*📌غذاهاي محلي استان مازندران
نام غذا: #آرديم_آش*
🔰 مواد لازم:
✔️ عدس: يك پيمانه
✔️ لوبيا چيتي: يك و نيم پيمانه
✔️ كدو حلوايي: نيم كيلو
✔️ كلم سنگي: نيم كيلو
✔️ برنج: نصف پيمانه
✔️ سيب ترشي: دو عدد
✔️ آرد گندم: سه قاشق غذاخوري
✔️ پياز داغ: سه قاشق غذاخوري
✔️ كوه زيره (سبزيجات محلي): به مقدار لازم
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا حبوبات را با مقداري آب نيم پز مي كنيم.
🥣 كلم سنگي را خرد كرده و كمي مي پزيم.
🥣 سپس برنج خيس خورده و كدوي ريز شده را با مقداري آب به حبوبات و كلم اضافه مي كنيم.
🥣 در اواسط پخت سيب ترشي ريز شده، آرد حل شده در آب، نمك، زردچوبه، ادويه، كوه زيره و پياز سرخ شده را اضافه مي كنيم و با حرارت ملايم مي گذاريم تا پخته و كاملاً جا بيفتد.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🟣 اين غذا حاوي كالري، پروتئين و بتاكاروتن مناسبي مي باشد. به عنوان يك وعده اصلي غذا مي تواند مصرف شود.
✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آشپزی #آردیم_آش
#کیهان
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکترروازاده
🇮🇷 جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
📌 *بیانیه رسمی حکیم دکتر روازاده درباره واکسن کرونا*
🔺 *به گزارش افکار نیوز*، حکیم دکتر روازاده در بیانیه رسمی درباره تزریق واکسن کرونا مواضع خود را بیان کرد.
🔺در بیانیه حکیم دکتر حسین روازاده ، پژوهشگر طب اسلامی - ایرانی و دبیرکل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران آمده است:
🔰در ابتدا سلام می فرستم خدمت مردم عزیز کشورم و از خداوند منان، صحت و سلامتی آنها را آرزومندم.
🔰در چند ماه اخیر نظر اینجانب به عنوان پزشک و پژوهشگر طب اسلامی - ایرانی بارها در نوشتارها و کلیپ های مختلف در باب واکسیناسیون بیان شده است. با این وجود تعدادی از رسانه ها، با تقطیع و تحریف اظهارات، به دنبال سیاه نمایی و تخریب بوده و علیرغم پاسخ به تحریف ها، از انتشار آن اجتناب می کنند.
🔰بنده به هیچ عنوان با واکسیناسیون مخالفتی ندارم و واکسن را جزئی از طب اسلامی - ایرانی می دانم. قبل از ورود کرونا به ایران این تهمت از طرف سازمانهای وابسته به وزارت محترم بهداشت و درمان بر من وارد شد و پس از دو سال بررسی، شاکیان محکوم شدند و پرونده بسته شد.
🔰 در آن دوران اشکالی که بر واکسن وارد کردم، این بود که چرا باید به بهانه افزایش طول عمر واکسن در آن جیوه وارد کنند و چرا چند واکسن را به عنوان سهگانه، پنجگانه و شاید در آینده دهگانه یکجا به کودکان ما تزریق کنند. چرا هر کدام از این واکسن ها رو جدا جدا تزریق نمیکنند تا از عوارض سنگین آن جلوگیری شود و یا اینکه به روند اجباری بودن آن با واکسن های مشکوک غربی (انگلیسی، آمریکایی، فرانسوی و... ) اعتراض داشتم که به حمد الله با محکومیت طرف مقابل به نفع بنده٫ موضوع واکسن فیصله یافت.
🔰در ایپدیمی کرونا، ما روش هایی برای درمان ارائه کرده ایم، با این حال مردم ایران آزادند خود انتخاب کنند واکسن بزنند یا با روش های طب اسلامی - ایرانی درمان شوند. در صورت انتخاب واکسن برای مقابله با ویروس کرونا، توصیه به تزریق واکسن برکت و واکسن ها تولید کشور عزیزمان است که تمامی فرآیند تولید تحت کنترل و نظارت مسئولان است.
🔰همچنین هموطنان عزیزم، در صورت تمایل به تزریق واکسن خارجی می توانند با مطالعه و تحقیق و خواندن مقالات علمی و شنیدن اظهارات متخصصان؛ چه موافق و چه مخالف و منتقد، نوع واکسن را انتخاب کنند.
🔰سخنان بنده که اخیرا به صورت ناقص منتشر شده و مورد سواستفاده قرار گرفته است، مربوط به دولت قبل بود که برخی از مسئولین برای واردات واکسن های آمریکایی و انگلیسی مصر بودند و باید هشدارهای جدی می دادم تا خارج از چارچوب دستورات رهبر معظم انقلاب برای ممنوعیت واردات واکسن های مشکوک خارجی اقدام نشود.
🔰 امیدوارم مسئولان دولت انقلابی در رسالت خود برای غلبه بر اپیدمی کرونا پیروز و موید باشند و با ایجاد بستری مناسب و شنیدن دغدغه ها و نظرات مخالفان و منتقدان واکسن کرونا، نگرانی های موجود را مرتفع سازند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#بیانیه #واکسیناسیون #واکسن_کرونا
*📌غذاهاي محلي استان لرستان
نام غذا: #آش_بادمجان*
🔰 مواد لازم:
✔️ عدس: يك پيمانه
✔️ بادمجان: يك كيلو
✔️ كشك: دو ليوان
✔️ نان لواش سبوس دار: يك عدد
✔️ عصاره گوشت: يك ليوان
✔️ پياز متوسط: يك عدد
✔️ روغن زرد محلي: سه قاشق غذاخوري
✔️ نعناع داغ: به مقدار لازم
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا بادمجان را نگيني خرد كرده و به همراه عدس مي پزيم.
🥣 نان را خرد كرده و روي آن كشك مي ريزيم تا نرم شود و به بادمجان اضافه مي كنيم.
🥣 پياز خرد شده را با روغن سرخ كرده و به همراه نمك، زردچوبه، ادويه، عصاره گوشت و مابقي كشك به آن اضافه كرده و با حرارت ملايم مي گذاريم بپزد و كاملاً جا بيفتد.
🥣 سپس در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با نعناع داغ تزيين مي كنيم.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🔶 اين غذا كالري بالايي دارد و مناسب افرادي است كه رژيم افزايش وزن دارند.
🔶 فولاسين موجود در عدس از ويتامين هاي گروه B بوده و نيمي از نياز روزانه يك فرد بزرگسال را تأمين مي كند.
🔶 براي تشكيل و بلوغ گلبول هاي قرمز و سفيد در مغز استخوان به خصوص در مادران باردار ضروري است.
🔶 آهن اين غذا به دليل وجود بادمجان و عدس بالاست و براي دختران در سن بلوغ و نيز بانوان باردار و شيرده مناسب است.
🔶 بادمجان حاوي ويتامين ها و املاح بالايي است و در درمان يبوست و كاهش كلسترول مناسب است.
✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آشپزی #آش_بادمجان #یبوست
*📌غذاهاي محلي استان هرمزگان
نام غذا: #آش_گندم*
🔰 مواد لازم:
✔️ گندم خرد شده (نيم كوب): يك پيمانه
✔️ نخود، عدس و لوبيا: از هر كدام نصف پيمانه
✔️ پياز متوسط: دو عدد
✔️ سير: پنج حبه
✔️ روغن زرد محلي: يك قاشق غذاخوري
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 گندم و حبوبات را با مقداري آب مي پزيم.
🥣 پياز و سير خرد شده را با روغن تفت داده و نمك، زردچوبه و ادويه را اضافه مي كنيم.
🥣 بعد از پخته شدن گندم و حبوبات، سير و پياز تفت داده شده را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🟡 اين غذا به دليل داشتن لوبيا، منبع غني از فيبر محلول محسوب شده و براي كنترل قند افراد ديابتي توصيه مي گردد.
🟡 فيتواستروژن موجود در لوبيا باعث كاهش عوارض يائسگي مي شود، البته بانواني كه سابقه خانوادگي سرطان پستان دارند بايد مراقب ميزان استروژن دريافتي خود باشند.
🟡 وجود حبوبات و غلات مي تواند تأمين كننده پروتئين مورد نياز كودكان در حال رشد، نوجوانان در سنين بلوغ، بانوان باردار و شيرده و سالمندان باشد.
✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آشپزی #آش_گندم #دیابت
*📌#نحوۀ #زراعت_بادنجان*
🍆 زراعتش به چند صورت است: در هوای گرم خوب پرورش پیدا می کند و هوای سرد برای بادنجان مضّر است و زود خراب و فاسد می شود
🍆 و حتی سایۀ درخت و دیوار هم به آن آسیب می رساند زمین چه با قوت باشد چه ملایم و چه مرطوب با آن سازگار است و نیاز به هوای گرم و معتدل دارد و اگر با آب شیرین آبیاری کنند بهتر خواهد بود.
🍆 اول بذر بادنجان را در زمین پر قوت می کارند تا سبز شود، سپس به مکان دیگر بذرهای سبز شده انتقال می دهند.
🍆 وقت جا به جایی آن نهال ها اواخر روز است که تا غروب بیشتر از سه ساعت باقی نمانده باشد.
🟫 در کاشتن بذرها رعایت چند نکته لازم است:
☑️ اول، زمین پر قوت و مرغوب باشد به اندازه ای که کفاف بذرها که در شخم زدن به دفعات انجام می شود را داشته باشد و کود بسیار زیادی به آن برسانند.
☑️ دوم، آنکه بادنجان زراعت گرمسیری است از سرما زود پژمرده و خراب می شود، ناچار هستند که روی آنها را با گیاهان دیگر بپوشانند تا از سرما در امان بمانند.
🟤 کود هم باید کود گوسفندی و یا کبوتر و دودۀ حمام بدهند که زراعت را از سرما حفظ کند.
☑️ سوم، اینکه به دفعات بالا بین دهقانان و کشاورزان ثابت شده است که بیشتر گیاهانی که بذر آن ها در زمین کاشته می شود و با به دست آمدن نهال ها جا به جا می نمایند
🟤 محصول به علت پر قوت بودن زمین بهتر خواهد بود و مرغوب تر است و زودتر بزرگ می شود،
🟤 به علت اینکه در زمین اول به علت زیاد بودن و در پیچیده شدن ریشه ها نمی توانند به خوبی رشد کنند و زمانی که از مکان اول بیرون می آورند
🟤 و در زمین دیگری می کارند به دلیل وسیع بودن مکان نشاطی تازه پیدا می کنند و باعث رشد و نمو آن ها می شود و رشد زیادی در آن به دست می آورد
🟫 نحوۀ آماده کردن بذر بادنجان با همان تخمدان به این صورت می باشد:
🍆 از بیستم بهمن ماه لغایت دهم فرودین با توجه به هوای آن منطقه در گرمی و سردی، در مناطق گرمسیر زودتر و در مناطق سردسیر دیرتر این کار را انجام می دهند.
🍆 بذر بادنجان را ده روز در آب قرار می دهند و در این مدت زمین را از نظر کود و شخم آماده می کنند.
🍆 کرت های کوچک می بندند و کف آنها را نرم و صاف و هموار می کنند، بذر را در آن کرت ها به صورت پرو زیاد می ریزند و روی بذرها را ریگ نرم می پاشند و بعد هر سه روز یکبار آبیاری می کنند تا سبز شود.
🍆 پس از سبز شدن هر شش روز یکبار تا قبل از جا به جا کردن آبیاری می کنند، یا آنکه بعد از بستن کرت ها کود می ریزند و تخم بادنجان ها را خشک در آن کرت ها ریخته و ریگ نرم بر رویشان می پاشند و فوراً آب صاف روی آن می ریزند، سپس هر سه روز یکبار آب داده تا سبز شوند.
🍆 بعد از سبز شدن هر شش روز یکبار آبیاری می کنند و هر گاه متوجه بارش تگرگ بشوند روی آن ها را با بوته های خار می پوشانند تا تخم آن سبز و بلند شود و اگر در محل کاشتن تخم ها متوجه وجود کرم شوند
🍆 کرت را پر از آب می کنند و کرم ها بر روی آب می آیند و آن ها را با دست خارج می کنند. یا آنکه انجدان در پارچه ای می بندند بر سر راه آبی که داخل کرت می شود قرار می دهند و کرم ها می میرند.
🍆 خلاصه آن که به مدت سه ماه از اول کشت آن صبر می کنند و از آن ها مراقبت می کنند و زمانی که موقع خارج کردن و انتقال نهال ها رسید، یک روز قبل، آب در کرت ها می اندازند تا به آسانی و راحت تر از زمین و از بین ریشه ها جدا شوند.
🍆 هنگام کندن آن ها باید مراقب باشند تا ریشۀ آن ها خراب و کنده نشود. بلکه چوب محکم و بلندی پیدا می کنند نزدیک نهال بادنجان در زمین فرو می کنند که از ریشۀ بذر بیشتر در خاک فرو نرود.
🍆 آن وقت آن چوب را مایل به سمت نهال بادنجان می کنند و ریشه را با دقت خارج می کنند.
🍆 در این مدت که بذرهای بادنجان در حال رشد و نمو هستند، زمین دیگری را مشخص می کنند، چند بار شخم می زنند و شیار می دهند،
🍆 کود کهنه می ریزند و کرت می بندند یا لوله می گذارند و آب را در کرت ها می گذارند تا نمناک شود و رطوبت پیدا کند سپس برای کشت در هر قسمت سه نهال می کارند.
🍆 سه روز که گذشت مجدداً آبیاری می کنند و هر کجا که نهال آن به خوبی نگرفته بود دوباره می کارند. بعد دو دفعه هر شش روز یک بار آب می دهند، آن وقت بیست روز دست نگه می دارند و بعد از بیست روز آبیاری می کنند.
🍆 به محض اینکه زمین نمناک شد، اگر زمینی کم قوت بود کود و خاک را مخلوط می کنند و پای هر بوته و نهال می ریزند به این گونه که دور بوته را خالی می کنند و از مخلوط خاک و کود پای نهال و بوته می ریزند طوری که اطراف بوته خاکش بالاتر از سطح زمین باشد.
🍆 اگر کودی که مصرف می کنند کود کبوتر باشد بسته به گرمای آن کود دارد که چند روز یک بار آبیاری کنند که معمولا هر سه روز یک بار می باشد وچنانچه از کودهای دیگر باشد هر شش روز یک مرتبه آب به زمین می رسانند تا آخر محصول.
🍆 چنانچه نهال را پس از انتقال
به کرت های خشک بیاورند در همان ساعت آب می دهند و روز بعد نیز آب را تجدید می کنند و بعد به قانون و قواعد ذکر شده آبیاری می کنند و به همانگونه رسیدگی می کنند.
🍆 مزرعه بادنجان باید جایی باشد که باد کمتر در آن بپیچد، زیرا که باد باعث ریختن گل بادنجان می شود.
🍆 زمینی که در آن لوله برای آبیاری باشد برایش مناسب تر است.
🍆 زمینی که گِل قرمز داشته باشد برای بادنجان مطلوب تر است.
🍆 گفته اند که: اگر زمینی را پیدا کنند که مدت سی سال یا بیشتر در آن بادنجان زراعت نشده باشد بسیار خوب ومناسب است چون می خواهند بذر بادنجان را به دست بیاورند،
🍆 در مزرعه به اندازه مورد نظر چند اصله نهال را می کارند و زمانی که به بار نشست در هر نهال دو یا سه بادنجان بزرگ و صاف را سیاهرگ است با طنابی یا نخی مشخص و نشانه گذاری می کنند و صبر می کنند
🍆 که به اندازه کافی بزرگ شوند و تخم سیاه رنگ آن ها رسیده شود و آن زمان از درخت چیده و در آفتاب قرار می دهند.
🍆 اگر که گوشت آن فاسد شود، سپس تخم آن ها را جدا می کنند و مجدداً در آفتاب خشک می کنند چون بادنجان در مناطق گرم در تمام فصول سال کشت می شود.
🟫 اگر بخواهند در سرزمین معتدل زود به دست بیاورند:
✔️ اولا: مزرعه اب را انتخاب می کنند که از آفت سموم محفوظ باشد.
✔️ ثانیا: در پاییز که بادنجان از بوته جدا می شود، چند اصله نهال پر قوت را از روی زمین قطع می کنند به طوری که ریشه آن در زمین باقی بماند،
✔️ کود اسب بر روی آن می ریزند وگیاهان زیادی روی کودها می ریزند وکاملا می پوشانند که ریشه آن محفوظ شود و خشک نشود و اول بهار روی آن باز می کنند و شروع به آبیاری می کنند و زود به ثمر می رسد. این کار در بیشتر سرزمین های گرمسیری انجام می شود.
✍ مفاتیح الارزاق، ج۲، ۵۳۲
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#زراعت #بادنجان
*📌درمان #عفونت های شدید با استفاده از دود "عنبر نسارا"*
🟡 "عنبر نسارا" سرگین الاغ ماده (بهگویش محلی #ماچه_الاغ) است که در بهار جمعآوری میشود.
🟡 ابنسینا دود عنبر نسارا را برای بیماریهای مختلفی تجویز میکرده است؛ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجزای عنبرنسارا با استفاده از روش "کروماتوگرافی" از یکدیگر جدا و تأیید شد که عنبر نسارا خواص آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریال (ضدباکتریایی)، ضدقارچ و ضدالتهابی و خواص ضدمیکروبی دارد!
🟡 الاغ ماده در فصل بهار از بهترین گیاهان دارویی تغذیه میکند و دود کردن آن در واقع یعنی دود کردن صدها گیاه دارویی مختلف بهصورت یکجا؛ این دود هیچ اثر سوئی بر بیمار ندارد البته بوی عنبرنسارا چندان خوشایند نیست.
🟡 اما چرا الاغ ماده؟ طبع الاغ ماده خنک است و طبع مریضی و عفونت گرم است؛ الاغ نر بهعکس الاغ ماده، طبع گرم دارد به همین دلیل استفاده از پشگل الاغ نر میتواند بیماری را تشدید کند و پشگل الاغ ماده بیماری را آرام میکند.
🟡 روش استفاده؛ عنبر نسارا را مثل اسفند روی آتش میگذارند و دود خارجشده از آن را استنشاق میکنند یا اجازه میدهند دودِ آن با بدن (بخشی که دچار عفونت و بیماری شده) تماس داشته باشد.
⁉️ دود عنبر نسارا برای درمان چه بیماریهایی استفاده میشود؟
🟡 دود عنبر نسارا در درمان سرماخوردگی، درمان سینوزیت، درمان میگرن و سردرد، درمان کهیر، اگزما، هر نوع خارش پوستی، در درمان و بهبود زخم ختنه، زخمهای پس از سوختگی، در درمان خوندماغ، گوشدرد و عفونت گوش، بهبود علائم صرع، کاهش خونریزی و کوتاه کردن دوره عادت ماهیانه بانوان استفاده میشود.
🟡 همچنین دود عنبر نسارا باعث از بین بردن عفونتهای واژینال (دود باید با بدن تماس پیدا کند)، از بین بردن قارچ پوستی و قارچ واژینال و کیست، درمان و کاهش عوارض بواسیر، دنداندرد بهخصوص اگر ناشی از عفونت باشد، میشود.
🟡 دود عنبر نسارا فرآیند زایمان طبیعی را آسانتر میکند، به دفع جنین مرده از بدن زنان کمک میکند،
🟡 کمک قابل توجه به مشکلات تنفسی مثل آلرژی فصلی و تنگی نفس، از بین بردن دانههای آبلهمرغان، از بین بردن گلمژه و عفونت چشم، از بین بردن ویروسهای معلق در هوا (ضدعفونی کردن فضای داخل اتاق)، جلوگیری از واگیر بیماریها، کمک به درمان مخملک، سیاهسرفه یا یرقان کودکان میکند و تبخال را برطرف و از ترکیدن تبخال پیشگیری میکند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#عنبرنسارا #عفونت #سینوزیت #صرع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکسیناسیون کرونا سالی دوبار انجام خواهد شد!!
🔺عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا: جمعیت هدف کشور سالی دوبار باید واکسینه شوند؛ یعنی سالی حدود ۱۵۰ میلیون دوز واکسن نیاز داریم.
🔺با فرض متوسط ۱۰ دلار برای هر دوز واکسن، رقم قابل توجهی است؛ بنابراین باید از شش پلتفرم داخلی که موثر هستند، استفاده کنیم.
🔺آنهایی که به امید یکی دو دوز واکسن معجزه کننده، رفتن تزریق کردند چه نظری دارند؟
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسیناسیون_کرونا
♨️ طبق ادعا و تحلیل تارنمای humansarefree.com : افراد واکسینه شده ۳ برابر بیشتر احتمال مرگ و میر با واریانت دلتا را دارند تا افراد واکسینه نشده است.
📘منبع :
https://b2n.ir/w26735
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#مرگ_و_میر #کرونا #واکسن
⭕️چه کسی تروریست است؟!
✅در بزرگترین جنایات تاریخ، یا ردپایی از مسلمانان دیده نمی شود و یا اینکه قربانی، مسلمانان بودهاند:
🔻جنگ جهانی اول با ۱۷ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمانها و کشته شدن بسیاری از مسلمانان به خاطر قحطی)
جنگ جهانی دوم با ۵۰ - ۵۵ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمانها)
🔻بمب اتمی ناکازاکی با ۲۰۰ هزار کشته (بدون دخالت مسلمانها)
🔻جنگ ویتنام با ۵ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمان ها)
حجت الاسلام راجی
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#جریان_تحریف #تروریست
*📌#زمین*
🔷 عوامل برای کیفیت خوب و مرغوبیت زراعت:
☑️ عامل اول در زراعت:
🔷 در هر زمین زراعی که شلتوک، یا باقالی مصری باشد یا بذر خربزه بکارند نهایت خوبی و مرغوبیت را دارد و زراعت را اصلاح می کند. و در سال بعد اگر در آن زمین کشت گندم انجام دهند نهایت کیفیت را دارد.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔷 در هر زمینی که در آن شبدر بکارند و آن ها بلند شود و محصول را با بیل در همان زمین زیرو رو کنند و بگذارند شبدر ها در آن جا متعفّن شوند و از بین بروند زمین قوّت کامل پیدا می کند و مناسب کشت شلتوک می شود و کشت گشنیز هم همین اثر را دارد.
🔷 اگر چنانچه مزرعه ای در تابستان با کمبود آب مواجه بود، در زمستان اگر آب زیادی به زمین برسانند همیشه زمین پر آب و شاداب است و در تابستان نیاز کمتری به آب دارد و برای کشت خربزه و جو و گندم مناسب است.
🔷 هر مزرعه ای که در تابستان باد زیادی جریان داشته باشد کمتر نیاز به آب پیدا می کند.
☑️ عامل دوم زراعت:
🔷 هر زمینی که نزدیک به کوه ها باشد یا توده های خاک و سنگ و پشته های زیادی داشته باشد یا در سراشیبی باشد، یا با بارش فراوان باران سیل در آن زمین به راه افتد و آب جاری شود
🔷 که البته در آن سیل کود و ادرار حیوانات مخلوط است و خاک های گرم و آفتاب خورده را با خود به همراه می آورد که کود کامل بر روی این زمین پخش می شود، برای هر کشتی مناسب است.
🔷 هر گاه در کشت غلّات، گندم و از این قبیل کشت می کنند و هنگام برداشت محصول مقداری از ساقه ی آن را می گذارند بماند
🔷 و بعد از مدتی قبل از آن که ساقه ها پایمال شود و از بین برود آن ها را آتش می زنند و می سوزانند و گرمای آن باعث مرغوبیت زمین می شود و خاکستر آن باعث نرم و معتدل شدن زمین می شود.
☑️ عامل سوم در زراعت:
🔷 شخم زدن است که برای کشت و زراعت با گاو و آهن زمین را شیار می دادند و اگر زمینی بزرگ باشد و کشاورز از عهده ی کود دادن بر نیاید زمین را یک بار بیل می زنند و خاک آن را زیر و رو می کنند این کار بهتر از هر کار دیگری است.
🔷 البته بهتر این است که دوبار زمین زیرو رو شود و اگر سه یا چهار بار این کار تکرار شود بی نهایت در کیفیت اثر دارد و هیچ کودی نمی تواند با انجام این کار برابری کند.
🔷 به علت اینکه زیر و رو کردن زمین باعث باز شدن منافذ زمین می شود و هوای گرم و خشک به زمین می رسد و همچنین آب کافی داخل زمین وارد می شود، زمین رطوبت لازم را به دست می آورد و زمین مناسب می شود برای کشت و البته حرارت هوا مناسب تر از حرارت کود است.
✍ منبع: مفاتیح الارزاق، ج1، ص368
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#زمین #زراعت #کشت
*📌قانون #تقسیم_زمین*
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔶 به دو صورت است:
🟠 اول زمین سیاه بخش است، به این معنی که برای زمین کشاورزی کشاورزان یک مرتبه دور هم جمع می شوند و به صلاح یکدیگر موعدی را معین می کنند، دو سال یا ده سال یا کمتر یا بیشتر زراعت کنند.
🟠 هر قطعه از زمین طبق قاعده به یک کشاورز می رسد و به همان موعد معین شد زمین را تصرف می کند و زراعت می کند مگر آن که مالک ملک آن کشاورز را بیرون کند و زمین را به شخص دیگری بدهد.
🔶 دوم خورده بخش است.
🟠 به این شکل که هرسال کشاورزان زمان شروع کارهای کشاورزی وشخم زدن مزرعه ای را درنظر می گیرند در روستا برای زراعت محصولات زمستانی و تابستانی به مقدار مشخصی بذر تعیین می کنند
🟠 و جلسه ای بین کشاورزان برگزار می شود و به قانون بری زمین را تقسیم می کنند و هر قسمت به یک کشاورز تعلق می گیرد و شروع به شخم زدن می کنند در این نوع تقسیم زمین بعد از برداشت محصول زمین به حالت اول برمی گردد و مشترک می شود.
✍ منبع: مفاتیح الارزاق، ج1، ص398
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#تقسیم_زمین #کشاورزی #زراعت
*📌با آن پول نمیشود غسل کرد!*
🟠 یکى از مأموران شهربانى زمان شاه میگفت: شبى مأمور خیابان اِرَم قم بودم و برای انجام غسل نیاز به حمّام داشتم، البته پولی هم نداشتم، حدود ساعت 2 بود که اتوبوسى از اصفهان رسید و درب صحن توقّف کرد تا مسافر پیاده کند.
🟠 من رفتم و گفتم: چرا اینجا توقف کردى؟ گواهینامهات را بده. راننده پنج تومان کف دست من نهاد، من هم او را جریمه نکردم و گفتم: پس زودتر برو!
🟠 و با خود گفتم: پول حمّام هم جور شد. منتظر صبح بودم که بروم غسل کنم و نماز بخوانم، هنوز درِب صحن باز نشده بود که دیدم آیتالله مرعشى نجفى مثل همیشه به طرف حرم میرود،
🟠 امّا آن شب، راه را کج کرد و از آن سوى خیابان نزد من آمد، وقتى رسید سلام کرد و فرمود: بیا جلو! رفتم تا به ایشان رسیدم، پنج تومان به من داد و فرمود: با این پول برو غسل کن، با آن پول نمیشود غسل کرد.
🟠 بسیار متعجب شدم و بدون معطلی گفتم: چشم! پس از آن به این فکر افتادم که برای اینکه دیگر در معرض این معصیت عظیم(رشوهگیری) قرار نگیرم،
🟠 از شهربانى استعفا دهم و کار آزاد برگزینم و چنین شد و اینک بحمدالله وضع من خوب است و با مال حلال مکّه هم رفتهام.
✍ با اقتباس و ویراست از کتاب کرامات مرعشیّه
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده