درصد مشارکت اعلام شد:
۴۹.۸ درصد
به سادگی میشد گفت ۵۰ درصد! هم برای نظام بهتر بود و هم کسی خورده نمیگرفت، اما #جمهوری_اسلامی به میزان همین ۰.۲ درصد هم از رأی مردمش حراست میکند.
هنوز دو سال از هرج و مرج و ناامنیهای ززآ نگذشته ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 ما سناریوی باخت را ننوشته بودیم!
دیشب حوالی ساعت ۲۴.۰۰ بود و پیش از اعلام اولیه نتایج. حال و اوضاع برخی از رفقا را که میدیدم، متوجه شدم هیچ سناریویی برای گزینهی #باخت در انتخابات ندارند! اساساً خودشان را برای برد تنظیم کردهاند و نمیدانند اگر باخت به وجود آمد چه باید بکنند!
این یک ضعف بزرگ جبهه انقلاب است که وقتی سبد آرا به هر دلیلی با ما همراه نیست، شروع میکنیم سرمایهای که ایجاد شده را خراب میکنیم. حراست بلد نیستیم، مراقبت و رشد بلد نیستیم، فرصت ساختن از تهدیدها را بلد نیستیم ...
ناخودآگاه ذهنم به روزی رفت که محمد فاضلی با پزشکیان به تلویزیون رفته بود و آن فضاحت شکل گرفت. صحنه، صحنهی باختِ مسلم برای پزشکیان بود، اما جناح مقابل یک تهدید صددرصدی را چنان تبدیل به بُرد کرد که تصورش هم برای ما سخت بود!
ما هیچ وقت یاد نگرفتیم تیرهترین سناریوی ممکن را تصور کنیم و برای آن هم برنامهریزی کنیم. روی برد سرمایهگذاری میکنیم و عجیب که برای آن هم سناریوهای موفق نمیچینیم. نهایتاً بعد از انتخابات، خیلی خوب بتوانیم تحلیل کنیم که چرا باختیم، در حالی که همین مولفهها را باید پیش از انتخابات به عنوان بخشی از بازی لحاظ میکردیم. باید وزن #قومیت را واقعی میدیدیم و سناریویی برای شکست پیدا میکردیم. باید راهی برای ارتباط با بدنه خاکستری پیدا میکردیم، ولو با سناریوهای شاذ! باید ...
اما الان؛
وقت برگشتن است. وقت بلند شدن است. وقت بلند کردن جبههای است که ظاهراً شکست خورده. هنر نیست که الآن رهایش کنیم، کاری که دفعات قبل هم کردهایم! نباید کنشگران و مردم طرفدار این جبهه را رها کرد. نباید این ۱۳.۵ میلیون نفر را نادیده گرفت. نباید گذاشت مردم در این حال بمانند. باید دوردستها را نگاه کنیم. تلاش کنیم مردم و افکار عمومی را بهتر بشناسیم و از پیله خودمان خارج شویم.
امروز نیز صحنه مشخص است. باید غم چند روز پیشرو که ناشی از باخت است را برای مردم کم کنیم و کمک کنیم عقلانیت بر جبهه انقلاب حکمفرما شود. باید برای سالهای پیشرو کار و کار و کار کرد. البته با طرحی درست و این بار #برنده ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
شماتت و گلایه دوستان در این لحظه و انگشت اتهام و اهانت به سوی هم گرفتن، زمینزدن و شکستن سبویی است که تَرَک برداشته... جهان را جانها میسازند. اگر در جان خود کینه و کدورتی از برادرت داری، راه گرفتن جهان هم مسدود خواهد شد؛ گفت:
آری به "اتفاق" جهان میتوان گرفت.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
مظلومیت را با ذکر مثال بیان کنید
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم #حجت_الاسلام_راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
______________________
🔸 اگر ویراستی را نصب دارید
🔸 اگر ویراستی را نصب ندارید
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
ذرهبین که دستت باشد، خورشید برایت در یک نقطه خلاصه میشود.
وقتی انتخابات برایت نبرد حق و باطل باشد، از آنجا که هرکس فکر میکند خودش حق است، اگر نامزدت رأی نیاورد، حس میکنی کشور دست قوای باطل افتاده.
آنوقت انتخابات برایت میدان جنگ است که رأینیاوردن در آن یعنی پایان دنیا. یعنی «مردم نمیفهمن. سواد سیاسی ندارن. ما به جهل باختیم. حالا چهار سال عذاب بکشن تا عبرت بگیرن.»
یعنی شیوع تفکر «ما میفهمیم و بقیه نمیفهمند» در میان جناح رأینیاورده.
ذرهبینها را زمین بگذاریم.
چهلوپنج سال پیش، یک نفر از چند میلیون مردم ایران حق نداشت حتی پیشنهاد بدهد چهکسی رئیس جمهور باشد. جمهور اصلاً معنا نداشت! کمتر از نیمقرن پیش در همین خاک، همین که از بطن ملکه بیرون آمده بودی برای پادشاهیات کفایت میکرد. رئیس جمهور نداشتیم، شاه داشتیم. جمهور نداشتیم، رعیت داشتیم.
ببینیم.
یادگار نازنین سیدروحالله را ببینیم. مردمسالاری دینی را سِیر کنیم. متوجه باشیم اینکه همهمان تا صبح شمارش آرا باید منتظر بمانیم تا بفهمیم چهکسی رئیس جمهورمان میشود، زیبا، ارزشمند و کمیاب است.
اما حواسمان هم باشد.
به بیست سال بعد هم فکر کنیم. رقابت انتخاباتی و سیاسی را فهم میکنم و میدانم نمیشود ماهیت برد و باخت آن را دست کم برای رجل، نادیده گرفت، اما رقابت با تخریب و لجنپراکنی توفیر دارد. میخواهم چه هشداری بدهم؟
مردم را از مردمسالاری دینی خسته نکنیم.
شور انتخابات را تبدیل به زهر انتخابات نکنیم.
اگر قرار باشد چهار سال بعد هم اینطور اخلاق و انصاف و انسانیت را برای برد انتخاباتی ذبح کنیم، مردم خستهٔ دلزده از مرافعهٔ سیاسی را چطور میخواهیم هر چهار سال یکبار پای صندوق بکشانیم؟
کاری نکنیم انتخابات برای مردم اسم رمز اعصابخردی و کلکل و فرسایش اعصاب باشد.
قبل انتخابات خیلیها تا میتوانستند در آتش دوقطبی دمیدند. حالا بعد از انتخابات هم نمیخواهند رها کنند و با طعنهٔ پیروزی یا زخم زبان ملامت میخواهند روح مردم را سوهان بکشند.
نگذاریم. نگذاریم.
بپذیریم این نام تکرارشده در صندوق حالا -خوب یا بد- رئیس همهٔ جمهور ماست. حالا پرچم ایران به دوش اوست و ما حق نداریم حرمت حامل پرچممان را بشکنیم، حتی اگر حب او را در دل نداشته باشیم، حتی اگر منتقدش باشیم، حتی اگر نگران باشیم.
مرافعه قوای آدم را تحلیل میبرد، اما تأمل و بررسی ذهن را قوی میکند. حتماً باید رفتارهای انتخاباتی را بررسی کنیم و از نتیجه عبرت بگیریم، اما نه با جدل، نه با ملامت و نکوهش. انتخابات تمام شد، اما ایران تمام نخواهد شد.
https://t.me/takooch/2070
#پرستو_علی_عسگر_نجاد
تاریخ بنویسه #جمهوری_اسلامی چنان «آزاد» و «امین» و «مردمی» هست که بدون رییس دولت در کمال آرامش و کمتر از ۵۰ روز، قدرت رو به جریان مخالف رییس جمهور قبلی منتقل میکنه
@aks_mohtavaie
#رشته_توئیت استاد شجاعی
پیرامون نتیجه دور دوم انتخابات
برخلاف توهم بدخواهان و جاهلان و منافقان، این حجم از مشارکت یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی است. اما از نگاه پیروزی یک تفکر بر تفکر دیگر، باید به چند نکته توجه کرد:
الف_ این تجربه بارها در جمهوری اسلامی با اختلاف رأی بسیار بالاتر به نفع هر یک از دو تفکر، اتفاق افتاده است. کما اینکه در دور قبل شهید خدمت آیتالله رئیسی با ۱۴ میلیون رأی بیش از نفر دوم به پیروزی رسید. در حالیکه در این دوره پیروز میدان با اختلاف بسیار کم به پیروزی رسیده است. و این علامتِ رشد چشمگیر جهانبینیِ مقاومت و توحید است.
ب_ ضعف جدی در جبهۀ ضدفساد و ضدتبعیض در بُعد تبلیغی و معرفتی وجود دارد که نتوانست علیرغم کم کردن فاصله، بطور کامل به غلبهی تفکر توحید بر دیگر تفکرات بیانجامد.
ج_ میلیونها تن از جبهۀ حق و عدالت، و امت حزب الله برای پیروزیشان دست به دعا و نذورات و اذکار فراوان زدند و در قلب پاکشان این توقع وجود داشت که خداوند به این دعاها توجه نماید و آنها را پیروز کند.
باید دانست که این دعاها هرگز بینتیجه و بیتأثیر نیست و هدف خداوند از سنتهای الهی که بزودی در مجال مفصلّی در رابطه با آنها سخن خواهم گفت تفکیک مجاهدان و صابران از غیر آنها و پاک شدن جامعه از افراد سستایمان است. پس به آنچه خداوند مقدّر میداند راضی و دلآرام باید بود.
د_ آن دسته از اهل حق که به وظیفۀ خویش عمل نموده و تمام وسع خویش را برای موفقیت جبهه انقلاب وسط گذاشتند، در امتحان الهی پیروز و در نزد او (خدا) مأجور هستند و اجر شهدا را دارند.
دسترسی به توئیت
x.com/m_shojae1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علیرضا نوریزاده : در این انتخابات هم شکست خوردیم ؛ اپوزیسیون حتی در واژه تحریم هم نتوانست با هم متحد شود ؛ حیف شد ما این فرصت را هم از دست دادیم!
🇵🇸 @Roshangari_ir
مداحی_آنلاین_شب_اول_محرم_سینه_زنت_آرزوشه_محمود_کریمی.mp3
5.02M
شب اول محرم
سینه زنت آرزوشه
#محمود_کریمی🎙
#زمینه🔊
#شب_اول #محرم💔
💥جـــهـــش ایـــران 💥
____________________
👇گــروه جـــهـــاد تبیین در ایــــتــا👇
https://eitaa.com/joinchat/3317236541C764d3f584e
مداحی_آنلاین_-_باز_داره_صدای_گریه_های_روضه_هات_میاد_-_مهدی_رسولی.mp3
4.7M
🔳 #واحد #محرم
🏴 باز داره صدای گریه های روضه هات میاد
🏴 اخ که چقدر لباس سیاه به نوکرات میاد...
🎤 #مهدی_رسولی
🖤🖤
فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحسین علیه السلام را خدمت شما دوستداران حضرت تسلیت عرض مینمایم 🏴
ان شاء الله که شیعیان واقعی حضرت باشیم🤲🖤
#محرم
@sofrebanovanbeheshti
امام باقر علیه السلام:
«لَا تُشْعِرُوا قُلُوبَكُمُ الِاشْتِغَالَ بِمَا قَدْ فَاتَ فَتَشْغَلُوا أَذْهَانَكُمْ عَنِ الِاسْتِعْدَادِ لِمَا لَمْ يَأْتِ؛ دلهاى خود را به آنچه از دست رفته مشغول نسازيد، كه در اين صورت ذهن خود را از آماده شدن براى آنچه هنوز نيامده است باز خواهيد داشت.»
@Ahmadhiseinsharifi
🌹
Arzi_Babolharam_net_shab1.mp3
8.63M
⬛️روضه شب اول محرم حاج منصور ارضی برای حضرت مسلم(ع)
حضرتِ ماه نیا، شاه نیا، آه نیا
سمتِ کوفه قدمی بیش دگر راه نیا
بین این غمکده کفتار زیاد است زیاد
منکِر حیدر کرار زیاد است زیاد
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
◼️جلسات سوگواری بر سید و سالار شهیدان و یاران با وفایشان(علیهم السلام)◼️
در دفتر مقام معظم رهبری- قم برگزار میگردد
⏰ زمان: از یکشنبه ۱۷ تیر بمدت ۱۲ روز، راس ساعت ۱۰:۳۰ (روزهای تاسوعا، عاشورا و دوازدهم، جلسات ساعت ۹:۳۰ آغاز خواهند شد)
📍 مکان: قم، خیابان شهدا (صفاییه)، حسینیه امام خمینی (رحمة الله عليه)
🆔 @KHAMENEI_QOM
13930803111811267391761.mp3
7.83M
این روضه رو #حاج_مهدی_سماواتی هر سال شب اول محرم میخونه. واقعا دل آدم رو میبره. گوش بدیم و وارد محرم بشیم ...
هلال ماه محرم گشوده آغوشش/
مگر ز وصف حُسینم کِه گفته در گوشش
عجب عزای غریبی بُوَد که صدها سال/
گذشته است و جهانی بُوَد سِیَه پوشش
به نیت سجاد گذاشتم که شب اول محرم سه سال قبل تو مسیر هیئت آسمونی شد. یک انقلابی به تمام معنا، یک تربیتیافته واقعی مکتب امام و آقا 💔
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🏴از همین امشب تا آخر ماه صفر، اموات خودتان را در ثواب عزاداریها شریک کنید. این دو ماه را برای همهی اموات خودتان نیت کنید.
مرحوم علامهی طباطبایی میفرمایند که این کار سبب میشود که اموات در عالم برزخ خوشحال بشوند و خوشحالی آنها سبب خوشحالیهای معنوی در عالم دنیا برای شما بشود.
یعنی آنها دست به دعا برمیدارند و برای شما دعا میکنند. اساتید، معلمین، همسایهها، پدر، مادر، اجدادتان، امام راحل، شهدا، همه را در ثواب دو ماه عزاداری برای اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم شریک کنید.
#امام_حسین_علیه_السلام
Dobare Moharram Resid.mp3
17M
دوباره محرم رسید و
حسینیه شد سینههامان
شب اول
میثم مطیعی
@hejrat_kon
ما همه تلاش خودمان را کردیم ابراهیم؛
ما شبها نخوابیدیم؛
تماس گرفتیم؛
پیامک زدیم؛
صحبت کردیم؛ نفر به نفر، چشم توی چشم.
ما یک هفته مثل خودت شدیم. خستگی نشناختیم.
از شمال شهر تا روستاهای دور؛ تا ارتفاعات ورزقان شاید.
معلق میان خوف و رجا.
مادرهامان، ختم صلوات گرفتند، پدرهامان حدیث کسا خواندند. دست همه را گرفتیم تا صندوق رأی. چهکار باید میکردیم؟
ما خواستیم که خون هنوز گرم تو، زیر پا نرود ابراهیم...
تو حیف بودی.
ما خواستیم جای آن برادر ایستادهقامتمان در وزارتخارجه، نا لایقان تکیه نکنند خب.
خواستیم یکی مثل خودت_حداقل شبیه به خودت_ توی پاستور بنشیند. خواستیم که وجدانهای خفته را برانگیزیم،
مردمان کمتر آگاه را روشن کنیم، نظامفکری جامعه را نزدیک به حق کنیم.
ما باختیم ابراهیم؟
نباختیم که؛
ما نباختیم ابراهیم.
ما برای خدا دویدیم؛ در پی کسب قدرت و ثروت نه.
ما حالا میلیونها فکر بلندیم. میلیونها مردم کمربسته بر پای ایران؛ بر پای انقلاب.
ما میلیونها مردم «کارنامه»دیده و «برنامه»شنیده.
ما ابراهیمدیدههای بهکم ناراضی.
ما توقف ناپذیریم ابراهیم هنوز.
ما داریم میرویم هنوز.
نه آن هشتسال متوقفمان کرد، نه هیچ چهارسال دیگری.
ما میرویم تا اهتزاز بیرق لاالهالااللّه بر بلندای عالم.
ما منتظران یکدم از پایننشسته ظهور،
ما نزدیکان به قلّه
و دست تو امروز بازتر است برای گذر «جمهورِ» خود، تا فتحی که همه بسوی آنیم.
ناامیدی گناه کبیرهست. گوش کن؛ صدای اذان هنوز از گلدستهها بلند است...
«مولایی»
💠 کانال تحلیلی انتخابات ریاست جمهوری ویژه نخبگان حوزه سلامت👇
🆔️ @hemaseh_huzor
🌐https://ble.ir/hemaseh_huzor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرم امسال "اینجا" جایش خالی است.
جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق😭
🔴دکتر #جلیلی، میراثدار #شهید_رئیسی!
🔹 من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم.
🔹 از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست.
🔹 پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛
🔹شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است.
🔹اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است.
🔹میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت).
🔹فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت های جهانی) به حفره های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد.
🔹 بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد؛ اینکه ایدههای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد؛ اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی انگیزد؛ جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن بازمیگردد.
🔹 اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود که البته چندان هم نشده بود به معنای حل و فصل آنها نبود و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی هاست. با مشاجره ملال آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی شود.
🔹شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
✍سجاد صفارهرندی(عضو هیئت مدیره پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)