فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫نفوذ عرفان کاذب یوگا در بین نوجوانان!!
🎥اسماعیل منصوری لاریجانی محقق و نویسنده عرفان اسلامی
/فرق و ادیان
#یوگا
#معنویت_کاذب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ زیبای صابر خراسانی و غلامرضا صنعتگر
🌸بهمناسبت میلاد امام حسن(ع)
fna.ir/ex59zp
@Farsna
گیت اسکن بهداشتی، هدیه شرکت چینی به آستان قدس رضوی
🔹وزارت خارجه ایران اعلام کرد سه دستگاه گیت اسکنکننده بهداشتی، از طرف یک شرکت چینی به آستان قدس رضوی اهدا خواهد شد تا پس از بازگشایی حرم رضوی برای کنترل سلامت و بهداشت زائران مورد استفاده قرار گیرد.
fna.ir/ex5a3l
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ زیبا ۱ دقیقه
زیارت از پشت در بسته
پویانفر
1399/02/17
بیانات در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی
به مناسبت هفتهی کارگر(۱)
1⃣
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
برنامهای که امروز دوستان ترتیب دادند، بسیار برنامهی شیرین و جذّابی بود. بنده، هم از کسانی که برنامه را تنظیم کردند و زحماتش را به عهده گرفتند و هم از مدیران محترم و دیگر عزیزانی که گزارش دادند، تشکّر میکنم. گزارشها بسیار خوب بود و من اصرار دارم بر اینکه این گزارشها منتشر بشود. من خواهش میکنم فقط به انتشار عرایض ما اکتفا نشود و آنچه را دوستان، مدیران محترم، کارگران محترم، مسئولان دستگاههای اجرائی و مجریان بیان کردند، همه پخش بشود، در اختیار مردم قرار بگیرد تا مردم استفاده کنند؛ که حتماً در نگاه عمومی مردم نسبت به آیندهی کار و تلاش کشور تأثیر خواهد گذاشت.
2⃣
🔷اهتمام به رفع مشکلات قشر زحمتکش کارگر
اوّلاً هفتهی کارگر را تبریک عرض میکنم به همهی کارگران و امیدوارم با مطالبی که گفته شد و اقدامهایی که در این هفته و در این روزها انجام گرفته و انجام میگیرد، بخشی از مشکلات قشر زحمتکش کارگر انشاءالله برطرف بشود؛ [چون] مشکلاتی هست و یکی از مسائل مهمّ ما، رفع مشکلات جامعهی کارگری است که بایستی [به آن] اهتمام کنیم. دو مطلب را من در اینجا عرض میکنم: چند جملهای راجع به مسائل کارگر و کارگری؛ و یک مقدار هم راجع به بحث «جهش تولید» که شعار امسال بود و هست، عرض میکنم.
3⃣
🔷مفهوم «کار» در اسلام: به معنای عام، و به معنای خاصّ اقتصادی
کار در اسلام به دو معنا، یک مفهوم شناخته شده است: هم کار به معنای عام، یعنی شامل کار معنوی، دنیایی، اخروی، اقتصادی، فکری، جسمی، بدنی و در مجموع کار، [یعنی] عمل؛ هم کار به معنای خاصّ اقتصادی که امروز، مسئلهی کار و کارگر به معنای ویژهی خود در دنیا مطرح است؛ کار به هر دو معنا در اسلام مطرح است.
امّا در آن معنای اوّل که معنای عمومی است که «لَیسَ لِلاِنسانِ اِلّا ما سَعیٰ»،(۲) درآیهای که تلاوت کردند در اوّلِ همین محفل شریف، یا اینکه امیرالمؤمنین فرمود: العَمَلَ العَمَلَ ثُمَ النِّهایَةَ النِّهایَة.(۳) کار، کار؛ این شعار است، این شعار دادن امیرالمؤمنین است: کار، کار؛ و آنگاه «اَلنِّهایَة»؛ یعنی به سرانجام رساندن کار. یکی از مشکلات ما این است که کار را گاهی شروع میکنیم ولی نیمهکاره میماند. امروز در کشور، یکی از مسائل ما، مشکلات ما، طرحهای نیمهتمام ما است؛ کار را به نهایت نرساندن، یکی از عیوب کار ما است. اینجا امیرالمؤمنین میفرماید کار و به سرانجام رساندن کار. بنابراین، این معنای عمومی کار است، این مخصوص کار به معنای اقتصادی آن نیست؛ کارِ عملی است، کارِ دینی است، کارِ دنیایی است، کارِ دستهجمعی است، کارِ سیاسی است، کارِ جهادی است؛ این عمل، همه جور کاری را شامل میشود؛ که در قرآن هم شما ملاحظه میکنید «عَمِلُوا الصّالِحٰت»چقدر تکرار شده؛ الَّذینَءامَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحٰت؛(۴) وَ عَمِلَ صلِحًا. راجع به «عمل» در قرآن تکرار شده و بحث عمل در قرآن به طور مکرّر آمده است.
5⃣
🔷هدف اقتصاد کشور؛ تولید ثروت و تقسیم عادلانهی آن بین آحاد مردم
خب هدف اقتصاد کشور چیست؟ هدف اقتصاد عبارت است از تولید ثروت و تقسیم عادلانهی آن. یک اقتصاد سالم این جور اقتصادی است که بتواند ثروت را در کشور تولید کند و آن را به نحو عادلانه، به نحو صحیح بین آحاد مردم کشور تقسیم کند؛ این اقتصاد، اقتصاد سالمی است
4⃣
🔷مطالبهگری نتیجهی کار و پرهیز از مفتخواری
خب، اینجا تکیهی بر روی این معنای از کار، نقطهی مقابل مفتخواری است. یعنی توجّه بکنیم به اینکه انتظار نداشته باشیم به طور مفت چیزی گیر ما بیاید؛ چه در زمینهی مسائل دینی و پاداش اخروی، چه در زمینهی مسائل دنیایی، چه در مقولهی مسائل مهمّ کشوری، مسائل سیاسی، مسائل اجتماعی،باید کار کرد، دنبال کار باید بود، نتیجهی کار را باید مطالبه کرد؛ مفتخواری و مفتجویی غلط است؛ پس تکیهی بر عملِ به این معنا به خاطر این خصوصیّت است.
و امّا تکیهی به کار به معنای دوّم -که معنای اقتصادی است- هم در اسلام مطرح است. اینکه پیغمبر اکرم دست کارگر را میگیرد و میبوسد، این خیلی چیز مهمّی است. یا پیغمبر اکرم میفرماید که «وَ لَکِنَّ اللهَ یُحِبُّ عَبداً اِذا عَمِلَ عَمَلاً اَحکَمَه»؛(۵) خدای متعال آن کسی را که عمل انجام میدهد، کار انجام میدهد و آن کار را به طور محکم و متقن انجام میدهد، با احساس مسئولیّت انجام میدهد، دوست میدارد. بنابراین در اسلام مقولهی کار به هر دو معنا مطرح است، منتها من امروز راجع به این معنای دوّم چند جملهای را عرض میکنم.
6⃣
🔷کارگر؛ یکی از عوامل درجهی اوّل در تولید ثروت
برای رسیدن به این اقتصاد سالم دو سه ستون اصلی وجود دارد؛ یک ستون اصلی عبارت است از ستون کارگر؛ بنابراین یکی از عاملهای درجهی اوّلِ تولید ثروت در کشور عبارت است از کارگر؛ البتّه کارگر هر چه ماهر باشد، نوآور باشد، خلّاق باشد -همچنان که امروز در این گزارش دیده شد که کارگرها از خودشان خلّاقیّت و نوآوری و مهارت نشان میدهند- طبعاً نتیجهی کار برتر و بالاتر است. لذاست که یکی از وظایف ما در زمینهی مسائل کارگری این است که بتوانیم دانش و مهارت نیروی انسانیمان را ارتقا بدهیم ؛ این یکی از وظایف است که حالا دیدم بعضی از بنگاههای اقتصادی به این نکته توجّه دارند و در گزارششان بود. یکی از وظایف بنگاههای اقتصادی این است که بتوانند دانش و مهارت نیروی کار را، نیروی انسانی موجود را افزایش بدهند و ارتقا بدهند؛ این میتواند نتیجهی مطلوبی ببخشد.
در نقطهی مقابل هم کارگر است که طبعاً با مهارت بیشتر، با احساس مسئولیّت بیشتر -که آن احساس مسئولیّت، همان «فَاَحکَمَه» یا «فَاَتقَنَه» در روایت است- کار را محکمکاری کند، متقن انجام بدهد، درست انجام بدهد، سهلانگاری نکند؛ این وظیفهی مشترکی است بین کارگر و کارفرما.
7⃣
🔷افزایش تولید؛ منوط به همکاری دوجانبهی واقعی میان نیروی کار و سرمایهگذار
یک همکاری دوجانبهی واقعی میان نیروی کار، و سرمایهگذار که اصطلاحاً به او کارفرما گفته میشود میتواند تولید و ارزش افزوده را افزایش بدهد؛ یک همکاری مشترک از سوی کارگر و از سوی کارفرما یا سرمایهگذار. نیروی کار و کارگر مهارتش را، احساس مسئولیّتش را افزایش بدهد، دقّتش را افزایش بدهد و با مسئولیّت بیشتر کار بکند، کارفرما [هم] سهم نیروی کار را از عواید بنگاه اقتصادی افزایش بدهد؛ این یکی از چیزهایی است که لازم است.
دیدم دوستانی شکایت میکنند از بعضی از مصوّباتی که نظرات کارگر در آنها ملاحظه نشده. خیلی خب، این مقرّرات بایستی حتماً با نگاه عادلانه تنظیم بشود و مسئولین بنگاهها هم به این نکته توجّه بکنند. بنابراین ما در سیاستهای اقتصاد مقاومتی همین را گفتیم، یعنی همکاریِ این دو را؛ که آن وقت در این صورت این دو، یعنی هم کارگر و هم کارفرما مشترکاً ستون اصلیِ ایجاد رشد اقتصادی و پیشرفت اقتصادی را تشکیل میدهند.
یکی از نکاتی که در باب کارگران و به مناسبت هفتهی کارگر خوب است روی آن تکیه بشود، مسئلهی رعایت حقّ نیروی کار است. حقوق طبیعی نیروی کار باید رعایت بشود؛ یعنی دستمزد عادلانه، پرداخت منظّم و بدون تأخیر، ثبات اشتغال یعنی امنیّت شغلی که بنده روی این امنیّت شغلی هم سالهای قبل تأکید کردهام که این یکی از مسائل بسیار مهم است. بعضی از آقایانی که صحبت کردند، اشاره کردند که هیچ نیروی کاری را در این مدّت از کار منفک نکردند؛ این بسیار کار خوبی است، بسیار روش خوبی است؛ امنیّت شغلی. مسئلهی بیمه، مسئلهی آموزش، مسئلهی خدمات رفاهی، مسئلهی بهداشت و درمان، اینها چیزهایی است که جزو حقوق کارگران است و این وظایف طبیعی کارفرما است. البتّه اگر اهتمام بیشتری نسبت به کارگر انجام بگیرد مثل اینکه نیازهای خانواده مورد مراعات قرار بگیرد یا آموزش فرزندان یا ازدواج و امثال اینها، طبعاً تأثیر بیشتری در ارتباط و التیام بین کارگر و کارفرما خواهد داشت که امر مبارک و خوبی است.
8⃣
🔷آموزش؛ یکی از ضرورتهای بنگاههای صنعتی، کشاورزی و اقتصادی
به همین مناسبت این تذکّر را من عرض بکنم که در دنیای کنونی تحوّلات فنّاوری لحظهای است -حالا اگر تعبیر مبالغهآمیز نباشد- یعنی بسرعت این تحوّلات دارد انجام میگیرد؛ بنابراین چون این تحوّلات پیدرپی فنّاوری هست، یکی از ضرورتها برای بنگاههای صنعتی و کشاورزی و بنگاههای اقتصادی یادگیری مداوم است؛ حالا این یادگیری هم به معنای یادگیری آموزشی، و هم به معنای یادگیری تجربه است. گاهی هست که کسانی که تجربهی کار دارند، فواید اینها برای نسل بعدِ خودشان از آموزشهای جدید هم بیشتر است. فرض بفرمایید حالا همین خانوادهی کشاورزی که اینجا گزارش دادند از خراسان، یقیناً سودی که آن نسل سوّم از دانش جدید و معلومات جدید برده، بیشتر نیست از سودی که از تجربهی پدران خودش و تجربهی دو نسل قبل از خود برده. بنابراین، هم از دانش استفاده بشود، هم از تجربهی نیروهای مجرّب استفاده بشود.
9⃣
🔷ارتقای کیفیّت کار و رونق اقتصادی، در گرو ارتقای بهرهوریِ نیروی کار
یک نکتهی دیگر هم این است که اگر بهرهوریِ نیروی کار ارتقا پیدا کند، کیفیّت کار ارتقا پیدا خواهد کرد. همین مسئلهی آموزشی که عرض کردیم، اگر چنانچه تحقّق پیدا کند -که قهراً نیروی کار بهرهوریِ بیشتری خواهد داشت- قیمت تمامشده یا هزینهی کار کمتر خواهد شد، این طبعاً کیفیّت را ارتقا میدهد؛ کیفیّت وقتی ارتقا پیدا بکند، قدرت رقابت بیشتر میشود و رواج و رونق اقتصادی به وجود میآید، بخصوص در زمینهی صادرات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اتفاق قشنگ به برکت آقا....🌹❤️
کلیپ بی نظیر
کار بی نظیر
هرکس نگاه کنه گریه امونش نمیده
این سرزمین امام داره
یک یاور امام زمان داره
بفرستید برای تمام دنیا
♥️ کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی_زاده👇👇
@shahid_hadi124
🎗طرح بزرگ نذر رسانهای🎗
ارائه محتوا با موضوعِ سواد رسانه
در قالبهای مختلفِ:
ویدیو🎬 صوت🎙
متن✍🏻 عکس🏞
تولید با کیفیت از ما 💻
انتشار حداکثری با شما 📣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌نکات تکمیلی:
🔹در انتشار این محتواها، نیازی به ذکر منبع نیست.
🔸شما میتوانید با آیدی خودتان، به هر نحوی که علاقه دارید، از آنها در تمام بسترهایتان استفاده کنید.
🔹این محتواها در کانالی خصوصی، فقط در اختیار شرکت کنندگان در این طرح، به صورت رایگان، قرار میگیرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ جهت ثبت نام در این طرح، کلمه #نذر_رسانه_ای را به آیدی زیر ارسال نمائید:
🆔 @kahkeshan_support
✨ آکادمی آموزش مجازی کهکشان ✨
رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با کرونا:
🔹مکرر از پرستاران، پزشکان و کادر درمانی ـ بهداشتی تشکر کردهایم که جا هم دارد اما در کنار اینها، باید از نیروهای داوطلب، جوانان بسیجی و طلبه نیز قدردانی کرد.
🔹این نیروها در عرصههای سخت و خطرآفرین از جمله غسل و کفن و دفن ورود کردند و این کار دشوار را بر عهده گرفتند
🔹تلاشهای علمی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی و برخی شرکتهای دانشبنیان برای شناخت رفتار این ویروس متقلب و پیدا کردن واکسن و داروی مقابله با کرونا بعد دیگری از افتخار ایرانیان است.
🔹امیدواریم جوانان دانشمند میهن بتوانند هرچه زودتر در این زمینه نیز افتخار بیافرینند و استعداد ایرانی را بار دیگر به دنیا نشان دهند.
🔹برنامهریزی و مدیریت ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت نیز حقیقتاً خیلی خوب است؛ این افتخارات ملی باید ثبت شود.
🔹رزمایش کمک مؤمنانه عرصهای برای بروز جلوههایی از فرهنگ اسلامی و انقلابی است.
🔹این کار در بسیاری از موارد رایحه خوش خدمات و پشتیبانی دوران دفاع مقدس را دوباره در کشور جاری کرد.
🔺رهبر انقلاب (با بیان مطالبهای جدی): آرزو میکنیم هنرمندان بتوانند همچون شهید آوینی با گفتار و نوشتار و کارهای هنری و نمایشی، جزئیات این جهاد عظیم مردمی را به شیرینی روایت و آن را در تاریخ ماندگار کنند.
@Farsna
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹وقوع حوادثی مثل کرونا معمولاً نگرانیهایی درباره مصارف زندگی به وجود میآورد و ممکن است همچنان که در برخی کشورها در حمله به فروشگاهها دیدیم باعث رفتارهایی خاص شود.
🔹رهبر انقلاب (با تجلیل از رفتار متین و صبورانه ملت در برخورد با قضیه کرونا): این گونه رفتارها در ایران عزیز مطلقاً دیده نشد و مردم با متانت و بردباری در این زمینه نیز انصافاً خوش درخشیدند.
🔹ماههای اخیر از زاویهای دوران خانهنشینی عمومی است و در این دوران نقش و جایگاه خانواده در فرهنگ اسلامی - ایرانی آشکارتر شد.
🔸در این زمینه باید زحمات زن خانواده را مورد توجه و عنایت ویژه قرار داد که با صبر و حلم در اداره خوب خانه و خانواده نقشآفرینی کرده است.
🔹در کشورهایی که خانواده پایه و معنای درستی ندارد دوران خانهنشینی عمومی به این شکل قابل تحمل و درک نیست.
@Farsna
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با ستاد ملی مبارزه با #کرونا 🔽
❓ یک سؤال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت⁉️
🔅 من البتّه هیچ پیشنهادی را در مورد مساجد و مراکز دعا و مانند اینها به ستاد ملّی ارائه نمیکنم ــ هیچ پیشنهادی را؛ یعنی من تابع نظر کارشناسی و تشخیص کارشناسی ستاد ملّی هستم.
🔅 لکن میخواهم این را بگویم که مسئلهی دعا و عبادت، بخصوص در ماه رمضان، بخصوص در شبهای قدر که در پیش است، یکی از نیازهای حتمی و اساسیِ مردم است؛ این از یک نظر با نیازهای مادّی تفاوتی ندارد، از یک نظر بالاتر از نیازهای مادّیِ مردم است. مردم احتیاج دارند به اینکه از لحاظ دعا و توجّه و توسّل، بخصوص در مسائل مهم، در قضایا یا حوادث مهم، بتوانند این توسّل و این توجّه و این ارتباط با خدا و خواستن از خدا را داشته باشند؛ [لذا] یک فکری برای این بشود.
🔅 من حتّی معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه گذاشته بشود، وضع بشود، مردمِ مؤمن و مسجدیِ ما بیشتر از دیگران به قواعد عمل میکنند؛ یعنی واقعاً اگر گفته بشود مثلاً فرض کنید به این شرط و با این شکل مردم میتوانند در صحنها یا در مراکز یا در مساجد یا در حسینیّهها حضور پیدا کنند، عقیده من این است که مردم ــ اینهایی که اهل مسجدند ــ بدقّت مراقبت می کنند.
🔅 همان طور که گفتم، من پیشنهادی ندارم و نظر کارشناسی و بررسیشدهی ستاد را معتبر میدانم.
🔅 منتها توصیهام این است که بررسی این مورد را به کسانی بدهید که اهمّیّت حضور دعا و توسّل و مسائل معنوی را به معنای واقعی کلمه درک کرده باشند؛ اینها بررسی کنند مسئله را و تصمیمگیری کنند؛ هر چه تصمیمگیری کردند، بر عهدهی من و همهی مردم است که بر طبق آن تصمیمگیریها انشاءاللّه عمل بشود.
۹۹/۲/۲۱
#در_جستجوی_تحول
☆---🍃🌼🍃--🍃🌼🍃---☆
پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/tahavole
بازگشایی صحنهای بیرونی اماکن مقدس بعد از ماه رمضان
وزیر بهداشت:
🔹مسیر ما به سمت مهار و کنترل بیماری است.
🔹برخی از مساجد را در شهرهای سفید باز کردیم و نمازهای جمعه هم شروع شده است.
🔹برای بازگشایی اماکن مقدس بعد از ماه مبارک رمضان برنامهریزی کردهایم که صحنها و نه داخل حرمها را باز کنیم تا مردم فقط برای سلام حضور پیدا کنند.
fna.ir/ex5hwu
@Farsna
#مسابقه
طرح سراسری منبرک از سوی معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان ویژه طلاب برگزار می شود.
🎁 همراه با اهدای جوایز به آثار برتر
🗓 ارسال آثار تا ۲۵ ماه رمضان
┄┅══════┅┄
🇮🇷 کانال خبرنامه طلّاب
📡 @bultane_tollab
#فراطنز 😍
❤️ رسانه و ماه رمضان!
برنامهای که قبل ماه رمضون برای استفاده کامل از این ماه مبارک داشتم:
✅خواندن نماز شب
✅ خواندن دعای ابوحمزه و دعای سحر
✅ خواندن دعای هر روز ماه مبارک
✅ جز خوانی روزانه قران به همراه حداقل یک تفسیر.
✅ خواندن نماز مغرب قبل از افطار.
ثوابایی که تو ۱۰ روز اول بردم:
✅ خوردن سحری!
✅ شروع افطار با خرما!
✅ پخش کردن دعای سحر از تلوزیون در زمان خوردن سحری
✅ گوش دادن به جزء خوانی تلویزیون در حال چک کردن اینستا
✅ خوابیدن در بقیه ساعات روزه!
✅ خواندن نماز مغرب و عشا در زمان پخش آگهی های بازرگانی بین سریال شبکه دو و یک
🔺 امین شفیعی 🔺
✅ رسانه با طعم طنز😅👇
http://eitaa.com/joinchat/2861891584C0542466c77
بطلان وضو.mp3
7.63M
✅ بطلان وضو
🔹یک وضو، یک غسل
یک نماز؛حتی باطل و نجس
یک بار انجام دهید؛کافیه...
⁉️از بس وضو میگیرم
خسته شدم؛چه کنم؟!🤔
↩️ پیامبر «ص» فرمودند:
دین من، دین سهله و آسان است
⁉️اگه بخواهید آسانے دین را
در مورد وضو اجرا کنید؛چه
باید بکنید؟!🤔
🔹اگر چند بار وضو بگیرید
دین سخت میشود و دین سخت
دین پیامبر نیست🔥❌
⏰زمان:٣دقیقه و٥٣ثانیه
@vasvasfeghhi
࿐༅࿇🌸࿇༅࿐
#اقدام_جهادی
🔴جهادی ها بخوانند(2)📚
🎙ترجیح می دهم جهادگر بشوم...
⭕️...مطمئن باشید که بنده اگر این مسئولیت را نداشتم و می توانستم آزاد یک جایی را انتخاب کنم، یا #سپاه و یا #جهاد را انتخاب می کردم...الآنش هم اگر بتوانم و اگر می توانستم و اگر آزاد بودم، یقینا یکی از این دوتا را انتخاب می کردم و از شما چه پنهان که اگر بنا باشد من در جهاد کار کنم، ترجیح می دهم #جهادگر بشوم، یعنی بیایم توی #مراکز_کار، حوصله ی این کار تشکیلاتی و نمی دانم #اداری و این زحمت های زیادی که این برادرها می کشند را ندارم...این کار برادران جهادگر #آسان_تر است و #شیرین_تر. این کار شیرین و مورد رضای خدا را #قدر بدانید. خیلی کار عزیزی است و به مردم محروم و روستایی هم بگویید که دولت جمهوری اسلامی #جهت_حرکتش به سمت #خدمت به آنهاست، بلا تردید.
📍صهبای اردوی جهادی/ص ۸۸ و ۸۹
#امام_خامنه_ای
#جهاد
#خدمت_به_خلق
#جهادگر
✅☑️طرح کسا 🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/437387312C77b57a8539
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خطاب به پدر شهیدی که با دستورالعمل ایت الله بهجت خدمت حضرت مشرف شده بودند :
ایشان (امام خامنه ای ) از مایند
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از بیداری طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طلبههای فراری از کرونا پیدا شدند
♨️رسانه مستقل خبرحوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336