15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فایل_تصویری
📝 #مسائل_قبل_از_ازدواج
📋 #موانع_ازدواج_آسان
📌مشکلات فرهنگی ازدواج 1
#شهاب_مرادی
@hamkhab
🎀 #سیاستهای_همسرداری 🎀
#زناشویی
زمانی که از موضوعی مطمئن نیستید ، سوال کنید.
🔖 خیلی وقت ها پیش آمده که درباره معنای رفتار همسرمان تفاسیر و داستان های متعددی می سازیم.
_ برای مثال: "او به من توجه نمی کند، حتما مرا دوست ندارد" . بهتر است در مواقعی که ذهنتان شروع به منفی بافی می کند ، مکالمه ای را با همسرتان آغاز کنید و در کمال آرامش و بدون سوالات بازجویانه از او خواهش کنید معنای رفتارش را برایتان توضیح دهد.
👈🏻 در این زمینه مراقب باشید که هرگز از کلمه پرسشی "چرا" استفاده نکنید. به جای آن بگویید: "چه شد که ...؟"
@hamkhab
🌿🌿🌿🌿
🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
❌❌سه عامل شایع در بگومگوهای زناشویی😡😠
❌۱- باید
⚜〰زمانی که به همسرتان میگویید: «باید (نباید) این کار را انجام دهی» این ذهنیت در فرد به وجود میآید که شما در مقام و جایگاه بالاتری قرار دارید یا بهتر از او میتوانید خوب را از بد تشخیص دهید، این واژه معمولاً نقطه آغازی برای یک دعوای جانانه است. میتوانید از این عبارت یا جملات مشابه استفاده کنید: «به نظرم خیلی خوب میشد اگر این کار را انجام میدادی»
🚫۲-تو
⚜〰زمانی که میخواهید در مورد مسئلهای نظر دهید استفاده از واژه پرکاربرد و مرسوم "تو" چندان توصیه نمی شود. واژه "تو" در جملهای مثل «تو هیچ وقت به صحبتهایم گوش نمیدهی» در ذهن همسرتان معادل جمله «همش تقصیر توست» است.
با بکارگیری واژه "تو" انگشت اتهام را بیآنکه متوجه شوید، به روی شریک عاطفیتان نشانه میگیرد. به خصوص در مواقعی که طرف مقابل از موضوعی شاکی و دلخور باشد، هر جملهای که در ادامه واژه "تو" بیاید را تهمتآمیز قلمداد میکند.
📛۳- انتظار
⚜〰 ما در ذهن خود افراد را بر اساس توقع و انتظاراتی که از آنان داریم طبقهبندی میکنیم، به عنوان مثال، شما از دوست نزدیکتان توقع دارید، اما این توقع قابل مقایسه با انتظارات ذهنیتان از یک دوست عادی نیست.
💠این قضیه زمانی مسئلهساز میشود که زن و شوهر انتظارات متفاوتی از هم داشته باشند، استفاده از جملاتی همچون «انتظار داشتم (نداشتم) این کار را انجام دهی» بسیار اهانتآمیز است.با ادای این جملات به طور غیر مستقیم به همسرتان میگویید : تو نمیتوانی به مسئولیتهای خود به عنوان یک همسر عمل کنی! فرد با شنیدن چنین جملاتی احساس میکند مورد "قضاوت" واقع شده است و به احتمال قوی واکنش منفی نشان می دهد.
🍃🌸
@hamkhab
💗❣💗❣💗❣💗❣💗
#در زنـدگی مشتـرک روانـکاوی ممنـوع🚫🚫
🍃 در بعضی کشمکشها، شما سعی میکنید، رفتار همسرتان را ریشهیابی کنید. جملاتی مانند «اعصابت از جای دیگر خرد است، به من میریزی»، «تو با خانوادهی من مشکل داری و به خاطر همین اینطوری رفتار میکنی» و...
👈 روانکاوی که انجام دادهاید و به زبان جاری میسازید دو حالت دارد، یا شما درست حدس زدهاید که باعث خجالت و شرمساری همسرتان خواهید شد، یا اگر تشخیصتان اشتباه باشد که در اکثر موراد این گونه است؛ همسرتان از اتهامی که به او وارد ساختهاید، عصبانی شده و درگیری میان شما عمیقتر خواهد شد...
🍃🌸
@hamkhab
هدایت شده از نکات همسرداری{Masaf}
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#اشتباه_خانمها را بخوانیم:👩🏻
❤️صحبت نکردن درباره مشکلات:
👈برخی زنان موقع بروز مشکل در زندگی مشترکشان، حرفی نمیزنند و با سکوت یا بغض، انتظار دارند شوهرشان حدس بزند مشکل چیست🧐🤔
🥇توجه نکردن به آراستگی
🥈غرغر کردن دائمی و انرژی منفی داد
🍃🌸
@hamkhab
#همسرداری
#خانمها_بخوانند
🔵 از زمانیکه همسرت (از سر کار بر می گرده) وارد خونه میشه، حداقل نیم ساعت، هم خودت آروم باش و هم خونه و اگه بچه داری بچه هات رو آروم نگه دار.
پس....
🔵سوال پیچ کردن: "چرا گوشیت خاموش بود؟" "چرا گوشیت رو برنداشتی؟" "ای وای! چرا خرید نکردی؟" " این چیه خریدی؟" و ....
🔵غرغر کردن: "امروز اینقدر کار کردم که دارم میمیرم" "نمیدونم چرا اینقدر سردرد دارم" "بچه ها امروز هلاکم کردن" " مامانت زنگ زده بود کلی..." "همسایه بالایی ..." و ...
🔵تعریف وقایع روز : "دوستم اومد اونطوری شد" "با خواهرم رفتیم و ..." و...
🚫ودر کل این طور حرفها ممنوع🚫
❤️اینکه همون اول که همسرتون وارد خونه میشه بخواید پشت سرهم وقایع رو براش تعریف کنید، باعث کلافه شدن او میشه.
اگه اجازه بدی یه نفسی بکشه، خودش کم کم شروع به حرف زدن کنه، قطعا حرفهای شما رو بهتر میشنوه و متوجه میشه.
پس کمی صبر و حوصله❗️
🔵اگه همسرتون پرسید "چه خبر؟" فقط بطور کلی قضایا رو مطرح کنید. بعد از نیم ساعت اول، میتونید سر فرصت، جریانات رو تعریف کنید.
بهتر تو اون نیم ساعت اگه همسرتون چیزی ازتون نپرسید شما هم چیزی نگید،
فقط حالش رو بپرسید، بگید چه خبر❣
همین.😊
🍃🌸 @hamkhab 🌸🍃