#فرزند_پروری_در_مکتب_حسینی_علیه_السلام
ویژگی های الگویی کودکان و نوجوانان عاشورایی
تمامی نوجوانان حاضر در کربلا ، هنگامی که قصد رفتن به میدان را داشتند، نزد امام حسین علیه السلام آمدند و از ایشان اجازه گرفتند.
در واقع این کار آنها این پیام را می رساند که ، همواره و در تمامی لحظات باید به بزرگ تر از خود احترام گذاشت.
در انجام کارها به ویژه کارهای مهم باید به بزرگ ترها اطلاع بدهیم.
در انجام کارها، بر بزرگ ترها پیش دستی نکنیم.
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
بخش «حرفهای» جشنواره خبر خوب آغاز شد
🔹بخش حرفهای جشنواره خبر خوب در ۴ قالب خبر، گزارش، فیلم و عکس آغاز به کار کرد. خبرنگاران، عکاسان و مستندسازان میتوانند برای شرکت در جشنواره، لینک آثار منتشرشده خود را به شماره ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ و یا به آیدی @khabar_khoub_iran در شبکههای اجتماعی ارسال کنند.
🔹معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در پایان هر ماه، به اثر برتر در هر یک از ۴ قالب فوق، جایزه ۳ میلیون تومانی اهدا میکند. همچنین مجموع امتیازات کسب شده توسط هر فرد محاسبه شده و در پایان هر فصل، به ۳ نفری که بیشترین امتیاز را کسب کنند بهترتیب جوایز ۱۵ میلیون، ۱۰ میلیون و ۵ میلیون تومانی تعلق خواهد گرفت.
#حوزه_367
#فرزند_پروری_در_مکتب_حسینی_علیه_السلام
عبدالله بن مسلم
عبدالله ، فرزند مسلم بن عقیل علیه السلام ، نوجوانی بود که همراه دایی و مادرش در کربلا حضور داشت. عبدالله در روز عاشورا، با اجازه امام حسین علیه السلام به میدان نبرد رفت و این رجز را خواند: «امروز پدرم، مسلم و جوانانی را که در راه دین رسول خدا صلی الله علیه و آله شهید شده اند، ملاقات می کنم».
عبدالله شماری از مردان جنگیِ دشمن را در سه حمله از پای درآورد و سرانجام به دست عمرو بن صبیح صیداوی و اسد بن مالک به شهادت رسید.
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به کار چاقکنها اعتماد نکنید
#حوزه_367
#خانواده_حسینی_علیه_السلام
صبر و استقامت
از منظر دین، صبر جایگاهی بس والا دارد. قرآن به صبرکنندگان بشارت داده است. (بقره: ۱۵۵) مقام صبر نسبت به ایمان همانند سر برای بدن است. حضرت زینب علیها السلام نمونه و تجسّم عالی صبر و پایداری است. مقاومت وشکیبایی در راه پاسداری از حریم دین و کرامت انسانیت، از ویژگیهای بارز این بانوی بزرگ است.
به گفته علّامه مامقانی، ایشان در صبر و ثبات بی نظیر و یگانه است. در بلندای مقام صبر و بردباری آن گوهر عظیم الهی ، همین بس که وقتی در برابر پیکر نورانی برادرش امام حسین علیه السلام در هنگام شهادت رسید، رو به آسمان کرد و گفت:
بار خدایا! این اندک قربانی در راه خودت را از ما (خاندان پیامبر) بپذیر.
این سخنان آن بانوی آزاده هنگامی که برادر عزیزش امام حسین علیه السلام و دیگر برادران و فرزندان خویش را از دست داده بود، حاکی از قوّت ایمان، ثبات اعتقاد، گذشتن از خود در راه دین است.
📑برگرفته از مقاله حضرت زینب علیها السلام ; شخصیت و نقش ایشان در نهضت کربلا
#حوزه_۳۶۴_مصباح _الهدی
#خانواده_حسینی_علیه_السلام
الگوی خانواده در کربلا
در حوزه فرهنگی،سیاسی،اقتصادی،
اجتماعی،فردی و خانوادگی عاشورا یکمکتب تربیتی جامع است.
همه اینها را جداگانه می توان استخراج کرد.
در حوزه خانواده،عاشورا به ما
می گوید که رفتار یک پدر به عنوان مدیر و رهبر چیست وچطور باید نسل جدید را تربیت کند تا به سرمقصود سعادت برساند.
📑برگرفته از مقاله کامل ترین الگوی خانواده در کربلا
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#تربیت_فرزند
#تنبیه
🔰یکی از روشهای کارگشا در تربیت کودک استفاده از «روش محروم کردن موقتی» است
🔹مدت تنبیه چقدر باشد؟
🍃بعضی والدین برای تنبیه یک کودک دوساله مدت زمان یک ربع یا نیم ساعت را در نظر میگیرند! در حالی که باید برای هر سال، یک دقیقه تنبیه در نظر بگیرید، مثلاً برای یک کودک دو ساله دو دقیقه تنبیه کافی است و برای یک کودک پنجساله پنج دقیقه زمان مناسبی است.
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
وظیفه جوانان در فضای مجازی
رهبر معظم انقلاب:
شما جوانهای عزیز از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، توصیهی به صبر، توصیهی به حق، بصیرتآفرینی، توصیهی به خسته نشدن، تنبلی نکردن، بیکاره نماندن. ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
#حوزه_367
#خانواده_حسینی_علیه_السلام
الگوی خانواده در کربلا
در عزاداری برای سیدالشهدا علیه السلام ، برگزاری مراسم که ظاهر قضیه است مهم است،اما باطن آن که اصلاح خود،خانواده و جامعه است از اهمیت بسیار بالا و بیشتری برخوردار است و نباید از آن غافل شویم.آنچه که در خانواده باید بدان پرداخته شود اهمیت اصل ولایتمداری است. جایگاه ولایتمداری در خانواده ها باید مشخص شود.
ما اعتقاد داریم که در عاشورا در سایه سار ولایتمداری به اوج سعادت رسیدند و هر کس که بخواهد به اوج سعادت برسد باید از این راه وارد شود.
📑برگرفته از مقاله کامل ترین الگوی خانواده در کربلا
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#خانواده_حسینی_علیه_السلام
الگوی خانواده در کربلا
نکته مهم در قیام حسینی و در آیین اسلام، اهمیت زیاد به پیوند خانوادگی و اکرام و احترام پدر،مادر و فرزندان است که از عمق محبت،
مهربانی و تکریم میان اعضای خانواده و دیگر خویشاوندان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام حکایت دارد.
تکریم و احترام بی حد وحصر در خانواده حسینی و استفاده از واژگانی از قبیل(فداک روح اخیک یا سیدی!، جان برادرت فدایت ای سرورم!) که از سوی حضرت اباالفضل العباس علیه السلام و خطاب به امام حسین علیه السلام بیان شده است،نمونه هایی از این پیوند عاطفی است.
📑برگرفته از مقاله کامل ترین الگوی خانواده در کربلا
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی