💥 تسبیح عشق
💠 اگر برایتان سخت است همسرتان را با الفاظ زیبا و محبت آمیز صدا بزنید، ابتدا نامی را که برای صدا زدن همسرتان مناسب میدانید انتخاب کنید؛ سپس هر روز در تنهایی به دفعات زیاد، آن نام را بر زبان جاری کنید تا برایتان عادی شود، دقیقاً مانند وقتی با تسبیح ذکر میگویید؛ حتی میتوانید یک تسبیح را در دست بگیرید و آن نام را بر زبان جاری کنید. مثلاً صد مرتبه بگویید عشقم، عشقم، عشقم ...
📎 #خانواده_سبک_زندگی
#حوزه۳۶۸چهارده معصوم علیهم السلام
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
راه هایی که می توانید از طریق آن باعث شوید فرزندانتان احساس ارزشمند بودن و قدرت داشتن کنند این است که به آنها اجازه انتخاب بدهید، اجازه بدهید در حساب کتاب هایتان کمکتان کنند، در پختن غذا کمکتان کنند یا در خرید کردن.
یک بچه دو ساله می تواند ظرف های پلاستیکی یا میوه را بشوید. بیشتر وقت ها ما کارهای بچه ها را انجام می دهیم در حالی که خودشان خیلی خوب از پس آن برمی آیند. از خودتان بپرسید اگر در این اتفاق دخالت نمی کردید چه می شد؟
وقتی بی خود در کاری دخالت می کنیم، شانس درس گرفتن از عواقب کار را از بچه ها می گیریم.
وقتی اجازه بدهیم که عواقب کارشان به طور طبیعی اتفاق بیفتد، رابطه مان با فرزندمان هم به خاطر غر زدن ها و سرزنش ها خراب نمی شود.
#فرزند_آوری
#تربیت_فرزند
#حوزه۳۶۸چهارده معصوم علیهم السلام
جلسه طرح صالحین پایگاه بسیج امام حسین (علیه السلام)
📆روز پنج شنبه ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
🇮🇷مدیریت تعلیم و تربیت حوزه ۳۶۱صادق آل محمد(ع)
✨﷽✨
✍ اسرار نماز
🔰در سجده شكر #سه_مرتبه «شكراً لِلّهِ» كافى است، ولى در حدیث است: اگر انسان به طولِ یك نفس «#یا_ربّ، یا ربّ» بگوید، خداوند به او خطاب مى فرماید: «#لبّیك_ماحاجتك؟» حاجت تو چیست تا انجام دهم؟
👈امام صادق علیه السلام فرمود: سجده شكر #بعد_نماز، دلیل #كامل شدن نماز و #رضاى_خدا و اعجاب و #خوش_آمدن فرشتگان است.
❤️خداوند بارها از آنان مى پرسد، #پاداش این بنده شاكر چیست؟ مى گویند: رحمت تو، بهشت تو، حلّ مشكل او، و هر خیرى را كه فرشتگان مى گویند، جوابى نمى شنوند، به خدا عرضه مى دارند: ما نمى دانیم پاداش این سجده چیست؟
👈خداوند مى فرماید: همچنانكه او از من #تشكر كرد، من هم از او تشكر مى كنم، و با این جمله به فرشتگان مى فهماند كه #رضا و سپاس الهى از او، بالاتر از بهشت و رحمت و حلّ مشكلات است.
👈در حدیث است: خداوند به حضرت #موسى فرمود: دلیل آنكه تو را به #پیامبرى مبعوث كردم، سجده هایى بود كه بعد از نماز داشتى.
📚 کتاب پرتوی از اسرار نماز، محسن قرائتی
حوزه۳۵۴ریحانه النبی س
رسول خدا (ص) فرمودهاند: «هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است؛ و همچنین زر و زیور خود را در منظر و دیدگاه غیر شوهر نمیگذارد و در غیاب شوهر، خود را خوشبو نمیکند که اگر چنین کند، دینش را تباه و خدا را به خشم آورده است. برای زن، جایز نیست مچ پا را برای مرد نامحرم آشکار سازد و اگر مرتکب چنین عملی شد، اول اینکه: خداوند سبحان همیشه او را لعنت میکند. دوم اینکه: دچار خشم و غضب خداوند بزرگ میشود. سوم اینکه: فرشتگان الهی هم او را لعنت میکنند. چهارم: عذاب دردناکی برای او در روز قیامت آماده شده است». (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹)
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب:
اهانت به اهل سنت کار درستی نیست وحدت بین خودبااهل سنت راحفظ کنیم.
#ھفته_وحدت
حجاب به معنای پوشانیدن است و اسم چیزی است که پوشانیدن با آن انجام میگیرد و هر چیزی که میان دو چیز، جدایی میاندازد، حجاب گویند و هر چیزی که مانع از چیز دیگر شود او را حجب کرده است و در کلامی دیگر خداوند منّان میفرماید: «وَمِنْ بَيْنِنَا وَبَيْنِكَ حِجَابٌ» (سوره فصلت/آیه ۵)؛ «میان ما و شما حاجز و فاصلهای در نحله و دین وجود دارد، نیز بدین معنا به کار رفته است».
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
حجاب و عفت
دو واژهی «حجاب» و «عفت» در اصل معنای منع و امتناع مشترکاند. تفاوتی که بین منع و بازداری حجاب و عفت است، تفاوت بین ظاهر و باطن است؛ یعنی منع و بازداری در حجاب مربوط به ظاهر است، ولی منع و بازداری در عفت، مربوط به باطن و درون است؛ چون عفت یک حالت درونی است، ولی با توجه به این که تأثیر ظاهر بر باطن و تأثیر باطن بر ظاهر، یکی از ویژگیهای عمومی انسان است؛ بنابراین، بین حجاب و پوشش ظاهری و عفت و بازداری باطنی انسان، تأثیر و تأثّر متقابل است؛ بدین ترتیب که هرچه حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر باشد، این نوع حجاب در تقویت و پرورش روحیهی باطنی و درونی عفت، تأثیر بیشتری دارد؛ و بالعکس هر چه عفت درونی و باطنی بیشتر باشد باعث حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر در مواجهه با نامحرم میگردد.
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
حجاب در کلام الله مجید در سورههای نور و احزاب به صراحت و وضوح تبیین شده است. در این آیات شریفه حدود حجاب، آثار و کارکردهای آن بیان شده است؛ در حقیقت، حجاب زن مسلمان به فتوای همه مراجع معروف تقلید در این زمان یکی از ضروریات دین است»، نکته مهم در بررسی حجاب از نظر دین مبین اسلام، این است که نگرشی مطابق با فطرت و هویت حقیقی زنان است که نه تنها یک بُعدی نبوده، بلکه همه ابعاد و جوانب شخصیت زن مسلمان در بُعد مادی و معنوی را مدّ نظر قرار داده است.
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
تبیین روشن وحی در باب نحوه سخن گفتن زنان مؤمن با مردان، یکی از مهمترین ابعاد حجاب است که در قرآن ذکر شده است که حتی لحن سخن گفتن زنان را در بُعد روانشناسانه مدّنظر قرار داده است. حجاب در گفتار در آیات شریفه قرآن کریم مؤکداً در مورد نحوه گفتار زنان به نامحرم است آنجا که میفرماید: «فلا تَخضَعنَ بالقَول فَیطمَعَ اَلَّذی فی قَلِبه مَرَضٌ وَ قُلنَ قَولاً مَعروفاً.» ۳؛ (سوره احزاب، آیه ۳۲) «با خضوع در گفتار سخن نگویید که بیمار دل طمع ورزد، بلکه شایسته و متعارف سخن گویید.» مخاطب نخست آیه شریفه، زنان رسول خدا(ص) هستند و سپس تمام زنان مؤمن.
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
حجاب در نگاه
بُعد دیگر حجاب از دیدگاه قرآن و روایات در «نگاه» است. این بخش از حجاب بعد از بُعد اول، شناختهشدهترین بُعد از ابعاد حجاب است و دستور صریح قرآن کریم بر این بُعد از حجاب دلالت دارد؛ که حجاب هم برای زن و هم برای مرد است، همچنان که خداوند در سوره مبارکه نور به مردان و زنان بهطور جداگانه امر میکند که چشمهای خود را فرو افکنند: «قُل لِلمؤمِنینَ یغُضُّوا مِن اَبصارِهِم» و «قُل لِلمؤمِناتِ یغضُضنَ مِن أَبصارِهنَّ». ۴ (سوره نور آیات ۳۰ و ۳۱) اصطلاح «غضّ بصر» در لغت به معنای فرو افکندن چشم است و نه فروبستن آن
#عفاف و حجاب
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
نام گذاری
نام نیکو و متناسب با شخصیت خانوادگی، مذهبی و تاریخی، تأثیر ویژه ای بر شخصیت آینده ی فرزند دارد. امام علی(ع) می فرمایند: «اولین نیکی که انسان به فرزندش می کند، نام نیک است که برای او انتخاب می کند.»
دین اسلام «نام نیکو» را یکی از مهم ترین حقوق فرزندان می داند. پیامبر اکرم(ص) در وصیت به امام علی(ع) می فرمایند: «یا علی حق الولد علی والده ان یحسن اسمه و ادبه و..؛ ای علی! حق فرزند بر پدرش، این است که نام نیکویی برای او انتخاب کند و او را خوب تربیت کند.»
پیشوایان دینی ما بر همه ی فرزندان خود نام هایی با معنای عالی می نهادند و کوشش می کردند جامعه از نام های نیکو و بامعنا بهره مند و از نام های بی معنا و زشت خالی باشد. پیامبر اکرم(ص) و ائمه علیهم السلام نام های بد افراد را عوض می کردند و نام های نیکو بر آن ها می نهادند. امام صادق(ع) می فرمودند: «پیامبر(ص) نام های زشت افراد و... را تغییر می داد.»
# تربیت فرزند
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
👶مغز کودک زیر ۶سال آنقدر توانایی دارد که می توان علوم زیادی را در آن جا داد!
ولی بدانید در این سنین مغز کودک به شدت تحت نیروی رشد است.
نباید با آموزش، این فشار را مضاعف کنید، فشار مضاعف موتور مغز کودک را می سوزاند.
#تربیت_فرزند
#سبک_زندگی
#حوزه۳۶۸چهارده معصوم علیهم السلام