هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
🔴تا ۱۴۰۲ با کرونا!
▪️روحانی: حداقل تا دو سال آینده باید با زندگی کرونایی بسازیم. شیوه قدیمی زندگی را باید کنار بگذاریم. باید همه قبول کنیم که شرایط عوض شده و شادی، عزا و مناسک مذهبی را نمیتوان مانند سابق برگزار کرد.
▪️خدماتی که بتوان غیرحضوری ارایه کرد، اگر ادارهای فردی را حضوری احضار کند، جریمه خواهد شد.
▪️باید با ادبیات واحد با مردم صحبت کنیم، ضمن هشدار و بیان عواقب، مردم را نترسانیم. تا زمانی که مردم با دولت همکاری نکنند، جریمهها اثری ندارد. ما کیسه برای پول مردم ندوختهایم.
✍ چند نکته:
۱: هشت ماه را #رئیسجمهور در سختی قرنطینه گذرانده و مردم دنبال شغل و درآمد برای نان، بعد این هم میگذرد
۲: شیوه قدیم و جدید زندگی #برایپولدارهاست که البته برایشان فرقی نکرده و ترافیک شمال نشان داد، شیوه زندگی برای مستضعف قبلا هم سالی یکبار اگر میشد عیدنوروز میرفتن مسافرت و برای فقرا آن نوروز هم نبود الان هم نیست بعدا هم نمیشود
۳: برای عزای اهل بیت و عزای شهدا که خوب دستور دادید ، برای عروسیها هم فکری کنید. البته #شادی_بچههای_مسئولین برنامه اش محفوظ بوده و هست
۴: الزام به حضور در هیچ جا نیست الا ادارات دولتی مثل بیمه، مالیات، برق و گاز و مخابرات و ... که حضورا مکرر پیگیر کار هستیم اتفاقی نمی افتد، #حالا_تصور_کنید_که_حضور_هم_نباشد!
۵: مردم تا الان واقعا با دولت همکاری کرده اند، مثلا در #تغییر_روزانهو_لحظهایقیمتها، اما ظاهرا دولت است که با مردم کاری ندارد و حتی مردم را با قوانین بدون مطالعه و یک بام و دو هوایی عصبانی می کند. ( بسته شدن جاده ورودی و خروجیها در ۱۲ شب آن هم برای ۵استان)
۶: ادبیات دولت یکی است و آن هم "فشار اقتصادی بیشتر به مردم جهت هموار کردن مسیر مذاکره با غرب" است و از این دولت #باضریبهوشیپایین توقعی جز این نیست که مثل ماهی دقیقهی قبل خود را فراموش می کند یا مثل موش خودش را به موشمردگی میزند
۷: مردم از تفکرات شما می ترسند و از #اقداماتچنگیزی شما نگرانند و اضطراب طرحها و برنامه های شما را دارند و این نگرانی تا اتمام دوره شما خواهد بود و متاسفانه باید آثار آن را تا سالها تحمل کنند
۸: کیسه دوزی همین بس که #دلار شده است ۳۰۰،۰۰۰ ریال (یعنی ۱ دلار برابری کند با سیصدهزار واحد پول کشور) و #خودرو بیشتر از خونبهای یک انسان
والسلام
ابوالفضل نبوی
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت اول
🔰در خصوص #مطالبه_استیضاح حسن روحانی برخی از دوستان اشکال میکنند که آیا این اقدام برخلاف جهتگیری و سیاستهای کلی رهبر انقلاب نیست؟
برخی نمایندگان یا اطرافیان رییس مجلس حتی پا را فراتر گذاشتهاند که این کار برخلاف نظر رهبر انقلاب است و در پاسخ به این سئوال که امام خامنهای کی و کجا با این مطالبه مخالفت کردهاند، اولا به بخشی از بیانات ایشان مبنی بر لزوم فعالیت دولت تا روز آخر کاری و ثانیا به پیام خصوصی ایشان مبنی بر مخالفت با سئوال و استیضاح استناد میکنند!
اما فهم بنده چیز دیگری است که با شما در میان میگذارم.
🔹 اعلام موضع رهبری، توقعی نابجا
اولا در خصوص موضوع استیضاح حسن روحانی، اساسا نباید توقع داشت که رهبر انقلاب اعلام موضع کنند. سیره امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهوری بوده که قانونا در این جایگاه هستند. طبعا ایشان در مواقع لازم، تذکرات خود به رییس جمهور را به صورت علنی یا خصوصی خواهند داد اما تصور اینکه امام و رهبر جامعه به صورت خصوصی به بخشی از نظام (مجلس) فرمان بدهند که برای تغییر بخش دیگر (دولت) اقدام کند، بر خلاف عقل اداری و مدیریتی است. بنابر این استمزاج از #امام و #رهبر_جامعه در این خصوص، طبعا یک پاسخ عاقلانه دارد: حمایت از جایگاه قانونی.
🔹 استیضاح و سئوال، حق مجلس
امام خامنهای در پیامی که روز افتتاح این مجلس خطاب به نمایندگان صادر کردند، تذکر، سئوال و استیضاح مدیران عالی اجرایی را حق نمایندگان دانستهاند که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد:
«امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفه آن را در یک جمله کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همه دستگاههای حکومتی و مردمی و همه آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز - علاوه بر قوّه قضائیّه که مسئولیّتش تضمین اجرای قانون است - در خود مجلس پیشبینی شده است که #حق_تحقیق_و_تفحص، #حق_رد_و_قبول_مدیران_ارشد_قوه_ی_مجریّه ، #حق_تذکر و #سؤال و #استیضاح، از آن جمله است.
پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهمّ آن.» (۱۳۹۹/۰۳/۰۷ پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
🔹 استفاده از استیضاح و سئوال در قالب شیوهنامه
حمایت از جایگاه قانونی رییس دولت، به معنای نفی مسئولیت جایگاههای قانونی دیگر مثل مجلس نیست کما اینکه در آغاز به کار این مجلس، امام خامنهای خطاب به نمایندگان، شیوهنامه استفاده از این حقوق را اینگونه بیان میفرمایند:
«یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده [همچون استیضاح که در پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم به صراحت به آن اشاره شده است و...] اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید. امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست... تفکیک کنید بین آنچه وظیفه شما است و آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعا نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.» (۱۳۹۹/۰۴/۲۲ بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
خلاصه کلام امام خامنهای این است که ...
✍ حمید رسایی
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت دوم
🔰 خلاصه کلام امام خامنهای این است: ابزار نظارتی مجلس مثل تذکر، سئوال، استیضاح، تحقیق و تفحص، حق مجلس است که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد اما در استفاده از این حقوق نباید توهین کرد بلکه باید مستدل اقدام کرد تا افکار عمومی بپذیرد. بنابر این نمایندگان مجلس نباید خود را راحت و مسئوليت را از دوش خود بردارند و توپ را در زمین جایگاه رهبر و امام جامعه قرار دهند!
🔹 آیا رهبر انقلاب پیام خصوصی دادهاند؟
امام خامنهای بارها اعلام کردهاند که مواضع خصوصی ایشان نمیتواند و نباید برخلاف مواضع علنی ایشان باشد. بله شاید امام جامعه در موضوعی یا در مقطعی، تذکرات یا رهنمودها و مطالباتی را به صورت خصوصی مطرح کنند و صلاح ندانند که آن را علنی کنند اما اگر خطی را علنی تعیین کردند، قطعا به صورت خصوصی برخلاف آن را مطالبه نمیکنند و اگر لازم باشد، صراحتا و عمومی اعلام میشود کما اینکه در دورهای با استیضاح برخی وزرا در سال پایانی به صورت علنی مخالفت کردند و آن را به صلاح ندانستند.
🔹 رهبر انقلاب در این باره بارها نکاتی را فرمودهاند از جمله اینکه:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
در موضوع مذاکرات هستهای نیز برخی خناسان بارها پیامهایی را از طرف رهبر انقلاب مطرح میکردند تا نظرات نمایندگان را تغییر دهند که در پاسخ به این رفتار، امام خامنهای ضمن ارائه مناط و ملاک مهم #تطبیق_مواضع_علنی_و_خصوصی_رهبری که حکمی کلی است، تأکيد میکنند:
«آن چیزهایی که علناً گفته شده، دقیقاً همان چیزهایی است که به مسئولین هم همانها گفته شده؛ هم زباناً گفته شده، هم کتباً گفته شده.» (۶ خرداد ۹۴)
«آنچه ما اینجا به شما می گوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
🔹 جمله "دولت باید تا روز آخر کار کند" یعنی چه؟
برخی در مخالفت با استیضاح دولت ناکارآمد و پرضرر روحانی، به این جمله امام خامنهای استناد میکنند که «دولتها باید تا روز آخر کار کنند» در حالی که این جمله قبل و بعدی هم دارد! ایشان میفرماید:
«سال چهارم دولتها، به خصوص اگر [سالِ] چهارمِ دوّم باشد، سال بسیار حسّاسی است و معمولاً در این سال، اگر چنانچه مراقبت نشود، کارها سست خواهد شد. اوّلاً همه دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظه آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند.» (۵ شهریور ۹۹)
روشن است که خطاب رهبری در اینجا مجلس نیست بلکه دولت است تا به دلیل سال آخر بودن، امور کشور را رها نکنند. این توصیه به همه دستگاهها از جمله به دولتهای قبل و مجلس و قوه قضاییه هم شده است.
اما مسأله امروز ما این است که ما با دولتی مواجهایم که نه تنها در سال پایانی برای رفع مشکلات مردم کاری نمیکند بلکه هر روز به صورت تعمدی، مانعی در برابر مردم قرار میدهد تا در نهایت از عصبانیت مردم در راستای سیاست مذاکره با شیطان بزرگ بهره بگیرد! (البته این نگاه خوشبینانه است و الا با نگاه بدبیننانه باید این رفتار را بخشی از وظیفه نفوذیها بدانیم).
بنابر این اگر مجلس و بویژه رییس مجلس و تیم همراه ایشان، به دلایلی که جای ذکر آن در این یادداشت نیست، مخالف استیضاح روحانی هستند، این را به نام رهبر انقلاب فاکتور نکنند.
در اینکه استیضاح در این زمان و در حالی که ۹ ماه تا پایان کار دولت مانده، به ضرر مردم و انقلاب اسلامی است یا اتفاقا به نفع مردم و سبب تقویت انقلاب اسلامی است، گفتنیهای زیادی است که ان شاءالله در یادداشت دیگری ارائه میشود.
✍ حمید رسائی
🔴 اصلاح طلبان و سقوط از «سیاست ورزی مبتذل» به «سیاست ورزی مستهجن»!
👈 اگر خودشان پیشنهاد استعفای روحانی را طرح کنند، اقدامی عاقلانه و برای حل مشکلات است، اما اگر جناح رقیب طرح #استیضاح_روحانی را مطرح کند میشود اقدام علیه جمهور!
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
#تـنگـــر
نشست توی تاکسی دیــد
راننده نوار قرآن گذاشته!
گفـــت: آقـا کسی مُـرده
راننده با لبخـند گفـت: بله
دل مـــن و شــــما!!
{قـرآن مال مـرده ها نیـست
باقرآن اُنسبیشتری بگیریم}
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️برنامه طبیب شبکه 3☝️
😱 از #شیاف_مدفوع تا #قرص_خوراکی_مدفوع ‼️ 😱
😔 یادتون هست چقدر در مورد شیاف #روغن_بنفشه جنجال به پا کردند؟
برای اینکه توصیهی #طب_اسلامی بود و منبع روایی داشت.
🤢 بعداً رسماً توسط وزیر اسبق بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تبلیغ شیاف مدفوع انسان را کردند و کسی هم اعتراضی نکرد❗️
🤮 حالا دوباره جناب #ملک_زاده پس از افتضاح در عدم درمانِ #کرونا با داروهای گران قیمت و با عوارض جبران ناپذیر و خطرناک وارداتی، تبلیغ مصرف خوراکی #مدفوع را انجام میدهد‼️
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️برنامه طبیب شبکه 3☝️
😱 از #شیاف_مدفوع تا #قرص_خوراکی_مدفوع ‼️ 😱
😔 یادتون هست چقدر در مورد شیاف #روغن_بنفشه جنجال به پا کردند؟
برای اینکه توصیهی #طب_اسلامی بود و منبع روایی داشت.
🤢 بعداً رسماً توسط وزیر اسبق بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تبلیغ شیاف مدفوع انسان را کردند و کسی هم اعتراضی نکرد❗️
🤮 حالا دوباره جناب #ملک_زاده پس از افتضاح در عدم درمانِ #کرونا با داروهای گران قیمت و با عوارض جبران ناپذیر و خطرناک وارداتی، تبلیغ مصرف خوراکی #مدفوع را انجام میدهد‼️
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
🔴 ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان متوسط هزینه بستری هر بیمار کرونا
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت:
▪️ درحال حاضر به طور میانگین حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان متوسط هزینه بستری هر بیمار کرونایی درمراکز درمانی است که حدود ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان آن درتعهدات بیمه است و سازمان از بیمه شدگان خود در این خصوص حمایت میکند.
▪️ هم اکنون تعرفه تست کرونا در بخش دولتی ۲۵۰ هزار تومان و در بخش غیر دولتی ۵۸۰ هزار تومان است.
✍ خُب اگر کسی رعایت نمی کنه و مسافرت میره _چون اجارهی یک شب ویلاش در شمال ۵میلیون تومان است و جریمه ماشینش میشه ۵۰۰هزارتومان، مگه براش مهمه!_ . هزینه درمان را بصورت شخصی ازش بگیرن و بیمه ای حساب نکنن ببینم میاد بیرون!؟
چرا باید مردمی که مراعات میکنن هزینه اونا که نمی فهمن را بدهند
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک اعتراف تلخ!
‼️ دکتر قانعی دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اعتراف کرد:
☠ وزارت بهداشت پذیرفته است که کشور ایران به همراه چند کشور دیگر، تعداد فراوانی از مردم را به عنوان موش آزمایشگاهی برای تست داروهای ضد ویروس قرار دهد و نتایج را به سازمان بهداشت جهانی گزارش دهد!
☠حالا متوجه شدین چرا آمار بالا میره؟!
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
هدایت شده از رادار انقلاب
🔴افشاگری مشرق از پشت پرده افزایش تلفات کرونا در ایران
آیا ایران را تبدیل به آزمایشگاه بزرگ سازمان آمریکایی صهیونیستی جهانی بهداشت کرده اند؟
چرا از مصرف داروهای ساخته شده در کشور که در درمان قطعی کرونا کمک میکند جلوگیری میکنند؟
این گزارش تکان دهنده خبرگزاری مشرق از شبکههای فاسد لانه کرده در حوزه دارو و درمان کشور و همکاری با بیل گیتس صهیونیستی در #کرونا را در لینک زیر مطالعه کنید👇👇
mshrgh.ir/1133277
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
⬇️سخنان آیتالله حسینی همدانی
نماینده ولی فقیه دراستان البرز و امام جمعه کرج
(جمعه۹۹/۸/۲)
🔰 هیچ مسجدی حتی زمانی که نمازجماعت اقامه نمی شود،تعطیل نیست.
🔹 شب گذشته به خاطر اینکه فقط اکتفا به انبوه گزارشات مردمی و تماسها نکرده باشم خودم از سطح شهر در ساعات پایانی شب بازدید کردم و بسیار غصه خوردم. گذشته از تجاهر و تظاهر به فساد و بعض امور خلاف شئون که جای تأمل و رسیدگی عاجل مسئولین مربوطه را دارد، عدهای با بیاعتنائی به مقررات و بیتوجهی تمام، جان مردم را به خطر انداختهاند و متأسفانه نظارتی هم مشاهده نشد.
🔸رستورانها و جگرکیها و قلیان سراها و ... بدون رعایت دستورات باز بودند. مگر بنا نبود فقط بیرون برها کار کنند؟ پس چرا در سالنها جمعیت نشسته بود؟ دستگاههای متولی اجراء چکار میکنند؟ ناظران کجا هستند؟ اگر نمیتوانید اداره کنید اعلام کنید تابنده اعلام کنم خود مردم و نیروهای جهادی و دغدغه مند کنترل این امور را به دست بگیرند و برای حفظ سلامت مردم اقدام کنند. اطلاعیه دادن که کار را درست نمیکند. وقتی اطلاعیه اول را دادید و عمل نشد و ضعیف بود باید روش را عوض کنید.
🔸در ضمن نظر بنده راجع به مساجد و مصلی ها این است که این قشر و گروه به تمامه و کماله قوانین را رعایت میکنند تا امروز هم همینطور بوده که رهبر معظم انقلاب هم تشکر فرمودند.
لذا اگر مساجد و مصلی ها باز باشند و تکالیف دینی را با رعایت دقیق مقررات از آنان بخواهید قطعاً تمکین میکنند و ضرری هم به وجود نمیآید. اما اینکه بگوئید مساجد و مصلاها تعطیل است این حرف درستی نیست چون اینها تعطیلبردار نیستند.
🔹بله میشود در مقاطعی جماعت و اجتماع را تعطیل کرد اما عملکردهای دیگر مساجد را که نمیشود تعطیل کرد، کمکهای مؤمنانه در محلات با محوریت مساجد و همراهی امام و بسیج انجام میشود و دهها خدمت دیگر.
🔸 لذا هیچ مسجدی حتی زمانی که نماز جماعت اقامه نمیشود تعطیل نیست.
همیشه در بحرانها و سختیها جائی که مأمن بوده و آرامشبخش، مساجد و مشاهده مشرفه بوده و لذا باید به اقل آن اکتفا کرد اما تعطیل نباید کرد.
(مرکزرسیدگی به امورمساجداستان البرز)