلا آرام بنشینند باید جمع و جور می نشستند تا جای اسباب بازیهایشان هم باشد. هی عقب می رفتند وجا باز می کردند برای عروسک هایشان.با هر جا بازکردن، تنه شان می خورد به آن خانم؛و من هم سختم می شد؛چشم غره ی نرمی می رفتم بلکه ملاحظه کنند.بیچاره ها خودشان را جمع می کردند ولی گرم بازی که می شدند باز یادشان می رفت. یکبار هم برنگشت تا پشت سرش را نگاه کند.از چادر ساده ای که روی سرش انداخته بود و نحوه نشستنش پیدا بود خیلی حساس نیست به این رفت و آمدها.به خیالم رسید این بنده خدا چقدر صاف و ساده است حتی متوجه بچه ها هم نمی شود.لابد سن اش بالاست و همین جوری از اینجا رد شده و آمده ببیند چه خبر است.وگرنه صندلی خالی بود و دلیلی نداشت دم پله بنشیند.سخنران خیلی نمکین از تواضع مرحوم آیت الله خوشوقت می گفت.برای من که تا آن موقع از سلوک شخصی و خانوادگی ایشان بی خبر بودم درس بود.
مراسم که تمام شد خواستم بروم و حلالیت بگیرم که چند تا از خانمها دورش جمع شدند و سلام واحوال پرسی کردند.یکی می رفت دیگری می آمد.ده دوازده تایی رفتند و حال واحوال کردند.ولی باقی خانم ها بی توجه از کنارمان رد می شدند و
می رفتند .پشت سرش منتظر ایستاده بودم که خادم افتخاری دفتر آقا هم رسید؛ سلام و علیک گرمی با او کرد و آخرش گفت:
" تو را خدا سلام ما را هم به آقا برسونیدا و بگید دعامون کنن."
صورتش را نمی دیدم. حالا دیگر حسابی کنجکاوی ام گل کرده بود ومی خواستم بشناسمش.
خادم که من را می شناخت از دیدن چشمهای منتظرم دو قدمی جلو آمد و در گوشی گفت:
"دختر حضرت آیت الله خوشوقت اندا ؛
عروس حضرت آقا؛
خانم حاج آقا مصطفی خامنه ای.
عروس شخص اول مملکت و دختر استاد عرفان با نشستنش روی موکت ساده دفتر ،دم پله ها موعظه ام کرد.اخلاق از پدر هم سرریز می کند به خانه.
بگذار ملیجک ها جلوی بت بزرگ شکلک درآورند و به خیالشان آقای انقلابِ مستضعفین را تخریب کنند.
بر او که خودش را به چند هزار دلار آمریکایی و علف خرس سعودی می فروشد ایرادی نیست که دست روی چشمش بگذارد و انگشت در گوش فرو کند .او که در گوشش وقر است.جاروکش های بتکده ها بعضی وقتها هم باید دلقک بازی کنند تا بت شان از این همه کینه ای که از انقلاب ما دارد دق نکند.
#آقای ایران را بزنند.بچه هایش را تخریب کنند تا دل شان خنک شود .حق دارند .برای کذب گوهایی که سلطان قلبشان پهلوی پالانی است که اوج عطوفتش نگه داری پالان اسب اجنبی بود وبه زور چماق بر تخت شاهی نشست، استهزا سید انقلاب ما عادی است.به خیالشان با دروغ و تهمتی که به فرزندان آقا می زنند ضعیفش می کنند.مصلحان تاریخ یا تهدید شدند یا تنبیه و یا تخریب؛
ولی آفتاب که با فوتِ پادوهای ملکه ومزدبگیران پرزیدنت و کارگران مَلِک های عرب ،خاموش نمی شود.
🔹قم و چهارشنبه های موعظه
🔹 دفتر رهبری
@hamiyane_enghelab
23.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #تماشایی
🌺 اجرای سرود آذری توسط نوجوانان تبریزی پیش از آغاز سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب اسلامی
✌️ سالروز قیام تاریخی ۲۹ بهمن مردم تبریز
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
✅29 بهمن سالروز ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی گرامیباد.
❇️ارائه گزارش فعالیتهای مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
🔹توسط حجت الاسلام کمیل قنبرزاده
🔸عضو محترم شورای سیاستگذاری مرکز راهبری
⏰امشب، ساعت 22
🖥برنامه زنده مصباح، از شبکه قرآن و معارف سیما
✳️مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
🆔 @emh_ismc_ir
ثبتنام زیارت نیابتی سیدالشهدا (ع) در لیلةالرغائب
🔹با نزدیک شدن به اولین شب جمعه ماه رجب، تولیت عتبه حسینیه با توجه به بسته بودن مسیر زیارت برای زائران خارجی به دلیل شیوع کرونا، اقدام به ثبتنام زیارت نیابتی سیدالشهدا (ع) در لیلةالرغائب کردند.
🔹علاقهمندان به ثبتنام زیارت نیابتی میتوانند تا فردا ساعت ۱۹:۳۰ به این آدرس (https://imamhussain.org/enaba/) مراجعه کنند و نام را ثبت نمایند.
@Farsna - Link
#ایران_زمین
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌈 @iran_zamin🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حکم رهبر انقلاب برای تشکیل هیات امنای موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)
@TasnimNews
📍لیلةالرغائب
🔻بر اساس روایات ما، ممتازترین شبها در همه سال، سه شب است که همگی در این ماههای سهگانه واقع شده:
اولی شب جمعه اول ماه رجب است به نام «لیلةالرغائب»، دوم شب نیمه شعبان که نامش «لیلةالبرات» است و دیگر شبهای قدر در ماه مبارک رمضان که «لیلةالقدر» است.
▫️رغائب جمع «رغیبة» است و رغیبة به معنای عطای کثیر است؛ یعنی در چنین شبی، درهای رحمت الهی بیحساب باز است. ترکیب «لیلة الرغائب» اضافه موصوف به صفت خود است، بدین ترتیب لیلةالرغائب یعنی «اللیلة التی فیها الرغائب» یعنی شبی که در آن عطایای الهی کثیر است، سپس موصوف به صفتش اضافه شد و «لیلة الرغائب» گردید.
▫️صاحب مراقبات، جمال السالکین، مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، مطلبی به این مضمون میفرماید که ماه رجب اول ورود به میهمانی الهی است و تو ببین در این ضیافت الهی با کدامین لباس و زیور بر مولای خود وارد میشوی!
▫️تلطیف عمل مهمتر از تکثیر در عمل است؛ لذا در اولین شب جمعه ماه رجب که شب عطای خاصّ الهی است، اولین دعایمان مغفرت و طلب استعداد ورود به ضیافت خاص الخاص پروردگار باشد؛ تا در همان شب جمعه اول پاک شویم و اجازه ورود به سرای محبوب را در همه ضیافت سهماهه داشته باشیم. در حالی که در ماه رمضان این طور نیست، شب قدر آن در آخر ماه است که این حساب دیگری دارد. درباره اعمال مخصوص این شب، به آنچه در مفاتیح الجنان آمده اکتفا میکنیم.
🔺پیامبر اکرم(ص) فرمودند: غافل از اولین شب جمعه ماه رجب نشوید که ملائکه، آن شب را «لیلةالرغائب» نامیدند. این بیان پیامبر(ص) که ملائکه چنین نامی بر این شب نهادند، از آن روست که آنها عالم بالا را میبینند و مشاهده میکنند که چگونه کرور کرور عطای کثیر و نعم و رحمتهای خاص الهی در آن شب سرازیر است؛ لذا میگویند این شب، شب عطای کثیر است.
سپس حضرت میفرمایند: زمانی که یک سوم از شب گذشت، تمام ملائک آسمان و زمین به عالم دنیا میآیند و گرد خانه خدا طواف میکنند و خداوند توجه خاص به ملائکه خود میکند. توجّه کنیم که خیلی اوقات ملائک زمینی برای انسان دعا میکنند، ولی در آن شب عزیز، ملائکه آسمانی، یعنی میکائیل و جبرائیل و اسرافیل و ملائکه مقدّس الهی که دعایشان قطعاً مستجاب است، دست به دعا برمیدارند. خداوند به ملائکش میفرماید در این شب هر دعایی دارید بخواهید تا من اجابت کنم، و ملائک دعا میکنند: خدایا، روزهداران ماه رجب را بیامرز.
📚ادب حضور (دفتر اول)، ص۷۹.
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehadmin
AUD-20210217-WA0038.mp3
2.78M
🔉 بشنوید| در فضیلت و اهمیت لیلةالرغائب
همراه با توصیههایی برای بهرهمندی هرچه بیشتر از ماه ارجمند رجب
استاد فیاضبخش
☑️ كانال جلوه نور علوی
@jelvehadmin