هدایت شده از کانال نماز استیجاری و ختم قرآن ۰۹۱۹۶۲۶۹۷۶۹
۰۹۹۱۶۲۶۹۷۶۹مرتضی احمدی
بسم الله الرحمن الرحیم
با توکل بر خدای متعال طرح #تخفیفات_ویژه _مومنین و مومنات با توانایی اقتصادی پایین و برداشتن قدم های خیر بیشتری برای اموات چشم_انتظار بخصوص پدرمادرهای آسمانی شده
🍀 اینجانب مرتضی احمدی تمام #اعمال زیر رو با این قیمتها قبول میکنم.
📌قیمتها فقط برای #قشر_ضعیف_جامعه
۱) هدیه یکسال نماز استیجاری جهت اموات ,,۰۰۰ ۶۰۰۰تومان
۲)هدیه نماز وحشت ۵۰,۰۰۰ تومان
۳)هدیه نماز حرز امام جواد علیه السلام ۷۰,۰۰۰ تومان
۴)هدیه چله زیارت عاشورا.
۴,۰۰,۰۰۰ تومان
۵)هدیه ختم کامل قرآن۵۰۰,۰۰۰ تومان
طبق #فتوای تمامی مراجع عظام پسربزرگتر میتواند برای انجام نماز و روزه #قضای پدر و مادرش #اجیر بگیرد.
♻️اعمال بصورت #قسطی هم انجام میشود.
🌑 مدرک #حفظ کامل قرآن و شناسایی ارائه میشود🌑
⭕️ #قرارداد_کتبی تقدیم میشود ⭕️
🔴#حضوری_و_غیر_حضوری 🔴
قیمت دفاتر #مراجع_عظام
👇
یکسال نماز : ۸میلیون تومان
یکماه روزه : ۴ میلیون و ۵۰۰هزار
جهت #سفارش و هرگونه سوال پیام بدین
#ایتا
۰۹۱۹۶۲۶۹۷۶۹ #پیامک بدید
کانال #_آنلاین نماز و ختم قرآن استیجاری
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی پردیس شهید مفتح شهر ری|نگاه
بازخوانی زندگینامه و خاطرات استاد محمود حكیمی در كتاب شب رادیو تهران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، به گفته محمدباقر رضایی، سردبیر و نویسنده این برنامه، استاد محمود حكیمی با كتابهای علمی، تاریخی و داستانی خود، سالها یكه تاز عرصهی ادبیات دینی ایران بود.
آثار او همیشه با چاپ های مكرر و شمارگان بالا در دسترس علاقه مندان قرار میگرفت.
لحن شیرین و نوعِ آسان و روانِ نویسندگی او برای مخاطبان، بسیار لذت بخش و شورآفرین بود.
ماجراهای زندگی و كارها و فعالیت های این نویسنده مردمی، با تنظیم رادیویی سردبیر برنامه، تهیه كنندگی رضا قربانی و روایت بهروز رضوی روی آنتن رفت.
این روایت رادیویی بر اساس منابع گوناگون از جمله جشن نامه استاد به كوشش مهدی كاموس از انتشارات عصر داستان، تنظیم شنیداری شده است.
كتاب شب، قدیمی ترین برنامه كتابخوانیِ رادیو تهران است كه در گروه اخلاق و زندگی شهروندی این شبكه رادیویی تولید می شود.
راوی ثابت این برنامه، گوینده پیشكسوت بهروز رضوی است.
بیشتر بدانیم:
محمود حكیمی نویسنده، پژوهشگر ادبی- تاریخی و استاد دانشگاه در ۹ شهریور ۱۳۲۳ در محله خراسان تهران در یك خانواده مذهبی به دنیا آمد.
نخستین آموزه های دینی را در هیات های مذهبی و در نشست های دینی مسجد لرزاده آموخت و در پنج سالگی به مدرسه ی آمادگی برهان رفت كه از سوی شیخ علی اكبر برهان، امام جماعت مسجد لرزاده راه اندازی شده بود. حكیمی پس از یك سال و نیم تحصیل در مدرسه ی برهان به دبستان بندار رازی رفت. مطالعه مجلات دانش آموز در سر كلاس درس به پیشنهاد معلمان كه وزارت و آموزش و پرورش آن را منتشر می كرد و تشویق معلمان و احداث كتابخانه در مدرسه باعث علاقه روزافزون حكیمی به كتاب و نوشتن شد و عشق خواندن و نوشتن را در او نهادینه كرد. حكیمی پس از گرفتن دیپلم، به عنوان یكی از اعضای سپاه دانش به روستاهای كردستان رفت و در همان زمان نیز در برخی مجله ها، مانند كیهان بچهها و امید ایران، داستان و مقاله می نوشت. مدتی در حوزه علمیه قم به تحصیل علوم دینی پرداخت. سپس ادامه تحصیل داد و فارغ التحصیل رشته زبان انگلیسی (كارشناسی ارشد) شد. به پیشنهاد آیت الله شهید بهشتی به آموزش زبان انگلیسی به طلبه ها در مدرسه فیضیه پرداخت و آن را تا دو سال ادامه داد.
حكیمی از مهرماه ۱۳۴۶ به استخدام آموزش و پرورش درآمد، اما كار نگارش مقاله و داستان را در ساعت های فراغت از كار ادامه داد. فوت پدر و گرفتاری های مالی كه برای خانواده پیش آمد، باعث شد كه حكیمی بر حجم كارهای ترجمه ای خود بیفزاید و در همان دوران بود كه یكی از ناشران، از او خواست كتاب هایی به زبان ساده پیرامون زندگی پیامبران بنویسد. از این رو، حكیمی كار مطالعه پیرامون زندگی پیامبران را آغاز كرد و كتاب قصص قرآن، شروع كرد. سپس به مطالعه ی قرآن و كتاب های تورات و انجیل پرداخت و پیرامون آیین هایی مانند بودایی، هندو و شینتو نیز مطالعه كرد. با مطالعه ی كتاب تاریخ تمدن ویل دورانت، گرایش او به مطالعهی تاریخ نیز بیش تر شد.
اولین اثر خود را تحت عنوان"غروب بیمار"در ۱۳۵۱ به چاپ رساند و در مجله های مكتب اسلام، نسل جوان، نسل نو، مكتب تشیع و پیام شادی، داستانهایی با مفاهیم دینی می نوشت كه با استقبال نوجوانان رو به رو شد. داستان های "سوگند مقدس"، "طاغوت"، "دلاوران عصر شب"، "سلحشوران علوی"، "شهدای فخ"، "سرودهای رهایی"، "نقاب داران جوان"، "وجدان"، "مسلمان شجاع" و "اشراف زاده ی قهرمان" از آن جمله اند. فعالیت اصلی حكیمی پس از انقلاب تألیف مجموعهای به نام "تاریخ تمدن جهان" است كه جلد اول آن در ۱۳۶۰ چاپ شد و در حال حاضر ۲۱ جلد آن منتشر شده است. داستان" تلاش برای آزادی" (۱۳۵۱) حكیمی به كتاب ادبیات فارسی مقطع اول راهنمایی اضافه شد. این داستان درباره حمله مغولان به شهر هرات و مقاومت چهار نفر از مسلمانان در برابر آنهاست.
همچنین یكی از تحقیقات حكیمی پیرامون بررسی سبك نوشتاری شهید مطهری در كتاب داستان راستان است كه حكیمی از حكایت های آن به عنوان درسی تاریخی برای عموم مردم یاد می كند. او تالیف داستان هایی چون "سوگند مقدس"، "سلحشوران علوی"، "طاغوت" و "نقابداران جوان" را وامدار مطالعه آثار آن استاد شهید می داند...
ادامه در صفحه بعد👇
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی پردیس شهید مفتح شهر ری|نگاه
حكیمی از پركارترین نویسندگان كتاب كودك و نوجوان نیز هست كه برخی از آثار او، مانند داستان هایی از زندگانی امیركبیر از شمارگان بالایی برخوردار شده است.
او در سال ۱۳۸۲ به خاطر نگارش ده ها مقاله و چاپ دو كتاب پیرامون زندگانی امام حسین(ع) و قیام عاشورا، به عنوان خادم فرهنگ عاشورا شناخته شد و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت كرد. او در پنجمین جشنواره شهید رجایی نیز به عنوان پیشكسوت برگزیده ملی در محور هنری و ادبی شناخته شد.
حكیمی پس از انقلاب اسلامی، مدتی را در جایگاه معاونت دفتر انتشارات كمك آموزشی خدمت كرد و پس از شركت در كلاسهای آموزش ویراستاری انتشارات سمت، از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵ به عنوان ویراستار كتاب های درسی علوم انسانی دفتر تالیف كتاب های درسی به كار پرداخت و نزدیك ۶۲ كتاب درسی را ویرایش كرد. در این زمان ریاست كتابخانهی سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی را نیز بر عهده داشت. او از ۱۳۶۵ به سازمان آموزش كودكان و دانش آموزان استثنایی رفت و سرپرستی واحد مطالعات و انتشارات آن سازمان را بر عهده گرفت. طی ۲ سال فعالیت در آن سازمان علاوه بر ویرایش كتاب های آن سازمان، چند كتاب، از جمله دو كتاب برای كودكان و دانش آموزان استثنایی، ترجمه كرد. حكیمی از ۱۳۶۶ در مدرسه ی نابینایان خزائلی به آموزش زبان انگلیسی، ادبیات و تاریخ پرداخت.
از ۱۳۶۷ به تربیت معلم تهران رفت و به آموزش روش تحقیق و مرجع شناسی به دانشجویان مركز تربیت معلم تهران پرداخت. او از ۱۳۷۵ به عنوان معلم اعزامی به امارات متحده عربی رفت و ۲ سال را در مدرسه های ایرانیان در دبی و شارجه به آموزش پرداخت. او در مهرماه ۱۳۷۷ پس از بازگشت از امارات بازنشسته شد و از آن زمان بر فعالیت های پژوهشی و نگارشی خود بیش از پیش افزودند.
حكیمی معتقد بود بسیاری از نویسندگان بدون مطالعه و تحقیق در مورد نهضت حسینی به خلق اثر می پردازند و داستانی تخیلی كه به دور از اصول مذهبی است، خلق می كنند. در داستان های تاریخی و نهضتی – به ویژه نهضت بزرگ و عظیم عاشورا- نباید چاشنی بی حد و اندازه تخیل را وارد كنیم، به محض اینكه داستان و رمان های مذهبی را با تخیل بیامیزیم، تحریف تاریخی آغاز می شود. فقط نویسنده ای كه ذهن خلاق داشته باشد، می تواند بدون تحریف و با زبردستی تمام داستان را بنگارد.
برخی آثار او عبارتند از:
محمود حكیمی، شهدای فخ، نشر جهان آرا، ۱۳۵۳.
محمود حكیمی، سلحشوران علوی، دارالتبلیغ اسلامی، ۱۳۵۷.
محمود حكیمی، علی(ع) انسان كامل، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، ۱۳۸۰.
محمود حكیمی، وجدان، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، ۱۳۶۸.
محمود حكیمی، به سوی ساحل، انتشارات امیرالمومنین، ۱۳۶۲.
محمود حكیمی، داستان های آموزنده برای كودكان، انتشارات امید، ۱۳۵۲.
محمود حكیمی، پیام آور محبت، انجام كتاب، ۱۳۶۵.
محمود حكیمی، عبدالله دریایی و عبدالله زمینی، فرجام كتاب، ۱۳۶۵.
محمود حكیمی، طاغوت، انتشارات جهان آرا، ۱۳۶۵.
محمود حكیمی، پیكار سرنوشت، انتشارات جهان آرا، ۱۳۵۷.
محمود حكیمی، در سرزمین یخبندان، انتشارات امید، ۱۳۵۳.
محمود حكیمی، فرار از ظلمت، انتشارات امید، ۱۳۶۲.
محمود حكیمی، غرور و قدرت، انتشارات امید، ۱۳۶۱.
محمود حكیمی، سوگند مقدس، دارالتبلیغ اسلامی، ۱۳۵۵.
محمود حكیمی، پرواز به سوی سیاره ی آزادی، انتشارات امید،۱۳۶۱.
🌺🌺 خجسته میلاد پیام آور بزرگ رحمت، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی، صلی الله علیه و آله و سلم
🌺و همچنین میلاد فرخندهی ششمین کوکب تابناک آسمان امامت، رئیس والاقدر مکتب تشیع، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، بر حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ونایب برحقشان و همچنین برشما مبارک باد
Quran-page-161.mp3
2.09M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه صد و شصت و یک قرآن کریم، سوره مبارکه الأعراف
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
هدایت شده از جمالی فر
باسلام وعرض ارادت میلادپرفروغ پیامبر اعظم محمد مصطفی( ص)امام متقین ،شفیع امت ،بهترین خلق خدا وصاحب مقام محمود برشما وخانواده محترم مبارک باشد.جمالیفر🌹
هدایت شده از جمالی فر
با سلام وعرض ارادت ،فرارسیدن میلاد امام صادق(ع) مروج اسلام ناب محمدی (ص)بر شما وخانواده محترم مبارک باشد.جمالیفر🌹
Quran-page-162.mp3
2.4M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه صد و شصت و دو قرآن کریم، سوره مبارکه الأعراف
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
Amir Teymoori - Ye Pelak (320).mp3
8.46M
عشق یعنی
یه پلاک که بیرون زده از دل خاک
Yar_dabestani_man - 2.mp3
6.83M
😍به افتخار دانش آموزان و دانشجوهای دختران انقلاب ما هم زنگ اول مهر زدیم
یار دبستانی من با من و همراه منی
جلوه ما مدرسه شد معلم ما شهدا
#اول_مهر🔔
🇮🇷🕌🇮🇷 https://eitaa.com/hamkaran12