هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۸۷۸
زنان را به استادیوم راه نمیدهند، حق دوچرخه سواری ندارد، اما حق رأی دارد!
ارث آن نصف مردان است اما حق رأی دارد و.... اسلام هیچ اهمیتی برای نظر زنان نمیدهد. (شبهه خلاصه شده است)
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 زن هم حق دوچرخه سواری دارد هم استادیوم رفتن.
وقتی بازی و مسابقات بانوان باشد، چه کسی از استادیوم رفتن زنان منع کرده است؟ اتفاقا عجیب و مایه تأسف اینجاست که وقتی مثلاً فوتبال بانوان است هیچ استقبالی از تیم ملی نمیشود، اما اگر فوتبال آقایان باشد صدای وامصیبتای بلند میشود.
(به این گزارش درباره عدم استقبال از فوتبال ملی بانوان ایران مراجعه کنید👇
https://www.isna.ir/amp/97070502971/ )
این نشان میدهد که جاروجنجال درباره ورود زنان به ورزشگاه نه برای حقوق زنان، بلکه ابزاری است برای حمله به برخی احکام دینی و به چالش کشیدن نظام و انقلاب است.
همچنین است دوچرخهسواری، این موضوع هم به خودی خود ممنوعیتی ندارد، بلکه اگر با حیا و عفت عمومی ناسازگار شود با محدودیت مواجه میشود. هماکنون نیز بانوان زیادی در سطح شهر دوچرخه سواری میکنند، و هیچ برخوردی با آنها نمیشود، اما باز هم عدهای آن را دستاویزی برای غر زدن و تحریک مردم علیه دین و انقلاب قرار دادند.
اما رأی دادن که از صدر اسلام (به یاد بیاورید بیعت زنان را با امیرالمومنین در روز غدیر) بین زنان و مردان مشترک بوده به چه دلیل باید ممنوع باشد جز اینکه عدهای همیشه باید ساز مخالفت بزنند؟
🔹 درباره فلسفه برخی احکام اسلامی مانند کمتر بودن ارث زن، قبلاً مطالب متعددی نوشتهام که خلاصه آن است که اولا این طور نیست که ارث زن همیشه کمتر باشد، ثانیاً اسلام اگر در برخی موارد حق مالی کمتری برای زن در نظر گرفته، اما هیچ گونه تکلیف اقتصادی از او نخواسته است. به تعبیر سادهتر، مرد وظیفه دارد حق و حقوق اقتصادی خود را در خانواده خود (زن و فرزند) مصرف کند، اما زن چنین تکلیفی ندارد و آزاد است در هر جهتی که تمایل دارد مصرف کند.
#انتخابات
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
این سلبریتی هایی که دم انتخابات دوباره یاد فقرا افتادن و دم از مشکلات اقتصادی میزنند، خیلی بخوام بشون خوشبینانه نگاه کنم، یاد اون بچه مایهداری میافتم که درباره فقرا اینطور انشاء نوشته بود:
«... همسایه ما بسیار فقیر است، استخر خانه آنها فقیرانه است، ویلای شمال و مخصوصاً ویلای کیش آنها هم بسیار فقیرانه ساخته شده است، راستی سفرهای خارجی آنها هم تنها یکی دو بار در سال و در هتلهای معمولی اروپا است و این نشان دهنده فقر شدید آنها است...»
مردم عزیز! تصور این قشر از فقر و مشکل، با تصور شما از این مفاهیم تفاوت دارد از زمین تا آسمان، اینا برای خودشان روضهخوانی میکنند نه برای من و شما.
💬 محمد قربانی مقدم
#داناب (داستانکونکاتناب)
eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۸۷۹
من ﯾﮏ ﺯﻥ ﻣﺘﺎﻫﻞ ﻫﺴﺘﻢ
ﯾﮏ ﺯﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ...
ﺳﺎﻋﺖ ﻫﺸﺖ ﺷﺐ ﺍﺳﺖ ...
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺳﻬﺮﻭﺩﯼ ﺷﻤﺎﻟﯽ ...
ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﺮﻭﻡ ... ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺮﯾﺪ ﻧﺎﻥ ...
ﻧﻪ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺩﺍﺭﻡ ... ﻧﻪ ﻟﺒﺎسى كه جلب توجه كند .... ﺣﻠﻘﻪ ﺍﻡ ﻫﻢ ﺑﺮﻕ ﻣﯿﺰﻧﺪ ...
ﺍﯾﻦ ﻫﻔﺘﻤﻴﻦ ﻣﺎﺷﯿﻨﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﭘﺎﯾﻢ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﺩ ....
ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻧﻢ
ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﭼﻬﺎﺭ ﺯﻥ ﻋﻘﺪﯼ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﮐﻨﺪ ﻭ ﭼﻬﻞ ﺯﻥ ﺻﯿﻐﻪ ﺍﯼ؟
ﻣﻮﻫﺎﯾﻢ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩ ﻭ ﻋﻄﺮ ﺗﻨﻢ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ
ﺑﺎﺯمى دﺍﺭﺩ ..
ﻫﯿﭻ ﺩﺍﺩﮔﺎﻫﯽ شهادت ﻣﺮﺍ نمى پذﯾﺮﺩ
ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩ ﻣﺮﺍ ﻃﻼﻕ ﺩﻫﺪ ﺑﺎ ﻏﯿﺮﺕ ﻧﺎﻣﯿﺪه ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻃﻼﻕ
ﺑﺨﻮﺍﻫﻢ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ : ﺯﯾﺮ ﺳﺮﻡ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪه .....
حق حضانت بر ای تو درد زایمان برای من
نام خانوادگی برای تو زحمت خانواده برای من
سند خانه برای تو بیگاری خانه برای من
چهار عقدى برای تو حسرت عشق برای من
هزارصیغه برای تو حکم سنگسار برای من
هوس برای تو عفاف برای من
ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻧﻢ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺘﻬﺎ ﻭ ﻧﺎﻣﻼﯾﻤﺎﺕ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺭ ﺁﻓﺮﯾﻨﺶ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؟ ﯾﺎ ﻣﮑﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ؟
(شبهه خلاصه شده است)
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 این متن به جای دفاع منطقی و مستدل از زن و حقوق زنان، بازی با عواطف و احساسات زنان است. یکی نویسنده با مخلوط کردن گزارههای صحیح و غلط از یک سو، و مخلوط کردن رفتار ظالمانه برخی مردان با زنان (که ربطی به احکام دین و قوانین کشور ندارد) با احکام اسلامی از سوی دیگر و سعی کرده تا القاء کند اینگونه رفتارها به کشور ما اختصاص دارد.
پاسخ به تک تک گزاره مجال وسیعی میطلبد اما مختصراً نکاتی متذکر میشود:
1⃣ سنگسار اختصاصی به بانوان ندارد و از مجازاتهای مشترک بین زن و مرد است که در شرایط بسیار نادری (تقریبا صفر) اجرا میشود.
2⃣ حضانت نیز اختصاص به مردان ندارد و در شرایطی مرد و در شرایطی زن نیز مانند مرد از حق حضانت برخوردار است.
3⃣ مرد نیز مانند زن ملزم به رعایت عفاف است ولی شکل آن ممکن متفاوت باشد. بنابراین همانطور که ممکن است عدم رعایت حجاب، برای زن عقاب در پی داشته باشد (به تعبیر نویسنده موهای زن او را جهنمی کند) عدم کنترل نگاه هم مرد را جهنمی میکند.
4⃣ مزاحمت برای بانوان حتی با لباس ساده، نه تنها اختصاصی به کشور ما ندارد، بلکه در مواردی در برخی کشورهای به اصطلاح آزاد شدیدتر هم میباشد.
به طور نمونه این کلیپ را که در خصوص اذیت و آزار زنان توسط جوانان امریکایی است را ببینید👇
ghorbanimoghadam.ir/1231
5⃣ ازدواج موقت (صیغه) برخلاف آنچه ادعا میشود، بیقانون و افسارگسیخته نیست و شرایط خاصی دارد که توضیح آن مجال وسیعتری میطلبد. اما همانقدر که مرد استفاده میکند، جنس زن نیز از آن بهرهمند میشود. زیرا پرواضح است که مرد با زن ازدواج موقت را انجام میدهد. به تعبیر دیگر زنانی که به هر دلیل از امتیاز ازدواج محروم بودهاند، میتوانند از فرصت ازدواج موقت بهرهمند شوند. یعنی اگر این قانون نباشد، عدهای زیادی از زنان (که در شعارهای فمینیستها معمولاً نادیده گرفته میشوند) از برآورده کردن نیازها و حقوق مسلم خود محروم خواهند شد.
🔻خلاصه اینکه ای خانم محترم! نه اشتباه به دنیا آمده ای! و نه در جای اشتباهی به دنیا آمده ای! آسمان همه جا به همین رنگ است ؛ تا زمانی که قوانینی که خدای مهربان برای زندگی بهتر ما آموزش داده، رعایت نشود، مردانی هستند که حق زنان را ضایع می کنند و البته برعکس! بنابراین مشکلات همیشه جایی است که دستورات خدای مهربان اجرا نمی شود یا کامل اجرا نمی شود، عقده هایی که از رفتار اطرافیانت دیده ای را سر دین خدا خالی نکن
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از ولایت
🔰 شناسایی و انجام وظیفه در روز های باقی مانده تا انتخابات...
🖇 آیت الله مصباح یزدی (ره)
#استوری
#عکس_نوشت
#ایران_قوی
#محتوا_انتخابات_1400
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/🍃
🇮🇷کانال «خانواده موفق »در ایتا
@sh37233392